Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
9
Favori
82.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba erkan bey bende de LG 49UB830V 49 var tv den genelde çok memnunum,ama benim çözemediğim 1-2 şey var. facebook bölümüne giriyorum ACTİVE KODUNU GİRDİKTEN SONRA FACE açılıyor ama bildiğimiz face yüzü çıkmıyor. İnternetten giriyorum face bu seferde video ları açmıyor? acaba bir yerde hatamı yaptım diyorum. birde uygulamalara yab.dizi veya film siteleri (android de olduğu)gibi hazır uygulama yükleniyormu.Film ve dizi için internetten dizibox gibi sitelerden dizi açmaya çalışıyorum çoğunda bu seferde flash problemi çıkıyor,çoğu videolarda i.netten açmıyor?.bunlar olmazsa smart ne işe yarar diyorum.çok şey istedim ama.bunlardan bilginiz varsa yazarsanız şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atagün

Merhaba erkan bey bende de LG 49UB830V 49 var tv den genelde çok memnunum,ama benim çözemediğim 1-2 şey var. facebook bölümüne giriyorum ACTİVE KODUNU GİRDİKTEN SONRA FACE açılıyor ama bildiğimiz face yüzü çıkmıyor. İnternetten giriyorum face bu seferde video ları açmıyor? acaba bir yerde hatamı yaptım diyorum. birde uygulamalara yab.dizi veya film siteleri (android de olduğu)gibi hazır uygulama yükleniyormu.Film ve dizi için internetten dizibox gibi sitelerden dizi açmaya çalışıyorum çoğunda bu seferde flash problemi çıkıyor,çoğu videolarda i.netten açmıyor?.bunlar olmazsa smart ne işe yarar diyorum.çok şey istedim ama.bunlardan bilginiz varsa yazarsanız şimdiden teşekkür ederim.

Webos tv ler flash desteklemez bu nedenle sitelerde video oynatamamaniz normal. Eger netden dizi filan izlerim diye aldiysaniz webos tv hatali secim.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    MERHABA TV m WEBOS DEĞİL. bir üst modeli webos. oda öyleyse iyiki almamışım diyebilirim.bu kadar para verdikten sonra neye yarar smart. android tv box um vardı onu takayım bari süperdi. teşekkür ederim ilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht2361

arkadaşlar 4k dowonloder dan indirdiğim 4 tane 4k video ve 3 tane yüksek çözünürlükteli 3d videoyu bi hevesle almış olduğum 49ub830v tv im desteklemediği için açmadı çeşitli araştırmalarım sonucu bazı forumlarda bu tv nın h.264 olduğundan açamadığı bahsediyor çözünürlüğü yüksek fakat o çözünürlüğü yansıtacak donanım bu tv de yok böyle sacmalık olamaz h.265 olsaymış o video ve yüksek çözünürlükteki videoları izleyebilirmişiz..Böyle olunca 4k tvnın hiç bir özelliğini kullanamz oluyoruz...oyun konsolu almayı düşünüyorum ps4 alıp hdmı ile tv ye video veya film aktarsak bu sorunu çözebilir miyim??? ps3 bunun için yetersiz mi kalır?? yada de ps4 de yetersiz kalabilir mi?? veya bu yüksek çözünürlükteki filmleri izlemek için nasıl nasıl bir ekrn kartına sahip dizistü bilgsyr önerirsiniz...Bu konu yeterince canımı sıktı araştırmadan aldım tv yi 4k özelliğini bi şekilde kullanmak istiyorum yardımınız ve görünüşleriniz için tskr..

merhaba 4K download yazılımını bende kullanıyorum daha açmadıgım video ya rast gelmedim youtube den genelde indiriyorum h265 teknolojisi daha yeni codec lerle düzelirmi pek bende anlamadım demo sitelerinde gercek 4k indirip 3D ile test ettim gayet basarılı bende film izlerim genelde ama 4k film bulup indirmek zor buldugumda türkçe dublaj degil alt yazı hiç izlemedim izleyenlerede şaşıyorum film izlemiyor kitap okuyorlar sanki :)) neyse ps4 dün aldım bagladım hiç sorun görmedim son sorunuza şöyle cevap vereyim USB mini android boxlar ar yada mini pc anlanızı tavsiye ederim 4K internet altyapınız varsa tabiki

bi kaç site atıyorum 4K demolarla ilgili

http://www.avsforum.com/forum/24-digital-hi-end-projectors-3-000-usd-msrp/1506723-ultimate-4k-demo-material-information-thread.html
    http://www.demo-uhd3d.com/categorie.php?tag=h264

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukBey -- 16 Ocak 2015; 20:52:31 >

• quote:

slm bende aynı sorunu yasıyordum şimdi internetten girerseniz faceye videolarda flash sorunu oluyor ama facebook uygulamasından girerseniz videoları hepsini açıyor uygulamaya girmek için pc den facebook/device ye kodu onayladıktan sonra tüm videoları açıyorum film dizi siteleri için önceki sayfalarda arkadaşların dedigi gibi filmin kendi kaynagında izlerseniz flash sorunu olmuyor özellikle VK ve Mail Ru
    facebook uygulamasıda çok kötü güncelleme sart gelir umarım yakında
    smart içinde fikrimi yazayım sinir ediyor kullanışlı degil youtube sadece kullanıyorum allahtan o super çalışıyor

• Trt 19 şubatta 4k yayina geçeceğini duyurdu suan Turksat test yayınıni bu tv ile seyredemiyoruz acaba trt yi izeyebilecek miyiz yoksa harici recover larin çıkmasını mi bekliycwz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemkilincc

kullanan arkadaşlardan yorumlar var mıdır başka gerçekten de usb den 4k video oynatma proble mi var mı

Hard disk'ten mkv uzantılı 3d bluray izlerken (çift dil seçenekli filmlerde ) sıkıntı var. İngilizce açıyor diğer dile geçmek istediğinde ses tamamen gidiyor. Ben henüz bir çözüm bulamadım.
  • quote:

MERHABA TV m WEBOS DEĞİL. bir üst modeli webos. oda öyleyse iyiki almamışım diyebilirim.bu kadar para verdikten sonra neye yarar smart. android tv box um vardı onu takayım bari süperdi. teşekkür ederim ilginize.

Merhaba; çiff dil seçeneği olan filmlerde sorun yaşıyorum. Acaba dediğiniz gibi android box mı almalıyım yoksa harici bir medya oynatıcı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cgartiz

quote:

Orijinalden alıntı: easyway

ne kadar bencilsiniz arkadas yauv. hiç okumuyo musunuz bir önceki paylaşımı? tv yi alıyosunuz kuruyosunuz hayırlı uğurlu olsun.
    Uzun uzun açıklayıp emek veren arkadaşlar haklarını helal etsinler. o arkadaşlar belki siteye bidaha girmemiştir. ama kısaca bende aldım kurdum diyen arkadaşlar çok mu zor gözlük bilgisi vermek anlayamıyorum, bir önceki paylaşıma bakmadan paylaşım yapmak bencillik değilde nedir arkadaşlar, yanlış mı düşünüyorum.

Not: teknosadan 2699 tl ye alan arkadaş, senden hemen önce 2999 idi, 2999 dan bir iki saat önce de 2499 TL idi, 2499 dan bir gün önce de 2999 TL idi. üstüne 200 TL de hediye çeki veriyodu:) yani arada yakalayanlar yakaladı.

Bir kaç gün önce lg nin bir mağazasından 850v yi 2699 tl fiyata yakaladım ve satın aldım tv gayet güzel ama eksileri tabiki yok değil, öncelikle oyun moduna almadan oyun oynuyorsanız oynayamazsınız :) çok geç tepki veriyor fakat oyun modunda kaliteden az biraz ödün vererek istediğiniz hıza ulaşabiliyorsunuz. webos bir garip youtube arada durduruldu hatası veriyor videonun piksel kalitesini seçmeme izin vermemesi kötü, akıllı kumandasını diğer kumandaların yerine kullanabiliyrosunuz yani diğer kumandaları kaldırabilirsiniz, nispeten hızlı işletim sistemi ama bazı uygulamaları açtığımda sürekli bu uygulamaya şu an erişilemiyor falan diyor henüz çözemedim, görüntü kalitesi mükemmel 3d kalitesi mükemmel 4k harika, bir tek anlamadığım örneğin ekranda siyah iken sadece bir köşede küçük bir logo yanıp sönerken tv nin komple o köşesinde baştan aşağı ışık yanıp sönüyor gibi oluyor, bu gün servis geldiğinde soracağım arıza mıdır değil midir? Eğer arıza değilse siyahı siyah olarak vermesi görüntü de siyah azınlıktaysa pek dikkat çekmiyor ama siyah ağırlıklı görüntülerde ekran odayı aydınlatmaya devam ediyor( bu siyahın tam siyah olması konusunda oled ekranlar harika sonuçlar çıkartıyor)

easyway senin sorunu ben satın alırken sordum :) o senın dedıgın gozlukler sadece oled ve 18000 tl lık bı ekran var ondan cıkıyor mus, ekstra satın almak ıstersen de 250 tl imiş fiyatı, pahalı olmasının sebebıyse tasarım ve malzeme kalıtesıymıs o normal gunes gozlugu gıbı brı seymıs. Ben numaralı gozluk kullandıgımdan bır tane klıpslı olanlardan alıcam cercevesız kendı gozlugune klıpsle takıyosun cok faydalı ghafıf bı sey.

Aklına soru takılan olursa cevaplayabılırım, bır de benım ıkı sorunuma cevap yazan olursa da sevınırım.

Siyah ekrandaki parlamalar normalmıdır?
    Bir de pc de kullandıgım harici hdd yi takarsam film izlemek için format falan atar mı? sonradan ıcındekı bılgılere pc den ulasamazsam yanarınm yanarım ateslerde yanarım :)

Son olarak tv i kesinlikle tavsiye ederim en azından ilk izlenimlerim baya olumlu, karşılaştığım sorunları buradan da paylaşacağım.

Merhaba hocam bende de bu tv var yalnız bir sorunum var. Acaba sizinde başınıza böyle birşey geldi mi. Hard disk ten 3d , 1080p film izlerken malum çift dil seçeneği var. açılışta ingilizce 2 ye getirdiğimizde türkçe olması gerekirken ses tamamen gidiyor. Sizin başınıza böyle birşey geldi mi ? Bunun sorunun çözümünü net bir şekilde çözen arkadaş var mı ?

• fotofotoo kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım bir çok 3d mkv var hardiskimde ama böyle bir sorun yaşamadım,film izlerken video veya ses ayarlarını kontrol ettinizmi.
  • quote:

Merhaba arkadaşım bir çok 3d mkv var hardiskimde ama böyle bir sorun yaşamadım,film izlerken video veya ses ayarlarını kontrol ettinizmi.

mrb; ses dili ilk açıldığında 1 de ve ingilizce. 2 ye alıyorum ses türkçe olması gerekirken tamamen gidiyor. Başka türlü pc den veya bir proglamla kontrol falan yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotofotoo

quote:

quote:

ne kadar bencilsiniz arkadas yauv. hiç okumuyo musunuz bir önceki paylaşımı? tv yi alıyosunuz kuruyosunuz hayırlı uğurlu olsun.
    Uzun uzun açıklayıp emek veren arkadaşlar haklarını helal etsinler. o arkadaşlar belki siteye bidaha girmemiştir. ama kısaca bende aldım kurdum diyen arkadaşlar çok mu zor gözlük bilgisi vermek anlayamıyorum, bir önceki paylaşıma bakmadan paylaşım yapmak bencillik değilde nedir arkadaşlar, yanlış mı düşünüyorum.

Not: teknosadan 2699 tl ye alan arkadaş, senden hemen önce 2999 idi, 2999 dan bir iki saat önce de 2499 TL idi, 2499 dan bir gün önce de 2999 TL idi. üstüne 200 TL de hediye çeki veriyodu:) yani arada yakalayanlar yakaladı.

Bir kaç gün önce lg nin bir mağazasından 850v yi 2699 tl fiyata yakaladım ve satın aldım tv gayet güzel ama eksileri tabiki yok değil, öncelikle oyun moduna almadan oyun oynuyorsanız oynayamazsınız :) çok geç tepki veriyor fakat oyun modunda kaliteden az biraz ödün vererek istediğiniz hıza ulaşabiliyorsunuz. webos bir garip youtube arada durduruldu hatası veriyor videonun piksel kalitesini seçmeme izin vermemesi kötü, akıllı kumandasını diğer kumandaların yerine kullanabiliyrosunuz yani diğer kumandaları kaldırabilirsiniz, nispeten hızlı işletim sistemi ama bazı uygulamaları açtığımda sürekli bu uygulamaya şu an erişilemiyor falan diyor henüz çözemedim, görüntü kalitesi mükemmel 3d kalitesi mükemmel 4k harika, bir tek anlamadığım örneğin ekranda siyah iken sadece bir köşede küçük bir logo yanıp sönerken tv nin komple o köşesinde baştan aşağı ışık yanıp sönüyor gibi oluyor, bu gün servis geldiğinde soracağım arıza mıdır değil midir? Eğer arıza değilse siyahı siyah olarak vermesi görüntü de siyah azınlıktaysa pek dikkat çekmiyor ama siyah ağırlıklı görüntülerde ekran odayı aydınlatmaya devam ediyor( bu siyahın tam siyah olması konusunda oled ekranlar harika sonuçlar çıkartıyor)

easyway senin sorunu ben satın alırken sordum :) o senın dedıgın gozlukler sadece oled ve 18000 tl lık bı ekran var ondan cıkıyor mus, ekstra satın almak ıstersen de 250 tl imiş fiyatı, pahalı olmasının sebebıyse tasarım ve malzeme kalıtesıymıs o normal gunes gozlugu gıbı brı seymıs. Ben numaralı gozluk kullandıgımdan bır tane klıpslı olanlardan alıcam cercevesız kendı gozlugune klıpsle takıyosun cok faydalı ghafıf bı sey.

Aklına soru takılan olursa cevaplayabılırım, bır de benım ıkı sorunuma cevap yazan olursa da sevınırım.

Bir de pc de kullandıgım harici hdd yi takarsam film izlemek için format falan atar mı? sonradan ıcındekı bılgılere pc den ulasamazsam yanarınm yanarım ateslerde yanarım :)

Son olarak tv i kesinlikle tavsiye ederim en azından ilk izlenimlerim baya olumlu, karşılaştığım sorunları buradan da paylaşacağım.

Merhaba hocam bende de bu tv var yalnız bir sorunum var. Acaba sizinde başınıza böyle birşey geldi mi. Hard disk ten 3d , 1080p film izlerken malum çift dil seçeneği var. açılışta ingilizce 2 ye getirdiğimizde türkçe olması gerekirken ses tamamen gidiyor. Sizin başınıza böyle birşey geldi mi ? Bunun sorunun çözümünü net bir şekilde çözen arkadaş var mı ?

Merhaba arkadaşım, ben hard diskten 2 farklı dil seçeneği olan bir film henüz izlemedim. Eğer yaşarsam ve çözersem buradan paylaşırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşım, ben hard diskten 2 farklı dil seçeneği olan bir film henüz izlemedim. Eğer yaşarsam ve çözersem buradan paylaşırım.

Alıntıları Göster
    Sorunu sadece bu tv yapıyor. Webos olan daha alt model bir tv yapmıyor kafayı yiyeceğim

• fotofotoo kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sendeki problemi yapacakmı diye bir kaç 3d film izledim kısa kısa hiç öyle bir durum olmadı,dediğiniz gibi webos larda oluyor belkide.bir başka weboslu arkadaş denerse oradan anlaşılır.
  • atagün A kullanıcısına yanıt
    Merhaba kendimi cevaplayayım diyorum.LG 49UB830V SMART tv den bilgisayar gibi kullanılamayacağını iyice anladım.Facebook dışında basit işlemler yapmak istiyorsak fena değil,dizi ve film lerde iyi.Bunların dışında süper tv alacak olanlar bu teknoloji tv yi kaçırmayın.
  • quote:

Merhaba kendimi cevaplayayım diyorum.LG 49UB830V SMART tv den bilgisayar gibi kullanılamayacağını iyice anladım.Facebook dışında basit işlemler yapmak istiyorsak fena değil,dizi ve film lerde iyi.Bunların dışında süper tv alacak olanlar bu teknoloji tv yi kaçırmayın.
    dün yeni bi özellik daha keşfettim mağaradan daha yeni çıktığım için

eğer altyazılı bir film izliyosanız ve altyazı senkron sıkıntısı varsa
    akıllı kumandanın kanal + ve - tuşlarıya settings e girmeden buradan ayarlayabilirsiniz

• quote:

Arkadaş sendeki problemi yapacakmı diye bir kaç 3d film izledim kısa kısa hiç öyle bir durum olmadı,dediğiniz gibi webos larda oluyor belkide.bir başka weboslu arkadaş denerse oradan anlaşılır.

Bende neden böyle oluyor peki ? Bluray oynatıcı alacağım onda sorun olmayacağını bilsem. Ama bu durumda onada şüpheyle yaklaşıyorum.
  • quote:

quote:

Bende neden böyle oluyor peki ? Bluray oynatıcı alacağım onda sorun olmayacağını bilsem. Ama bu durumda onada şüpheyle yaklaşıyorum.

Alıntıları Göster
    İnternetten ''mkvmerge GUI'' isimli uygulamayı indirip oynatılacak ilk dil seçeneğini ayarlayabilirsin dostum. Gayet hızlı yapıyor bu işi. Bende aynı tvyi kullanıyorum ve bende aynı sorundan muzdariptim. Program bu sorunu hallediyor.

• İlk fırsatta denerim dostum çok sağol. Daha eski model lg tv'lerde bile sorun yok benim tv sorun çıkarıyor.
  • Evet an itibari ile bu tv yi aldim bakalim kararsiz kaldim 4k diye aldim tv yi...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.