Şimdi Ara

LG 49UB850V 4K nasıldır? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.486
Cevap
51
Favori
265.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baştan bu yana alan arkadaşları da düşünerek fazla detay yoruma girmedim karşılaştırma listesini koydum tekrar yazmakta fayda var.
    Bundan sonra alacak olanlar sizin yazdıklarınıza bakmasında yarar var en fazla 250 lira fazla verip harbi 4K 850 yi seçsinler
    sonra kendi düşen ağlamaz ona göre
  • West Coast kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Size bir şey sormak istiyorum. Tv nin sol yanındaki port girişleri kısmında hdmi usb girişleri vs. buradan şırt devre açma kapama gibi ses geliyor bazen sizde bu durum varmı kontrol edermisiniz. genleşme sesi değil buna eminim.

Bu ses ilginç geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 6 Aralık 2014; 12:13:55 >
  • neos11 kullanıcısına yanıt
    Belki ısınınca genleşmeden arkadan çıt sesi gelebilir bu normal her panelde olabilir. Ben 2. hdmi bazende usb kullanıyorum sıra dışı ses duymadım.
    Sessiz ortamda tekrar kulağımı dayadım ses yok panel sabahtan beri açık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 6 Aralık 2014; 20:01:19 >
  • teşekkürler. genleşme de olabilir fakat bu portların ordan gelen bir ses. TV alttan baya ısınıyor B enerji düzeyi umarım bizi üzmez bu arada. yıllık a ile 2-7 arası diyorlardı.

Bu arada sizde benim gibi next machina kullanıyorsunuz yeni yazılım çıktı yükleyin derim.

Tv nin kendi uydu alıcısı güzelde yazılım kontrol çok kötü usb den kanal yükleyince tüm ayarları resetliyor. kanal yükleniyor diyor ve sonra hiçbir kanal yok. Yakın zamanda webos2 çıkıyor. Umarım köklü değişiklikler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 6 Aralık 2014; 21:25:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neos11

teşekkürler. genleşme de olabilir fakat bu portların ordan gelen bir ses. TV alttan baya ısınıyor B enerji düzeyi umarım bizi üzmez bu arada. yıllık a ile 2-7 arası diyorlardı.

Bu arada sizde benim gibi next machina kullanıyorsunuz yeni yazılım çıktı yükleyin derim.

Tv nin kendi uydu alıcısı güzelde yazılım kontrol çok kötü usb den kanal yükleyince tüm ayarları resetliyor. kanal yükleniyor diyor ve sonra hiçbir kanal yok. Yakın zamanda webos2 çıkıyor. Umarım köklü değişiklikler olacak.

webos 2 sürümünemi yükseltiliyo yani ? bu kısım beni heyecanlandırdı.. 5.0 olacak sanırım sürüm kodu.bu arada bende machina 3d kullanıcısıyım çok iyi cihaz cidden yeni yazılım bugun verildi.

• sürüm 5 olmaz yeni gelecek webos 1 in sürümlerinde 5 i görebiliriz.

Şöyle bir durum var ya nisanda yeni modellerle webos2 yi sunarlar büyük ihtimal bu şekilde çünkü ara sürümler çıkması gerekiyor. Ara sürümler hızlıca çıksın ki stabilize kazansın.

Şu an webos ub lerde lb düzeyinde dahi çalışmıyor .

Çok eksiklikler var eski düz sürümler lm ve la larda çok daha iyi idi.

Bekleyelim ben düzeleceğine inanııyorum .
  • Machina 3D fanı hatta tester olarak cihazla bağım kuvvetli 2 günde 2 yazılım @doktor ve ekibine teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 6 Aralık 2014; 22:42:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Frekanslarını girip bende açtım, tv 50hu6900. Kendi uydu alıcısı ile açıldı, herhangi bir sorun yok. TV İnfosunda UHD diye geçiyor kanal isminde ise hevc.

dostum merhaba . bu tv yi almayı düşünüyorum. Birkaç birşey sorabilirmiyim sana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr dublajlı 3d film indirdim senkron problemi olunca seste tr altyazı indirdim ve aynı klasörün içine atıp şansımı denedim ama tv altyazıyı gördü orjinal dilinde izledim :)
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neos11

850v 830v yi sadece 1000hz 900hz olarak geçmiyor.

usb3.0 , 3d derinlik kontrolü, renk kontrolleri 7.1 sanal ses desteği, 850 de var 830 da yok

hevc 850 de 60p 830 30p

webos 850 de var 830 yok

3d format tanıma vs 850 var

SONUÇ OLARAK büyük farklılıklar var .

ben pek anlamadığım için sordum.açıklamanız için teşekkürler
    sanırım bu farklılar yüzünden 830 de zaman zaman indirime giderken ,850 de hiç indirim olmuyor yada ben rastlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Belki ısınınca genleşmeden arkadan çıt sesi gelebilir bu normal her panelde olabilir. Ben 2. hdmi bazende usb kullanıyorum sıra dışı ses duymadım.
    Sessiz ortamda tekrar kulağımı dayadım ses yok panel sabahtan beri açık .

bizim daha önce kullandığımız tüplü arçelik marka tv vardı.yan tarafında kaportasında kabarma oldu.geceleri kapalıyekn çat çat sesler gelirdi.acaba tv nin kendi ısısından mı yoksa odanın sıcaklığından mı kaynaklanıyordu.?hala evde kömür sobası kullanıyoruz .bu sobaların yaydığı sıcaklık smart tv lere etki edermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire01

LG 49UB850 alıcaktık fakat bugün vatan bilgisayara gittim muadili var mı diye sordum . görevli de PHILIPS 49PUS7909/12 önderdi .
    http://www.philips.com.tr/c-p/49PUS7909_12/-/tanitim
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-49pus7909_12-49124-cm-4k-ultra-hd-3d-smart-led-tv4-gozlukuydu-alici.html
    Android işletim sistemi kullanıyormuş ve kumandası çok güzeldi (klavye var üzerinde). Fakat usb 3.0 desteği yok. Bir de bu televizyon hakkında pek bi inceleme bulamadım . kullanan bilen var mı ? Kafamı karıştırdı bu televizyon

Bimeks'deki görevli philips-49pus7909 ın kanal geçişlerinin çok yavaş olduğunu belirtti. Fakat deneme fırsatım olmadı. Ayrıca LG 49UB850 alacaktık fakat 3 metreden izleyeceğimiz için ondan da vazgeçirdi görevliler :) 42'' bi televizyon bakıyorum artık. Yeniden araştırmaya başlayacağım.
    Bu arada Sony 42''' KDL42W815BSAE2 ile LG 49UB850 'nin panellerini kıyaslama imkanım oldu. Sony'nin ekranı çok daha iyiydi . siyahlar gerçek siyah beyazlar gerçek beyaz. Parlama da yapmıyor Sony ekranı . özellikle ışık alan evlerde yandan gelen ışıklar ekrandan yansıma yapıyor. Sony nin ekranı parlama yapmıyor.

• quote:

quote:

LG 49UB850 alıcaktık fakat bugün vatan bilgisayara gittim muadili var mı diye sordum . görevli de PHILIPS 49PUS7909/12 önderdi .
    http://www.philips.com.tr/c-p/49PUS7909_12/-/tanitim
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-49pus7909_12-49124-cm-4k-ultra-hd-3d-smart-led-tv4-gozlukuydu-alici.html
    Android işletim sistemi kullanıyormuş ve kumandası çok güzeldi (klavye var üzerinde). Fakat usb 3.0 desteği yok. Bir de bu televizyon hakkında pek bi inceleme bulamadım . kullanan bilen var mı ? Kafamı karıştırdı bu televizyon

Bimeks'deki görevli philips-49pus7909 ın kanal geçişlerinin çok yavaş olduğunu belirtti. Fakat deneme fırsatım olmadı. Ayrıca LG 49UB850 alacaktık fakat 3 metreden izleyeceğimiz için ondan da vazgeçirdi görevliler :) 42'' bi televizyon bakıyorum artık. Yeniden araştırmaya başlayacağım.
    Bu arada Sony 42''' KDL42W815BSAE2 ile LG 49UB850 'nin panellerini kıyaslama imkanım oldu. Sony'nin ekranı çok daha iyiydi . siyahlar gerçek siyah beyazlar gerçek beyaz. Parlama da yapmıyor Sony ekranı . özellikle ışık alan evlerde yandan gelen ışıklar ekrandan yansıma yapıyor. Sony nin ekranı parlama yapmıyor.

Pardon da 3 mt icin 49 inç buyuk mu dediniz ben mi yanlış anladım. ? 4k ve full hd yayinlar icin ne kadar yakindan izlerseniz okadar iyidir onu söliim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• coolfire01 C kullanıcısına yanıt
    3 m den 49" büyük gelmez. Gözünüzün alışma süresi 2 gün. Elinize metreyi alıp ölçün biçin, ona göre karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 7 Aralık 2014; 13:00:00 >
  • quote:

Sorabilirsiniz.

tvde

usb 3.0 varmı

görüntü kalitesi nasıl

oyun oynadıysanız performansı nasıldı.

Aslında en önemlisi akıcılık mesela futbol maçlarında farklı bir tat veriyormu.

teşekkürler.

• karşılaştırma yaparken aynı katagori cihazları seçin mesela X850 ile UB850 yi karşılaştırın ikiside aynı paneli kullanmış işlemcileri farklı
    kimisi beş bin verir seyreder kimisi üç bin aynı siyaha bakarlar herkezin seçimine saygı duymak lazım. iki metreden playstation oynuyoruz
    49 ekran rahatsız etmiyor. Eski panelim HX850 yani efsane w serisi solda sıfır kalır yanında UHD ayrı olay piyasanın iş gören
    en ucuz UHD paneli LG olması tercih nedeni yoksa full hd panele zamanında dört binlara verdik iki bin liraya almayanı dövüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 7 Aralık 2014; 18:23:51 >
  • Önder kullanıcısına yanıt
    usb 3.0 var , hdmi 2.0 var , uydu alıcısnda 4k destği var

görünntü kalitesi iyi, herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Oldukça parlak ve canlı.

oyun oynamadım

televizyonun gerçek hz değeri 50. Bu nedenle çoğu kişi soruyor futbolda filan nasıl diye ben herhangi bir sorun yaşamadım, 50hz diye özelliklede dikkat ettim bir yavaşlık yada gecikme var mı diye hiçbirşey göremedim veya yavaşlık hissetmedim, belki bu konuda benden daha deneyimli bir kişi veya 100-150hz kullanan bir kişi 50hz olmasını anlayabilir fakat ben anlayamadım.

Olumsuz bir yanı televizyon ultra slim değil, 2cm filan biraz daha kalın fakat bu nedenlede fazla ısınmıyor.

Televizyon 2500 TL fiyatına göre gayet iyi, teknosada 2400 TL'ye satılan 48h6470 ile yanyana duruyordu, fhd bir görüntü açıktı ve 6470'den daha iyi gösteriyordu ona para vereceğime 100 TL veririm 4K alırım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 7 Aralık 2014; 19:21:57 >
  • quote:

usb3, hdmi2, uydu alıcısnda 4k destği var

görünntü kalitesi iyi, herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Oldukça parlak ve canlı.

oyun oynamadım

televizyonun gerçek hz değeri 50. Bu nedenle çoğu kişi soruyor futbolda filan nasıl diye ben herhangi bir sorun yaşamadım, 50hz diye özelliklede dikkat ettim bir yavaşlık yada gecikme var mı diye hiçbirşey göremedim veya yavaşlık hissetmedim, belki bu konuda benden daha deneyimli bir kişi veya 100-150hz kullanan bir kişi 50hz olmasını anlayabilir fakat ben anlayamadım.

Olumsuz bir yanı televizyon ultra slim değil, 2cm filan biraz daha kalın fakat bu nedenlede fazla ısınmıyor.

Televizyon 2500 TL fiyatına göre gayet iyi, teknosada 2400 TL'ye satılan 48h6470 ile yanyana duruyordu, fhd bir görüntü açıktı ve 6470'den daha iyi gösteriyordu ona para vereceğime 100 TL veririm 4K alırım dedim.

hayırlı olsun . iyi günler olsun dostum.
    ayrıca değerlendirme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 7 Aralık 2014; 17:38:46 >

• quote:

usb3, hdmi2, uydu alıcısnda 4k destği var

oyun oynamadım

49ub850v mi 2500 tl?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.