Şimdi Ara

LG 47LW5400 İÇİN YARDIMMMMM!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir konuda sizlerden yardım istiyorum. LG marka, 47LW5400 modelli bir televizyon var. Özellikleri şöyle;
    EKRAN BOYUTU 47 (120cm )Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK 1920x1080 Çözünürlük
    KONTRAST 7.000.000:1 Kontrast
    RESİM GÖSTERİM HIZI MCI 400HZ
    HDMI VAR 4 Adet
    USB GİRİŞ VAR 2 Adet
    TEPKİ SÜRESİ 2,4 ms
    DVB-T VAR
    PANEL 10 Bit Panel
    USB 2.0 Mp3,Jpeg,DivX,MKV
    KOMPONENT Var
    SIMPLINK Var
    Cl+ SLOT (PAY-TV READY) Var
    16:9 MODU Var
    HOPARLÖR 2x10 W
    GARANTİ 2 yıl
    DLNA Yok
    WI-FI Yok
    VİDEO SİNYAL ALGILAMA 1080P
    SCART GİRİŞİ Var
    ETHERNET Yok
    PC GİRİŞİ Var
    RS232 GİRİŞİ Var
    3D GÖZLÜK Var 7'li paket
    3D TV Var
    CLEAR VOICE 2 Var
    DVB-C TUNER Var
    INTELLIGENT SENSOR Var
    WEB BROWSER Yok
    SİNEMA 3D Var
    SMART TV Yok
    3D SOUND Var
    2D - 3D CONVERTER Var
    EKRAN TÜRÜ Led TV
    WEB TV Yok

Yukarıdaki özellikler doğru mudur? Yanlış olan veya eksik olan var mıdır? Doğru ise bu TV'yi almalı mıyım, almamalı mıyım? Bu düzeylerde, 116 santimetreyi geçmeyecek şekilde ve 2100 TL'yi geçmeyecek şekilde olan bi TV önerir misiniz?
    Bunu Donanım Haber Forum'dan araştırdım. Olumlu yorum yapanlar da var, olumsuz yorum yapanlar da... Uzmanlar ne diyor, onu öğrenmek istiyorum.
    LÜTFEN SADECE UZMANLAR YORUM YAPSIN.

• uzman demişsin de kimse yazmamış, ben de bunda karar kıldım bir kaç güne alacağım, son bir konu açtım onun cevaplanmasını bekliyorum ama konu durağan şuanda.
    neyse özelliklerde yanlış yok gördüğüm kadarıyla.

ben alınabilecek 3d olan en ucuz televizyon olduğu ve 3dsini denedim hoşuma gittiği için almaya akrar verdim.

alternatif olarak da teknosada philips 42pfl4307k gördüm. ikisinden biri olacak ama bakalım. bu tvde mkv ve dts desteği yok. bu biraz ek maliyet getirecek. haberin vardır sanırım. kolay gelsin
  • Bu tip modele dair fikir istediğiniz konuları modelin dahil olduğu ana konuda sorarsanız daha hızlı bilgi alırsınız. LW5400 2011 Cinema 3D serisinin en düşük modeli LW4500 ile LW5500 arasındaki bir üründür. Codec desteği LW5500 kadardır ancak smart tv fonksiyonu yoktur. 47" boyutta 2100 TL'ye alınabilecek bir paneldir.
  • bende var 5400 sırf çerçevesinden dolayı bu tv'yi seçtim yoksa 5500 almayı düşünüyordum. Bu modelde smart tv yok wifi yok web tv yok. Zaten ürün karşılaştırma sitelerine girersen 5500 ile 5400 karşılaştırıp aralarında ki farkları sende görebilirsin. İzlenebilirlik açıdan bakıcak olursak kullandığım uydu alıcıya (hiremco fx turbo hd 2) bağlı olarak söylüyorum sd yayınlar gayet iyi hd yayınlar bana göre mükemmel. Pc bağladım kullandım gayet iyi gecikme falan yok. Oyun konsolu bağlamadım bunun hakkında yorum yapamam. 3d film denemedim ama lg'nin kendi demolarını denedim çok beğendim. Titreme, ışık sızması, ölü piksel çıkmadı şanstır herkese böyle gelmeyebilir. Nokta atışı yaptım sanırım bu konuda Genel olarak tv'mi çok beğendim. Varsa başka sorunuz cevaplarım.

• Bende lw5400 kullanıcısıyım çok araştırma yaptıktan sonra bu paneli aldım Rhchiko arkadaşın dediği gibi aynı şekilde çerçevesi için bu paneli tercih ettim çünki wifi kullanma gereği görmedim çünkü laptopumdan aynı işlemi yapıyorum ..
  • 1 ay önce teknosa'dan 2100TL'ya LG 47LW5400 aldım çok memnunum ancak usb'den veya digiturk'de ki 3D yayınlarda direk bozuk gözlük takmış gibi bulantı yapıyor.Fikri olan var mı arkadaşlar?Acaba illaki ps3 veya blueray oynatıcı vs'mi tam 3D kalitesi veriyor.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Tv Sinyal Yok Lütfen Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.