Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
9
Favori
82.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FarukBey

Merhaba bende dün 49UB830V 4k 3D lg teknosa dan 26/12/2014 2.499 tl aldım dun aksam kuruldu guncellemesin de yaptım 4K 3D demo indirdim 3d denedim inanilmaz cok begendik ama benimde sorunum film sitelerinde flash sorunu oluyor bicaps tan izlerim filmlerimi genellikle ektra bi tarayici kurulabilirmi buna yada ne yapmali sizce tsk iyi forumlar

Faruk bey kardeşim merhaba.
    Aynı cihazı dün 27.12.2014 tarihinde teknosadan 2699 tl ye aldım. Sen nerden hangi teknosadan aldın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar bencilsiniz arkadas yauv. hiç okumuyo musunuz bir önceki paylaşımı? tv yi alıyosunuz kuruyosunuz hayırlı uğurlu olsun.
    Uzun uzun açıklayıp emek veren arkadaşlar haklarını helal etsinler. o arkadaşlar belki siteye bidaha girmemiştir. ama kısaca bende aldım kurdum diyen arkadaşlar çok mu zor gözlük bilgisi vermek anlayamıyorum, bir önceki paylaşıma bakmadan paylaşım yapmak bencillik değilde nedir arkadaşlar, yanlış mı düşünüyorum.

Not: teknosadan 2699 tl ye alan arkadaş, senden hemen önce 2999 idi, 2999 dan bir iki saat önce de 2499 TL idi, 2499 dan bir gün önce de 2999 TL idi. üstüne 200 TL de hediye çeki veriyodu:) yani arada yakalayanlar yakaladı.
  • ben n11 internet sitesinden 2499 aldım haftasonu teknosadaydım teleizyona bi bakayım dedim 2499 a düşmüş orada çıkarken bi daha bakayım dedim 2699 olmuş :)
  • teknosa'dan 26 aralıkta 2499 liraya aldım daha kurulum olmadı kurulunca buraya detaylı bir inceleme yapacağım

• Herkese merhabalar

bu uyduyu alıp kendi uydusu ile kullanan sd yayınlar hakkında yorum yapabilir mi? Cihaz ile harici uydu kullanmayı düşünmüyorum. Kendi uydusu iş görür mü?
    tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXx42

quote:

Merhaba bende dün 49UB830V 4k 3D lg teknosa dan 26/12/2014 2.499 tl aldım dun aksam kuruldu guncellemesin de yaptım 4K 3D demo indirdim 3d denedim inanilmaz cok begendik ama benimde sorunum film sitelerinde flash sorunu oluyor bicaps tan izlerim filmlerimi genellikle ektra bi tarayici kurulabilirmi buna yada ne yapmali sizce tsk iyi forumlar

Faruk bey kardeşim merhaba.
    Aynı cihazı dün 27.12.2014 tarihinde teknosadan 2699 tl ye aldım. Sen nerden hangi teknosadan aldın.

Adana dan aldim kardes sansima o fiyat denk geldi

• easyway kullanıcısına yanıt
    S.a. kardeşim kutudan öyle bir gözlük çıkmıyor.Bildiğin plastik çerçeveli gözlük.Tv den memnunum...
  • easyway kullanıcısına yanıt
    Fiyatı da gitti gidiyorda 2599 100 tl world puan veriyor
  • Merhaba arkadaşlar 49ub830v pazar günü incelediğimde genel olarakta yazmış oluyorum paketten çıkan 2 gözlükte eskisine göre pek bir fark yok biraz daha çerçevesi eskisinden geniş gibi eski ve yeni gözlükleride beraber 3d ile seyrettim süper süper,yukardaki gözlükle alakası yok.ama 107 ekr.sonra çok daha iyi geldi bana.uydu kanalların da biraz uğraştım ama öğrenince kolay geliyor insana,kanal geçişleri çok hızlı bir akış olmasada pek birşey beklenmemeli bana göre iyi performans.4k videolarda 2.0 da kullanıyorum hiç bir takılma gibi problem yok indirdiğim videoları mükemmel gösteriyor.Smart ı çözemedim daha ama android yok galiba lg nin kendi sitesi var galiba zamanla öğreneceğiz.diğer arkadaşlara sorum indirilen programları kendi harddiskimize indirebilinirmi?.genel olarak teledünya seyrediyorum hd kanallardaki görüntüler aynı mağazalardaki görüntüler gibi çok memnunum iyiki almışım diyorum.alacak olanlar şiddetle tavsiye ederim.iyi günler

• Arkadaşlar Turksat 4k yayinina acabilen varmi bende ses var görüntü yok guncelleme 4.02 yuklu lg ub850 bir ust modeline 4.36.32 güncelleme yapanlar izleniyormus

• quote:

Hocam bu televizyon ile online film mi izliyorsunuz ? bicapste izlediginiz filmin cozunurlugu kac ki ?

Bu arada ben de almayi dusunuyorum bu modeli yanina da LG BH7540TW 1200W 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ . Sonrasinda da 4K cozunurlukte filmler izleyip ancak o sekilde bu televizyonun hakki verilebilir diye dusunuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbati19

quote:

Hocam bu televizyon ile online film mi izliyorsunuz ? bicapste izlediginiz filmin cozunurlugu kac ki ?

Bu arada ben de almayi dusunuyorum bu modeli yanina da LG BH7540TW 1200W 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ . Sonrasinda da 4K cozunurlukte filmler izleyip ancak o sekilde bu televizyonun hakki verilebilir diye dusunuyorum :)

full hd yada 720p izliyorum 4k simdilik yok zaten yetiyor fullhd

• quote:

quote:

quote:

Tabi ac izle acisindan o daha kullanisli ama ben pek online film izleme taraftari degilim yada tv4k desteklerken begendigim aksiyon bir filmi ozellikle 4k bulup o sekilde izlerim.

Bu arada hocam bu 2D -3D donusturme ozelligi hakkinda yorumlarin var mi ? Performans olarak nasil ?

• ilgili arkadaşlar acil yardım edebilir misiniz
    yarın bile alınabilir
    bu model ile B850V arasında ne farklar var?
    işe yarayan farklar mı o fiyat farkına değer mi
    satıcı webos fln demis 850 icin 830da yok mu farkeden bir şey mi?

araştırsaydın okusaydın demeyin lütfen gectiyse bile, iyi forumlar arkadaşlar
  • fod F kullanıcısına yanıt
    Webos ve birkaç özelliği daha var.Kullanmaya bağlı bana göre farketmezdi çünkü o zaman arada fiyat farkı çoktu şimdi fiyat düşmüş olabilir.teknosada 2489 ve axess e 75 tl puan 830v.
  • wreith kullanıcısına yanıt
    merhaba sakına philips alma derim çünkü 2 senedir 7007 k12 kullanıyorum garanti bittiği an bozuldu ve bir çok sebebi daha var karar senin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi ac izle acisindan o daha kullanisli ama ben pek online film izleme taraftari degilim yada tv4k desteklerken begendigim aksiyon bir filmi ozellikle 4k bulup o sekilde izlerim.

Bu arada hocam bu 2D -3D donusturme ozelligi hakkinda yorumlarin var mi ? Performans olarak nasil ?

Bi aralar bende sizin gibi düsünüyordum ama bekle indir felan zaman alıyor internetiniz hızlı ise aç indirmeden direk izle yok usb at felan uzun iş filmci oldugum için bana böyle kolay geliyor
    sorunuza gelince onu az once denedim gayet iyi özellikle hd kanallarda super 4k demo da indirdim torrentten super bişey açmadıgı film yada resime denk gelmedim indirdigim video formatıyla alakalı tabi
    asusun vivomini siparis verdim tabi pc performansı beklememek lazım bu bilince aldım

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    2 tb lik segeate diski tanıyor ben kullanıyorum ne takarsan tanıyor sorun yok
  • lespaul64 L kullanıcısına yanıt
    bu gözlükler yok uyduruk güneş gözlüğü gibi gözlükler var bu gözlükler olsaydı süper olur du
  • Çok Amaçlı kumandayla digitürk kumanda etmek için tv de bir ayar vardı orda kumanda için değişik varyasyonlar seçebiliyorduk bende kaçındım eski ayarı kaldırdım belki yeni bir ayar vardır diye yeni versiyonda seçenekleri kaldırmışlar şimdi Saçma sapan kontrol ediyor neden birşeyi yaparken başka bişeyi bozarlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.