Şimdi Ara

LG 47lh7000 - samsung 46b651 hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah gönlüne göre versin arkadaş , inş aradığın huzuru bulursun.
  • Merhaba Ertkul,
    Yeni LCD TV in hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ben de yaklaşık 10 gündür b650
    arıyorum. İB de hala yok ve ne zaman geleceği konusunda da bir şey söyleyemiyorlar.
    Sen nereden aldın ve garanti işini nasıl hallettin, yardımcı olabilir misin. Bu
    arada iyi fiyata almışsın. Teknosa da 3800.
    Tşk...
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmış olucam ama bende aynı dertten müzdaribim LG 47lh7000 - Samsung 46B650 arasında kaldık lütfen bir yardım ayrıca Samsung alan arkadaş daha detaylı olarak belirtebilir mi acaba neden Samsung aldığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertkul
    sağol dostum, 46b650 aldım. İB de yoktu, başka bir ithalatçı satan yerden buldum,

Biraz bende hortlatiym konuyu...
    Bende 46B651de karar kıldım istanbul bilişime gittim bana da lg kakalamaya çalıştı.
    Ekrana çota çota diye vurdu bunda koruyucu zımbırtı var dedi. Sonra samsung 6serisi stoklarda yok dedi.
    Ya bunlar lgden feci halde kar ediyo ya da tezgah kurmuşlar ötekilere ucuz fiyat verip stokta yok diyolar gidince de lg pazarlamaya çalışıyorlar...

Ertkul şu ithalatçının adını adresini alabilirmiyim varsa gidip aliim hemen...
  • Merhaba, ben lg almak istiyorum. 47 olsun diye. Neyse size hangi modeli gösterdiler? ib'de lg'nin 47" hangi modelleri vardı, dikkat ettiyseniz paylaşır mısınız?

quote:

Orijinalden alıntı: qzandemir

quote:

Orijinalden alıntı: ertkul
    sağol dostum, 46b650 aldım. İB de yoktu, başka bir ithalatçı satan yerden buldum,

Biraz bende hortlatiym konuyu...
    Bende 46B651de karar kıldım istanbul bilişime gittim bana da lg kakalamaya çalıştı.
    Ekrana çota çota diye vurdu bunda koruyucu zımbırtı var dedi. Sonra samsung 6serisi stoklarda yok dedi.
    Ya bunlar lgden feci halde kar ediyo ya da tezgah kurmuşlar ötekilere ucuz fiyat verip stokta yok diyolar gidince de lg pazarlamaya çalışıyorlar...

Ertkul şu ithalatçının adını adresini alabilirmiyim varsa gidip aliim hemen...

• ib ye hafta basi gittim ellerinde lh7000 8000 vardi bu pteside yeni gelicek 8500 diyordu....

samsung 2700 tl 11 taksit iyi bir fiyat nerden aldin ertkul lutfen yazarsan ilgilenicek arklar var gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: puraxays

Merhaba, ben lg almak istiyorum. 47 olsun diye. Neyse size hangi modeli gösterdiler? ib'de lg'nin 47" hangi modelleri vardı, dikkat ettiyseniz paylaşır mısınız?

Malesef hangi modeli gösterdiler dikkat etmedim ama 200hz, sağ tarafında aşağı doru içinde mavi ışık yanan bir çıkınsıtı ve ekranında koruyucu bi panel vardı.
    Showroomda tam koridorun orda asılı duruyodu bi de orda 200hz başka lg yoktu. Giderseniz kesin aynı yerde bulursunuz...

Ama eğer belirli bir model arıyorsanız bilişim istanbula hiç güvenmeyin derim ben.
    Çünkü o gidişimden sonra telefon açtım gene aynı modeli satmaya kalktı. Az önce bi daha aradım bu sefer salak bi kadınla görüştüm.
    Bana "ısrarla b653 istemeniz beni şaşırttı açıkçası. O model 6 ay önce çok satıldı." dedi.

Yani demem o ki bilişim istanbulun sitesi hiçbir şekilde güncel değil. O fiyatlar büyük ihtimalle 6 ay öncesinin fiyatları.
    Adamlar her hafta yeni ürün getiriyolar ama az çeşitte ürün getiriyolar. Haliyle de bir an önce ellerinden çıkarmaya çalışıyolar.
    Mesela geçen gittiğimde b7000 vardı parama kıyıp onu aliym dedim bu hafta başında bitti dediler.
    Şu anda 46w5820 ve sl850 varamış bu sefer bana onları pazarlamaya çalıştı.
    Ha illa ordan alicam derseniz her hafta arayıp elinizde ne var diye sormanız ve ellerindeki ürünlerden birine karar vermeniz lazım.

Ben ledlerin ekranı ayna gibi olduğundan ve yeni teknolji pahalı olduğundan lcdye karar verdim. lcd olarak da bana en uygununun 46b653 olduğuna karar verdim.
    Belirli bir model aradığım için bilişim istanbuldan ümidimi kestim. Şimdi 3.100e internetten almayı düşünüyorum.
    Tabi başka bir spotçu ithalatçı vs bulamazsam...

• Arkadaşlar merhaba
    Ben de bu iki ürün arasında çok gidip geldim.
    en son fiyat olarak uygun olduğu için lg 47 lh 7000 i aldım.
    2100 lirayı 12 ye böldüler. Fiyat olarak nasıl bilen varmı
    tşk.
  • Herkese selamlar.

212 Alışveriş mağazasında Carfour'da 46b651 2349 tl ve yine oradaki MediaMark ta ise 2999 tl.

arada resmen uçurum var..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.