Şimdi Ara

LG 49SJ800V kullanan var mı? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.123
Cevap
31
Favori
93.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam oradan aldım 2 yorum vardı o yüzden dikkate almadım teşhir açık kutu falan gelirse aynen geri yollarım zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    tamam
  • Lurtz1903 kullanıcısına yanıt
    ben kimseye baskı kurmuyorum doğruları yazıyorum bildiğim konudada mütevazı olmamı gerektirecek hiçbir durum yok ayrıca kimseye hakarette etmiyorum ama insanlar bilmediği konuda sizin gibi daha kullanmadığı tv ler üzerinden başkasına ahkam kesince cevabını veriyorum sonrasında ise klasik rüzgar ego vs.. mesajlarla karşılaşıyorum şuan olduğu gibi ama hiç önemi yok zaten bu konulardan biraz anlayan konuyu okuyunca kimin rüzgar olup olmadığı anlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

şimdi cevapmı verdin bana? bumu yani geçen haftasonu vatanda tum tv lerde trt1 açıktı öylemi tamam peki sonra tüm hafta hep trt 1 mi durdu ? hayır..ya allah aşkına bişey yazarken biraz düşününde öyle yazın arada açarlar uydu yayını normal zamanda tüm markaların kendi demoları oynatılır mağazalarda.

Evet cevabim buydu..belki sen de 1 kereligine ozel videoya rastlamissindir..tum hafta ozel video mu durdu?
    Hayir.. diger zamanlar tv yayini yapiyorlardir..nedir yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uthec_ -- 5 Şubat 2018; 16:36:49 >
  • %5 indirim var. 3.485,55 TL'sına satılıyor. Almak isteyen varsa kaçırmasın!

GittiGidiyor
    LG 49SJ800V Televizyon Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-49sj800v-webos-3-5-smart-super-uhd-tv-328856571

• arkadaslar 49sj800v ile 49mu8000 arasında kaldım neyi neye gore sececegımı de bılmıyorum.lg 3.485tl samsung 3700e gelıyor gıttıgıdiyorda.ARKADASLAR NEDEN SAMSUNG TERCİHİNDE BULUNMALIYIM.herkes farklı bır sey soyluyor.en onemlı gerekce nedır samsung için.lg nın one cıkan yanları var mı nelerdir? tesekkurler
  • Kullanan arkadaşlar yok mu henüz ? Şöyle detaylı açıklama yapabilecek olan birileri ? Artısı ve eksileri tam olarak nedir ? Çok uzun süre inceleme vaktim olmadı Vatan'da ama görüntü ve ses harika geldi bana. Çapraz açılardan renk kaybı ve netlik neredeyse 0. Daha fazla bilgi verebilecek olan varsa yazmasını rica ederim şahsım adına. (Yok IPS paneldi yok siyahı kötü yok ışık sızma cart curt dışında tabi. Işık sızması oha dedirtecek şekilde değil)
  • Harika durmuyo desem ağır yalan olur hocam. Ekran kenarlarında biraz karanlık gördüm sanki ama telefonla çekim olduğu için normaldir. Bu kendiyle çelişen abiler bu ürünün neyinden rahatsız anlamış değilim. Samsung'u umarım misafiri geldiğinde yan koltuktan izler :)))) Emeğine sağlık teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mu8000 alanlar arkada bi kapak var açın içini bi bakın ne yazıyor sonra gelin yorum atın mu9000 bin alanlar sizde bakın markanın fanı olmayın sadece kandırıldığınızı fark edin

• feryad80 F kullanıcısına yanıt
    :) allah herkese sizin özgüveninizden versin.

bi konuda tam olarak bilgi sahibi olmadan ne güzel yazıyorsunuz öyle..

biz ne kullandığımız farkındayız ilk önce siz neyin ne olduğunu öğrenin sonra bizi kınarsınız

sizin o bahsettiğiniz farklı kod muhabbeti mu8000 altındaki modeller için geçerli o modeller normalde 1 seri alt modeller yani mu7400 aslında mu6460 yada mu7000 aslında mu6170 modeli ama samsung mu8000 ve mu9000 modellerini premium model olarak sattığı için bu çakallığa girmemiş..bizler zaten hiçbişey bilmeden keriz gibi gidip 6bin verip mu9000 alacak insanlarız malesef zeka konusunda sizin kadar şanslı olamadık..

size sadece gülüyorum ve ekliyorum kargaya yavrusu şahin görünür yoksa siyahlar siyah bile değil kontrast ayarlarından renkler kaymış birbirine girmiş keskinlik resim kalitesi desen yerlerde şu ekteki görüntüler size harika geliyorsa vestel seg falan alın paranıza yazık etmeyin o beğenmediğiniz samsung tv den yarın arkadaşın görsellerde paylaştığı videoları bulursam foto atarım ne demek istediğimi anlarsınız belki..
  • Ben iddaa etmedim ki dostum sj800v daha iyidir diye. Sadece tercih ettim. Dediğin gibi siyah olayında evet samsung daha iyi bu konuda hem fikiriz ama senin önce övüp bir anda sırf rgbw diye dönüş yapman şaşırtıcı geldi. Bu kadar mı nefretlik bir durum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

1 veya 2 sayfa geride benim yorumum mevcut. Ürünü 1 aydan bu yana kullanmaktayım. Ps 4 Pro ile oyun içerisinden ve youtube'da açtığım 4k videolardan fotoğraf ekliyorum. Fotolar iPhone 6s ile karanlık ortamda çekildi.

bide aynı fotolara beğenmediğiniz samsungtan bakın bunada bişey uydurursunuz siz gerçi ama konuya girip görenler artık neyin ne olduğunu anlarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 7 Şubat 2018; 0:56:37 >

o kadar nefretlik durum olmasa yok zamanda iade edip 2500tl fazla verip samsung almazdım ne kendimin nede paramın düşmanı değilim..bu tv nin ederi taş çatlasın 3000tl oda motion performansı hatrına
    buda yine o beğenmediğiniz samsungun siyah performansı ben burda bişeyleri yazarken kimseyi hedef almıyorum ne kişisel ne marka..banane bunlardan kimse babamın oğlu değil firmalar bana parada vermiyor benim tek amacım burdaki insanlara gerçek anlamda yardımcı olabilmek çünkü bu konuda bilgi sahibi olanlar artık bu forumda takılmıyorlar öneri isteyenlerinse çoğı seyden haberi bile yok adamlar daha neyin nasıl olması gerektiğini neyin sorun neyin sorun olmadığını anlayamıyorlar benim tek yazma sebebim bu insanlar bişeyleri bilmeden anlamadan gidip mağaza görevlilerinin söylediklerine inanıpta paralarını çöpe atmasınlar ama burda bile milletin demediği kalmadı samsungun adamı öyle böyle ya kardeşim piyasadaki alınacak tv leri samsung ve sony yaptı bizde onları öneriyoruz ne yapalım kendimiz tv mi üretelim yada kullanıcıları tatmin olsun diye kötü modelleri iyi diyemi lanse edelim aylardır envai çeşit insanla uğraşıyorum forumda iyilikten maraz doğar diyorlar ya harbidende öyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 7 Şubat 2018; 1:11:50 >

• Dediğim gibi şefim tamamen tercih meselesi. Eminim burada herkes araştırarak yol alıyor ki ben de öyle yaptım. Mu8000 ve sj800v arasında çok kararsız kalmıştım ( siyah takıntım hiç olmadı ) webos biraz daha ağır bastı ve harman kardon ses

harman kardon sadece hoparlör tasarımı yaptı bu tv de hoparlorler harman kardon değil ama yinede ses konusunda gayet başarılı siyah konusunda ise konu sadece siyah değil ips panel olduğundan kontrast düşük doğal olarak karanlık sahnelerdeki ayrıntılar yada normal görüntdeki ayrıntılardada farkediyor durum...bu arada ben tercihlere yorum yapmıyorum zaten ben sadece alacak olanlara bilgi vermeye çalışıyorum alıcı tv seçerken herşeyi bilsin öğrensin bütçesine keyfine hangisi uygunsa onu alsın burda zaten hemfikiriz..ama aldığı ürünüde anlatırken ekstradan birşeyler katmasın mesela bu tv çok iyi derse bende cevabını veririm yada bu tv de siyahlarda sorun yok derse onunda cevabını veririm yada bu tv yi övüp samsunga sony çamur atarsa yine cevabını veririm ama almıştır tv yi kendi memnun kalmıştır soranada ben memnunum ama şu şu eksikleri var bu konuda x marka daha iyidir ama bu modelinde atıyorum ses kalitesi kasası vs. daha iyidir diye gerçekleri saptırmadan tamamen yardım amaçlı mesajlara zaten hiçbişey yazmam umarım anlaşılmışımdır

• Servis kurulumda kanal listesi yükledi ama arama yapmak istediğimde tksg güncellendi diyor yeni kanal bulmuyor. 2 sene önceki LG'yi kullanıyorum onda direk girip kurulum yapabiliyorum. % şeklinde falan arama çıkmıyor. Nasıl yapabilirim? Bazı kanallar yok servisin kurduğunda.
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Birebir göz ile kontrol sonucu LG'ye yöneldim işte. ''Ulan bu ne beee'' dedirtecek bir görüntüsü yok. Senin bahsettiğin problemler (benim için değil şahsen) benim evime gelecek kişilerin anlayabileceği bir problem değil :D kaldı ki dimming testinde de ampul gibi patlayan bir sızma yok dalga da yok. Bu sektörde iki firmaya saygım var ki birini sen kullanıyorsun zaten. Umarım para verip aldığımız ürünler hakkını verir. İyi ya da kötü ne olursa olsun ikisinin de kullanıcıyı mağdur etme yüzdesi %30'un altında değildir emin ol. Elektronik işi şans meselesi. Kısmetine ne denk gelirse artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz1903

Birebir göz ile kontrol sonucu LG'ye yöneldim işte. ''Ulan bu ne beee'' dedirtecek bir görüntüsü yok. Senin bahsettiğin problemler (benim için değil şahsen) benim evime gelecek kişilerin anlayabileceği bir problem değil :D kaldı ki dimming testinde de ampul gibi patlayan bir sızma yok dalga da yok. Bu sektörde iki firmaya saygım var ki birini sen kullanıyorsun zaten. Umarım para verip aldığımız ürünler hakkını verir. İyi ya da kötü ne olursa olsun ikisinin de kullanıcıyı mağdur etme yüzdesi %30'un altında değildir emin ol. Elektronik işi şans meselesi. Kısmetine ne denk gelirse artık..

Hocam boşverin siz burda yazan sözde uzman arkadaşları ne yeterlilikleri yada eğitimleri ve bilgi birikimleri varki bunu sorgulamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.