Şimdi Ara

LG 49SJ800V kullanan var mı? (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
31
Favori
93.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LütfenBccYapmayınız kullanıcısına yanıt
    SAYFA 35 de arkadaş program paylaşmış onunla düzeltebilirsin ben öyle yaptım
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık1 ay önce aldım bu tvyi gittigidiyor teknosa mağazasından. Son derece memnunum çok güzel bir tv. Fakat çözemediğim bir sorun var ayarlardan mi düzeltilir yoksa benim tv mi bozuk anlayamadim.

15 saniyelik bir video çektim. Kamerada ekran mavi gözükmüş ama aslında siyah ekran. Mesela bir fotoğraf açtım siyah. Ekran sanki kendisini uyku moduna alıyor. Ben fare imlecini ekranda gezdirdikçe imlecin geçtiği yerlerdeki sütunlarda ışık açılıyor arkadan kapaniyor. Bu bir sorun mu yoksa bir ayar mi yardımcı olursanız minnettar olurum.

Resim de var ekleyeyim.

LG 49SJ800V kullanan var mı?

LG 49SJ800V kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada bu sorun sadece karanlik sahnelerde ortaya çıkıyor. Renkli sahnelerde hiç problem yok. Sanki siyah sahnelerde tv kısmi güç tasarrufu moduna geçiyor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Aksakal88

Arkadaşlar merhaba yaklaşık1 ay önce aldım bu tvyi gittigidiyor teknosa mağazasından. Son derece memnunum çok güzel bir tv. Fakat çözemediğim bir sorun var ayarlardan mi düzeltilir yoksa benim tv mi bozuk anlayamadim.

https://youtu.be/UFkEKV30Di4 15 saniyelik bir video çektim. Kamerada ekran mavi gözükmüş ama aslında siyah ekran. Mesela bir fotoğraf açtım siyah. Ekran sanki kendisini uyku moduna alıyor. Ben fare imlecini ekranda gezdirdikçe imlecin geçtiği yerlerdeki sütunlarda ışık açılıyor arkadan kapaniyor. Bu bir sorun mu yoksa bir ayar mi yardımcı olursanız minnettar olurum.

Resim de var ekleyeyim.

önceki sayfalarda cevabı var. led yerel karartmayı kapat yada yüksek yap.

• Fiyatlar yükselmiş baya, En uygun nerden temin edebiliriz bu tv yi ?
  • YouTube, smart stb, iptv yazılımları yada tarayıcı üzerinden maç izlediğimde toptaki atlamalar gerçekten göz yoruyor. Sadece oyun modundayken topu takip etmek daha kolay oluyor fakat bu seferde diğer ayarlardaki gibi akıcı yumuşak bir görüntü olmuyor. Bir çok ayarın ince ayarlarını değiştirmeyi denedim ancak sonuç alamadım. Benzer bir sorun yaşayıp sorununu çözebilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    TrtHD de motion açık iken topta titreme oluyordu benimde kullandığım dönemde gördüğüm. Büyük ihtimalle net yayınlarında oluyordur. DigiPlay de bende deneme yapıcam inş. kendi evime geçtiğimde

• quote:

Orijinalden alıntı: Rc4Play

Fiyatlar yükselmiş baya, En uygun nerden temin edebiliriz bu tv yi ?
    Bugün teknosa da 3.700 tl yazmışlardı 4k Video dönüyo du sd yayın kalitesini göremediim için niyetlenemedim aklımda 49mu 8000 var oda 4.200 tl vatanda onu normal kanallarda seyretmisdim baya iyidi

üstatlar siz nedersiniz?

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Normal uydu yayınında bu sorun olmuyordu. Oyun modunu açınca izlenebilir hale geliyor ancak renk ayarlarını ve gürültü düzeltmesini açmak gerekiyor. Oyun modunda tepkime süresi(input lag) diğer modlara göre düşük.
    Diğer modlarda True motion kullanıcıya getirilip üstteki ayarı 3 alttaki ayarı 0 yapınca da izlenebiliyor.
    Uydu yayın frekans ı ile netten izlenen yayın farkından kaynaklıdır. Dediğiniz gibi True Motion kapatıldığında TrtHD de ben sorunsuz iZledim. Trt 4K da açık kapalı fark etmitordu. Ben kapalı bıraktım sonrasında.

Bu arada Digiplay kullanan var mı ?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg_213 -- 12 Ağustos 2018; 22:24:21 >
    Ben de bazen USB takmak için hareket ettirdiğimde fark ediyorum ısındığını. Ben şahsen kullandığım ünite ile ilgili olduğunu düşünüyorum, yan ve arka tarafı kapalı TV ünitesinin. TV'nin nefes alacak alanı yok (:
  • Klavuzda her yönden 20 cm boşluk olması gerektiğini görmüştüm. Özellikle alttan çok ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 2 Ağustos 2018; 14:38:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün KİPA'dan aldım. 3690 Tl. Her yerden ucuz. Çok beğendim.
  • PC bağlantısı yapmayı deneyen oldu mu?

Ben notebook'da bulunan HDMI ve Displayport üzerinden(mDP 1.2 to HDMI 2.0 Aktif çevirici ile) sertifikalı HDMI 2.0 4k 60Hz ve HDR destekli kablo ile bağladım ancak 4K 30Hz görüntü alabildim.

Bilgisayar bağlantısı için girişler kısmında HDMI simgesi PC olarak değiştirilmeli, oyun moduna alınmalı. Bunların hepsini yapmama rağmen sonuç alamadım.

Bununla beraber 1920x1080 yani fullhd masaüstü çözünürlükte 120Hz olarak çalışabiliyor. Ancak herhangi bir oyun açtığımda otomatik olarak upscale yapıp oyunları 4K ve 30hz çalıştırmaya başlıyor ve sonuç olarak oyunlar oynanmaz hale geliyor. Bulduğum çözüm Windowed Borderless Gaming yazılımı ile oyunları pencere modunda çalıştırıp oynamak. Bu şekilde sorun olmuyor.

Bende LG HX301G Led projeksiyon cihazı da var. Aynı sorunu eski notebook'umda yaşatmıştı. Kendi orijinal VGA kablosu olmadan istediğiniz çözünürlükte çalışmıyordu.

Kullanan arkadaşlar test edip sonucu paylaşırsa memnun olurum.

• Tv yi bugün itibari ile oturacağım eve taşıdım. Bağlantıları yaptım ve 2 kanal da sinyal var şuan. İlk kurulum da bağlantı uydu seçilmiş. Şuan otucağım evde merkezi sistem var. Net bağlantısı yok acaba TKGS mi sorun çıkartıyordur ?

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Uydunun disecq ayarını yapmanız gerekiyor. Merkezi sistemlerde o ayar açılmadan sinyal gelmiyor. Sıfırdan kanal ayarlama yapın garanti olsun. Yazılım güncellemesi yapmadan TKGS düzgün çalışmıyor. Bilginiz olsun.
    Aynen hocam şimdi ayarladım. disecq A yapınca düzeldi. Yazılım günceldi zaten otomatik yeniden ayarladı. Sorun yok şuan.

• Arkadaşlar bu TV ye 2 adet Bluetooth kulaklık bağlamak mümkün mü?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havatemiz

Bugün KİPA'dan aldım. 3690 Tl. Her yerden ucuz. Çok beğendim.
    hocam kampanya devam ediyor mu nereden aldınız ben ankaradayım
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.