Şimdi Ara

LG 49SJ800V kullanan var mı? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.123
Cevap
31
Favori
93.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu televizyonu internet kargo vs uğraşmadan görerek almak isteyen arkadaşlar Kipa markette 3600 Metro Gross markette 3649 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:37:48 >
  • Merhaba arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm var hayırlısıyla. Samsung ve Lg arasında kafam darmaduman bir haldeyken sizin yazdıklarınız ile iyice kafam parçalanmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Vatan'dan SJ800V almakta karar kıldım. Umarım pişman olmam (sadece siyah özelliği olmadığı için) Genel olarak görüntü kalitesi iyi durumda olan bir tv ve özellikle ses olayı harika. Bir kaç arkadaş bayağı sallamış ama tamamen taraf olmak için sallamış.. Tv'yi kullandığımda sinir bozan ya da dikkat çeken bir şey olursa bildiririm. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz1903

Merhaba arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm var hayırlısıyla. Samsung ve Lg arasında kafam darmaduman bir haldeyken sizin yazdıklarınız ile iyice kafam parçalanmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Vatan'dan SJ800V almakta karar kıldım. Umarım pişman olmam (sadece siyah özelliği olmadığı için) Genel olarak görüntü kalitesi iyi durumda olan bir tv ve özellikle ses olayı harika. Bir kaç arkadaş bayağı sallamış ama tamamen taraf olmak için sallamış.. Tv'yi kullandığımda sinir bozan ya da dikkat çeken bir şey olursa bildiririm. İyi forumlar.

Sallayan arkadaşların kim oldukları zaten belli hocam.

Forumda her tv konusunda insanlara sürekli aynı markayı öneriyorlar. Sanarsın bütün modelleri tek tek incelemişler o yüzden fazla kalile almayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

quote:

Merhaba arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm var hayırlısıyla. Samsung ve Lg arasında kafam darmaduman bir haldeyken sizin yazdıklarınız ile iyice kafam parçalanmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Vatan'dan SJ800V almakta karar kıldım. Umarım pişman olmam (sadece siyah özelliği olmadığı için) Genel olarak görüntü kalitesi iyi durumda olan bir tv ve özellikle ses olayı harika. Bir kaç arkadaş bayağı sallamış ama tamamen taraf olmak için sallamış.. Tv'yi kullandığımda sinir bozan ya da dikkat çeken bir şey olursa bildiririm. İyi forumlar.

Forumda her tv konusunda insanlara sürekli aynı markayı öneriyorlar. Sanarsın bütün modelleri tek tek incelemişler o yüzden fazla kalile almayın derim.

evet yorum yaptığım tüm modelleri test ettim mağazalarda saatlerce kendi videolarımla bu tv yi ise iki kez test ettim sizin gibi haybeden boş laf yapmıyorum..yukardaki arkadaş gibi daha kullanmadığım tv ile ilgilide başkalarına ahkam kesmiyorum siz bu kafayla devam lg size çok iyi yapıyor tam hakkınız bu böyle bilmiş bilmiş konuşun sonra gidin lg nin dandik modellerde kullandığı rgbw ips panel tv ye verin 3-4 bin lg de rahatlasın sizde rahatlayın

• Dmitry eyoutube
    RGBW матрица 4k телевизора 43uh619v
    https://www.youtube.com/watch?v=w2MBNMKDx8c

The Geek Redneckyoutube
    TGR: LG 43UF6430 43" 4K UHD TV Unboxing and Preview
    https://www.youtube.com/watch?v=3bowldkK9zs
    26.00 dan sonrasını izleyim

LEDeco solution, s.r.o.youtube
    RGB vs RGBW
    https://www.youtube.com/watch?v=j-Sti8JyvYU

SIRS Electronics Incyoutube
    RGB vs RGBW LED Strips Differences by SIRS-E
    https://www.youtube.com/watch?v=v8cNMAFmriI

Ondrej Mackoyoutube
    Ako spoznať pravé 4K rozlíšenie?
    https://www.youtube.com/watch?v=8r2ZhnguV_0

less accurate sub-pixel structure (RGBW). This results in slightly less clear text when viewed from up-close. It is not an issue from farther away, but can be seen in the close up pixel photo here.

Sub-par color volume. The TV's RGBW pixel structure prevents it from making bright colors anywhere near as bright as it makes white. The TV's local dimming helps it darken dim colors, but its very low number of zones prevent it from darkening the center of our black-with-white-border slide, showing the poor black level of its IPS panel.

ben yine sizin gibiler için olmasada gerçekten sadece doğrunun peşinde olan parasının karşılığını almak isteyen forum kullanıcıları için bunları buraya bırakayım siz by tv ye 3.500-4000tl vermeye devam edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 5 Şubat 2018; 14:50:33 >

• birde mağaza görevlilerine sorun bakalım lg tv lerde neden üzerinde only lg rgbw yazan lg nin gönderdiği usb deki sadece beyaz ağırlıklı videoları oynatıyorlar diye bakalım ne cevap verecekler sizleri gördükten sonra lg ye olan saygım arttı adamlar ne güzel kandırıyor insanları ne kadar rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

quote:

evet yorum yaptığım tüm modelleri test ettim mağazalarda saatlerce kendi videolarımla bu tv yi ise iki kez test ettim sizin gibi haybeden boş laf yapmıyorum..yukardaki arkadaş gibi daha kullanmadığım tv ile ilgilide başkalarına ahkam kesmiyorum siz bu kafayla devam lg size çok iyi yapıyor tam hakkınız bu böyle bilmiş bilmiş konuşun sonra gidin lg nin dandik modellerde kullandığı rgbw ips panel tv ye verin 3-4 bin lg de rahatlasın sizde rahatlayın

Televizyon konusunda nerdeyse bütün başlıklara baktım ve bu bölümdeki konuların içinde en büyük troll olduğun oy birliği ile kabul edilmiş.

Amacım sataşmak veya polemik yaratmak değil yanlış anlama beni zaten sana cevap vermemiştim önceki mesajda yada direk mesaj atmadım yinede üstüne alınmışsın ve bana yazmışsın ayrıca kendinde konu başlıklarında sana verilen cevapları okursan neden troll demek istediğimi anlarsın.

tv konularında senin ile alakalı yorumları okuyan bir insan asla senin önerdiğin tv yi almaz. Sana göre mantıklı ve doğru olan bana göre saçma ve aptalca olabilir bu yüzden tartışmanın luzumu yok. Bir şey ispatlama cabasına girme bu tarz konular görecelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seker1adam -- 5 Şubat 2018; 15:10:12 >

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Yoo hicte oyle degil..daha gecen haftasonu vatanda tum tv lerde trt1 hd acikti...

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlısıyla az önce ggidiyor dan 3.562,49 liraya aldım 49mu8000 i heyecan başladı

• RNNN babam, insanların aklıyla oynamayı seviyorsun belli ki ) konu başında bayağı heyecanlıymışsın ürünü iyi tanıtmışsın daha sonra mu8000'e dönüp 800v tü ka.a demişsin :D bence sen mu8000 konusuna git buralarda harcanıyon bro

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    sen kimsinki sana bişey ispatlama çabasına gireyim? bu işi bilenler size ve yorumlarınıza sadece gülüyor..

benim bu konuya yazma amacım sizin gibiler değil siz naparsanız yapın da başkalarınıda sebep olmayın para kolay kazanılmıyor..
  • Lurtz1903 kullanıcısına yanıt
    çok yüzeyselsin inşallah hayattada böylesindir en sevdiğim kafa yapısı
  • uthec_ U kullanıcısına yanıt
    şimdi cevapmı verdin bana? bumu yani geçen haftasonu vatanda tum tv lerde trt1 açıktı öylemi tamam peki sonra tüm hafta hep trt 1 mi durdu ? hayır..ya allah aşkına bişey yazarken biraz düşününde öyle yazın arada açarlar uydu yayını normal zamanda tüm markaların kendi demoları oynatılır mağazalarda.
  • erhangun84 kullanıcısına yanıt
    en mantıklısını yaptınız hocam hayırlı olsun..giriş seviye kontrastı olmayan siyahı olmayan resim kalitesi berbat ips panele 3000-4000 vereceğiniz yerde bu tv o fiyata bedava..
  • quote:

sen kimsinki sana bişey ispatlama çabasına gireyim? bu işi bilenler size ve yorumlarınıza sadece gülüyor..

benim bu konuya yazma amacım sizin gibiler değil siz naparsanız yapın da başkalarınıda sebep olmayın para kolay kazanılmıyor..

Hadi yaa hay allah bende herkesin parayı yoldan topladığını düşünmüştüm saol uyardığın için bundan sonra daha dikkatli olurum

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    zamanımı çalıyorsun git kendini başka yerde başkasıyla eğlendir lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhangun84

Hocam hayırlısıyla az önce ggidiyor dan 3.562,49 liraya aldım 49mu8000 i heyecan başladı

Buradan aldınız sanırım? Satıcının aldığı yorumlara baktınız mı? Gelen ürünün bant yerlerini mutlaka kargo elemanı ile birlikte kontrol edin. Sıfır diye teşhir ürünü almayın, sonra ah vah para etmiyor.

Hayırlı olsun.

• quote:

zamanımı çalıyorsun git kendini başka yerde başkasıyla eğlendir lütfen.

Sana soru soran olmadıki sen kendin geldin mesaj attın alzheimer başlangıcı var galiba

• Baştan aşağı ego ve rüzgarsın hocam. Biliyor olabilirsin ama bu başkalarına baskı kuracağın anlamına gelmez. Bence sen beni dinle mu8000 başlığına geç. Hakaret ederek tartışacaksan klavyeyi acilen bırakmalısın. İyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.