Şimdi Ara

LG 49SJ800V kullanan var mı? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
31
Favori
93.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben n11 üzerinden kırmızıelma isimli satıcıdan almıştım. Memnun kaldım. Daha önce de gg üzerinden incehesap isimli satıcıdan samsung marka tv almıştım. Ancak bu satıcı piksel problemi durumu ortaya çıkınca ürünü iade almak istemeyip baya bi uğraştırmıştı. Yukko isimli site de düşünülebilir. Eğer n11 den almasam yukko dan alacaktım. Birde gg üzerinde teknosanın satışı var. Bazen %5 indirim oluyor. Bu da takip edilip güzel bi fiyat yakalanabilir. Zaten 49sj800 den büyük mağazalarda kalmama gibi bidurum var. Tercih sizin. Satıcının iletişimine ve puanına bakın mutlaka.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BMW 116d kullanıcısına yanıt
    Tabikide dediginiz gibi yorumlari incelemeden almam. Yukko ya falan baktim ilginc geldi fakat arena ile calisiyorlarmis. Magazalarda 4000tl urun. Nette 3500-3700tl arasi degisiyor.
  • Ben 3400₺ ye aldım. Benden sonra bi admin 3300₺ ye aldı. Merak etmeyin. Cihazın kutusunu kontrol edersiniz ve içinize sinmezse iade eder ya da kabul etmezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Bu konu ile ilgili olarak, bu aksam vatanda denk geldigim bir olayi yazayim.

55mu8000 kurulumu yapildi, bende uzaktan seyrettim. TRT 4K Brezilya maci acildi ve topta inanilmaz bir titreme soz konusu idi. Sogutttu beni alet kendinden o an. Suan bu cihazi almayi dusunuyorum.
    Merhaba, Samsung 49MU8000 60 Hertz bir ürün belki biliyorsunuzdur. Sizin kullandığınız 55MU8000 ise 120 Hertz özelliğe sahip, yani görüntü yenileme özelliği 49" olan modele göre 2 kat daha iyi.

Buradan hareket ile şunu söylemek istiyorum. Kullandığınız televizyonun ayarlarını, doğru yaptığınıza emin misiniz? Eğer emin değilseniz, lütfen aşağıdaki ayarları uygulayarak tekrar dener misiniz?
    RTINGS.com
    Samsung MU8000 Calibration Settings
    https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu8000/settings

Ben dünya kupası maçlarını, 49MU8000'in kendi dahili uydu alıcısı ile Trt 4k üzerinden izliyorum. Sizin bahsettiğiniz problemlerin hiç birisini televizyonu aldığım günden bu yana yaşamadım. Kullandığım ayarlar ise yukarıda link verdiğim ayarlardan ibaret.

Umarım probleminizi çözersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Haziran 2018; 15:8:21 >

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Bende kurulu değil. Mağazada rastladığım bir olayı anlattım. Kurulum mağazada yapıldı ayar vs de yapılmadı. Direk kurulum ve TRT 4K. Benim fikrim 100hz olan bir tv de bile ayar yapılmadan o şekilde olmaması gerektiği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Mağaza kısmını okurken atlamışım, pardon. Demek istediğinizi anladım, ancak motion ayarının yapılması gerekiyor. Bir de Samsung'un MU8000 için yayınlandı son güncelleme bahsettiğiniz problemin çözümü için yayınlandı.
    Olabilir yazılımla alakalı. Şuan her türlü yinede 4400₺ civarını hak etmiyor 49mu8000. 3800₺ e bulabilirsem 2-3 içerisinde alırım yoksa mecbur LG alıcam. Başka türlü olmayacak. 1.5 aydır düşmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıyor maşallah sanki daha önce maç izlemiyormuşuz

LG 49SJ800V kullanan var mı?

• BMW 116d kullanıcısına yanıt
    3300'e nerede düştü hocam?
  • fifa_05 kullanıcısına yanıt
    Suan gg de ki teknosa saticisinda 3533tl. Bu bizim bildigimiz teknosa ise hemen siparisi geciyorum.
    Ben bakarken fiyat yükseldi
    hala ayni fiyatta gorunuyor bende.
    bende sepet indirimi gornuyormus ekstra %7 o yuzden olabilir belki.
    Bir ay önceki fiyat bu. Banka kampanyaları ile beraber bu fiyata alınabiliyordu.

Gittigidiyor üzerindeki teknosa aynı.

• LG 49SJ800V kullanan var mı?

Hayirlisi ile aliyorum artik... 49mu8000 nasip degilmis. Geldiginde Kurulum ve inceleme yaptirip tekrar paketlicem. Eylul de kullanilmaya baslanicak.
  • quote:

Hayirlisi ile aliyorum artik... 49mu8000 nasip degilmis. Geldiginde Kurulum ve inceleme yaptirip tekrar paketlicem. Eylul de kullanilmaya baslanicak.
    hayırlı olsun güzel tercih. ben 1 aydır kullanıyorum. sıkıntı yok.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Eyw, Ilk acildiginda sorun olmaz ise zaten bir daha cok nadir problem cikar diye dusunuyorum.
  • quote:

Suan gg de ki teknosa saticisinda 3533tl. Bu bizim bildigimiz teknosa ise hemen siparisi geciyorum.
    Bahsi geçen üyelik Teknosa'nın kendisine aittir. Ürünler mağazadan değil kendi ana depolarından sevk edilmektedir. Bu nedenle ürünü herhangi bir Teknosa mağazasından teslim alamazsınız. Ürün teslimatını UPS kargo yapar. Kargoyu teslim alırken kutunun üst ve alt bantlarını dikkatlice kontrol edin. Kutu açılıp yeniden bantlama yapılmış mı, buna dikkat ederseniz iyi olur. Servis kuruluma gelene kadar da kutuyu siz açmayın.

Ürün fiyatına gelirsek eğer, 2017 Aralık ayında olan bir indirimden SJ800V model televizyonu 3380 TL'sına satın alıp, farklı bir ürün arayışına girdiğim için, forumun 2.el kısmından 3000 TL'sına satmıştım. Şu an sizin alacağınız fiyat normal sayılır. Mağaza fiyatlarını örnek göstermeye gerek bile yok, çünkü bu televizyonu 2017 Aralık ayında mağazalar 4200 TL'sına satmaya çalışıyorlardı.

Bu televizyon'un 100 Hertz ama IPS panel olması konusunda yorum yapmıyorum, forum televizyon profesörleri ile dolu. Arkadaşlar gerektiği yer de zaten yazarlar.

Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 19 Haziran 2018; 14:14:22 >

Eyw Hocam, Aynen dediginiz gibi dikkat edicem o kisimlara.

Urun fiyati 2017 deki kur ile suanki durumun farkli oldugunda ve yaklasik olarak 3-4 aydir takip ediyorum fiyatlar zaten bu duzeyde gezmekte.

Gonul isterdi 49mu8000 almak ama dedigim gibi 4200 veya 4400tl hak etmeyecek bir cihaz. Bekledim yeniden inmesini ama baska care kalmadi artik. Mobilya vs alinacak daha aradan cikmasi gerekiyor du.

Umarim sorun cikartmaz.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.