Bildirim
LG 49UF6407 vatan'da 1949TL (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
4K felan hikaye Sony 43w805c ile karsilastirdim. Sony görüntü ve sesde daha iyi. Sony aldım. Tavsiyem alırken karşılaştırmanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sony nin 805c modelini araştırdım da hocam, en buyuk eksiği 4kolmaması, ayrıca forumdaki konusunu incelerseniz ileride nasıl sorunlara yol açtığını görmüş olursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Cop -- 14 Mayıs 2016; 13:09:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ışık sızması içinhttps://www.youtube.com/watch?v=_TOxnw01DUs linkindeki videoyu flasha indirin, servis kurulumundan sonra açp ışık sızmasını tesbit edebilirsiniz, ayrıca ölü pixel için dehttp://www.mediafire.co...7ybqfbvh/Renk+Testi.rar linkindeki resim dosyalarınıda tektek açın, ölü pixel burda ortaya çıkar, genelde 3 veya üstü ölü pixel garantiye girer bilginiz olsun.
-
Topkapı vatan'a gittim. Ürünün teshir ürünü 1 yıldır vitrinde oldugunu soylediler. Almadan geldim. -
bir arkadaş saolsun hilevel 49uhl950 ile bu tvnin karşılaştırmasını foto destekli yapmış. onu görünce bu tvyi direk es geçersiniz. hi level bu tvnin yanında ultra olmuş fiyatıda daha uygun özellikleride daha fazla 3d gibi. konuyu sanırım tv bölümünde bulabilirsiniz
az önce aradılar ürünü sözde mağazalarda satış için ayarlamışlar internet stoklarında yokmuş , kimseye gönderemeyeceklermiş,
49uf7787 yi 2599 dan önerdiler kabul etmedim, 2300 e vermeleri lazım.. 2600 e ben bulayım vereyim onlara önerdikleri TV yi -
bu tv ye çubuk şeklindeki klasik tv anteni bağlayıp dijital karasal yayın izlenebilirmi
Ben de önce Topkapı Vatan'a gittim 6807için. 1 adet teşhir bir de arızalı olduğunu söylediler. (Sanırım birilerine ayırmışlar.) Arızasını sordum, ayakları yok bir de ekranda çizik varmış. Çıkarın onu alıcam dedim, çalışanın suratı değişti hemen. Napıcaksın falan demeye başladı. Ben de inatla çıkar alıcam dedim. Pendikte olduğunu oradan alabileceğimi söylediler. Israra devam ettim. Sonra 6407'nin forumda iki adet kapalı bir de teşhir olduğunu söylediler. Foruma gittim, onlar da ayırmışlar televizyonu. Dedim stokta var görünüyor alacam. Biraz çaba sonucu ürünü satın aldım.
Bıraksak vermeyecekler. Ben 6407'nin birini alırken bilgisayara ayırtmak için sapır sapır mail düşüyodu.
Kısaca; yakalarsanız ve yakındaysanız gidin mağazaya böyle durumlarda. Diğer türlü çalışanlar artık ne yapıyosa.
forum vatan'daki çalışanların bazıları var ki on numara ama. gidin onları bulun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: steinbeck0635
az önce aradılar ürünü sözde mağazalarda satış için ayarlamışlar internet stoklarında yokmuş , kimseye gönderemeyeceklermiş,
49uf7787 yi 2599 dan önerdiler kabul etmedim, 2300 e vermeleri lazım.. 2600 e ben bulayım vereyim onlara önerdikleri TV yi
öyledir. Benimkini biraz önce kargodan teslim ettiler. -
inceleme linkini atabilirmisiniz ?
yav şu sony w805c gibi siyahları siyah olarak veren düzgün bi tc var mı 42-49 arası -
quote:
Orijinalden alıntı: rfve
inceleme linkini atabilirmisiniz ?
http://forum.donanimhaber.com/m_116720743/tm.htm
Bende çok araştırdım sanırım lg 49uh850v alıcam sanırım. O eksiy bu kötü derken biraz daha paraya kıyıp dolu dolu bir şey almak en iyisi. Ha hilevelde parasına göre çok iyi bir ürün 1500 e alanlar oldu ben çok koşturdum a101 lerde 1799 den bir krş aşağı inmedikleri için kızdım ve lg nin 2016 bu serisini gözüme kestirdim indirim bekliyorum şu ara 3400 gayme :D -
1500 e bulamadıından almayıp 3400 TL lik TV ye göz kestirmek de çok iddialı olmuş
Hayırlısı diyelim,,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 16 Mayıs 2016; 16:59:05 >
quote:
Orijinalden alıntı: rfve
1500 e bulamadıından almayıp 3400 TL lik TV ye göz kestirmek de çok iddialı olmuş
Hayırlısı diyelim,,
Dostum ya en iyisi yada en iyi f/p. Daha birşey almadım hileveli al 1500e veriyorum deseler yine alırım. En ucuzunu kaçırdık bari en güzeli olsun istedim. Senin anlıyacağın aldığım üründe iyi anlamda en az bir "en" olmalıolmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hbden almistik biz de.Fiyatina gore gayet iyi bence.Goruntu kalitesinde ilk geldiginde standart modda renkler kotuydu,canli secenegine alinca cok guzel oldu.Hilevel ile fark ondan kaynaklanabilir.Webos arayuzu cok iyi degil,yavas.Kumandasi akilli degil,ama klavye fare baglanilabiliyor.Trt 4k calisiyor.Truemotion yokmus.Dahili uydunun kanal gecisleri yavas,ama cok sikinti degil.Kalinligi diger tvlere gore fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 16 Mayıs 2016; 17:48:17 >
quote:
Orijinalden alıntı: ardaalisahin
Hbden almistik biz de.Fiyatina gore gayet iyi bence.Goruntu kalitesinde ilk geldiginde standart modda renkler kotuydu,canli secenegine alinca cok guzel oldu.Hilevel ile fark ondan kaynaklanabilir.Webos arayuzu cok iyi degil,yavas.Kumandasi akilli degil,ama klavye fare baglanilabiliyor.Trt 4k calisiyor.Truemotion yokmus.Dahili uydunun kanal gecisleri yavas,ama cok sikinti degil.Kalinligi diger tvlere gore fazla.
dijital karasal yayın denedinizmi
Teledunya diyorsan bizim burda yok hocam.Yalniz tv birnsuru dvb turu destekliyor,calisir herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: ardaalisahin
Teledunya diyorsan bizim burda yok hocam.Yalniz tv birnsuru dvb turu destekliyor,calisir herhalde.
basit bir eski tip antenle TRT dijital karasal yayın izlemekten bahsediyorum
sanırım böyle birşey yok
Peki sizce 42 segmi yoksa 49 axenmi.
2sininde fiyatı 900 TL.karar veremedim.
Biri Vestel biri Sunny çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X