Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
9
Favori
82.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TRT 4K yayını seyredebilen var mı acaba bu model ile? Ben de 49UB830V alma niyetindeyim. Ancak 830 modeli ile 4K yayını izlenemediği, 850 ve üstü modeller ile izlenebildiğini okudum forumda.Bu ne kadar doğru acaba?
  • Dahili uydu alıcısı desteklemediği için izleyemiyorsun. Başka bir uydu alıcısı bağladığında izleyebilirsin diye biliyorum. Yada dsmart digitürk ile izleyebiliyorsun.

Bu arada ben geçen hafta 55ub830v aldım teknosadan 3100 tl ye. Günlük indirime denk geldim. Bugün tv yi getirecekler. Bugün yada yarın kurduracağım. Tv yi duvara monte ettireceğim altına sehpa alma arayışındayım.

Not: Ankara'dayım.
  • 49lb830v yi bende 2 gün önce sipariş verdim.kafam baya karışık. iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum. umarım video formatlarını oynatmakta sıkıntı yaşamam. online flim izlemektense indirip usb den açmayı tercih edenlerdenim. tv kurulumu yapıldığında buradan deneyimlerimi paylaşırım. merak ediyorum trt UHD yayın açılıyor mu?
  • Dahili uydu alıcısı TRT UHD yayını desteklemiyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekuu58

Dahili uydu alıcısı TRT UHD yayını desteklemiyor malesef

4K yayını izlemek için 4K uydu alıcısı mı gerekli acaba? Eğer öyleyse bu 4K televizyonun hiç bir farkı yok FullHD den.
  • cekuu58 C kullanıcısına yanıt
    vay arkadaşşş.....

usb3 ve bu 4k uydu alıcısı işi baya canımı sıktı. acele ettim siparişi verdim...henüz cihaz korgolanmadı siparişi iptal mi etsem bilemedim şimdi...
  • 4K ile ilgili LG'ye dün mail atmıştım. Gelen cevap aşağıda.

Hem cihaz 4K uyumlu olmasın hem harici 4K uydu alıcısı al, ne anladım ben bu işten.Bu modeli neden 4K diye satıyorlar anlamış değilim.

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

4K ile ilgili LG'ye dün mail atmıştım. Gelen cevap aşağıda.

Hem cihaz 4K uyumlu olmasın hem harici 4K uydu alıcısı al, ne anladım ben bu işten.Bu modeli neden 4K diye satıyorlar anlamış değilim.

o mail aderesini verirseniz aynı şikeyryi bende yapıcam.Belki dikkate alınıp iyileştirmeye giderler belli mi olur....

• quote:

Orijinalden alıntı: ceryan25

quote:

Orijinalden alıntı: arif32

4K ile ilgili LG'ye dün mail atmıştım. Gelen cevap aşağıda.

o mail aderesini verirseniz aynı şikeyryi bende yapıcam.Belki dikkate alınıp iyileştirmeye giderler belli mi olur....

Ben kendi sitelerindeki bize ulaşın bölümünden yazmıştım.

LG bize ulaşın

• Arkadaşlar bi kaç sorum olacak kendi dahili uydu alıcısı 4k/60p desteklemiyor. USB 3.0 ile bir medya başladığımız varsayalım. O içerik ise 4k olsun ama 4k/60p olsun oynayabilir mi? Yani sorum sorum USB oynatıcı üzerine biraz zor bi soru oldu yanıtlarsanız sevinirim. Yoksa yine bu konu da da mı ub850v ye mi yönelmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xit

Arkadaşlar bi kaç sorum olacak kendi dahili uydu alıcısı 4k/60p desteklemiyor. USB 3.0 ile bir medya başladığımız varsayalım. O içerik ise 4k olsun ama 4k/60p olsun oynayabilir mi? Yani sorum sorum USB oynatıcı üzerine biraz zor bi soru oldu yanıtlarsanız sevinirim. Yoksa yine bu konu da da mı ub850v ye mi yönelmek lazım.

usb 3.0 tv de yok.harici uydu alici ile HDMİ 2.0 dan baglarsaniz ve harici alici 4K yayini destekliyor ise 4k yayini izleyebiliyorsunuz.yani tv 4k fakat uydu alicisi 4k degil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    AYARLARDAN BEKLEME IŞIĞINI AÇIK A GETİRİN.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bi kaç sorum olacak kendi dahili uydu alıcısı 4k/60p desteklemiyor. USB 3.0 ile bir medya başladığımız varsayalım. O içerik ise 4k olsun ama 4k/60p olsun oynayabilir mi? Yani sorum sorum USB oynatıcı üzerine biraz zor bi soru oldu yanıtlarsanız sevinirim. Yoksa yine bu konu da da mı ub850v ye mi yönelmek lazım.

usb 3.0 tv de yok.harici uydu alici ile HDMİ 2.0 dan baglarsaniz ve harici alici 4K yayini destekliyor ise 4k yayini izleyebiliyorsunuz.yani tv 4k fakat uydu alicisi 4k degil...

Teşekkürler... Peki usb si destekli mi usb den h.265 formatında bi içeriği, içerikte 60p olsun çalıştırır mı? Yoksa usb3.0 olmadığı için hiç mi açmaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xit -- 21 Şubat 2015; 12:33:38 >

• AYARLARDAN BEKLEME İŞIĞINDAN AÇIK A GETİRİN YETERLİ.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler... Peki usb si destekli mi usb den h.265 formatında bi içeriği, içerikte 60p olsun çalıştırır mı? Yoksa usb3.0 olmadığı için hiç mi açmaz?

h264 destekliyor ama h265 den tam emin degilim.tv bu hafta gelir ulasirsa elime denyip sonucunu yazarim.
    bende m2ts formatini desteklicek mi onu merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: atagün

AYARLARDAN BEKLEME IŞIĞINI AÇIK A GETİRİN.

Hocam bekleme ışığı sadece o küçük kırmızı ışığı yakıyor bende diğer modellerdeki lg ışığı yanmıyor

• merhaba bu siteyi her konuda takip ediyorum ama ilk olarak bi konuda yazıyorum bende 49ub830v aldım yaklaşık 5 ay önce genel olarak memnunum ama o kadar para vermişken 4k yayınları seyredemiyor olmak canımı sıkıyor yinede harici bir uydu alıcısıyla bu sorunu halledilebileceğini bilmek rahatlatıyor beni tabi doğruise bende sitesinden lg türkiyeye mesaj attım banada aynı cevabı verdiler ne kadar çok şikayet o kadar çabuk çözüm demek lg kore merkeze de email atmak istiyorum ama beceremedim malesef online film izlemeye gelince mkvood uygulaması ile istediğiniz filmi diziyi belgeseli ne bileyim her şeyi seyredebilirsiniz nette bu konuda detaylı bilgiler vevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananize5259

merhaba bu siteyi her konuda takip ediyorum ama ilk olarak bi konuda yazıyorum bende 49ub830v aldım yaklaşık 5 ay önce genel olarak memnunum ama o kadar para vermişken 4k yayınları seyredemiyor olmak canımı sıkıyor yinede harici bir uydu alıcısıyla bu sorunu halledilebileceğini bilmek rahatlatıyor beni tabi doğruise bende sitesinden lg türkiyeye mesaj attım banada aynı cevabı verdiler ne kadar çok şikayet o kadar çabuk çözüm demek lg kore merkeze de email atmak istiyorum ama beceremedim malesef online film izlemeye gelince mkvood uygulaması ile istediğiniz filmi diziyi belgeseli ne bileyim her şeyi seyredebilirsiniz nette bu konuda detaylı bilgiler vevcut

usb den mkv dosyalarini calistirmayi hic denediniz mi?

• Guncellemede neler geldi? Yapayim mi guncellemeyi?

• cok sukur tv bugun elime ulasti.yarin kurulum yapacaklar.deneyip sonuclari insallah burdan paylasicam

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.