Şimdi Ara

LG 47lh7000 - samsung 46b651 hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hafta tv alımını kısmetse halledecem, arkadaşlar bu iki tv den hangisini tavsiye edersiniz.
    ikiside yaklaşık aynı rakamlara alınıyor, lg biraz daha pahalı.
    şimdiden teşekkürler...

• kimse yokmu, pazar akşamı gezmede herkes galiba :-)))

lg nin bir özelliği dikkatimi çekti,
    lg nin ekranında koruma özelliği olan bir kat daha var, tv nin ekranına vurduğunda dalgalanma izi olmuyor, satıcı çift kat olduğunu söyledi.

ben açıkçası samsung dan yanaydım ama satıcı arkadaş ısrarla lg tavsiye etti, 7000 lg serisinin best modeliymiş, ama benim bildiğim lg ye paaneli samsung veriyor,

47lh7000 modeli lg Türkiyenin ürünüymüş ( ithalatçının getirdiği model ise 7020 ) garantisinide lg Türkiye veriyormuş, doğrumu?
  • Bende 40 B653 almayı düşünüyordum. Uzun bir süre araştırmıştım. Ancak ani bir gelişmeyle 42LH7000 aldım. Gayet memnunum tavsiye ederim. Zaten bir çok özellikleri birbirne benziyor. Yine de karar sizin. Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çantaci

Bende 40 B653 almayı düşünüyordum. Uzun bir süre araştırmıştım. Ancak ani bir gelişmeyle 42LH7000 aldım. Gayet memnunum tavsiye ederim. Zaten bir çok özellikleri birbirne benziyor. Yine de karar sizin. Şimdiden hayırlı olsun.

bu iş nekadar zor, tam budur diyorsun bişi çıkıyor, şimdide 47lh7000 in enerji tüketimine taktım, tam 300w tüketiyor budeğer samsung 46b651 de 170w...
  • -Benim sana tavsiyem eğer bu tv leri alma amacın hdd'den film izlemek değilse git bir Sony 40W5500 al.Yok ben illa hdd'den film izlicam diyorsan sana samsung'u almanı öneririm.
    -Samsung'un kontrast değeri LG'nin 2 katıdır.Yani renkler daha canlı siyahlar daha siyahtır.Karar senin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbr -- 23 Kasım 2009; 12:10:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbr

-Benim sana tavsiyem eğer bu tv leri alma amacın hdd'den film izlemek değilse git bir Sony 40W5500 al.Yok ben illa hdd'den film izlicam diyorsan sana samsung'u almanı öneririm.
    -Samsung'un kontrast değeri LG'nin 2 katıdır.Yani renkler daha canlı siyahlar daha siyahtır.Karar senin...

valla zar zor tv seçeneğini ikiye indirdim, ama sony konusunda hiç bilgim yok, yani hiç sony ve philips bakmadım, hep samsung lg, nedense onlar daha cazip göründü..
    lg ve samsung u yanyana izlediğimde lg daha bi kontrast lı geldi bana, saha keskin ve daha siyah, belkide swichlerin durumundandır...
  • yokmu yardım,

bu arada tv leri 3 ledim

sony 46w5500
    samsung 46b651
    lg 47lh7000

bunların fiyatları birbirine yakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertkul -- 24 Kasım 2009; 0:32:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG 42LE5500 !
    15 yıl önce açıldı
    LG 55UJ630V 55" vs. LG 49SJ800V
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertkul

sony 46w5500 de ve LGlh7000 de dvb tuner var galiba değilmi,

bu şumu demek oluyor? "çanaktan gelen kabloyu takıyor ve normal türksat ı tvden izliyebiliyoruz"

Yok öyle bir şey, dvb-t var, hem sony, hem samsug hem ld de. Yani karasal digital yayınları izleyebilmen için, uydu kablosunu bağlayıp izleyemezsin, bunun için dvb-s tuner olmalı.

Ayrıca tavsiyem B650 dir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

quote:

Orijinalden alıntı: ertkul

sony 46w5500 de ve LGlh7000 de dvb tuner var galiba değilmi,

bu şumu demek oluyor? "çanaktan gelen kabloyu takıyor ve normal türksat ı tvden izliyebiliyoruz"

Yok öyle bir şey, dvb-t var, hem sony, hem samsug hem ld de. Yani karasal digital yayınları izleyebilmen için, uydu kablosunu bağlayıp izleyemezsin, bunun için dvb-s tuner olmalı.

Ayrıca tavsiyem B650 dir...

sağol, araştırdım, öğrendim, zaten cevabıda tam değişiyordum sen benden hızlı davranmışsın :-)))

neye göre b651 i tavsiye ediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertkul -- 24 Kasım 2009; 0:36:46 >
  • Arkadaşım sen mağaza görüntülerine inanma!!!.LG'nin kullandığı S-IPS panelin kontrast oranı 2200:1'dir.Sony ve Samsung ise kontrast oranı 5000:1 olan S-PVA panel kullanır...
    -Yok sen tv'nin tipine bakarak karar vereceksen(Bence verme T-Shirt değil tv alıyosun) o zaman karar senin.
    -Bu 3 seçenek arasında karar vereceksen Sony al...Çünkü bu 3'lü arasında 100Hz'i en iyi çalıian Sony'dir...5 Sene garanti yine Sony de...
    -Samsung ise gözüne ilk başta çok renkli gözükür işin aslı Samsung'un doğal olmayan renkler üretmesidir...Karar senin
  • quote:

Arkadaşım sen mağaza görüntülerine inanma!!!.LG'nin kullandığı S-IPS panelin kontrast oranı 2200:1'dir.Sony ve Samsung ise kontrast oranı 5000:1 olan S-PVA panel kullanır...
    -Yok sen tv'nin tipine bakarak karar vereceksen(Bence verme T-Shirt değil tv alıyosun) o zaman karar senin.
    -Bu 3 seçenek arasında karar vereceksen Sony al...Çünkü bu 3'lü arasında 100Hz'i en iyi çalıian Sony'dir...5 Sene garanti yine Sony de...
    -Samsung ise gözüne ilk başta çok renkli gözükür işin aslı Samsung'un doğal olmayan renkler üretmesidir...Karar senin

sonuçta mağazada aynı görüntüyü izlemeye ve bişeyler yakalamaya çalışıyorum, b651 ile lh7000 i yanyana izlediğimde Lg resmen çok daha iyi göründü, ama bence swichbox tan kaynaklanıyordu,
    aslında ben popcornhour alacam, ve genelde mkv film izleyeceğim, yani tv nin mkv oynatma özelliğine ihtiyacım yok.

• quote:

-Benim sana tavsiyem eğer bu tv leri alma amacın hdd'den film izlemek değilse git bir Sony 40W5500 al.Yok ben illa hdd'den film izlicam diyorsan sana samsung'u almanı öneririm.

Arkadaşımda 1 senelik Samsung var. Modelini bilmiyorum. Ama renkler çok cırtlak duruyor.
    Birkaç kez ayarları ile oynadım ama sonuç pek değişmiyor.
    Hele renk seçimini dinamik olarak belirleyince bu cırtlaklık durumu iyice belirginleşiyor.
  • istanbul bilişimde samsung 46b651 ve lg 47lh7000 var, sony 46w5500 kalmamış,

sanıyorum kararımı lg den yana kullanacam, bu tv nin belirgin bir sorununuda okumadım, hemde 47 46 dan büyüktür :-))
  • @metalok
    -Diğer mesajımı okumamışsın!!!.O mesajda samsung un doğal olmayan renkler ürettiğini yazmıştım.Bunun sebebi,Samsung ile Sony aynı paneli kullanıyor fakat bu paneli Samsung belirli bir işlemden geçirip Buna 'ULTRA CLEAR PANEL' DİYOR
    -Ben ise buna 'ULTRA GERÇEK DIŞI PANEL' diyorum.Sammy allama pullamanın Kralı'dır...
    @ertkul
    -Arkadaşım bence parana yazık etme git bir W5500 al 1inch'i kafana takma...Piyasada farklı yerlerde İstanbul Bilişimin'kine yakın fiyatlarda Sony bulabilirsin.

• evde kullancaksan kesinlikle Hitachi 50XR01 plasma... düşünmeden alabilirsin
  • hah bir hitachim eksikti :-)))
    şaka yapıyorum, sağol dostum...
  • neden önyargılısın bilmiyorum ama gerçekten kullananlardan %100 memnuniyet alan bir cihaz.. Sen bilirsin ama bir kalemde silip atılacak tarzda bir üründeğil hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerkn

neden önyargılısın bilmiyorum ama gerçekten kullananlardan %100 memnuniyet alan bir cihaz.. Sen bilirsin ama bir kalemde silip atılacak tarzda bir üründeğil hocam..

yooo, önyargılı değilim, ama servis vs nasıl bilmiyorum, tabi birde şimdi 2 gün kala fazla dağılmak istemiyorum.
  • Kafanı karıştırmak istemem, kusura bakma eğer karıştırdıysam. Ama öncelikle Japan olduğu için Teknik servis konusunda sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum.Çünkü gerçekten arıza oranları kore ürünleri gibi yüzdelerle deüil binlerle ölçülüyor.. Tavsiye ettiğimbirçok arkadaşım gerçekten çok çok memnunlar. Sonuçta para veriyorsun karşılığını alman lazım. Özelliklerine baktınmı bilmiyorum ama uzaktan kumandaya entegre döner sehpa, internal 250 Gb HD gibi çok üstün ilaveride var.. bir düşün derim..
  • samsung 46b651 almaya karar verdim ama bu seferde tv yok, kalmamış piyasada :-((
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.