Şimdi Ara

LG 49UB850V 4K nasıldır? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.486
Cevap
51
Favori
265.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben dün akşam evkur da sordum: UB850V tv 9 taksite 3100 tl ye, UB830 olani ise 9 taksite 2450 tl ye veriyor.daha fazla taksit seceneklerinde bu rakam artıyor.yetkili satıcı telefonunda diğer illerden gelen siparişleri gösteriyordu.bayağa alım varmış
  • Ben şuan bile almayı düşünüyorum da diğer taksit bitmeden vatandan kredi çekemem bitince de büyük ihtimal arayacaklar tekrar verelim diye hep erken ödedim 10-20 gün böyle müşterileri kaçırırlar mı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliozturk51 kullanıcısına yanıt
    Tehşir olabilir anlamında yazdım birde kutular üsten değil alt taraftan açılıyor servis kuruluma gelince açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Tehşir olabilir anlamında yazdım birde kutular üsten değil alt taraftan açılıyor servis kuruluma gelince açıyor.

Onu bize söylemezler mi ki gerçi satan adam prim alıyor unuttum der işin içinden çıkar 😄 bu detaya dikkat edeceğim.

• Arkadaşlar rica edersem son yazılım sürümünüzün numarasını yazarmısınız tv yi fabrika ayarlara döndürdükten sonra güncellme yapamadım bir türlü gücellemeler denetlenemiyor diye hata veriyor.Şu an bende ki sürüm 04.36.32 doğrumudur arkadaşlar sizdekide bumudur.

Girmişken TV ile ilgili bir kaç detay daha yazayım.Tv de 3D ultrahd ve normal kalitede filmler seyrettim özellikle gece ve tv nizin arkası koyu bir fonsa kesinlikle sinema perdesi gibi duruyor zaten bu tv yi film izlemek için almıştım oldukça memnunum diyebilirim.Sound bar fena değil normal tv hopörloruna göre oldukça iyi ve tok ses veriyor ama çok kalitelimi derseniz ehh işte idare eder ev için yeterli.Ama 5+1in keyfini vermiyor.Ultra sound seste ses azda olsa bazı filmlerde kulağınızın dibindeymiş gibi geliyor.Play stationda da denedim oyunun izin verdiği en yüksek çözünürlülkte hiç sıkıntı yaşamadan oynadık ve görüntü kalitesi oğlumun odasında ki samsunda göre ps da çok fazla fark etti.Oyunlar call of duty ghost fifa 2014 pes 2014 ve araba yarışıydı hepside sorunsuz bir şekilde oynanabildi.Ghost daki en yüksek çözünürlüklüte oyunun detayları çok daha fark edilebilinir haldeydi.
    Benim bu tv ile ilgili tek sıkıntım şu an için kendi uydusunda kanal geçişleri çok yavaş bu biraz can sıkıyor bu sorun sadece bendemi herkesde mi böyle bilmiyorum.Basıyorsunuz görüntüye kanalın gelmesi 3-4 sn ye yi buluyor.Bunu bir türlü düzeltemedim ama uydu alıcıbnın görüntüsü gayet güzel tek sıkıntı geçiş hızı benim günde izlediğim toplsanız 2saati geçmiyor bile o yüzden de çok takılmadım.Birde bazı arkadaşlar panel hızları ile ilgili birşeyler yazmışlar.Bu tv ler ülkeden ülkeye farklılık gösteriyor bazı ülkelerde işlemcisi 4 çekirdek iken Türkiyede 2 çekirdek Ben LG türkiyeyi aradım bazı teknik sorular için önce kız üretim le ilgili bilgi veremiyoeuz dedi bende yurtdışında ki lg sitelerinde bu bilgilerin olduğunu birazda sert tavırla söyledim konuşmalar sonucu teknik müdür diye bir kişiye bağladılar onunla sohbet sonucu edindiğim bilgi türkiyedekiler 2 çelirdek ve panel hızları 100 hz lg türkiyenin verdiği bilgi budur.Ülkeden ülkeye ise 50 ve 120 hz lik üretimşnde söz konusu olduğunu söylediler.Ben bu tv den memnunum bu fiyatlara alınıp izlenebilecek bir tv.Bana son yazılım sürümünü yazarsanız sevinirim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluesea -- 4 Aralık 2014; 1:11:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deepbluesea

Arkadaşlar rica edersem son yazılım sürümünüzün numarasını yazarmısınız tv yi fabrika ayarlara döndürdükten sonra güncellme yapamadım bir türlü gücellemeler denetlenemiyor diye hata veriyor.Şu an bende ki sürüm 04.36.32 doğrumudur arkadaşlar sizdekide bumudur.

Girmişken TV ile ilgili bir kaç detay daha yazayım.Tv de 3D ultrahd ve normal kalitede filmler seyrettim özellikle gece ve tv nizin arkası koyu bir fonsa kesinlikle sinema perdesi gibi duruyor zaten bu tv yi film izlemek için almıştım oldukça memnunum diyebilirim.Sound bar fena değil normal tv hopörloruna göre oldukça iyi ve tok ses veriyor ama çok kalitelimi derseniz ehh işte idare eder ev için yeterli.Ama 5+1in keyfini vermiyor.Ultra sound seste ses azda olsa bazı filmlerde kulağınızın dibindeymiş gibi geliyor.Play stationda da denedim oyunun izin verdiği en yüksek çözünürlülkte hiç sıkıntı yaşamadan oynadık ve görüntü kalitesi oğlumun odasında ki samsunda göre ps da çok fazla fark etti.Oyunlar call of duty ghost fifa 2014 pes 2014 ve araba yarışıydı hepside sorunsuz bir şekilde oynanabildi.Ghost daki en yüksek çözünürlüklüte oyunun detayları çok daha fark edilebilinir haldeydi.
    Benim bu tv ile ilgili tek sıkıntım şu an için kendi uydusunda kanal geçişleri çok yavaş bu biraz can sıkıyor bu sorun sadece bendemi herkesde mi böyle bilmiyorum.Basıyorsunuz görüntüye kanalın gelmesi 3-4 sn ye yi buluyor.Bunu bir türlü düzeltemedim ama uydu alıcıbnın görüntüsü gayet güzel tek sıkıntı geçiş hızı benim günde izlediğim toplsanız 2saati geçmiyor bile o yüzden de çok takılmadım.Birde bazı arkadaşlar panel hızları ile ilgili birşeyler yazmışlar.Bu tv ler ülkeden ülkeye farklılık gösteriyor bazı ülkelerde işlemcisi 4 çekirdek iken Türkiyede 2 çekirdek Ben LG türkiyeyi aradım bazı teknik sorular için önce kız üretim le ilgili bilgi veremiyoeuz dedi bende yurtdışında ki lg sitelerinde bu bilgilerin olduğunu birazda sert tavırla söyledim konuşmalar sonucu teknik müdür diye bir kişiye bağladılar onunla sohbet sonucu edindiğim bilgi türkiyedekiler 2 çelirdek ve panel hızları 100 hz lg türkiyenin verdiği bilgi budur.Ülkeden ülkeye ise 50 ve 120 hz lik üretimşnde söz konusu olduğunu söylediler.Ben bu tv den memnunum bu fiyatlara alınıp izlenebilecek bir tv.Bana son yazılım sürümünü yazarsanız sevinirim arkadaşlar

Şahane bilgiler teşekkür ederiz. Ayrica panel hizi da acikliga kavuşmuş oldu sayenizde

• quote:

Orijinalden alıntı: deepbluesea

Arkadaşlar rica edersem son yazılım sürümünüzün numarasını yazarmısınız tv yi fabrika ayarlara döndürdükten sonra güncellme yapamadım bir türlü gücellemeler denetlenemiyor diye hata veriyor.Şu an bende ki sürüm 04.36.32 doğrumudur arkadaşlar sizdekide bumudur.

dostum 4.36.32 son sürüm zaten.güncellenemeler denetlenemiyorsa wifiden değilde ethernet kablosuyla bi giriş deneyin tvye.. sonra ip alıyormu kontrol edin.. iyi günler

• Son yazılım yazdığınız gibi 04.36.32 panel çalışma süresini menüde görebilmek güzel daha önce yazdığım gibi kendi uydu alıcısı yerine vu+
    yada machina 3D gibi cihazlaarla uydu keyfi başka astra da 11406 yeni 4K test görüntüleri dönüyor alabilen arkadaşlar panelin expert modunda
    renk ışık ve diğer ayarlarını kolayca yapabilirler çok daha keskin net görüntü alabilmek mümkün playstation için oyun moddunu daha iyi hale getirmek mümkün.
    Astra 19.2 uyusunda 2 tp 5 adet 4K demo kanalı yayında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 4 Aralık 2014; 9:42:03 >
  • technologies kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar ben 1 ay önce İstinye park teknosadan lg 49UB850V aldım bir büyüğünü almadığıma çok pişmanım :) 3299 tl ye aldım bugun sahibindene koydum en son 2800 e vereceğim tv sıfırdan farksızdır ilgilenenler arayabilirler
    ersin öceli 0532 292 28 43
  • Arkadaşlar bu TV ile birlikte Digiturk kullanan var mı? HD olarak premier lig maçları yeterli olacak şekilde Digitürk'ün (internet, kutu vs.) hangi paketini kullanmak daha uygun olur? Mümkün olduğunca bu konu hakkında bilgi paylaşabilecek varsa şimdiden teşekkürler.
  • KeSaiR kullanıcısına yanıt
    Digiturk uydusundan ve verdikleri uydu alıcılarından kaynaklı görüntü kalitesi vasat Ben kendi uydu alıcımla Astra 19.2 den
    izliyorum dolby digital (3.2.1) çok iyi görüntü var. panelin kendi uydu alıcısıyla D-Smart ve Filbox modül ile sorunsuz çalışıyor. Türkiye
    Ligi mutlak olsun demedikten sonra her işi yapan kaliteli uydu alıcıları var. Bir ilave kendi uydu alıcısıyla 4K kanallar açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 5 Aralık 2014; 11:56:44 >
  • West Coast kullanıcısına yanıt
    Açıkçası televizyon kanallarına ve Türkiye Süper Ligi'ne meraklı değilim şimdilik. TV'de sadece Premier Lig'i seyredebilsem bile yeterli. Önerebileceğiniz uydu alıcısı var mı veya araştırabileceğim bir site? Çünkü bu tip uydu alıcılarına hiç bakmadım şimdiye kadar.
  • KeSaiR kullanıcısına yanıt
    Ben Next Machina 3D (çift Tuner) ve Next Machina 3D super (tek tuner) kullanıyorum
    Iptv CCcam ok yasal modüller (D-Smart, Filbox) sorunsuz kurulumu kullanımı basit görüntü ve ses (Dolby Digital) güzel
    Hotbird uydusu varsa oradan da Premier ligi bulursun. Nette cihaz isimlerini yaz bulursun bu gün yeni
    güncellemesi çıktı cihaz desteği çok iyi. Bunların haricinde linux E2 cihazlarda vu+ öne çıkıyor biraz karışık ve pc desteği gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 5 Aralık 2014; 13:39:00 >
  • 830 ile 850 arasinda be gibi farklar var acaba..

• Arkadaşlar bir sorum olacak ,

850V de hdmi, usb portların olduğu sol yan kısım var ya , oradan ses geliyormu tıik tak devre açma kapama vb gibi çıt çıt . bende menülerde giriş bağlantılarında oradan ses geliyor.
  • LG 49UB850 alıcaktık fakat bugün vatan bilgisayara gittim muadili var mı diye sordum . görevli de PHILIPS 49PUS7909/12 önderdi .
    http://www.philips.com.tr/c-p/49PUS7909_12/-/tanitim
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-49pus7909_12-49124-cm-4k-ultra-hd-3d-smart-led-tv4-gozlukuydu-alici.html
    Android işletim sistemi kullanıyormuş ve kumandası çok güzeldi (klavye var üzerinde). Fakat usb 3.0 desteği yok. Bir de bu televizyon hakkında pek bi inceleme bulamadım . kullanan bilen var mı ? Kafamı karıştırdı bu televizyon

• coolfire01 C kullanıcısına yanıt
    49PUS7909'da HDMI 2.0 bağlantısı var gibi görünüyor ancak UHD video sıkıştırma standardı olan x265 HEVC desteği maalesef yok. Ne kadar önemli bir özellik olduğunu Philips'in 2013 ve 2014 model TV'lerine HEVC desteği sağlamak için harici Media PLayer olarak UHD 880'i hazırlamasından görebiliriz. 2015'te 250Euro fiyatla satışa sunulması beklenen cihazın Philips 8000 ve 9000 serisi TV satın alanlara ücretsiz verileceği söyleniyor: http://www.ifa.philips.com/news/television/hevc-upgrade-for-philips-uhd-tvs
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

http://www.lg.com/tr/PDFServlet.pds?docID=lge20_xml2fo2pdf&keys=49UB850V,49UB830V&localeCode=TR&categoryUrl=/tr/televizyon&bvHidden=true

özelliklere baktım da ben pek birşey anlamadım.yani pek fark yok gibi biri 900 ,dğeri 1000 herz.sizce daha fazla para verip 850 olanı almaya değer mi?

• 850v 830v yi sadece 1000hz 900hz olarak geçmiyor.

usb3.0 , 3d derinlik kontrolü, renk kontrolleri 7.1 sanal ses desteği, 850 de var 830 da yok

hevc 850 de 60p 830 30p

webos 850 de var 830 yok

3d format tanıma vs 850 var

SONUÇ OLARAK büyük farklılıklar var .
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.