Şimdi Ara

LG 49UH650V hakkinda görüşleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG 49UF8507 almayi düşünüyordum ama yorumlardan baya bi midem bulandi. TV ararken LG'nin 49UH650V 2016 WEBOS 3.0 versiyonunu vatan bilgisayarda buldum.

linki : http://www.vatanbilgisayar.com/lg-49uh650v-49-123-cm-4k-uhd-webos-3-0-smart-led-tv-dahili-uydu-alici.html

bu tv hakkinda pek bişey yazılmamış açıkçası. truemotion falan var mi? görüş ve önerilerinizi alabilirmiyim arkadaşlar. şimdiden cevaplariniz icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DS1981 -- 21 Mart 2016; 19:00:39 >

• Cevap verecek arkadaş yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoklara yeni girdi. Biraz sabır
  • GAYET GÜZEL BİR TELEVİZYON. çözünürlüğü gayet güzel
  • Bende alma arifesindeyim bu hafta sonu gidip sipariş vermeyi düşünüyorum. Daha stoklara girmemiş ön sipariş alıyorlar vatan bilgisayara gidip sordum. LG 49UF8507 dediğiniz gibi hareketli görüntülerde rahatsız edici atlamalar oluyor, bildiğim kadarıyla sonunda 'V' olanlarda trumotion var.
  • Evet hocam. Ben de araştırdım. Sonu V ile biten modeller truemotion teknolojisini içeriyor. 2016 tv ler ise HDR desteği sunuyorlar. Çıksaydıda alsaydık.

• aynı şekilde ben de 49uf7787 alacak iken bunu gördüm ve beklemedeyim, bu modelle arasında gerçekten etki edecek nasıl bir fark vardır aceba ?

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25982-48575/lg-49uf7787_lg-49uh650v/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    LG 55UJ630V NASILDIR?
    7 yıl önce açıldı
    LG 42LA660S yeni model hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Farklar:
    Daha ince ultra slim,daha hafif,daha az enerji tüketimi,bluetooth,HDR desteği
    ve en önemlisi 4K 60P destekli uydu alıcısı
  • 49 uh 650v ile 48uf8507 arasinda kaldim heriki televizyonda ne gibi artilari eksileri var kullanan arkadaslar varmi.3d ozelligi kullanan birisi degilim 3d bir kenara birakirsak hangi tv daha iyi sizce tesekkurler..

• Ben de bu tvnin yorumlarını bekliyorum.Ozellıkle hareketli goruntulerdekı basarısı nasıl deneyen arkadaslar tecrubelerını paylasırsa sevınırım.
  • Siz — Lütfen bilgilerinizi güncelleyin
    akıllı kumanda uyumlu mu
    LG TV Uzmanı
    Sihirli kumanda ile uyumlu, ancak kutu içerisinden gelmiyor. ilerleyen dönemlerde UH serisine uygun kumandayı sitede bulabilirsiniz.
    Siz — Lütfen bilgilerinizi güncelleyin
    yeni ürün olduğu için hiç yorum bulamadım tv ile ilgili. sizin bir lg çalışanı olmanızı bi kenara bırakabilirseniz :-) sizin yorumunuz nedir
    LG TV Uzmanı
    Kullanıcı gözü ile baktığımda bütün ihtiyaca cevap veriyor. işletim sistemi 3.0 4 çekirdek gayet hızlı donma ve takılma yok
    Web üzerinden film izlerken bellek hatası yok
    Geçen sene bir çok kullanıcının istediği ama ayarını bilmediği trumotion bu sene mevcut.
    USB HEVC.265 tam donanımlı
    IPS 4K Panel
    Çoklu yayın seçeneği aynı anda 2 yayın tek uydu olmasına rağmen.
    Sihirli Zoom özelliği özellikle maçlarda.
    UH65 segmentine ürün zor bulunur 3D kullanmayanların en çok tercih edeceği model olacak.

• 3D olayını zaten samsung bu yıl üretimden kaldırıyor.belki diğerleri de gündemden düşürebilir.şu anda en önemlisi standart özellikler haricinde
    1.4K panel
    2.4K 60P dahili uydu alıcı
    3.usb 3.0
  • merhabalar
    yeni bir konu açmaktansa buradan sorayım istedim, ben de 49UH650v'yi almayı düşünüyorum, kafamdaki tek soru işareti panelin gerçek hızının 50Hz-100Hz olması durumu, epey'e göre gerçek panel hızı 50 Hz (ki epey bu konuda sanırım hassas bir site, doğru ürün bilgisi vermeyi önemsiyor; önceleri 100 Hz yazarken şimdi 50 Hz olarak güncellemiş), ancak pek çok yerde hala daha 100 Hz olarak yazılıyor, LG müşteri hizmetleri ise sadece PMI 1200 olan yazılımsal değeri görebiliyor, acaba bu panelin gerçek panel hızını bilen var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.