Şimdi Ara

LG 49UB850V 4K nasıldır? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.486
Cevap
51
Favori
265.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur_bee

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

usb3, hdmi2, uydu alıcısnda 4k destği var

görünntü kalitesi iyi, herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Oldukça parlak ve canlı.

oyun oynamadım

televizyonun gerçek hz değeri 50. Bu nedenle çoğu kişi soruyor futbolda filan nasıl diye ben herhangi bir sorun yaşamadım, 50hz diye özelliklede dikkat ettim bir yavaşlık yada gecikme var mı diye hiçbirşey göremedim veya yavaşlık hissetmedim, belki bu konuda benden daha deneyimli bir kişi veya 100-150hz kullanan bir kişi 50hz olmasını anlayabilir fakat ben anlayamadım.

Olumsuz bir yanı televizyon ultra slim değil, 2cm filan biraz daha kalın fakat bu nedenlede fazla ısınmıyor.

Televizyon 2500 TL fiyatına göre gayet iyi, teknosada 2400 TL'ye satılan 48h6470 ile yanyana duruyordu, fhd bir görüntü açıktı ve 6470'den daha iyi gösteriyordu ona para vereceğime 100 TL veririm 4K alırım dedim.

49ub850v mi 2500 tl?

50hu6900

• Samsung sormuş aradaş usb 2.0 üç adet 2.0 hdmi var görünüyor ayrıca evolution kit satılıyor hevc (h.265) codec ve hdmi cec desteği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 7 Aralık 2014; 19:58:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

usb3, hdmi2, uydu alıcısnda 4k destği var

görünntü kalitesi iyi, herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Oldukça parlak ve canlı.

oyun oynamadım

televizyonun gerçek hz değeri 50. Bu nedenle çoğu kişi soruyor futbolda filan nasıl diye ben herhangi bir sorun yaşamadım, 50hz diye özelliklede dikkat ettim bir yavaşlık yada gecikme var mı diye hiçbirşey göremedim veya yavaşlık hissetmedim, belki bu konuda benden daha deneyimli bir kişi veya 100-150hz kullanan bir kişi 50hz olmasını anlayabilir fakat ben anlayamadım.

Olumsuz bir yanı televizyon ultra slim değil, 2cm filan biraz daha kalın fakat bu nedenlede fazla ısınmıyor.

Televizyon 2500 TL fiyatına göre gayet iyi, teknosada 2400 TL'ye satılan 48h6470 ile yanyana duruyordu, fhd bir görüntü açıktı ve 6470'den daha iyi gösteriyordu ona para vereceğime 100 TL veririm 4K alırım dedim.

49ub850v mi 2500 tl?

Bir yanlışlık olması lazım. Ben bugün Vatan'dan aldım 3.199 TL'ye. Servisi aradım yarın gelip kurulum yapacaklar.

• 49ub850v futbol maclarinda asla sıkıntı cikarmaz. Hatta çok başarılıdır. Tek sıkıntıyı trt hd kanallarda yasiyordum. Trt hd sinyalinden suan 5 kanal hd yayin yapiyor ve bitrate degeri dustu. Kanallar simdi yag gibi akiyor.

Benim eski yorumlarimi okuyanlar ne demek istedigimi anlar. Genel olarak yazdım. Tvde baska sıkıntılat yok gibi bu bana göredir. Kullanma sekline ve beklentilere göre tv iyide olabilir kötüde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 8 Aralık 2014; 2:14:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    İyi fiyata almışsınız hayırlı olsun bende Vatan'dan aldım üç hafta oldu 3.299+100 saund bar hediyeli saund bar fiyatını düşünce 3.000 liraya geliyor.
    O fiyatın bizim cihazla ilgisi yok. Neticede fiyat performans karşılaştırırsak UB850V benden 10/8 alır ilerde yeni yazılımlarla daha iyi olabilir

Bu arada Hdmi kablo merakı olanlara Monster Ultra HD Black platinium serisi Turuncu indirimde ve bir alana bir bedava derin renklerde gerçekten fark yarattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 8 Aralık 2014; 13:36:38 >
  • kablo çok önemli içime sinen markada monster .

next Machina 3d süper de hdmi port 1.4 olduğu için bu tarz kablo kullandım.

Ethernettede cat6 tüm cihazlarda olmalı artık. gigabit Ethernet olayı yani.

Takıntılı ve en iyisi olsun bir kere olsun bir daha uğraşmayım derim fakat aynı anda ileri teknolojik ürünler olmadığı için sürekli yeni ek cihazlar alıp eskiler kalabalık yapıyor.
  • lg 850 güzel tv dir. Bence bu senın 4k fiyat performans ürünü.. Alanlara şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neos11

kablo çok önemli içime sinen markada monster .

next Machina 3d süper de hdmi port 1.4 olduğu için bu tarz kablo kullandım.

Ethernettede cat6 tüm cihazlarda olmalı artık. gigabit Ethernet olayı yani.

Takıntılı ve en iyisi olsun bir kere olsun bir daha uğraşmayım derim fakat aynı anda ileri teknolojik ürünler olmadığı için sürekli yeni ek cihazlar alıp eskiler kalabalık yapıyor.

bende hdmı kabloda monster kullanıyorum gerçekten çok uzun süre kullanım vadediyor.. ethernet kablosuna pek önem vermiyorum cat 5lerle idare ediyorum ama 6 gereklimidir biraz araştırdım içinden çıkamadım.. sizce cat6nın ekstrası nedir ev kullanıcısı için ?
  • cat 6 Ethernet portunun üst versiyonu gigabit Ethernet portunda kullanılır. Verilerin hızlı şekilde alışverişi. fiber ve hipernet bağlantısında da kullanılır.

Fakat cihazların bunu desteklemesi gerekiyor.

Bu arada 850v 4k video seçiyor. usb 3.0 bağlantı noktasından dahi seçti. oynatmadı. Umarım yazılım ile çözerler. Çok eksik var zaten webosun 850v için olanında .

MPEG 4 AVC 4K 50P 40 Mbps oynatmadı.

pc ile bağlantı yaparsanız size divx 10 plus öneririm. converter ve player var RAHATÇA AÇIYOR 4K VİDEOLARI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 8 Aralık 2014; 22:50:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neos11

cat 6 Ethernet portunun üst versiyonu gigabit Ethernet portunda kullanılır. Verilerin hızlı şekilde alışverişi. fiber ve hipernet bağlantısında da kullanılır.

Fakat cihazların bunu desteklemesi gerekiyor.

Bu arada 850v 4k video seçiyor. usb 3.0 bağlantı noktasından dahi seçti. oynatmadı. Umarım yazılım ile çözerler. Çok eksik var zaten webosun 850v için olanında .

MPEG 4 AVC 4K 50P 40 Mbps oynatmadı.

pc ile bağlantı yaparsanız size divx 10 plus öneririm. converter ve player var RAHATÇA AÇIYOR 4K VİDEOLARI.

bende çok yüksek verili dosyaları açamıyorum kırık gösteriyor yazılımla çözülecek bi durum bu arada referans olması için hotbird 4k test yayınını videoya çektim telefondan burayada koyucam.. 4k izledikten sonra diğer yayınları izlemek istemiyosunuz söyliyim..

• http://www.youtube.com/watch?v=B2a_m7FnsRY&feature=youtu.be

buyrun arkadaşlar referans olması için çektiğim 4K video.. (HOTBIRD)
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

İyi fiyata almışsınız hayırlı olsun bende Vatan'dan aldım üç hafta oldu 3.299+100 saund bar hediyeli saund bar fiyatını düşünce 3.000 liraya geliyor.
    O fiyatın bizim cihazla ilgisi yok. Neticede fiyat performans karşılaştırırsak UB850V benden 10/8 alır ilerde yeni yazılımlarla daha iyi olabilir

Bu arada Hdmi kablo merakı olanlara Monster Ultra HD Black platinium serisi Turuncu indirimde ve bir alana bir bedava derin renklerde gerçekten fark yarattı

Bana da hediye olarak Sound Plate LAP340 4.1 ch ses sistemi ve 7'' dandik bir tablet verdiler.

• Evet sevgili forumdaşlarım sonunda hasret bitti beni de aranıza kabul ederseniz bugün itibariyle ben de LG 49UB850V 'lendim 2 aydır araştırmalarım vardı resmen tv uzmanı olmuştum bilenlerimşz vardır her konuda herkese yardımcı oldum bildiğim kadarıyla.her körpe müşteri gibi benim de maceram 2000 tl civarı tvlerle başladı 3000 lere kadar çıktı.olmuşken geleceğe yönelik olsun dedim ve full den ziyade ultra hd 4k tv olsun istedim.uzun bi süre değişim yapmam heralde.philios pus7909 android ile arasında kaldım ama biçok eksiği yüzünden ve yüzlerce yabancı forum sayfası incelemesinden sonra lg ye yöneldim

Ürünü n11 den satışmatik mağazasından aldım.gerçekten inanılmaz ilgili arkadaşlar.tv ulaşana kadar hergün aradılar.lg49ub850v tv ve yanında lg party pack(4adet3d gözlük) hediyesiyle 3169 tlye aldım.Allah tan 300 tl kuponum vardı.ayrıca 111 tl bonus,15 tl alışveriş puan ve222 tl hediye çeki kazandım.yani tv bana 3169-170-111-15:2800 civarı bir ücrete gelmiş oldu.servisi aradım yarın kurulum yapılacak.umarım bi sıkıntı çıkmaz.

Şimdi sizden ricam değerli arkadaşlarım;servis geldiğinde ne gibi önlemler almalıyım.ne tarz testler yaptırmalıyım ya da yapmalıyım?nelere dikkat etmeliyim?hepinize şimdiden teşekkürler.ilerde bir inceleme yorum mutlaka yazarım.hepinize iyi seyirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Bana da hediye olarak Sound Plate LAP340 4.1 ch ses sistemi ve 7'' dandik bir tablet verdiler.

dün gittim nb4540 aldım vatandan.. bu lap 340 felan sordum nasıl diye soundbarla arasında dağlar kadar fark var dedi hiç bulaşma dedi zaten şuan yanında hediye veriyoruz sizin tvnin dedi ama ileriye dönük tatminkar kalmazsınız dedi.. tvden daha iyi ses veriyomuş o ayrı konu ama hiçbizaman soundbar kalitesinde ses alamazsınız dedi..

• quote:

Evet sevgili forumdaşlarım sonunda hasret bitti beni de aranıza kabul ederseniz bugün itibariyle ben de LG 49UB850V 'lendim 2 aydır araştırmalarım vardı resmen tv uzmanı olmuştum bilenlerimşz vardır her konuda herkese yardımcı oldum bildiğim kadarıyla.her körpe müşteri gibi benim de maceram 2000 tl civarı tvlerle başladı 3000 lere kadar çıktı.olmuşken geleceğe yönelik olsun dedim ve full den ziyade ultra hd 4k tv olsun istedim.uzun bi süre değişim yapmam heralde.philios pus7909 android ile arasında kaldım ama biçok eksiği yüzünden ve yüzlerce yabancı forum sayfası incelemesinden sonra lg ye yöneldim

Ürünü n11 den satışmatik mağazasından aldım.gerçekten inanılmaz ilgili arkadaşlar.tv ulaşana kadar hergün aradılar.lg49ub850v tv ve yanında lg party pack(4adet3d gözlük) hediyesiyle 3169 tlye aldım.Allah tan 300 tl kuponum vardı.ayrıca 111 tl bonus,15 tl alışveriş puan ve222 tl hediye çeki kazandım.yani tv bana 3169-170-111-15:2800 civarı bir ücrete gelmiş oldu.servisi aradım yarın kurulum yapılacak.umarım bi sıkıntı çıkmaz.

Şimdi sizden ricam değerli arkadaşlarım;servis geldiğinde ne gibi önlemler almalıyım.ne tarz testler yaptırmalıyım ya da yapmalıyım?nelere dikkat etmeliyim?hepinize şimdiden teşekkürler.ilerde bir inceleme yorum mutlaka yazarım.hepinize iyi seyirler...

hayırlı uğurlu olsun güle güle sorunsuz günlerde kullan inşallah.. ölü piksel vs çıkmıyo diğer yanlarınıda sen incele biraz zaten hemen kurup kaçmıyolar oyalanıyolar.. açıyolar gerekli videoları test ediyolar..

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

quote:

Evet sevgili forumdaşlarım sonunda hasret bitti beni de aranıza kabul ederseniz bugün itibariyle ben de LG 49UB850V 'lendim 2 aydır araştırmalarım vardı resmen tv uzmanı olmuştum bilenlerimşz vardır her konuda herkese yardımcı oldum bildiğim kadarıyla.her körpe müşteri gibi benim de maceram 2000 tl civarı tvlerle başladı 3000 lere kadar çıktı.olmuşken geleceğe yönelik olsun dedim ve full den ziyade ultra hd 4k tv olsun istedim.uzun bi süre değişim yapmam heralde.philios pus7909 android ile arasında kaldım ama biçok eksiği yüzünden ve yüzlerce yabancı forum sayfası incelemesinden sonra lg ye yöneldim

hayırlı uğurlu olsun güle güle sorunsuz günlerde kullan inşallah.. ölü piksel vs çıkmıyo diğer yanlarınıda sen incele biraz zaten hemen kurup kaçmıyolar oyalanıyolar.. açıyolar gerekli videoları test ediyolar..

Teşekkür ederim oğuzhan...paslaşırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LG hesabım ile lgappstv.com'a giriş yaparken parolamı kabul etmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

LG 49UB850V 4K nasıldır?
  • LG güvenlik yenilemesine girdi artık kimik E-mail adresi olmadan girilmiyor .

Birde şifrede karakter seçiyor .

Şifre yenileme sıfırlama adımlarını takiple sorun kalmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur_bee kullanıcısına yanıt
    Okadar Bonus nasıl kazandınız merak ettim herhalde önceden biriken.

Bonus platinum kullanıyorum eskisi 3, 5 yıl önceki Bonus yok.

Bu arada tv hayırlı olsun. Ölü piksel takılı piksel kontrol banding kontrol panel görüntü kalitesine bakın çizgilenme vs.

Yazılımı güncellesinler uyduntpleri girsinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur_bee kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ölü pisel olayına yeni panellerde rastlanmıyor.Bulutlanma ve dikey bantlama önemli yoğun olmadıkça sorun olmaz.
    Çoğumuzda az olsada mevcut kafaya takmaya değmez. Tafsiyem hemen 4k izleme sonra sd kanallara bakmak iyi olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.