Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
9
Favori
82.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Detaylı bir inceleme olmayacak belki ama ben de izlenimlerimi yazmak istiyorum

Öncelikle almadan önce 4k olmayan yayınlarda çok kötü görüntü alacağımı düşünüyordum,ama yanılmışım gerçekten beni şaşırttı görüntü gayet tatmin edici (dahili alıcı ile kullanıyorum)

Kanal geçişi yavaş diyenlere aldırmayın gerçekten bu konuda da tatmin etti

Tabi bu bir televizyon ve ilk öncelik görüntü kalitesinde şöyle söyleyeyim kesinlikle çok iyi ama ben özellikle siyah renkleri beğenmiyorum,teknosada alırken samsung bir tv vardı modeli unuttum o kesinlikle daha iyiydi

Alırken telefonlardaki gibi ortam ışığına göre parlaklık ayarlama var dediler gerçekten de otomatik diye bir ayar var ama ben bir ayarlama göremedim

Geçen usb ile 480p bir dizi seyrettim ne alaka hala anlamadım ama 1280x800 laptop ekranım görüntüyü tv den daha çok bozuyor ha bu arada dizi izlerken sesi baya az neden böyle anlamadım

Şimdilik bu kadar yazıyorum ben memnunum kısaca tavsiye olunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dahili uydu alicisi berbat...Harici bellek okuma gerçekten yavaş. ..3d film oynatmasi filan gerçekten harika

• arkadaşlar merhaba. bende bu tv yi aldım genel olarak memnunum tv den . yalnız bazı sorunlarımız var . bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

bu tv de internetden film izleme sitelerinden henüz film açamadım .mail ru gibi filmin kaynağına giderek açılabilir denmiş , ben oraya girmeme rağmen açılmadı veya ben yapamadım. bir de 3d filmleri internet üzerinden izleyen arkadaşlar bana bir kaç site adı verebilirse çok makbule geçer . saygılar
  • arkadaşlar bende bu televizyonu almayı duşunuyorum ama forumda bazı sorunlardan şikayetlerden bahsedilmiş. Bu televizyonu birkaç aydır kullanan arkadaşlar bu televizyonu önerirmisiniz?
  • hll0719 H kullanıcısına yanıt
    Hiç korkmayın çok iyi bir televizyon 2-3 aydır kullanıyorum büyük keyifle.
  • emrah1607 E kullanıcısına yanıt
    you tube dan izleyebilirsiniz.gayet iyi.
  • hll0719 H kullanıcısına yanıt
    Televizyonunu özelliklerinde 4K yazıyor fakat 4K yayını çalıştırmıyor. 20 şubatta TRT 4K nın yayına başlayacağı söyleniyor. şu anda test yaynı olan Turksatın 4K yayınını açmıyor. eğer 20 şubatta da açılmazsa ve LG sorunu düzeltmezse iade yoluna gitmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgenc7

Televizyonunu özelliklerinde 4K yazıyor fakat 4K yayını çalıştırmıyor. 20 şubatta TRT 4K nın yayına başlayacağı söyleniyor. şu anda test yaynı olan Turksatın 4K yayınını açmıyor. eğer 20 şubatta da açılmazsa ve LG sorunu düzeltmezse iade yoluna gitmeyi düşünüyorum.

Trt 4k yayınını Hevc265 formatında yapacak ama ub830v tv 4k Hevc264 formatını destekliyor. Dolayısıyla normal şartlarda 4k yayın almıyor diye iade edemezsiniz. Ancak bu tvde 4k yayın izleyemeyecegiz anlamına gelmiyor. Harici 4K receiver ile 4K yayın izleyebileceğiz. Saygılar

• Bugün büyük bir güncelleme geldi, içeriğini bilen var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar televizyonun altindaki LG yazisinin isigini nasil aciyoruz?

• Ben de bu televizyonu alacağım sanırım Fiyat heryerde 2800 lira civarı. Kliksa 200 lira eksta indirim yapıyor ve kargo dahil fiyat 2608 liraya geliyor. Birde 100 wp veriyor. Bu fiyata alınır mı.
     LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ
  • bağımsıztürk kullanıcısına yanıt
    EVET 500 MB CİVARINDA GÜNCELLEME GELDİ.NASIL ÖĞRENİNİRİZ İÇERİĞİNİ BİLEN VARSA?
  • AYARLAR KISIMINDAN YAPILIYOR.BENİM TV DEDE YANIYORDU SÖNMÜŞ BELKİ GÜNCELLEMEDEN OLMUŞTUR.
  • arif32 A kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞ ÇOK İYİ FİYAT D SMART IDA OLMASI İYİ ALIRSAN ÇOK İYİ TV HAYIRLI OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: atagün

EVET 500 MB CİVARINDA GÜNCELLEME GELDİ.NASIL ÖĞRENİNİRİZ İÇERİĞİNİ BİLEN VARSA?

Güncelleme versiyonu 04.10.31 mi?
  • 04.10.31 yaptım hiçbir degişiklik yok trt aynı h265 codec le alakalı güncelleme gelmemiş dün degişme talebinde bulunacaktım 850v modeli ile webos olan la
    vazgectim arada 700 tl fark için degmez dedim ayrıca zaten tuneri beş para etmez 980v modeli dahil test ettim hepsi aynı 2 saatte kanal degişiyor artık 4K tuner lerin çıkmasını bekliyecegiz
  • merhaba arkadaşlar bende bu televizyonu aldım. televizyona usb den klavye taktım ama çalışmadı nasıl yapabilirim klavye takamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergulengoz

merhaba arkadaşlar bende bu televizyonu aldım. televizyona usb den klavye taktım ama çalışmadı nasıl yapabilirim klavye takamıyor muyuz?

klavye ile ugrasana kadar google playden lg kumanda indirirseniz telefon ile cogu seyi yapabilirsiniz.

• quote:

AYARLAR KISIMINDAN YAPILIYOR.BENİM TV DEDE YANIYORDU SÖNMÜŞ BELKİ GÜNCELLEMEDEN OLMUŞTUR.

tam olarak nerede bulamadimda:(

• quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

quote:

AYARLAR KISIMINDAN YAPILIYOR.BENİM TV DEDE YANIYORDU SÖNMÜŞ BELKİ GÜNCELLEMEDEN OLMUŞTUR.

tam olarak nerede bulamadimda:(

Bu modelde lg ışığı yok hocam

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.