Şimdi Ara

lg 47lx9500 ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu tv yi kullanan arkadaşlar usb den flim izlerken

bende desteklenmeyen ses hatası veriyor bu hata ile karşılasan varmı .varsa sorunu nasıl aştınız dts den ac3 e çevirme dışında

su an tv versitonu 03.20.17 sanırım V04.11.05 versiyon varmış bunu nasıl yüklüyebilirim
    bu konuda bilgisi olan arkadaslar ilgilensın lütfen

http://www.lg.com/ca_en/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=47LX9500&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile

burdan indirdim ama yukleme işlemini yapamadım

bu tv yi kullanan uzman arkadaşlar bi baksınlar lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendking -- 9 Haziran 2011; 22:34:58 >

• anlıyamadım bu tv yi kullananmı yok bu sorunu yaşayanmı yok yoksa bu prblemi cozecek kımsemiyok
    neden konuya el atmıyor ustalar
  • Aynı sorun bende de var eğer çözüm bulduiseniz. bana da söylermisiniz. bende de aynı sorun var ayrıca siyah ekranda örneğin kanal logosu siyah ekranda iken logonun etrafı gri gibi gözüküyor böyle bir sorun varmıdır yoksa benim tv de mi sıkıntı var. 47lx9500 ile 55lx9500 bu tv ler ikisi de aynı eğer 55lx9500 model kullananlar varsa ve çözüm buldularsa yardım lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAZOYI -- 21 Temmuz 2011; 13:19:20 >
  • Dostum bende 47LX9500 var dediğin doğru bazı formatlarda sorun yaşanıyor ama görüntüyle ilgili bir problemim yok yalnız bu yazılım güncelleme işine fena taktım akşam eve gidince daha karıştıracağım ama şu parağrafı oku faydalı olabilir,

Aşağıdaki yazılar alıntıdır:

Öncelikle televizyonunuzun yazılım sürümünü kontrol edin. Bunun için kumandadan MENU tuşuna, ardından kumandanın alt kısmında ki renkli tuşlardan KIRMIZI‘ya basın. Çıkan menüden Yazılım Güncelleme‘ye girin, ordan mevcut yazılım sürümünüzü görebilirsiniz. Benim televizyonun yazılım sürümü 03.00.12 (ld450 modeli). Eğer benimkiyle aynı sürümse aşağıda ki adımları sırasıyla uygulayabilirsiniz. Eğer sürümünüzde V3.15 yazıyorsa da bir sorun olmayacaktır. V3.24, V3.37, V3.40,V3.55,V3.63 versiyonlarında 3.15 e downgrade etmeniz gerekmektedir. V3.48 ve V3.47 versiyonlarında ilk önce V3.55 e yükseltip dana sonra V3.15 e downgrade etmeniz gerekmektedir. Aksi halde TV niz bozulabilir. V3.15 i Buradan indirebilirsiniz. V3.55′i de Buradan indirebilirsiniz. Yazılım güncellemek için usb belleğinizde büyük harflerle LG_DTV diye bir klasör açın ve indirdiğiniz dosyayı bu klasöre atın ve usb yi tv nize takın. Kumandadan “menü”‘ye basıp “ayarlar” bölümüne girin. Daha sonra FAV tuşuna 7 defa basın. Yazılımı yüklemek istediğinize dair bir soru çıkacaktır. Evet dedikten sonra yazılım yüklenecektir.

İngilizce biliyorsanız bir de şu mevcut:

1
    Plug your USB flash drive into the computer and wait for it to be recognized. Proceed to opening up the content on it by doubling clicking on the drive letter of the USB drive. If there is any data left over on the USB drive be sure to discard of it.

2
    Open the web browser of your choosing and navigate tohttp://us.lgservice.com/vchip_html/V-chip_upgrade_for_your_set.html. Here you will find a list of downloadable firmwares for various LG televisions. Right click on the download that corresponds to your TV's model number and select "Save Link As." Save the file to your desktop.

3
    Create a folder inside of the flash drive entitled "LG_DTV." Copy the downloaded firmware file from the desktop into the newly created folder on your USB drive. When the file copy is complete, safely eject the flash drive from your computer.

4
    Ensure that your LG television is powered off and plug the flash drive into the USB port on your television. Power your TV back on and allow the setup process to begin. After approximately thirty seconds an update menu will appear. This menu will inform you of your TV's model number, current firmware version and the version of the updated firmware.

5
    Select the "Start" button on the lower right-hand portion of your screen to begin the firmware upgrade process. During this period of time it is crucial not to power off your TV or else it will be rendered inoperable. When the update is completed your TV will restart. Once this occurs unplug the USB flash drive, as your TV will be fully updated and ready for use

Bi şey bulursanız haberleşelim

Bu arada benim bir de çift sesli filmlerde sesi değiştirme problemim var Lg lerde bu dual filmlerin TR/ENG ses değişimi yapılabiliyor mu? Denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somagiz -- 21 Temmuz 2011; 15:57:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Soundbar Bluetooth Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.