Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
9
Favori
82.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahinpvp

quote:

Orijinalden alıntı: Klizzart

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Klizzart

quote:

Bildiğim kadarıyla sadece boyut farkı var.(İnch) Güncelleme yaptıysan yayının gelmesi lazım yapamadıysan lg web sitesinden dosya olarak al flash ile kurulumu gerçekleştir eğer güncelleme gelmediyse bu modele bir müşteri hizmetlerine danısmanı tavsiye ederim.

hocam güncelleme geldi ama kur diyorum indirmiyor lg deki güncellemeye baktım flasha attım güncelleme eskidir diyor :( kaldım öylece tv her açtıımda güncellemeniz mevcuttur yazıyor kur diyorum indirmiyor sebebi nedir acaba ?

Lg'nin web sitesindeki sizin modele ait güncelleme Software_File_(Version_04.11.13).zip Fakat en son güncelleme versiyonu 04.11.15 yani lg web sayfasındaki güncelleme sürümü bir önceki sürüm senin yapman gereken cihazın internete bağlı olduğuna emin olman güncelle dedikten sonra kayboluyorsa Setting tuşuna basıp alta güncelleme bölümüne gelip yüklemeyi takip edebilirsin.

Oldu hocam sağolun 4k hiç bu kadar kefiyli olmamıştı almanya arjantin maçını izliyorum şuan sport modu da aktif ettim harika gerçekten LG ye teşekkürler.
    Bu arada hocam netten film izlemek istedim tarayıcıdan girdiğimde filmi açıyorum aşağıdaki ileri sarma çubuğu sürekli ekrana gelip gidiyor sizde de aynı sorun var mıdır ?

Düzeldiğine sevindim güle güle kullan; Film izlemek bu web tarayıcısıyla biraz sıkıntılı çünkü lg Adobe Flash Player ile anlaşma yapmadığı için sadece html5 player alt yapısını kullanan web sitelerinden izleyebilirsin. Aksi taktirde girdiğin Web sitelerinde video oynamaya başladığından itibaren ilerleme cubuğu sürekli ekrana gelip gidicektir.

hocam benim tv de de aynı sıkıntı var film izlerken gidip geliyor çubuk.hangi film sitelerinde olmuyor acaba bu olay

• kacak61 kullanıcısına yanıt
    MERHABA FİLM İZLERKEN FAREYİ EKRANIN SOL ÜST KÖŞESİNDE KAYBETTİRİN ALT ÇUBUK GİDİYOR.GİTMEDİĞİNDE DE EKRAN I KÜÇÜLTÜP 150-200 YAPIN FAREYİ ÇUBUĞUN EN SAĞINDA SABİT TUTUN HİÇ OLMAZSA ÇUBUK SABİTLEŞİYOR.İYİ SEYİRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: atagün

MERHABA FİLM İZLERKEN FAREYİ EKRANIN SOL ÜST KÖŞESİNDE KAYBETTİRİN ALT ÇUBUK GİDİYOR.GİTMEDİĞİNDE DE EKRAN I KÜÇÜLTÜP 150-200 YAPIN FAREYİ ÇUBUĞUN EN SAĞINDA SABİT TUTUN HİÇ OLMAZSA ÇUBUK SABİTLEŞİYOR.İYİ SEYİRLER

Hocam fare derken akıllı kumandayımı kasdediyorsunuz ? bilisayarı bağlayınca herhangi bir sıkıntı yok zaten. benim sıkıntım pc bağlamadan TV nin kendi internetinden film izleme sitelerine girince oluyor bu olay.
  • kacak61 kullanıcısına yanıt
    MERHABA BİLGİSAYARDAN BAĞLANTISINDAN BAHSETMİYORUM.FARE DEN KASTIM TABİİKİ AKILLI KUMANDA TV DE İNTERNET SİTELERİNDEN FİLM İZLEMEK İÇİN YAPILMASI GEREKENLERİ YAZDIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atagün

MERHABA BİLGİSAYARDAN BAĞLANTISINDAN BAHSETMİYORUM.FARE DEN KASTIM TABİİKİ AKILLI KUMANDA TV DE İNTERNET SİTELERİNDEN FİLM İZLEMEK İÇİN YAPILMASI GEREKENLERİ YAZDIM.

Tamam tekrar denedim oldu şimdi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak61 -- 12 Ekim 2015; 12:35:16 >
  • hala almayı düşünen var mı bu tv yi hayret ediyorum. .lg müşteri hizmetleri yardım etmeyi bırak bi hakaret etmedikleri kalıyor.

şuan tüketici hakem heyeti olumlu karar verdil. ama itiraz etmişler. itirazlarında da ilerde 30 p olayı için cihaz alın diyorlar. :d uzak durun. ben pişman oldum.

kanal geçiş hızlarından felan bahsetmiyorum bile.en son uygulamalarını bakmıştım. youtube filan allaha emanet . açılmıyor bile. şuan tvyi açmıyorum artık. eski tüplü tvmi izliyorum. 2500 liranız boşa gitti alanlar için. hala almayı düşünenler varsa az akıllarını kullansınlar. LG markalı tüm ürünlerden uzak dursunlar.
  • tedorintu kullanıcısına yanıt
    Evet aldım. Olumlu karar verdiler ama LG karşı dava açmış. şimdi duruşma felan var. zaten itiraz dilekçeleri çelişkilerle dolu. bakalım. 4K ürün satıyorlar bilgilendirme yapmadan. üstüne birde 4k yı çalıştırmak için bir cihaz alın diye savunma yapıyor. Varmı böyle bir savunma şekli. madem ben 4k için cihaz alacam niye birde çalıştırmak için ek cihaz alayım. aptal mıyız biz .ya da kazmıyız. neyse nacizane tavsiyem tüketici mahkemesine gidin. bilgilendirme yapmadıklarını söyleyin. zaten internet sitelerinde bile bu ürünün 30 p olduğunu itirazlar sonucu değiştirdiler. ayıptır insanlar o paraları emek vererek kazanıyor. zevk almak için ürün alıyor. ama biz tvyi bile açamıyoruz moral bozukluğundan.

Tavsiyem LGnin sadece TV değil hiçbir ürününü almayın. çünkü müşteri hizmetleri çok çok kötü. en ufak problemde ürünlerinin arkasında durmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencer33 -- 21 Aralık 2015; 21:13:51 >

• http://www.bimeks.com.tr/urun/144233/logitech-bluetooth-speaker-adapter.aspx

bu cihaz sayesinde ses sistemimi bu tv ye bağlıyabilir miyim ? bluetooth ses çıkışı var mı yani tv nin, bilgisi olan varmı ?
  • Trt 4k en sonunda geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencer33

Evet aldım. Olumlu karar verdiler ama LG karşı dava açmış. şimdi duruşma felan var. zaten itiraz dilekçeleri çelişkilerle dolu. bakalım. sonuç alamasam bile bundan sonra kullandığım tüm sitelerde LG markasının gerçek yüzünü elimden geldiğimce yazacam. adamlar 4K ürün satıyor. bilgilendirme yapmadan. üstüne birde 4k yı çalıştırmak için bir cihaz alın diye savunma yapıyor. Varmı böyle bir savunma şekli. madem ben 4k için cihaz alacam niye birde çalıştırmak için ek cihaz alayım. aptal mıyız biz .ya da kazmıyız. neyse nacizane tavsiyem tüketici mahkemesine gidin. bilgilendirme yapmadıklarını söyleyin. zaten internet sitelerinde bile bu ürünün 30 p olduğunu itirazlar sonucu değiştirdiler. ayıptır insanlar o paraları emek vererek kazanıyor. zevk almak için ürün alıyor. ama biz tvyi bile açamıyoruz moral bozukluğundan.

Tavsiyem LGnin sadece TV değil hiçbir ürününü almayın. çünkü müşteri hizmetleri çok çok kötü. en ufak problemde ürünlerinin arkasında durmuyorlar.

hocam, hakem heyetine verdiğin dilekçe örneğini bana yollar mısın ben de bi dilekçe vereyim bi nebze olsun içimize su serpilir... saygılar

• turgi_55 kullanıcısına yanıt
    BLUETOOTH YOK ARKADAŞ BENDE BAKMIŞTIM.
  • gencer33 kullanıcısına yanıt
    arkadaş senin bu tv den beklentin nedir bilmiyorum ama trt4k yı veriyor çok güzel,uydusu hızlı olmasada iyi teledünya var çok güzel 3d çok güzel smart ı fena değil digitürk uygulamalardan maçlar çok iyi hardiskten film izliyorum süper daha ne olsun ben çok memnunum okadarda kötü değil tv yi.akıllı kumandası silindiri bozulduydu servise gittim 2 gün sonra alın dediler ücretsiz yaptılar memnunum.başka lg servis lerinede bakın derim.alacak olanlara tavsiye ediyorum.iyi günler
  • turgi_55 kullanıcısına yanıt
    birde optik girişinden bağlantı yapabilirsiniz.
  • Şu anda trt 4k da Fenerbahçe maçını izliyorum herhangi bir sıkıntı yok arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ite kaka izledik işte. maç başlarken 3-5 saniyelik bir "geçersiz format" ekranı geldi, bir de maç bittikten hemen sonra kısa süre.
  • atagün A kullanıcısına yanıt
    tüh ya üzüldüm şimdi, ses sistemim dijital değil... neyse teşekürler bilgn için
  • Arkadaşlar
    GittiGidiyor
    LG 49UB830V 49-125CM ULTRAHD 4K SMART 3D LED TV Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-49ub830v-49-125cm-ultrahd-4k-smart-3d-led-tv-192717908
    bu linkte ki ürün teşhir ya da outlet midir sizce?Satıcı mesajlara cevap vermiyor.

• bu model beş para etmez tv 4k izlense ne olacak titreme bulanık görüntüsü var
  • aynen hocam acaba şuana kadar izlediğimiz orjinal 4k mı değil, yoksa tv de mi bir sıkıntı var acaba ?
  • bişey sorucam. tv kutusundan hdmi kablo çıkıyor mu? bende çıkmadı.
    bide pc kasasını tvye bağlamak istiyorum hdmi kablo tavsiyesi olan var mı 1,5 metre yeterli. teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.