Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
639
Cevap
9
Favori
82.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 4k olarak bu fiyatlara alabileceğiniz en güzel tv. Birde bazı mağazalarda günlük indirimi bulabilirseniz 2500 tl civarına alabilirsiniz. Ben 55 inç modelini 3100 tl ye aldım teknosadan günlük indirimi yakalayıp
  • tuncer_gs1905 kullanıcısına yanıt
    kardeş bizimle aynı sebepten arıyorsun sende ps4 performansı müthiş :) gözlerimiz bozulcak kaç gündür her gece sabahlıyoruz ertesi gün işe gidiyoruz film performanısna da diyecek yok çok iyi uydu bağlamadık zaten pekde niyetimiz yok.
  • arkadaşlar ben bu tv de usbden film açıyorum fakat alt yazılar görünmüyor uzantısı srt de sub da olsa aynı isimde olsa görmedi :S
  • Bende bugün sipariş geçtim. 49ub830v bugüne ozel indirimle 2399tl aldim internetten. Tv için kuruluma geldiklerinde bulutlanma piksel testi istemeye gerek yok sanırsam. Nasilsa 14 gün geri iade hakkımz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 49 inçlik modelini 5 ay önce gold dan 3000 tl ye aldım herhangi sorun çıkartmadı. genel olarak izlenimlerim

1-Görüntü kalitesi hd ve 4k videolarda gayet başarılı
    2-usb den oynatmada donma yok
    3-pes oynayacaklar için müthiş :)
    4-usb den 3d film izlerken altyazıyı 2 kez gösteriyor birleştirmiyor onu ayarlayamadım altyazı 3d ye uyarlamak gerekiyor sanırım.bilen varsa yazsın lütfen..
    5-fiyatı şimdi daha uygun 2500 e bulunabilir ve bu parayı da rahat hakediyor bence.

herhangi bi sorusu olan varsa yardımcı olmaya calışırım..
  • Bu ürün hakkında çok olumsuz şeyler yazanlar var ama bu ürün bunların çoğunu hak etmiyor.

1. Smart TV hemen her şeyi açıyor WebOS yok diye kafanıza takmayın eğer çok istiyorsanız HDMI üzerinden çalışan USB Stick benzeri Windows veya Linux tabanlı ürünler var alırsınız bir tane ondan iyisi yoktur.

2. USB üzerinden çift diskli sistemleri de sorunsuz görebiliyor. Mesela HD Dock ile iki diski birden tek USB üzerinden gördürebilirsiniz hepsini algılayabiliyor. Disk ilk takıldığında diskin doluluğuna göre içeriğinin TV tarafından belirlenmesi için biraz zaman tanımalısınız sonrasında direk içeriğini görebilirsiniz. 2TB iki diskin bulunduğu bir kutuyu sorunsuz olarak görmüştür.

3. Ne kadar 3D 4K video varsa indirip denedim hiç birinde sorun çıkmadı ve çalıştırmada yavaşlık söz konusu değildi. Hem USB 2.0 üzerinden denediğim için USB 2.0 çok çok yeterli olduğunu görebiliyoruz. Müthiş renklere ulaşabiliyorsunuz.

4. Yerleşik uydu sistemini denemedim ama zaten günümüzde neredeyse bütün HD kanalların paralı olduğunu düşünürsek içindeki kutuyu kullanmanın bir anlamı olmayacaktır.

5. 4k sorununa gelince TV ile çözülebilecek sorun değil mutlaka dış kutu şart onun için bu konuya takılmayın 4k özeliği fazlasıyla yeterlidir.

Dış uydu ile izleyenler mutlaka iyi bir HDMI kablo kullansınlar bazı kablolar verimsiz olabilir bu da görüntüde gözle zor görülebilir sorunlar meydana getirebilir.

Olumsuz yanları:

1. Çok fazla ışık yansıması alıyor ve arkanızda pencere varsa perdeyi çekseniz bile izlerken rahatsız ediyor.
    2. Görüntü beyazında çok az fark edilen bir kırmızı patlaması var. Ama sadece bu üründe var diğerleriyle yan yana koyunca bunun görüntüsü daha kötü görünüyor ama bunu herkes fark etmeyebilir. USB veya net üzerinden çalışıtırılan medyalarda sorun yok sanırım bu ufak sorun HDMI kanaları üzerinden çalıştırılan medyalarda meydana geliyor.

Son olarak:
    Şimdi bu genellemeye bakarak 850 almadım diye pişman olmanın bir mantığı yok ve bugünün fiyatlarına göre aradaki 600-700 tl'yi çöpe atmaya gerek yok. En nihayetinde bu TV'lerin ömrü bile 4-5 sene o zamana kadar Allah kerim.

Satın alanlar güle güle kullansınlar çok iyi ve ucuz bir 4k cihaz. Hakkını fazlasıyla veriyor.

Teknik olarak sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya çalışırım.

• lütfen bu tv yi almayın görüntü kalitesi 0 0 0

• Televizyon yayınlarına bakıp paneller hakkında yorum yapmayın çünkü Türkiyede ki tüm televizyon yayınları rezalet. HD olanlar bile çok kötü hatta logoda HD yazıp SD yayın yapanlar bile var. HD kanaldan SD yayın yapanları da saymıyorum.

Kullanılan uydu alıcıların renk kaliteleri de ayrı bir sorun. Bazı uydu cihazları doğal renklere yakın verebilirken bazılarının renk doygunluğu orantısız olduğu için gerçeğe yakın renkleri almak zor olabilir.

Youtubedan veya başka bir yerden renk ve görüntü kalitesini görebileceğiniz videolar indirip deneyebilirsiniz. SD yayınlara bakıp HD panelleri kötülemeyin. En kötü panel bile sizin düşündüğünü kadar kötü değildir. İnsan gözünün göremeyeceği görüntü kalitesi vardır ama bu kalite aynı model panellerde bile görüntü kalitesi fark eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbahadir

1. Smart TV hemen her şeyi açıyor WebOS yok diye kafanıza takmayın eğer çok istiyorsanız HDMI üzerinden çalışan USB Stick benzeri Windows veya Linux tabanlı ürünler var alırsınız bir tane ondan iyisi yoktur.

açıklayıcı bilgiler için saol dostum. webos hakkında konuşmak istedim. webos smart tv ye göre hiç kullanışlı değil bana göre. webos uygulamasına bir türlü alışamadığımdan olabilir. smart tv hem daha hızlı hemde kullanımı kolay geldi bana

• Herkese merhaba,

Arkadaşlar ben "altyazı" sorununa çözüm için arama yaptım ve beş sayfalık konunun tamamını okudum. :) Lakin sorunuma çözüm bulamadım. Bu nedenle 830V modelini kullanan arkadaşlara soruyorum, harici hard disk'ten film oynatırken altyazı seçemiyorum. Film adıyla altyazı adı aynı olmasına rağmen seçemiyorum. Bazı filmlerde ingilizce altyazı çıkıyor. Ama Türkçe altyazıyı bir türlü göremedim. Film izleyemiyorum yahu :) Sadece evde sinema keyfi yapmak için 2590 TL verip satın aldığım televizyonu kullanamayan garip bir mağdurum :) Lütfen yardım ediniz. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkersarica

Herkese merhaba,

Arkadaşlar ben "altyazı" sorununa çözüm için arama yaptım ve beş sayfalık konunun tamamını okudum. :) Lakin sorunuma çözüm bulamadım. Bu nedenle 830V modelini kullanan arkadaşlara soruyorum, harici hard disk'ten film oynatırken altyazı seçemiyorum. Film adıyla altyazı adı aynı olmasına rağmen seçemiyorum. Bazı filmlerde ingilizce altyazı çıkıyor. Ama Türkçe altyazıyı bir türlü göremedim. Film izleyemiyorum yahu :) Sadece evde sinema keyfi yapmak için 2590 TL verip satın aldığım televizyonu kullanamayan garip bir mağdurum :) Lütfen yardım ediniz. Saygılar...

Çok geniş bir film arşivim var bir kere bile altyazı sorunu yaşamadım.

Altyazıları aldığınız yere dikkat edin ve güvenilir yerlerden edinin.

Altyazı uzantısı dahil filmle aynı uzunlukta olmalı sadece uzantısı farklı olacak.

Örnek:

quote:

John.Doe.Vigilante.(2014).BDRip.1080p.AAC.x264-RARBG.avi
    John.Doe.Vigilante.(2014).BDRip.1080p.AAC.x264-RARBG.srt

• alt yazi turkce ise neden ingilizce ciksin ki ? indirdiginiz alt yazinin turkce oldugundan emin olun.bende alt yazi problemi yasamiyorum.tv beklentilerimin ustunde cikti.benim tek sikintim smarti nette gezinirken smart biraz yavas.yoksa tv hakkini veriyor

• Film adıyla altyazı adının birebir aynı olması gerektiğini okumuştum vaktiyle... Ben de aynısını yaptım lakin yine olmadı. Altyazıları genellikle turkcealtyazi.org sitesinden ya da divixplanet sitesinden indiriyorum. Film adıyla aynı yapıyorum. Harici hard diskti takıyorum, filmi görüyor, altyazıyı görmüyor.
  • arkadaşlar tv için vivopc aldım fakat küçük boyutlu arkasına saklıyacagım windows 10 kullanacagım mini pc ler buldum bu ürünler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi yeni konu açacaktım sırf tv için alacagım için buraya yazım dedim

ürünler 3 tane altta ekliyorum

https://www.youtube.com/watch?v=8vIARhD98b4

https://www.youtube.com/watch?v=het4Lk1xHIQ

https://www.youtube.com/watch?v=NJ4j2EQny-g

• FarukBey kullanıcısına yanıt
    Ne amaçla kullanacaksınız acaba?
    İnternet ve İnternet üzerinden TV, Youtube vs ve İnternete girmek için ideal.
    Alacağınız ürünlerin fiyatları özelliklerine göre değişir ram hız vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbahadir

Ne amaçla kullanacaksınız acaba?
    İnternet ve İnternet üzerinden TV, Youtube vs ve İnternete girmek için ideal.
    Alacağınız ürünlerin fiyatları özelliklerine göre değişir ram hız vs.

Oyun için sadece bf3 oynatsa yeterli
  • FarukBey kullanıcısına yanıt
    Oyunun gereksinimlerine bakarak alın ama oyun oynamak için yeterli geleceğini sanmıyorum. Oyun için HDMI ile bilgisayarınız varsa onunla oynamanız daha doğru olur çünkü büyük ekranlar için iyi bir akran kartı gerekebilir.
  • tv için digitürk kampanyasından faydalanan oldumu acaba? faydalanan varsa görüşlerini bildirirse çok makbule geçecek :D
  • ilkersarica İ kullanıcısına yanıt
    Altyazi ayar menusunden harici altyaziyi sectiniz mi?ub850v var bende.menuleri ayni mi bilmiyorum o yuzden tarif edemeyecegim ama film oynarken altyazi bolumune gelince dahili altyazi harici altyazi diyor bende.dahili altyazi gomulu olan altyazi, harici olansa sizin atmis oldugunuz altyazi...harici altyaziyi secince duzelmesi lazim.

• bu digiturk kampanyasi hakkinda bilgisi olan var mi?bana da mesaj geldi ama ilgilenme firsatim olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceryan25 -- 17 Mart 2015; 7:31:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.