Şimdi Ara

LG 47LM660S Cinema 3D Smart TV (Tükendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
8.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkingfb

quote:

Orijinalden alıntı: code7

quote:

Orijinalden alıntı: erkin_sprs

LG Destek: Merhaba, erkin polat. Size nasıl yardımcı olabilirim?
    erkin polat: iyi günler
    erkin polat: neotech ile bir ilginiz var mı
    LG Destek: hangi konuda
    erkin polat: bimeksten tv aldım.garantisi neotech dedi
    erkin polat: yani garantisi lg türkiye mi oluyor
    LG Destek: evet

lg.com.tr üzerinden online destek kısmında sordum

Ürün LG Türkiye garantili...Ama fiyat hala 2900 TL de

hocam 47lm670 ide 2555TL yapın kapış kapış gider

arada sadece kasa rengi farkı var diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenersel

quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

quote:

Orijinalden alıntı: code7

quote:

Orijinalden alıntı: erkin_sprs

LG Destek: Merhaba, erkin polat. Size nasıl yardımcı olabilirim?
    erkin polat: iyi günler
    erkin polat: neotech ile bir ilginiz var mı
    LG Destek: hangi konuda
    erkin polat: bimeksten tv aldım.garantisi neotech dedi
    erkin polat: yani garantisi lg türkiye mi oluyor
    LG Destek: evet

lg.com.tr üzerinden online destek kısmında sordum

Ürün LG Türkiye garantili...Ama fiyat hala 2900 TL de

hocam 47lm670 ide 2555TL yapın kapış kapış gider

arada sadece kasa rengi farkı var diye biliyorum.

evet hocam biliyorum,mobilyama uysun diye bekleyeceğim inşallah aynı fiyata olur=)

• Değerli DH Üyeleri;

106 Ekran Full HD 3D TV 4 Adet 3D Gözlük Hediyeli" Ürün fiyatımız 2190 TL !

Bonus, Maximum, Axess, Card Finas Ve Bank Asyaya vade farksız 12 taksit.

İncelemek isterseniz tıklayınız.

http://www.indirimlihayat.com/store/ProductDetails.aspx?productid=101791
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakTmzlr

Değerli DH Üyeleri;

106 Ekran Full HD 3D TV 4 Adet 3D Gözlük Hediyeli" Ürün fiyatımız 2190 TL !

Bonus, Maximum, Axess, Card Finas Ve Bank Asyaya vade farksız 12 taksit.

İncelemek isterseniz tıklayınız.

http://www.indirimlihayat.com/store/ProductDetails.aspx?productid=101791

konunuzu baska yerde acin..burasi benim urunumun bulundugu konu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün stoklu ise yarın nakit olarak elden alabilirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün fiyatı 2555 tl görünüyor şu an.Ürün nasıl bir de bu fiyata alınır mı arkadaşlar bilenler yazarsa çok sevinirim.Bir de 10-12 taksit olsaymış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Ürün fiyatı 2555 tl görünüyor şu an.Ürün nasıl bir de bu fiyata alınır mı arkadaşlar bilenler yazarsa çok sevinirim.Bir de 10-12 taksit olsaymış...

47" almayı düşünüyorsan şu anda piyasadaki en uygun fiyat lg garantili kapalı kutu ürün, ben aldım nasipse yarın kurulumu yapılcak evet taksit olsa iyi olurmuş.
  • 47lm660s'i yaklaşık 2 ay önce 15 ay taksitle 2599 liraya almıştım, aldığım fiyattan memnunum ama televizyondan memnun muyum, düşündürücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenersel

quote:

Ürün fiyatı 2555 tl görünüyor şu an.Ürün nasıl bir de bu fiyata alınır mı arkadaşlar bilenler yazarsa çok sevinirim.Bir de 10-12 taksit olsaymış...

47" almayı düşünüyorsan şu anda piyasadaki en uygun fiyat lg garantili kapalı kutu ürün, ben aldım nasipse yarın kurulumu yapılcak evet taksit olsa iyi olurmuş.

Teşekkür ederim Fenersel yorumun için bu arada hayırlı olsun güle güle kullan Dün de teknosa da samsung ES6140 mı ne vardı 2600 tl civarı falan acaba o mu iyidir bu tv mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: srhtnrgl

Ürün stoklu ise yarın nakit olarak elden alabilirim..

hafta sonlari calismiyoruz..pazartesi gunu iletisime gecebilirsiniz..urunden stogumuza pazartesi gunu 4 adet gelecek..suan 1 adet elimizde var..

• quote:

Orijinalden alıntı: scat_lift

47lm660s'i yaklaşık 2 ay önce 15 ay taksitle 2599 liraya almıştım, aldığım fiyattan memnunum ama televizyondan memnun muyum, düşündürücü

Ne gibi eksikleri veya kötü tarafı var sana göre tabi yazarsan alacak kişiler için de iyi olur aslında.
  • quote:

quote:

47lm660s'i yaklaşık 2 ay önce 15 ay taksitle 2599 liraya almıştım, aldığım fiyattan memnunum ama televizyondan memnun muyum, düşündürücü

Ne gibi eksikleri veya kötü tarafı var sana göre tabi yazarsan alacak kişiler için de iyi olur aslında.

Kısaca birkaç şeye değineyim. Vakit bulursam konu açmayı düşünüyorum çünkü yaşadıklarım anlatmam çok uzun sürer ama anlatmam lazım diye düşünüyorum.

Benim televizyonumda futbol maçlarında top hareket ederken topun arkasında siyaz iz oluşmakta. Servis arıza olarak kabul etmiyor.

Gene özellikle maç izlerken kamera topu takip etmek için hareket ettiğinde zemin üzerinde sabit dikine gölgelenmeler oluşmakta, sanki panelin içi lekeli gibi. Çok belirgin değil ama ben fark ediyorum ve can sıkıcı.

Bulutlanma ışık sızması şans işi ama bende var. Gene servis kabul etmiyor. Neymiş gündüz sorun yoksa arıza değilmiş. 21:9 formatında film izlediğimde doğal olarak üst ve alt tarafta görüntü olmuyor ve ışık sızması film boyunca belli oluyor.

2 farklı servis geldi ve 2'side bir birinden kötüydü. Diğer servisleri bilemiyeceğim ama bu 2 servis ve müşteri hizmetleri üzerinden Lg'yi değerlendirecek olursam Lg gerçekten kötü.

Televizyonun artıları yok mu var. Mesela tasarımı, arayüzü, sihirli kumandası, usbden desteklediği formatlar vs.

Keşke Lg azıcık daha özen gösterip oluşan siyah izi ve dikine leke sorununu çözüp adam akıllı bir cihaz çıkarsaydıda şu güzelim tasarıma yakışır bir cihaz olsaydı.

• Yerimiz istoçtadır. Gelip alabilirsiniz.
  • quote:

Yerimiz istoçtadır. Gelip alabilirsiniz.

• o çizgiler fpr teknolojili tvlerde varmış ben de dün lm670 aldım bunu almadan önce panasonic 42et5 araştırdım zaten forumda da öyle bir konu var,onda da aynı problemden şikayetçilermiş.bulutlanma ışık sızması vs olayına gelirsek benim önceki tv samsung 40c650 idi,onu aldığım zamanlar clouding vs bilmiyordum ve görüntü bana harika geliordu,ne zaman forum donanım habere bulaştım :) ve tvlerdeki olası problemleri öğrendim o zaman tv batmaya başladı çünkü bulutlanma varmış benim tvde,halbuki takılmasam tv muhteşemdi :) umarım bunda aynı derece titiz olmam.bugün kargoya vermişler yarın gelir ve serviste kurarsa +ve- yönlerini yazıcam ama eğer ciddi clouding ışık sızması vs yoksa bence tadını çıkarmak en iyisi
  • quote:

Yerimiz istoçtadır. Gelip alabilirsiniz.

konu baltalayan gordum de senin gibisini gormedim ya..gidip ana konu olarak ac urununu benim konuma yazma rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay_tech -- 11 Ağustos 2012; 11:20:32 >
  • quote:

quote:

quote:

Kısaca birkaç şeye değineyim. Vakit bulursam konu açmayı düşünüyorum çünkü yaşadıklarım anlatmam çok uzun sürer ama anlatmam lazım diye düşünüyorum.

Benim televizyonumda futbol maçlarında top hareket ederken topun arkasında siyaz iz oluşmakta. Servis arıza olarak kabul etmiyor.

Gene özellikle maç izlerken kamera topu takip etmek için hareket ettiğinde zemin üzerinde sabit dikine gölgelenmeler oluşmakta, sanki panelin içi lekeli gibi. Çok belirgin değil ama ben fark ediyorum ve can sıkıcı.

Bulutlanma ışık sızması şans işi ama bende var. Gene servis kabul etmiyor. Neymiş gündüz sorun yoksa arıza değilmiş. 21:9 formatında film izlediğimde doğal olarak üst ve alt tarafta görüntü olmuyor ve ışık sızması film boyunca belli oluyor.

2 farklı servis geldi ve 2'side bir birinden kötüydü. Diğer servisleri bilemiyeceğim ama bu 2 servis ve müşteri hizmetleri üzerinden Lg'yi değerlendirecek olursam Lg gerçekten kötü.

Televizyonun artıları yok mu var. Mesela tasarımı, arayüzü, sihirli kumandası, usbden desteklediği formatlar vs.

Keşke Lg azıcık daha özen gösterip oluşan siyah izi ve dikine leke sorununu çözüp adam akıllı bir cihaz çıkarsaydıda şu güzelim tasarıma yakışır bir cihaz olsaydı.

Kullanılan ayarlarla mı ilgilidir bilmiyorum ama bu bahsettiğin sorunlar bendeki TV'de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

quote:

quote:

quote:

Kullanılan ayarlarla mı ilgilidir bilmiyorum ama bu bahsettiğin sorunlar bendeki TV'de yok.

Hangisi yok?

Dikine silik izler çoğunda var. Dikkatli bakmak lazım. Fark etmiyorsan fark etmek için uğraşma

Bulutlanma ve ışık sızmasıda şans işi ama bende sol alt ve üst köşelerde bir miktar var. 16:9'da sıkıntı yapmıyor ama 21:9'da o yerlerde görüntü olmadığı için belli olmakta. Oda karanlıkken belli oluyor ve backlight 35-50'lerde.

Topun arkasında oluşan siyak izi başkasında da duymuştum. Bariz belli olan bir durum. Özellikle futbol maçlarında top hareket ettiğinde belli oluyor, diğer yayınlarda da olabiliyor. Topun her hareketinde değil ama belli bir hızdan sonra gölgesi oluşuyor. Ben normal izleme mesafesinden rahatça görebiliyorum. Ayar konsuna gelirsek her türlü ayarı denedim. Şu anda bütün ıvır zvırlar kapalı, işlemciye yük binmesin diye ama gene var. Bir HD futbol maçı yayınında durumu kontrol edip bildirirsen iyi olur.

Benim cihazda bu 3'ü de var ama servisler görmelerine rağmen arıza olarak kabul etmiyorlar. Yaklaşık bir 10 gündür uğraşamıyorum ama olaya gene el atacağım. Şu hareketli nesnelerin arkasında oluşan siyah iz önemli.

• quote:

quote:

quote:

Bilgilendirme yorumların için çok sağ ol.Kısacası alacak arkadaşların en azından bu yorumları dikkatle değerlendirmesi gerekir diyebiliriz o zaman.

• urunu bizden satin alan arkadaslarin da yorumlarini bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.