Bildirim
LG 4XHD Mİ S4 MİNİ Mİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Illa ikisinden birini almak istiyosan lg al donanimi falan daha iyi yanliz kilit tusu yalama oluyor bir sure sonra ve pili az gidiyor.s4 mini alirsan da touchwiz le ugrasmak zorunda kalirsin.bana kalsa ikisini de alma ama dedigim gibi illa ikisinden birisiyse lg 4x
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 si arasinda 4x
Ama ben olsam moto g alirdim o bütçeye..
quote:
Orijinalden alıntı: necroph
Illa ikisinden birini almak istiyosan lg al donanimi falan daha iyi yanliz kilit tusu yalama oluyor bir sure sonra ve pili az gidiyor.s4 mini alirsan da touchwiz le ugrasmak zorunda kalirsin.bana kalsa ikisini de alma ama dedigim gibi illa ikisinden birisiyse lg 4x
s4 mini pili ne kadar gidiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: CeSur_TurK
quote:
Orijinalden alıntı: necroph
s4 mini pili ne kadar gidiyor?
Bilmiyorum ama samsung genelde pil konusunda gunu cikarabilir piller veriyor telefonlarina.
4x en son hangi android surumunu aldi?
quote:
Orijinalden alıntı: DUSTER04
4x en son hangi android surumunu aldi?
4.1.2 de kaldı , güncelleme gelmiyecekmiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X