Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
639
Cevap
9
Favori
82.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2tb diskleri görür mü bilmiyorum kullanan birine sormalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

2tb diskleri görür mü bilmiyorum kullanan birine sormalısın.

tv satan bir hollanda sitesinde

bu televizyon için uygun external disklerde

2TB lık modeller uyumludur diyor ama ve hatta tavsiye edilir diyordu
  • Arkadaşlar bu tv kliksada 2799 - 200 kupon indirimi- 100 worldpuan- 57 avantajix le 2442 tlye geliyor sizce alınırmı?
  • Merhaba
    bu tv yi 2 hafta önce Evkurdan sıkı bir pazarlıkla 2450 tl 9 taksitle askı aparatı ile aldım
    Bir çok yorum okudum çok kararsızlık içinde kaldım Tv yi ilk açtığım andan itibaren ne kadar doğru bir
    Tv aldığımı anladım benim fark ettiğim özelliklerden kısaca bahsetmek istiyorum

Tv teslim ve kurulum aşamasında hiç bir sorun yaşamadım eksiksiz kapalı kutu hasarsız ve tam anlamı ile çalışan bir ürün
    tarafıma teslim edildi servis elemanları mırın kırın etmeden Tv yi kurdu ayarlamaları yaptı güncelledi ve gitti

Tv yi ilk açtığımda anormal kaliteli bir görüntü ile karşılaştım HD kanalların bu kadar kaliteli olduğunu bilmiyordum 1080p TV lerde
    izliyordum ancak kıyaslanamayacak kadar kaliteli görüntü ekranda ışık bulut cart curt yok bunlara inanmıyordum haklı çıktım
    SD kanallarda aynı şekilde çok iyi gerçekten kusursuz bir görüntü sunuyor (Daha iyisi varmı bilmiyorum ancak şimdiye kadar bukadar iyisini görmedim olsada param yetmez fullHD tv lerle kıyaslanamaz bile ) ilk şoku atlatınca tasarımını inceledim gerçekten şık bir tv
    diğer özelliklerinden bahsetmek gerekirse

Yeterince bağlantı portlarına sahip bütün cihazlarımı bağladım sorunsuz çalıştı

İnternet perfonması beklediğim gibi 10 üzerinden 7 haber okumak youtube sosyal medyalarda sıkıntı yok bence yeterli

2.0 Dandik belleğmdeki 4k ve 3D görüntüleri takılmadan ve sorunsuz oynatıyor 4k daki video kalitesini görmenizi isterim

Menüsü anlaşılabilir kolay kullanımlı işe yarar özelliklere sahip abartmamışlar iyide olmuş 10/8

Görüntüdeki siyah bölgeler inanılmaz iyi karanlık desek yeridir siyah gerçekten siyah pikselleri görmek mümkün değil

3D işinde acemiyim ancak bir kaçtane demo oynattım gerçeklik hissi uyandırıyor bu konuda diğer markalarla kıyaslama yapamıyacak ama daha iyisi olurmu bilmiyorum

Dahili uydu alıcısı vasat sayılır bana yetiyor zap yapan biri değilim 4 saniye ortalama kanal geçişi menüleri düzenlemek aslında çok kolay pratik yolunu kavrayınca 3-5 dakika içinde 500 kanalı halledebiliyorsunuz

Tv duvara monteli 3,5 metreden çok hoş bir seyir zevki var kişisel görüşüm 2,5 metre va daha uzak olmak ancak 50 cm den bile görüntüde en ufak kusur göze çarpmıyor

Hareketli görüntülerde gayet iyi bulanıklık oluşmuyor patlama sahnelerinde hiç bir piksel belirtisi yok gerçeğe çok yakın

Ses kalitesi yeterli Profesyonel ses sistemim var özel film ler haricinde ihtiyaç hissetmiyorum

Akıllı kumandası çok güzel ve kullanışlı standart kumandası tasarım olarak iyi bütün özelliklere ulaşılıyor ancak tasarımcısını işten çıkartmak lazım TV nin kalitesini yansıtmıyor

Tv dayanıklı bir his veriyor malzeme kalitesi güzel fiyatına oranla gayet iyi Eğer TV almak istiyorsanız mükemmel seçimlerden biri
    ancak bilgisayar olsun derseniz olmaz hiç bir tv dede o özellikler yok net ortamında samsung süper falan bunlar yalan çok meraklı iseniz android box alın 200 TL ayrı bir dünyaya gidersiniz

Aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz bir soru varsa cevaplamaya çalışırım

2400 tl bir bütçeniz varsa çok zorlamayın kendinizi daha iyisi olacağını sanmıyorum üst versiyonda 1-2 özellik farkı var 300tl fark var verilebilir ama ben asla vermem PİP dışında gerisi çok önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

peki 2 TB lık 2,5 luk usb3.0 diskleri de oynatabilir mi ? sonuçta son teknoloji mantıken oynatması lazım ama , mantıken de usb3 portu koymaları gerekirken koymamışlar

bende 47LV670 var.harici 3,5 inç toshiba 3Tb. hdd. taktım hiç sorun yok.hatta digiturk plus taki gibi zamanlayıcı ile kanal kaydediyorum. hatta canlı yayını durdurup ileri geri alabiliyorum. Time machine özelliği çok çok iyi. digitürkün en özlediğim özelliğini kullanmak büyük rahatlık.
  • Hayırlı olsun hacam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkcm

Hayırlı olsun hacam..

hacam nedir abi :)
  • Hecelersen anlarsın.
  • 2 gün önce tekrar denediğimde usb den 4k lg nin kendi demolarını izledim ve bir kez daha görmüş oldum ufakta olsa takılma oluyor ama onu da usb 2.0 dan kaynaklı olduğunu söyleyebilirim keşke 3.0 desteği de verselerdi
    bunun dışında başka hiç bir sorun görmedim tv de gönül rahatlıgı ile kullanabilirsiniz.
    Ben turksat teledünya kullandığım için önce kanala geçişlerinde 1 sn kadar bir sıkıntı oluyordu ama o sıkıntının tv den değil teledünya dan kaynaklandığını başka bir kaynakta da gördüğün için anlamış oldum.
    haberiniz olsun arkadaşlar.
  • Selamlar

TV ile ilgili bir bilgi vermek istiyorum . Alacaklar buna göre düşünsün. Bu televizyonu incelemeler sonucu ben de aldım.

Televizyonun smart,3d, ve full hd kalitesi olağanüstü. Buradaki önemli nokta 4k olayı

1. 4k televizyonlar için usb 3.0 olmaması dezavantaj gibi görünsede bunun için arada 400 tl vermeniz gereken fark yok. Çünkü mevcut USB 2.0 4k olarak 30 p destekli video oynatabiliyor. Zaten şu anda 4k filmler 24 p yani 24 fps.
    2. Bu televixyonda HDMI 2.0 girişi olması çok önemli ,zira PS4 4k desteği alacağı zaman HDM 2.0 portuna bağlamak gerekecekti. Ya da ileride 3-4 yıl sonra karasal ya da uydu 4k yayınları olduğu zaman sizin bağlayacağınız harici receiverınız ya da tele dünya modülü de HDMI 2.0 isteyecek. Bu televizyonun tüm HDMI girişleri HDMI 2.0 zaten. HDMI 2.0 4k videoların 60 fps oynamasına imkan sağlıyor ki karasal ve hakiki uydu 4k yayınları hep 60 fps. Yani bunları izlemek için zaten harici bir cihaz alacaksınız ki ,büyük ihtimal o cihazlarda USB 3.0 bağlantısı olacak. Hatta şu an satılan çok gelişmiş android boxlarda bile 4k ve usb 3.0 bağlantısı mevcut. Bu televizyonda 60 fps mevcut.
    3. Ayrıca unutmayın ki ileride çok yüksek fonksiyonlu 4k media playerlar çıkacak ve ileride 4k iyice yaygınlaştığında bunlar iyice ucuzlamış olacak. Ayrıca bunlar için gereken tek şey HDMI 2.0 bağlantısı olacak ki ,bu da yukarıda dediğim gibi zaten mevcut.
    4. Kaldı ki TV lerin USB sinden bu kadar yüksek kaliteli filmleri oynatmak çok mantıklı gelmiyor bana.
    Arada 400 tllik fark ile 100 tl ye bir wireless klavye mouse alabilirsiniz, bunun üstüne 300 tl ye 2 tb 3d ve yüksek çözünürlüklü 1080 P film dolu harddisk alabilirsiniz.

Burada içinizi ferahlatmak adına , mağazaya gidin. UB850V modelinin Usb. 3.0. girişine 4k video takıp oynatın. Orada görüntü takılmadan oynuyorsa, aynı paneli kullanan TV nizin uygun şartlarda bu kalitede video oyntacağında emin olabilirsiniz.

Sonuç olarak bütçe meselesi ama gerçekçi olursak 400 tl vermediğiniz için çok rahatsız olmanızı geçiktirecek bir durum yok .

Benim tek denemediğim iki şey var.

1. Kendi Youtube u 4k veya 2 k oynatıyor mu. Eski LG lerde Youtube app de çözünürlük seçilemiyordu.
    2. Tabletlerde youtube ta açılan 2k veya Full Hd görüntü aynı kalitede DLNA ile screen mirror yapılabiliyor mu. Hafta sonu bunları da test edip yazacağım.

• Erkan Ta. E kullanıcısına yanıt
    Merhaba erkan bey bende 5 gün önce 49ub830v evkura siparişi verdim ellerinde kalmamış.bu günlerde bekliyorum.siz iyi fiyata almışınız çok iyi.sizin yorumlarınızı okuyunca iyiki almışım dedim daha (elime geçmesede).Teşekkür ederim tatminkar yorumunuz için.iyi günler
  • atagün A kullanıcısına yanıt
    eğer tekrar pazarlık fırsatınız var ise peşin özel listeden fiyat vermesini söyleyin o listeden 9 taksit kredi kartı ile alırsınız şimdiden hayırlı olsun
  • Bu modeli ben de düşünüyorum ama 4k olması düşündürüyor normal yayınları full HD tv lere göre daha çok bozuyor mu?özellikle hd olmayan uydu kanallarında görüntü nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bende mi sorun var anlamadım. Kimse 3D gözlüklerden bahsetmemiş. Reklamlarda Cinema 3D gözlüklerden bahsediyor, çerçevesiz gözlükler. Sırf bu gözlükler yüzünden samsung değil de LG almayı düşünüyorum. ama koliden eski gözlük çıkabilir diyo satıcılar, kafamı karıştırıyolar.
    830V alan arkadaşlara soruyorum; kutu içerisinden çıkan gözlükler nasıl? Alt çerçevesi olmayan LG nin yeni gözlükleri mi?
     LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ

• ARkadaşlar merhaba.. televizyonu dün satın aldım ve bu akşam kurlumu gelip ben yokken yapmışlar. Şu an bir türlü 3d video izliyemedim sorunsuz. gözlüğü taksamda görüntü hep çift. youtube ve lg nin kendi filmlerinden denedim 3d ayarlarıyla oynadım ama bi türlü düzelmedi. fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lespaul64 -- 25 Aralık 2014; 21:32:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lespaul64

ARkadaşlar merhaba.. televizyonu dün satın aldım ve bu akşam kurlumu gelip ben yokken yapmışlar. Şu an bir türlü 3d video izliyemedim sorunsuz. gözlüğü taksamda görüntü hep çift. youtube ve lg nin kendi filmlerinden denedim 3d ayarlarıyla oynadım ama bi türlü düzelmedi. fikri olan varmı?

Arkadaşım, içinden çıkan gözlük f360 model mi? bir üstteki gönderide gösterdiğim.
  • Erkan Ta. E kullanıcısına yanıt
    merhaba benim tv dün 25/12 de geldi bu gün 26/12 de kurulumunu sorunsuz yapıp gitmişler,eşimin dediğine göre süpermiş,akşama bakacağım inşallah.birde ben 15 ay almıştım 3560 liraya sonradan çark ettim karta 9 ay a çevirdim 2665 liraya indi fiyat 900 gibi bir karım oldu.teşekkürler.
  • Merhaba bende dün 49UB830V 4k 3D lg teknosa dan 26/12/2014 2.499 tl aldım dun aksam kuruldu guncellemesin de yaptım 4K 3D demo indirdim 3d denedim inanilmaz cok begendik ama benimde sorunum film sitelerinde flash sorunu oluyor bicaps tan izlerim filmlerimi genellikle ektra bi tarayici kurulabilirmi buna yada ne yapmali sizce tsk iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukBey -- 28 Aralık 2014; 1:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bağımsıztürk

Selamlar

TV ile ilgili bir bilgi vermek istiyorum . Alacaklar buna göre düşünsün. Bu televizyonu incelemeler sonucu ben de aldım.

Televizyonun smart,3d, ve full hd kalitesi olağanüstü. Buradaki önemli nokta 4k olayı

1. 4k televizyonlar için usb 3.0 olmaması dezavantaj gibi görünsede bunun için arada 400 tl vermeniz gereken fark yok. Çünkü mevcut USB 2.0 4k olarak 30 p destekli video oynatabiliyor. Zaten şu anda 4k filmler 24 p yani 24 fps.
    2. Bu televixyonda HDMI 2.0 girişi olması çok önemli ,zira PS4 4k desteği alacağı zaman HDM 2.0 portuna bağlamak gerekecekti. Ya da ileride 3-4 yıl sonra karasal ya da uydu 4k yayınları olduğu zaman sizin bağlayacağınız harici receiverınız ya da tele dünya modülü de HDMI 2.0 isteyecek. Bu televizyonun tüm HDMI girişleri HDMI 2.0 zaten. HDMI 2.0 4k videoların 60 fps oynamasına imkan sağlıyor ki karasal ve hakiki uydu 4k yayınları hep 60 fps. Yani bunları izlemek için zaten harici bir cihaz alacaksınız ki ,büyük ihtimal o cihazlarda USB 3.0 bağlantısı olacak. Hatta şu an satılan çok gelişmiş android boxlarda bile 4k ve usb 3.0 bağlantısı mevcut. Bu televizyonda 60 fps mevcut.
    3. Ayrıca unutmayın ki ileride çok yüksek fonksiyonlu 4k media playerlar çıkacak ve ileride 4k iyice yaygınlaştığında bunlar iyice ucuzlamış olacak. Ayrıca bunlar için gereken tek şey HDMI 2.0 bağlantısı olacak ki ,bu da yukarıda dediğim gibi zaten mevcut.
    4. Kaldı ki TV lerin USB sinden bu kadar yüksek kaliteli filmleri oynatmak çok mantıklı gelmiyor bana.
    Arada 400 tllik fark ile 100 tl ye bir wireless klavye mouse alabilirsiniz, bunun üstüne 300 tl ye 2 tb 3d ve yüksek çözünürlüklü 1080 P film dolu harddisk alabilirsiniz.

Burada içinizi ferahlatmak adına , mağazaya gidin. UB850V modelinin Usb. 3.0. girişine 4k video takıp oynatın. Orada görüntü takılmadan oynuyorsa, aynı paneli kullanan TV nizin uygun şartlarda bu kalitede video oyntacağında emin olabilirsiniz.

Sonuç olarak bütçe meselesi ama gerçekçi olursak 400 tl vermediğiniz için çok rahatsız olmanızı geçiktirecek bir durum yok .

Benim tek denemediğim iki şey var.

1. Kendi Youtube u 4k veya 2 k oynatıyor mu. Eski LG lerde Youtube app de çözünürlük seçilemiyordu.
    2. Tabletlerde youtube ta açılan 2k veya Full Hd görüntü aynı kalitede DLNA ile screen mirror yapılabiliyor mu. Hafta sonu bunları da test edip yazacağım.

Merhaba hayırlı olsun tv niz,

Benim sorum var, şimdi siz 830v modelinin hdmi ile 4k oynatacağını iddia ediyorsunuz, ben de okuduktan sonra lg nin sitesine girdim orada 350v nin özelliklerinde hdmi yazısında 4k 60 fps ibaresi var ama aynı hdmi logosunun olduğu 830v modelinde 4k yazısı yazmamışlar. Acaba 4k 30p oynatabiliyor olsaydı yazmazlar mıydı diye düşündüm?

Yanlış anlama amacım tezini çürütmek değil ben de almayı düşünüyorum ama almışken doğru bir tercih yapmak istiyorum.

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ

• Dostum aynı logoların olduğu yerde "4K 60p input" yazan bir logo var. Buda hdmi dan 4k görüntü alacağını gösterir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.