Şimdi Ara

LG 49SJ800V kullanan var mı? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.123
Cevap
31
Favori
93.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet kutuyu yetkili servis açacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BMW 116d kullanıcısına yanıt
    yok hocam, hepsiburada'yı aradan çıkartıp elden almak istiyorum
    Peki kargo bize mi gelecek, yoksa servise gidecek de servis ürünü eve getirip kurulumu mu yapacak? Bazı beyaz eşyalarda bu şekilde yapıyorlar.
  • Barlas kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla tv evinize gelecek. Servisi arayıp randevu alacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW 116d

Bildiğim kadarıyla tv evinize gelecek. Servisi arayıp randevu alacaksınız
    prosedür aynen bu şekilde yürüyor. kutuyu LG yetkili servisi gelip açıyor. usb takarak cihazı tanıtıyor.
    Evet öyleymiş, aradım ben de şimdi satın aldığım firmayı. Horoz Lojistik ile gönderiyorlarmış, nereden baksak 1-2 gün kaybedeceğiz (İzmir -> İstanbul -> Eskişehir).
  • cyborg_213 C kullanıcısına yanıt
    Kırmızıelma iletişim

Benim tv bugün geldi yarına inş kurulum yapılır. Siz teslim aldınız mı? Kurulum yapıldıysa ilk izleniminiz nasıl?

Yok gelmedi henuz, horoz lojistik cok sacma bir calisma sistemine sahip. Daha Kocaeli'ye gidiyormus, oradan Eskisehir'e sevk edilecek.

Buradaki tel no HB'nin musteri hizmetleri sanirim. HB'deki satis sozlesmesinde cep numarasi yaziyor, oradan ulastim firmaya 1 kere ben

Bana gelen faturada başka no yazmayınca bunu çekip göndereyim dedim. Bana da izmirden istanbula ordan da denİzliye sevk edilerek geldi. Kutunun ilk görüntüsünde sıkıntı yok gibi. Bakalım tv nasıl çıkacak.

Hocam televizyon hakkında yorumalarınızı bekliyoruz.
    Henüz kurulum yapılmadı akşama yapılması bekleniyor ilk izlenimlerini ve genel kullanımı mutlaka yazacağım

Valla dayanamayıp aldım televizyonu. Artık araştırmaktan o kadar bunaldım ki, yok ışık sızması yok panel yok bilmem ne. 3400TL'ye değeceğine inanıyorum. Bu fiyata bu kadar. Fiyatların yakın zamanda misliyle artacağını tahmin ettiğim için aldım hemen.
  • Kurulumu yapıldı. Gelen servis kutuyu güzelce inceledi hiçbir sıkıntı yok ilk defa biz açtık içindeki paketlemeler orjinal daha sonra duvara montajı yapıldı gerekli kurulumları yapıldı servis kumandası ndan ayarlar kısmına girildiğinde Tv’nin kullanım süresinin sıfır olduğu şahsımca görüldü. N11 İsimli site üzerinden kırmızı elma isimli satıcıdan almıştım 3410 TL’ye mal oldu. Şimdilik kızımdan sıra gelmediği için testleri yapamadım ancak yandan izlediğimde görüntü kaybı hiç yok ses çok tatminkar ışık sızması gözüme çarpmadı. Siyahlar konusunda beni tatmin etti. Kanal geçişleri 1 sn falan sürüyor. Klasik lg durumu. Webos çok şahane. Akıllı kumandası efsane. Bu fiyata daha iyisi yok. Kanal alt yazılarına baktığımda takılma gibi bir şey gözüme çarpmadı ancak maç performansı nasıldır izlemediğim için bir yorum yapamayacağım. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar testleri yapınca yine yazarım.

Hayırlı olsun çok memnun kalacağınıza inanıyorum

• 49mu8000 ile bu cihaz arasında kaldım. Ne yapsam bir türlü çözemedim. Mu8000 fiyatı malüm 4000₺ de dolaşıyor bugünlerde ve 50hz olması kafamı karıştırıyor.

Bu modelde internet üzerinden film izlemeyi deneyen oldumu ? Bellek hatası veriyor mu cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Ben neredeyse bulabildigim tum videolari izledim. Online dizi, film sitelerinden sorunsuz sekilde video oynatiyor.

Benim tv daha teslim edilmedi, heyecanla bekliyoruz.

O halde alınabilir. Normalde bellek hatası çok veriyor diyorlarda.

100hz en azından ips ama artık yapcak bişe yok.

49mu8000 fiyat düşmez ise son çare bu cihaz o zaman. Eyw.

Tüm testleri yaptım bir sorunla karşılaşmadım çok şükür. Puhu tv den dizi izledim gayet iyiydi. Trt 4k da euro 2016 dan kalma maç vardı motion konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Samsung 50mu7000 den sonra süper geldi bu tv. Sesini bile fazla açamadım harman kardon işi baya etkileyici. Almak isteyenlere tavsiyemdir. İster yandan ister karşıdan her açıdan görüntü çok güzel.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.