47lm660s'i yaklaşık 2 ay önce 15 ay taksitle 2599 liraya almıştım, aldığım fiyattan memnunum ama televizyondan memnun muyum, düşündürücü
çekincelerinizi acıklarsanız yardımcı olursunuz .. sizi düsündüren nelerdir
quote:
Orijinalden alıntı: Alkan1905
quote:
Orijinalden alıntı: scat_lift
47lm660s'i yaklaşık 2 ay önce 15 ay taksitle 2599 liraya almıştım, aldığım fiyattan memnunum ama televizyondan memnun muyum, düşündürücü
çekincelerinizi acıklarsanız yardımcı olursunuz .. sizi düsündüren nelerdir
Bir önceki sayfada azda olsa yazmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: scat_lift
Kısaca birkaç şeye değineyim. Vakit bulursam konu açmayı düşünüyorum çünkü yaşadıklarım anlatmam çok uzun sürer ama anlatmam lazım diye düşünüyorum.
Benim televizyonumda futbol maçlarında top hareket ederken topun arkasında siyaz iz oluşmakta. Servis arıza olarak kabul etmiyor.
Gene özellikle maç izlerken kamera topu takip etmek için hareket ettiğinde zemin üzerinde sabit dikine gölgelenmeler oluşmakta, sanki panelin içi lekeli gibi. Çok belirgin değil ama ben fark ediyorum ve can sıkıcı.
Bulutlanma ışık sızması şans işi ama bende var. Gene servis kabul etmiyor. Neymiş gündüz sorun yoksa arıza değilmiş. 21:9 formatında film izlediğimde doğal olarak üst ve alt tarafta görüntü olmuyor ve ışık sızması film boyunca belli oluyor.
2 farklı servis geldi ve 2'side bir birinden kötüydü. Diğer servisleri bilemiyeceğim ama bu 2 servis ve müşteri hizmetleri üzerinden Lg'yi değerlendirecek olursam Lg gerçekten kötü.
Televizyonun artıları yok mu var. Mesela tasarımı, arayüzü, sihirli kumandası, usbden desteklediği formatlar vs.
Keşke Lg azıcık daha özen gösterip oluşan siyah izi ve dikine leke sorununu çözüp adam akıllı bir cihaz çıkarsaydıda şu güzelim tasarıma yakışır bir cihaz olsaydı.
Televizyonda dikkatli bir şekilde futbol maçı izleyin. Topu takip edin, sahaya bakın. Rahatsız edici bir durum görülmüyorsa satın alın. Belki teşhirdeki üründe daha az belli olur ama satın alınan üründe bariz belli olur, bilemiyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme