Şimdi Ara

LG 49UB850V 4K nasıldır? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.486
Cevap
51
Favori
265.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç yoktan iyidir. Güle güle kullanın. parola olayı mail parolası yerine farklı şifre oluşturup dene sonra gelen maili onayla tamam olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neos11

Okadar Bonus nasıl kazandınız merak ettim herhalde önceden biriken.

Bonus platinum kullanıyorum eskisi 3, 5 yıl önceki Bonus yok.

Bu arada tv hayırlı olsun. Ölü piksel takılı piksel kontrol banding kontrol panel görüntü kalitesine bakın çizgilenme vs.

Yazılımı güncellesinler uyduntpleri girsinler.

Ben de platinium kullaniyorum.111 tl kampanya bonusu n11 e özel di.bu arada teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ölü pisel olayına yeni panellerde rastlanmıyor.Bulutlanma ve dikey bantlama önemli yoğun olmadıkça sorun olmaz.
    Çoğumuzda az olsada mevcut kafaya takmaya değmez. Tafsiyem hemen 4k izleme sonra sd kanallara bakmak iyi olmuyor.

Eyvallah hocam.peki 2.60 izleme mesafesi için 49 seence nasil gelir?büyük küçük ?

• onur_bee kullanıcısına yanıt
    İdeal mesafe keyifle izlersin 4K ve HD kanallara iki metreden bile bakarsın 3D seyretmek istersen
    senin mesafe tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

İdeal mesafe keyifle izlersin 4K ve HD kanallara iki metreden bile bakarsın 3D seyretmek istersen
    senin mesafe tamamdır.

Anladım üstad sağolasın. ..

• Arkadaşlar ps3 bozulduğu için yeni TV de deneme şansım olmadı ps4 alma derdine düştüm. ps4 ü olup bu tv de deneyenler memnun mu acaba bir sıkıntı varmı. Birde eminimki bir çoğunuz size en yakın en iyi görüntü ayarını yapmak için bir hayli uğraşmışınızdır. Burada görüntü için en iyi sonuçları aldığımız ayarları paylaşsak en azından birbirimize fikir vermiş oluruz akşam ben eve geçince paylaşşacağım.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbuji

Arkadaşlar ps3 bozulduğu için yeni TV de deneme şansım olmadı ps4 alma derdine düştüm. ps4 ü olup bu tv de deneyenler memnun mu acaba bir sıkıntı varmı. Birde eminimki bir çoğunuz size en yakın en iyi görüntü ayarını yapmak için bir hayli uğraşmışınızdır. Burada görüntü için en iyi sonuçları aldığımız ayarları paylaşsak en azından birbirimize fikir vermiş oluruz akşam ben eve geçince paylaşşacağım.

Saygılar.

Hocam ben de var ps4 fakat tv bugün kurulucak.akşam falan paylasirim açarsam.bu arada dediginiz gibi ozellikle goruntu ince ayarlari bizden daha prof arkadaslar belirtirse bizde ayarlayalim.

• Ben Ayarları Not Almışım Paylaşıyorum. Ltf. Sizlerde kendinizce en iyi ayar budur dediğiniz ayarları paylaşın arkadaşlar. İlave olarak tv ile ilgili yorumumu paylaşayim. TV HD ve 4k yayınlarda bence gayet yeterli. Görüntü Bluray filmlerde yıkılıyor, özellikle sony nin 4k dan masterladığı (mastered in 4k) bluray disklerini alıp izlemenizi tavsiye ederim. En son Amazing spiderman 2 yi alıp izledim gerçekten çok iyiydi. Üzülerek söylüyorumki sd kanallarda tv çok vasat geldi bana ne ayarı yaparsam yapayim tam istediğim görüntüyü alamadım hoş kanaldan kanala yayından yayınada fark ediyor ancak genel düşüncem sd kanallar kötü yönünde.
    Selamlar.

Arka Işık : 70
    Kontrast : 90
    parlaklık : 55
    Y ve D Keskinlik : 20
    Renk : 56
    Ton: 0

Uzman Kontorlü

Dinamik Kontrast : Düşük
    Süper Çözünürlük : Düşük
    Renk Skalası : Standart
    Kenar Genişliği : Açık
    REnk Fil : Kapalı
    Gama : 2.2

Beyaz Dengesi

Renk Sıcaklığı : Sıcak 1
    Yöntem : 2 Puan
    Desen : dış
    Nokta : Yüksek
    Kırmızı : 0
    Yeşil : 0
    Mavi - 10

Resim Seçenekleri

Gürültü Filtresi : Düşük
    Mpeg G.F : Düşük
    Siyah Seviyesi : Düşül
    Gerçek Sinema : Açık
    Motion Eye : Kapalı
    Led Yerel Karartma : Orta
    TruMotion : Temizle

Enerji Tasarrufu : Minimum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbuji -- 10 Aralık 2014; 12:48:01 >

Hocam sabırsızlıkla görüşünüzü bekliyorum. Hardcore gamer değilim ama bu tv için konsol performansı kötü deniyor. Bende ps4 de kullanmak istiyorum. Test ederken bütün "resim iyileştirme" ayarlarını kapatıp, game mode da alıp yaparsanız çok sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherokee

Hocam sabırsızlıkla görüşünüzü bekliyorum. Hardcore gamer değilim ama bu tv için konsol performansı kötü deniyor. Bende ps4 de kullanmak istiyorum. Test ederken bütün "resim iyileştirme" ayarlarını kapatıp, game mode da alıp yaparsanız çok sevinirim :)

Ben de daha softum.2 aylık ps4 çüyüm.dedikleinizi yapıp denerim.sonra görüşlerimi belirtirim?merak ettiğiniz online mı single oyun performansı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar servis kuruluma geliyor.sizden ricam biri bana bağlantıları nasıl yapsam daha iyi performans alabiliceğmi sölermi? Ps4-lg hb1100mk bluray home theater ve hd dsmartım var.tvnin hangi girişine hangi cihazımı bağlıyım sizce?ayrıca en az kumandayla nasıl uğraşırım.arc olayı falan?acil beklemedeyim.saygılar...

Hocam,

Mümkünse single player olarak test etmenizi rica ederim.

Bağlantılar konusunda servis yardımcı olacaktır. Yeterli hdmi olduğundan hepsini sıra ile bağlarsanız sorun olmaz sanırım. Birde input lag ı düşürmek için ps4 ün bağlandığı hdmi ın adını "PC" olarak değiştirmekte fayda olduğunu söylüyorlar.
  • quote:

Hocam,

Bağlantılar konusunda servis yardımcı olacaktır. Yeterli hdmi olduğundan hepsini sıra ile bağlarsanız sorun olmaz sanırım. Birde input lag ı düşürmek için ps4 ün bağlandığı hdmi ın adını "PC" olarak değiştirmekte fayda olduğunu söylüyorlar.

Eyvallah deniycem

• hayırlı akşamlar 4k mp4 videoların hepsini desteklemiyorhttp://demo-uhd3d.com/fiche.php?cat=uhd&id=17 hangi özelliğe göre indirme yapmalıyız yada televizyona uygun 4k videoları hangi formata dönüştürmeliyiz biliriz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shqiptar34 -- 10 Aralık 2014; 17:37:03 >
    arc özelliğini kullanmanı tavsiye ederim bendede lg nin bluray ses sistemi var arc destekliyor ve ikitane hdmi girişi var senin player ın özelliklerini bilemiyorum ama benım yaptıgım teledünya (sende dsmart var) ve ps3 bluray playera baglılar, bluray playerdan çıkış da hdmi ile tv nin arc destekli hdmi portuna takılı. Genelde magic remote u kullanıyorum hem ses sistemi hem tv o kumanda ile kontrol ediliyor.Bu arada ilk olarak tv nin yazılım güncellemesini yapmayı unutma.

Gelmedilermi hala kurmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbuji -- 10 Aralık 2014; 17:58:26 >
  • quote:

arc özelliğini kullanmanı tavsiye ederim bendede lg nin bluray ses sistemi var arc destekliyor ve ikitane hdmi girişi var senin player ın özelliklerini bilemiyorum ama benım yaptıgım teledünya (sende dsmart var) ve ps3 bluray playera baglılar, bluray playerdan çıkış da hdmi ile tv nin arc destekli hdmi portuna takılı. Genelde magic remote u kullanıyorum hem ses sistemi hem tv o kumanda ile kontrol ediliyor.Bu arada ilk olarak tv nin yazılım güncellemesini yapmayı unutma.

Gelmedilermi hala kurmaya

Geldiler geldiler şuan mıncıklamakla meşgulüm ben de arc yaptım.bende 3 giriş bir çıkış var.ben dsmartı tv hdmi1 ps4ü tv hdmi4 ve home theatre tv hdmi2(arc) bağladım.ses sistemine bişey girmedim sadece tvye out yaptım.arc da kullanıorum gayet gümbür gümbür.senin yaptığınla farkı var mıdır acaba?bundan önce ki tvde aynı senin gibi kullanıyodum.

• Eh hadi hayirlisi olsun. Gule gule kullan bu gece sana uyku yok minciklamaktan

• quote:

Eh hadi hayirlisi olsun. Gule gule kullan bu gece sana uyku yok minciklamaktan

Aynen. senin ayarları uyguladım bu arada baya iyi oldu sağol.yalnız 49 küçükmü geldi 55 mi alaydım dedim ama.bilmiom gözler biraz bozuk bulanık görüyo onla da alakalı olanilir.izleme mesafem 2.50-2.60 civarı bu arada.bu tvyi kullananlar kaç cmden izliyo acaba merak ettim?

• quote:

Hocam,

Ps4 de fifa15 attım hemen valla maçın içinde gibiydim.gayet naşarılı.ama fps oyunlara falan da bakmak lazım.bu arada vertical banding yok diycek kadar az.gayet memnun kaldım.

• hdmi 3 hevc desteği olduğu için ps3' ps4 dede bu özellik olunca kendi renklerini ayarlıyor bu cihazları hdmi 3 bağlayın.

Birde renk ayarlarında enerji tasarrufunu kapalı yapın kesinlikle BU ÇOK ÖNEMLI.

Bir kaç renk ayar vereyim,

Gama yüksek

Keskinlik. 40

Renk 60

Parlaklık. 75

Kontrast. 95

Dinamik kont. Düşük

MPEG gürültü. Düşük

Trumotion. Kapalı

Dinamik renk yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 10 Aralık 2014; 19:13:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.