Şimdi Ara

LG 49UF6407 vatan'da 1949TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
3.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzubu

1655 tl den alamayanlar için teselli fırsatı olabilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49uf6407-49-123-cm-4k-uhd-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici.html

bi de LG 49UF6807 modelinin fiyatı da biraz uygun gibi.

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49uf6807-49-123-cm-4k-uhd-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici.html?srt=UP

Televizyon kalitesi için birşey diyemem ama lg nin servis hizmeti çok köyü

Bizim aldığımız tv üretim hatalı çıktı kenardan dışarı ışık sızdırıyordu

Daha yeni kurulan tvyi değiştirmemek için ellerinden geleni yaptılar telefon açıp saatlerce dil dökmeler, defalarca servisin yolunu tutmalar resmen kan kusturdular

Aman dikkat servisi iyi olan ürün bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıl payı ile kaçırmıştım, şimdi kararsızım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49uf6407-49-123-cm-4k-uhd-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici.html

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49uf6807-49-123-cm-4k-uhd-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici.html?srt=UP

Daha yeni kurulan tvyi değiştirmemek için ellerinden geleni yaptılar telefon açıp saatlerce dil dökmeler, defalarca servisin yolunu tutmalar resmen kan kusturdular

evet çok kötü
    bh tv yi hb den 1655 liraya almıştım
    evde yokken servis kurulum yapmış
    eve döndüğümde tv yi yerden bir buçuk metre yukarı astıklarını görünce evdekilere nedenini sordum
    servise kalsa dahada yükseğe asacakmış
    şikayet oluşturdum sadece resmini çek bize email gönder dediler bir daha arayab soran olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

evet çok kötü
    bh tv yi hb den 1655 liraya almıştım
    evde yokken servis kurulum yapmış
    eve döndüğümde tv yi yerden bir buçuk metre yukarı astıklarını görünce evdekilere nedenini sordum
    servise kalsa dahada yükseğe asacakmış
    şikayet oluşturdum sadece resmini çek bize email gönder dediler bir daha arayab soran olmadı

Alıntıları Göster
    şimdi internetten alırsak bir sorunla karşılaşırmıyız

• ürün geldikten sonra lg müşteri hizmetlerini arayın, kurulumu yapsınlar, kurulum esnasında ışık sızması ve pixel kaybı testlerini uygulayın, olurda sıkıntı yaşarsanız, servise tutanak olarak tutturun, internnetten veya mağazadan almanız farkemez, her ikisi için de aynı prosedürler geçerl,.
  • İki modelden hangisi tercih edilmeli sizce? Pek fark göremedim karşılaştırma sitelerinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyber Cop

ürün geldikten sonra lg müşteri hizmetlerini arayın, kurulumu yapsınlar, kurulum esnasında ışık sızması ve pixel kaybı testlerini uygulayın, olurda sıkıntı yaşarsanız, servise tutanak olarak tutturun, internnetten veya mağazadan almanız farkemez, her ikisi için de aynı prosedürler geçerl,.
    HB' den aldım ama 15 gün göndermedi ürünü iptal etti, nasip değilmiş. HB hala para iadesi yapacak, şimdi 300 TL fazla verip bu TV almam. SONY alır geçerim.....
  • bu tv tüm aileyi bir odada topladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

bu tv tüm aileyi bir odada topladı
    1655 olanı limitin 10tl yetmemesi yüzünden alamamıştım, ayarlayana kadar da farkına varıp açığı kapattılar, o günden beri 49 inch 4k lı tv arıyordum, her ne akdar 300 tl fazla verdiğimi bilsem de özelliklerine göre fiyat iyi sonuçta
  • Vatandan aldınızmı ? Bende 1655 TL havale ile HB' den aldım ama ürünü göndermediler iptal ettiler. 15 gün bekletti deyyuslar.....
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    evet aldım, hb sipariş geçen herkesin ürününü göndermişti, siz farklı ne yaptınız ki?
  • 6407 de sihirli kumanda sorunlu diye duymuştum. bide kalın bi alet sanırsam pek önerilmemişti..

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomly

6407 de sihirli kumanda sorunlu diye duymuştum. bide kalın bi alet sanırsam pek önerilmemişti..
    İki ürün de bitmiş.
  • Arkadaşlar geçenki Hepsiburada kampanyasından aldım ve kullanıyorum. Öncelikle bu fiyata alabileceginiz güzel bir televizyon kanal geçişleri Next gibi uydu alıcılara göre yavaş fakat çok sorun değil TRT 4k kanalını net bir şekilde izleyebilirsiniz,kutunun içinde akıllı kumanda yok bu modelde normal ozellikte kumanda var onu sonrada alabilirsiniz veya kablosuz mouse var ise usb girişine takıp akıllı kumanda işlevi görebilir. Kısacası Televizyonu tavsiye ederim öyle daha üst televizyonlara 3000 tl vermeye gerek yok

• Samsung 48JU6570 122 Ekran 4K UHD Smart LED TV (Curved)
    Bununla karsilastiran var mi ? Curved şekil olarak hos geliyor yoksa yeni basliyorum tv arastirmaya ikisi arasinda ne fark var, hangisini almak gerekir bilmiyorum. Es deger urunler degiller ama curved icin yaklasik 1000 lira fark verilir mi?

• Arkadaşın hesaptan havale ile almıştım.
  • Mağazaya gitmeden telefon ile arayıp bilgi alın. Teşhir olma ihtimali yüksek çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomly

6407 de sihirli kumanda sorunlu diye duymuştum. bide kalın bi alet sanırsam pek önerilmemişti..

kalınlık

Bu mesaja eklenen görseller:

LG 49UF6407 vatan'da 1949TL

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.