Şimdi Ara

LG 49SJ800V kullanan var mı? (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
31
Favori
93.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    insanları ne güzel manipüle ediyorsunuz...

evet beyaza kayma yok ama sadece bu arkadaşa göre yok tüm dünyaya göre var

youtube a rgb vs rgbw yazın bakın aradaki farka geri kalan netlik sorununa girmiyorum bile merak eden varsa rgbw pixel diye aratıp onada bakabilir

bu forumda herkeste aynı huy var bir malı kendisi kullanıyorsa o üründe hiçbir sorun yoktur varsada yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Ben gördüğümü söylüyorum.

Sorun yok diyede birşey demedim zaten düzgün okursanız anlardınız.

Ayrıca 3533₺ ye daha iyisi vardı biz mi almadık ?

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 30 Haziran 2018; 15:37:45 >
    Yürü git bu forumu da karıştıracaksın. Kimse bu saatten sonra sana inanmaz. Bana berbat çamur gibi 50mu7000 aldıran kendisi. Tv den ölü piksel çıkmasa kurtulup 49sj800 alıp keyfini çıkaramayacaktım. Rnnn denen adama sakın inanmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW 116d

Yürü git bu forumu da karıştıracaksın. Kimse bu saatten sonra sana inanmaz. Bana berbat çamur gibi 50mu7000 aldıran kendisi. Tv den ölü piksel çıkmasa kurtulup 49sj800 alıp keyfini çıkaramayacaktım. Rnnn denen adama sakın inanmayın.
    Diğer konuyu mahfettiği yetmedi şimdi geldi burayı da karıştıracak. Rnnn birader biz Lg 800V tvmizden çok memnunuz. Lütfen git samsung konusunda yaz.

• Ps4 pro kaliteli performansla oynanır mı bu tv’de arkadaşlar? Deneyen var mı? Hdr falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 30 Haziran 2018; 21:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

Ps4 pro kaliteli performansla oynanır mı bu tv’de arkadaşlar? Deneyen var mı? Hdr falan...
    Ps4 Pro için VA panel olan ürünlere yönelin. SJ800V iyi hoş güzel ürün vaktiyle kullandım ama oyun moduna geçtiğinde görüntü soluklaşıyor, bir sürü ayar yapıp görüntüyü adam etmekle uğraşıyorsunuz. O nedenle kontrast oranı yüksek olan marka ve modellere göz atmanız yararınıza olacaktır.

Marka yazmıyorum ki arkadaşlar taşlamasın. Malum herkeste bir Televizyon Profesörü havası var.
  • BMW 116d kullanıcısına yanıt
    canım istediğinde istediğim mesajı istediğim konuya yazarım kurallar dahilinde bişey yazmak istersen yazarsın yoksa işine bakarsın gerisi seni ilgilendirmez

benim aylardır yazdığım mesajlardan bu işi bilenler zaten kime inanıp inanmayacağını biliyor görüyor sen bu konuda canını boşuna sıkma

üçüncü olarak sen eksik pikselli sj800v tv ile memnun kalıp gerçek 4k mu7000 çamur gibi dersen sana hem güler hemde acırım hadi motion konusunda beğenmedim dersin anlarım parlak renklerini sevmedim dersin onuda anlarım ama 50mu7000 görüntüsünün çamur olduğu yerde sj800v ancak b*k olur

ayrıca ben sana öneride bulunduğumu hatırlamıyorum varsayalım bulunmuş olayım ben bu modeli önerirken insanlara illa gidin bunu alın demiyorum artılarını eksilerini yazıyorum beklentilerini soruyorum diğer modellerle birlikte son seçimi zaten alacak olan kendisi yapıyor yanılıpta zamanında senin gibi tek bir cevabı dahi haketmeyen birisine yardımcı olmuş olabilirim oda benim eksiğim zaten haklısın :)

son olarakta kullandığınız malın esiri olmayın koca koca adamlarsın komik oluyor merak eden isteyen geçmiş sayfalardan yada youtube dan bu tv nin renk ve piksel sorunlarına bakabilir çok merak eden olursa yazsın tek tek koyayım buraya linkleri

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    daha iyisimi vardı mesajına cevap vermek istiyorum evet vardı 100-150tl daha fazla verip performans olarak arada uçurum olan va panel hdr performansı siyahları kontrastı parlaklığı çok daha iyi olan başka bir model alabilirdiniz

ha dersinizki ben size inanmıyorum yine saygı duyarım konuda @BeyazBüyü arkadaşımıza öm atın konuya yazınca insnaların tavırlarını görüyorsunuz insanın bişey yazacağı varsada yazmıyor o yüzden öm atın diyorum bu arkadaşımız hem sj800v hemde bahsettiğim modeli ikisinide evinde kullandı birini hala kullanmaya devam ediyor o söylesin size farkı

yine yok öyle değil derseniz bana mesaj atın modeli yazayım gidin bi mağazaya sizin tv ile karşılaştırın gitmişken birde çalışanlara lg neden rgbw olan modellere özel demolar yapıp üzerinde lg rgbw only yazan usb ile gönderip sadece bu demoları oynattırıyorlar diye bi sorun sonrasındada neden bu demolar hep beyaz ağırlıklı diye sorun yine son olarak üst model lg ler rgb dizilim iken bu model neden rgbw diye sorun bakalım ne diyecekler..

Evet 49Mu8000 vardı dediğiniz o fiyata ama Mart ayında. Daha önceki bir çok mesajımda da yazdığım üzere benim bekleme sürem doldu ve almak zorundaydım. Onu bekle bunu bekle ile bu iş olmaz. Şuan bu cihaz bile o fiyatlara ne zaman iner belli değil.

Mağazada canlı yayınlar açıktı ben gittiğimde. Demo falan yoktu bilemicem USB falan. Ayrıca yine Vatanda 55mu8000 in kurulumuna denk geldim onuda anlatmıştım. Dediğim gibi Ben gördüğüm şeyin hala arkasındayım. Dizideki Kıyafetin rengi elime alıp incelediğim ürün ile birebir aynı idi. İster inan ister inanma beni bağlamaz.

Ben verdiğim paradan ve aldığım üründen gayet memnunum. Ha 3700₺ ye mu8000 denk gelseydi onu alacaktım. Eğer beğenmese idim zaten iade etme hakkım vardı emin ol 2dk düşünmeden iade ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 1 Temmuz 2018; 1:5:41 >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    bakın gerçekler bir tanedir sizin yada benim söylemem ile değişmez yada sizin memnun olmanız sizin gördüğünüz şeylerde bu gerçekleri değiştirmez

siz istediğiniz kadar dediğiniz lafın arkasında olun bu şekilde zaten boşa konuşuruz ortada bu kadar kanıt var sizin gözünüzle gördüğünüz şeyin o yüzden çok bir önemi yok

dediğiniz gibi bu tv ye alternatif olmasa derizki ne kadar ekmek o kadar köfte kasa şık ses güzel motion performansı ortalamanın üzerinde alınır ama 100-150tl farkla daha iyisi biraz bekleyince alınabiliyor neyse siz memnunsanız sıkıntı yok ama başkalarına bilgi verirken durum bu ama ben memnunum diye yazarsanız çok daha iyi olur bence en azından alacak adam ne alacağını bilir
    İlk mesajımı okursanız anlardınız.

Biraz bekleme dediğiniz de Marttan beri indirime girmedi. Bekleyene Allah sabır versin, benim bekleme sürecimde 3533₺ ye daha iyisi yoktu. Bende aldım iyiki de almışım.

Ayrıca ben gördüğüme inanırım bu kadar. Ki konunun başında yazdıklarına bakılırsa sende gidip kendin test edip beğenmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 1 Temmuz 2018; 12:0:19 >
  • Hadi abicim hadi kullananlar tavsiye versin. Konuyla ilgili yorumlar yapalım arkadaşlar oltaya gelmeyin.
  • Evet arkadaşlar, oltaya gelip bu televizyona 3500tl’den fazla ödemeyin!

• JANJAN485 kullanıcısına yanıt
    tv yi kullanan adam ne kullandığını bilmiyor ama tavsiye versin insanlar parayı sokaktan topluyor nasıl olsa...

Kullanan insanlar memnunsa size ne oluyor kardeşim. Buradaki insanlar artık tv arayışında değil neden gelip burda insanların kafasını bulandırıyorsunuz ki bulanacagini da sanmıyorum herkes tv tavsiye sayfasını okumuştur ondan sonra almıştır. Burda artık tv kullananlar yorum yapsın gerisi gitsin kumda oynasin

• myctapha kullanıcısına yanıt
    yorum yapıp yapmayacağımı sanamı soracağım? şu sokak ağzınıda bi bırakamadınız gitti..

kullanan kullansın memnun kalsın beni ilgilendirmez insanlara yanlış bilgi verirseniz benim mesajlarımı bu konuda görmeye devam edeceksiniz.
  • arkadaşlar merhaba
    LG 49SJ800V serisinden bende aldım genel olarak fena değil ancak
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/132006689
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/132648406
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/133472820

buradaki mesajlarda da anlatıldığı gibi sorun yaşayan var mı?

TRT 4K izlerken tv yi stanbye alıp tekrar açtığımda sorun yok
    ancak fişi çıkarıp taktığımızda kendiliğinden kapanıp açılıyor bence önemli bir durum sizlerde nasıl acaba.

Diğer kanallarda sorun yok. Durumu bildiğim için normal bir kanala gelip öyle fişi çekiyorum

• sonmez30 S kullanıcısına yanıt
    Bunun cevabını daha önce yazdık. Usb den kanal listesi atmayın. Kanal tarama yapın. Türksat tkgs güncelleme hatası. Tv’de sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW 116d

Bunun cevabını daha önce yazdık. Usb den kanal listesi atmayın. Kanal tarama yapın. Türksat tkgs güncelleme hatası. Tv’de sorun yok.
    kanal taramayı TKGS ile yaptım.
  • sonmez30 S kullanıcısına yanıt
    Kanal tarama yapınca düzelen arkadaşlar var forumda. Bizdeki sıkıntıyı da servis aynı şekilde çözdü ama tkgs ile güncelleme yapmıyor cihaz. Güncelleme işi sıkıntılı olduğundan ortaya çıkan bi problemdi

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.