Şimdi Ara

LG 47LV4500 HZ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bir sorum olacak.Geçen hafta LG 47LV4500 led tv aldım.Daha sonra D-Smart HD plus aldım.Benim sizlere sormak istediğim soru;
    Herhangi bir HD yayın yapan kanalı açıyorum kumandadan info tuşuna bastığımda 1080i ve 50hz diyor.
    Benim bildiğim bu televizyonun resim yeileme hızı 100hz.Acaba bunun için bir ayar mı mevcut? Yayına göre mi hz değişiyor.
    DVD'de izlediğim filmde bile 50hz. Görüntü kalitesi iyi ama hızlı sahnelerde işe yaramıyor,ayrıntılar azalıyor.Altın uçlu HDMI kullanıyorum.
    Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.Kolay gelsin.

• Infodan baktığın değer gelen yayının Hz değeridir, panelin değil. Türkiye'de PAL sistemi geçerli olduğu için her türlü gelen yayın 50Hz gelir. LV4500 ün panel refresh rate (tazeleme) değeri 100Hz dir ve bunu açma / kapama opsiyonu yoktur.

TV in 100Hz ve bu özellik sürekli açık yani.
  • Çok iyi anladım.Teşekkür ederim techraven.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Infodan baktığın değer gelen yayının Hz değeridir, panelin değil. Türkiye'de PAL sistemi geçerli olduğu için her türlü gelen yayın 50Hz gelir. LV4500 ün panel refresh rate (tazeleme) değeri 100Hz dir ve bunu açma / kapama opsiyonu yoktur.

TV in 100Hz ve bu özellik sürekli açık yani.

Sayın techraven,
    Konuyla ilgili açtığım konuya katkıda bulunabileceğinizi düşünüyorum:http://resim.donanimhaber.com/m_60108364/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60108364
    Saygılarımla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tv gölgelenme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.