Şimdi Ara

LG 49SJ800V kullanan var mı? (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
31
Favori
93.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayır olmadı maalesef. ekran görüntüsü atma şansınız var mı acaba?
  • Gece filmi için bu sitedeki ayarları kullanıyorum guzel
    RTINGS.com
    LG SJ8500 Review (55SJ8500, 65SJ8500)
    https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/sj8500

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba arkadaşlar tkgs den kanal yüklenince arada numaralar atlıyor örn 12,14,16,25 yok bunlar Manuel yükleyince normal oluyor ama eski düzene dönmek gerekiyor güncelleme almaz.
    Tkgs de bunu çözmek Mümkünmüdür.

• 35-35 sayfaları arasında pcden kanal düzenleme programı verdim tkgs den güncelle usb ve ordan pcye at istediğin gibi kanalları düzenle orda da göreceksin bazı data kanalları gizlenmiş sebebi ondan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

hayır olmadı maalesef. ekran görüntüsü atma şansınız var mı acaba?
    Kardeş yeni farkına vardım. Şu an evde değilim nasıl yaptın sorun halloldu mu?
  • sonmez30 S kullanıcısına yanıt
    Hayır devam ediyor

• quote:

Hayır devam ediyor
    Kardeş smarttv de çalışıyor
    Şöyle yapacaksın.
    1.Uygulamalrdan digitürkplay programını çalıştır.
    2.tv de üstte bir kod verir o kodu ve sayfayı kapatma bilgisayarını aç
    3.www.digiturkplay.com.tr/smarttv adresine git ve kullanıcı adı ile şifreni gir
    4.tv de kapatmadığın ekrandaki üstte yazan kodu bilgisayrda aktifleştirmek için kodu girmeni isteyecek kodu gir ve aktifleştir.
    5.TV ekranı otomatik olarak sisteme giriş yapacak.

Yani anlayacağın tv ekranında herhangi bir giriş ekranı olmayacak giriş tamamen anlattığım şekilde bilgisayarda yapacaksın.
    Kolay gelsin.
    şifreni değişrtirmeyi unutma.

• Migros'tan 3600'e aldım bende.
    Pişman etmez umarım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

Migros'tan 3600'e aldım bende.
    Pişman etmez umarım:)
    Hayırlı olsun güle güle kullan.
    her cihazın artısı eksisi olur.
    Öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim. Ama dediğiniz ekran ben de gelmiyor açılınca ilk şu ekran geliyor daha sonra uygulama menüsüne gidiyor.

• BiPeRVA kullanıcısına yanıt
    Android tv box yada tv ler için bolgesel seçim Türkiye olarak ayarlanınca sorun çözülüyordu. Bölge değiştirmeyi yada dns ile bağlanmayı deneyebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa_05 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam Olumlu veya Olumsuz yorumları bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim. Ama dediğiniz ekran ben de gelmiyor açılınca ilk şu ekran geliyor daha sonra uygulama menüsüne gidiyor.
    Kanal listesinin yedeğini alıp tv fabrika ayaralarına alıp baştan tv ayarlayarak deneyebilirsiniz.

Uygulamayı bu ekrandan başlatıyorsunuz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmez30 -- 11 Temmuz 2018; 21:40:23 >

evet bu ekrandan başlatıyorum. bugün fabrika ayarlarına da döndüm yine bir şey değişmedi :(
  • quote:

evet bu ekrandan başlatıyorum. bugün fabrika ayarlarına da döndüm yine bir şey değişmedi :(
    Tüm ayarları Türkiyeye göre yaptığına göre ve programda Digitürkplayın Türkiye versiyonu ve güncelse, LG TV nin yazılımıda güncelse....
    Başka birşey aklıma gelmiyor.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    hotspot olarak bağladım girebildim. lg ayarları türkiye zaten modeme dns yi deneyeceğim şimdi
  • Sj800v ile olan kisa bir deneyimi paylaşmıştim. Goruntu ayarlari ile epey denemeler yaparak bana gore mevcut ayarlari ile karsilastirirsam oldukça guzel bir gorun ettim. Tabi goreceli bir durum. Tvdeki ilkbastaki cozunuruk sıkinitsi karelenmeler gitti. Deneme yanilma yoluya ulastim.

Standart ayar uzerinde

Arka isik 67

Kont 100

Parlaklik 46

Keskinlik 25

Renk 60

Ton 0

Renk sicakligi c50

Gelısmis kontrollerde

Dinamik kont orta

Dinamik renk yuksek

Renk skalasi otomatik

Super cozunurluk yuksek

Gama yuksek 1

Resim modu

Gurultu filitresi orta

Mpeg fil orta

Gercek sinema acik

Mation eye kapali

Led kararatma dusuk

Trumation pruzsuz

• Tv'yı dün akşam kurdum. İlk denememde TKGS çalışmadı. Fabrika ayarlarına getirip denedim yine olmadı. El ile taratıp kanalları ekledim. Daha sonra internetten 2 kez yazılım güncelleme yaptı. Tekrar kontrol ettiğimde TKGS çalışır hale gelmişti. Buradan kanal listesini yeniledim.

Televizyon gelmeden önce HDR, Dolby Vision, genel 4K videolar indirmiştim. USB bellek ile yaptığım denemede çok memnun kaldım. TRT4K da maç tekrarı vardı, oyuncular bilgisayar oyunundaki kadar keskin görünüyordu. Renk ayarlarını ilk etapta kurcalamadan kullandım. CANLI mod ve maç esnasında spor modu gerçekten işe yarıyor.

SSIPTV, Smart IPTV ve LaimHD Tv yazılımlarını da test ettim. Zaten Tv'yi almadan önce eşim rus kanallarını izleyebilsin diye bunları iyice araştırmıştım. Bildiğim kadarıyla Wireless AC desteği var ama bendeki 5Ghz AC router'ı görmedi bende Wireless N 2,4Ghz modunda bağladım. Arada epey mesafe ve 2 duvar olmasına rağmen herhangi bir bağlantı sorunu yaşamadan aldığım rus ip tv kanallarını (içinde 4k yayın da var) sıkıntısız izleyebildim.

Webos aşırı hızlı diyemem, beklemeler oluyor ama sihirli kumanda ve menü tasarımı gerçekten kullanıcı dostu. Dahili uydu alıcısı kanal geçişlerinin hızı makul düzeyde. Uygulama Mağasında yeterli sayıda uygulama bulunuyor.

Harici olarak Microsoft klavye+fare seti taktım, sorunsuz çalıştı.

Cihazın alt kısmında ayakların yanına dokununca aşırı ısındığını fark ettim. Sizlerde de böyle mi?

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    evet bende fark ettim ısınma var ama normal mi her tv böylemi bilemiyorum
  • Arkadaşlar selamlar, migrostan 49" satın alarak aranıza katılmış bulunmaktayım, tkgs'den kurulum yaptım fakat daha önceki mesajlarda @myctapha bahsetmiş bazı kanallar bende de boş örneğin 11'den direk 13'e geçiyor. Sadece belli modellerde mi böyle yoksa genel bir durum mu? Çözüm için ne yapmam gerekiyor?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.