Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
352.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar TV için elinde en iyi görüntü ayarları nasıl olmalıdır elinde ayarları olan varsa paylaşabilirmi?
  • Merhaba arkadaşlar bu TV için en iyi görüntü ayarları nasıl olmalıdır yardımcı olabilir misiniz?
  • Tvyi alalı 2 yıl odu nerdeyse.6ay önce tvnin paneli değişti dikey çizgilenmeler sebebiyle ve bir çok kullanıcı var bu sorunu yasıyan.Adamlar sorunlu ürünü piyasaya sürüp hala satmaya calısıyorlar.Garantisinin bitmesine 10 gün kala bu seferde parlak pixel sorunu olustu teknik servis geldi ve 5 tane olunca değişim yapıyorlarmıs yanı sallıyorlar.Bu tvyi almayı düşünenler varsa kesinlikle uzak dursunlar.
  • Arkadaşlar TV bazen kendi kendine kapanıp geri açılıyo sizce neden kaynaklanıyor olabilir . Servise bildirmeye baktırmaya gerek var mı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu tvyi sırf 3d si var diye ikinci el almak istiyorum,
    lütfen 3d'si ile ilgili detaylı bilgi verebilirmisiniz, 49UH850V modelinde 3d çok kötüymüş bunda da öyle mi acaba?
    yardım edin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayer

arkadaşlar bu tvyi sırf 3d si var diye ikinci el almak istiyorum,
    lütfen 3d'si ile ilgili detaylı bilgi verebilirmisiniz, 49UH850V modelinde 3d çok kötüymüş bunda da öyle mi acaba?
    yardım edin lütfen

3d si güzel. herhangi bir sıkıntı yaşamadım. hatta bursadayım. bursadaki çoğu salondan iyi 3d veriyor. tabi indireceğiniz filmin kalitesine de bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakazul

Tvyi alalı 2 yıl odu nerdeyse.6ay önce tvnin paneli değişti dikey çizgilenmeler sebebiyle ve bir çok kullanıcı var bu sorunu yasıyan.Adamlar sorunlu ürünü piyasaya sürüp hala satmaya calısıyorlar.Garantisinin bitmesine 10 gün kala bu seferde parlak pixel sorunu olustu teknik servis geldi ve 5 tane olunca değişim yapıyorlarmıs yanı sallıyorlar.Bu tvyi almayı düşünenler varsa kesinlikle uzak dursunlar.

Ben 2 seneden fazla kullanıyorum tık demedi daha gayet memnunum. elektronik biraz şans işi. o yüzden tv ye çamur atmayalım yok yere.
  • metecan22 M kullanıcısına yanıt
    Yok yeremi hareketli sahnelerde özellikle sık ormanlık alanlardaki görüntüdeki sorunları sanırım farketmedin hiç 2 yıl boyunca ..Sen bir konuyu bastan asagı oku bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: metecan22

quote:

Orijinalden alıntı: Hakazul

Tvyi alalı 2 yıl odu nerdeyse.6ay önce tvnin paneli değişti dikey çizgilenmeler sebebiyle ve bir çok kullanıcı var bu sorunu yasıyan.Adamlar sorunlu ürünü piyasaya sürüp hala satmaya calısıyorlar.Garantisinin bitmesine 10 gün kala bu seferde parlak pixel sorunu olustu teknik servis geldi ve 5 tane olunca değişim yapıyorlarmıs yanı sallıyorlar.Bu tvyi almayı düşünenler varsa kesinlikle uzak dursunlar.

Ben 2 seneden fazla kullanıyorum tık demedi daha gayet memnunum. elektronik biraz şans işi. o yüzden tv ye çamur atmayalım yok yere.

benimde panel değişti. bu kronik bir sorun ve gelen servis bile ilk başta kabul etmedi zorlayınca gidip değiştirdiler. lg bu konuda malesef zayıf. bozuk panelleri yolluyorlar bizim gibi ülkelere. şuana kadar tek kronik sorun bu çıktı. çoğu arkadaşta değiştirdi. başka bir sorunu yok.

• Bu serinin 55UF8507 modelini almıştım, kazayla ekranı kırıldı, değişim için servisle görüştüğümde tv'yi aldığım fiyattan daha fazla tamir fiyatı çıkardılar, tv çöpe (geridönüşüme) gitti maalesef.www.altindekorasyon.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: castiello06

Arkadaşlar TV bazen kendi kendine kapanıp geri açılıyo sizce neden kaynaklanıyor olabilir . Servise bildirmeye baktırmaya gerek var mı .

TV'nin RAM'i 750MB civarı birşey. Bu nedenle mümkün olduğunca en az uygulama yüklü olmalı. Aynı zamanda, dahili uydu RAM'i de zannederim çok küçük. Bu nedenle izlemediğiniz kanalları silin, izleyeceğiniz en fazla 100 kanal vardır zaten. Bunlar TV'yi şişiriyor.Bu arada web tarayıcısını kullanıyorsanız, onun da "geçmişi kaydetme" ayarını yapın ki yine RAM'den tasarruf.

İyi seyirler,
  • Slm
    İnternetten indirdiğim 4k filmlerin hiçbirini açmıyor bu tv arkadaşlar.
    Youtube'dan 4k videoları izliyorum tvde ama hdd'deki 4k filmleri açmıyor ısrarla. Sorun ne olabilir dersiniz. Codec filan mı

Full hd her tür filmi açıyor ama sorunsuz.
  • arkadaşlar bu tv de radyo dinlerken arka plan hep simsiyah mı oluyor?yoksa ekrana başka birşey koyabiliyor muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSeL

Slm
    İnternetten indirdiğim 4k filmlerin hiçbirini açmıyor bu tv arkadaşlar.
    Youtube'dan 4k videoları izliyorum tvde ama hdd'deki 4k filmleri açmıyor ısrarla. Sorun ne olabilir dersiniz. Codec filan mı

Full hd her tür filmi açıyor ama sorunsuz.

dostum hangi kısma takıyorsun flashı vs
  • Hakazul kullanıcısına yanıt
    Aynen bu tv yuzunden lg markasini silmis bulunmaktayim.

• Arkadaşlar 2 yıldır sorunsuz kullanıyoruz ve memnunuz açıkcası lakin garantisinin bitmesinden 1 hafta sonra yani bugün ilginç bir sorunla karşı karşıyayım.

Televizyon açılıyor ayarlara girebiliyorum internete bağlanıyor fakat bir video yada müzik açmak (flash bellekte de dahil )istediğimde açmıyor.
    Kanallar hiç görünmüyor. Fabrika ayarlarına geri döndürmeyi denedim. Tıkladıktan sonra yeniden başlatılacaktır lütfen bekleyin diyor. 30-40 sn sonra o yazı gidiyor ve televizyon yeniden başlamıyor. Sorun nedir acaba, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • Arkadaslar selam bubtv webos 3 veya 3.5 guncellemesini aldimi?

Ben 2 senedir kullaniyorum gayet memnunum ama. Internet dowland managerdan indirdigim filmleri acmiyorm mp4 acilniyor sanirim

• var mı yetersiz bellek sorununu çözen
  • 35mst kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef!

Tek çözüm bir daha Lg almamak diye dusunuyorum. Akilli kumandasi isletim sistemi soyle iyi boyle akici dediler. Afedersiniz en tırt marka lg oldu gozumde. Oled urunleri disinda hic bir urununleri kayde deger degil...

Uf8507 tir tir titriyor. Truemotion yok. Ips ekran.Neyseki satiyorum. Bir daha lg ye bulasmamak uzere.

(Bu arada birileri lg onerirken ne goruntusunden, renklerden hareketli sahnelerden bilmem panelinden ozellikleri gostererwk onermiyor. Akilli kumanda webos en iyisi falan die oneriyoe. Napayim bu ozellligiyle one cikmis televizyonu.)

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.