Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
9
Favori
82.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

bişey sorucam. tv kutusundan hdmi kablo çıkıyor mu? bende çıkmadı.
    bide pc kasasını tvye bağlamak istiyorum hdmi kablo tavsiyesi olan var mı 1,5 metre yeterli. teşekkürler

tv kutusundan çıkmıyor bana hediye etmişlerdi teknosada.

Hdm kablolarının hepsi aynı ben çok bi fark göremedim hepsi işini görür hocam.
  • Teşekkürler bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi güncelleme gelmişti geçen pazar ama anlamadım ne olduğunu var mı güncelleme gelen
  • serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    Evet bende güncellemek istedim indirme çubuğu %100 de kaldı.ama aktif olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atagün

Evet bende güncellemek istedim indirme çubuğu %100 de kaldı.ama aktif olmamış.

hocam güncelleme sürümü 04.11.18 sürümünde hala yeni bir güncelleme yok Lg sitesinde.
  • Güncelleme geldi ama değişen bi şey yok

• Klizzart kullanıcısına yanıt
    Bende 04.11.22 yazıyor fakat ne değişti anlayamadım

• ne değişmesini bekliyorsunuz arkadaşlar. televizyonun boyutu mu büyüyecek

trt 4K nın bundan iyi göstermesini beklemeyin. Bu tv de HEVC/H.264 alıcı mevcut. trt 4K HEVC/H.265 alıcılar için yayın veriyor. yani bu tv nin alabileceğinin üstünde bir yayın basıyor. dolayısıyla donma, kasma ve bazen de görüntü gitmesi oluyor. kör topal idare edicez artık. başka yolu yok.
  • 4k yayın gösterip göstermemesi çok önemli değil uydu ile hallolu ileride; genel anlamda görüntü güzel mi güzel gerisini sallayın madem değişiklik olmayacak neden güncelleme geldi onu merak ettim
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgi_55 -- 10 Kasım 2015; 13:31:32 >
  • Bir de arkadaşlar bu uygulamalar neden bukadar az android tv lerde durum aynı mıdır ? keşke bi google chorm olsaymış haala flash sorunu var tv de bir şey izleyemiyorum bu yüzden :D
  • serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    Yeni güncelleme tv ile alakalı değil. Dtv uydu veya kanallarla ilgili sanıyorum.
  • 2015 model lg tv ler 3k olabilir dikkat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Cevap verildimi bilmiyorum ama son güncellemelerden sonra TRT 4K yayınları artık seyredilebiliyor.
    Bende var ben seyrediyorum....
  • Merhabalar LG Kendi sitesindeki 49ub830v modelinin yazılımını 2 seferindirdim fakat kılasöre cıkart dedigimde dosya hata veriyor elinde yazılım olan arkadaş varmı varsa buraya yükleyebilirmi ..

Şu an icin televizyonun bulundugu yerde internet olmadıgı icin manual yüklememiz gerekiyor yazılımı.

www.lg.com
    LG Destek ürünlerinizle ilgili size yardımcı olmaya hazır | LG Türkiye
    http://www.lg.com/tr/destek/software-manuals

• coscos1222 C kullanıcısına yanıt
    cikarmak olmaz direk usb ye atip yukle
  • televizyonun bir salaklığı daha. telefonun screen monitoring uygulaması bu tv de çalışmıyor. az önce abimin tv'sinde test ettim canavar gibi çalışıyor. telefonun ekranı tv ya yansıtılıyor. gel gör ki bizim televizyonda olmuyor. önce bağlanıyor diyor sonra hata veriyor. bir daha lg sokmam evime :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: coscos1222

Merhabalar LG Kendi sitesindeki 49ub830v modelinin yazılımını 2 seferindirdim fakat kılasöre cıkart dedigimde dosya hata veriyor elinde yazılım olan arkadaş varmı varsa buraya yükleyebilirmi ..

Şu an icin televizyonun bulundugu yerde internet olmadıgı icin manual yüklememiz gerekiyor yazılımı.

http://www.lg.com/tr/destek/software-manuals

Hocam rardan çıkarmadan yükleyin
  • Beyler az önce Gs maçına 4k yayınına bir bakayım dedim bakmaz olaydım sanki tsubasa oyunundan çıkmışçasına topun kare kare gidişi var böylesine bir görüntü sağlayan panel mi yoksa içindeki uydu alıcısında mı bir türlü anlamadım.Kesin olan bir şey var o da görüntü çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klizzart

Beyler az önce Gs maçına 4k yayınına bir bakayım dedim bakmaz olaydım sanki tsubasa oyunundan çıkmışçasına topun kare kare gidişi var böylesine bir görüntü sağlayan panel mi yoksa içindeki uydu alıcısında mı bir türlü anlamadım.Kesin olan bir şey var o da görüntü çok kötü.

panelde sıkıntı yok hocam. uydu alıcısı sıkıntılı. h.x264 codec'e sahip uydu alıcısı var bu cihazda. 4K yayını sorunsuz göstermesi için h.x265 gerekli. ne yaparsan yap bundan iyi yayın alamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.