Şimdi Ara

LG 4XHD Mİ S4 MİNİ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4 aylık lg 4xhd mi 650 tl ye , yoksa 1050 tlye samsung s4mini mi ? arkadaşlar şurası daha ucuz burası şöyle demeyin , siz olsanız hangisini alırdınız ve neden? telefon yazılım güncellemeleriyle işim yok pek

• Illa ikisinden birini almak istiyosan lg al donanimi falan daha iyi yanliz kilit tusu yalama oluyor bir sure sonra ve pili az gidiyor.s4 mini alirsan da touchwiz le ugrasmak zorunda kalirsin.bana kalsa ikisini de alma ama dedigim gibi illa ikisinden birisiyse lg 4x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 si arasinda 4x

Ama ben olsam moto g alirdim o bütçeye..

• quote:

Orijinalden alıntı: necroph

Illa ikisinden birini almak istiyosan lg al donanimi falan daha iyi yanliz kilit tusu yalama oluyor bir sure sonra ve pili az gidiyor.s4 mini alirsan da touchwiz le ugrasmak zorunda kalirsin.bana kalsa ikisini de alma ama dedigim gibi illa ikisinden birisiyse lg 4x

s4 mini pili ne kadar gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSur_TurK

quote:

Orijinalden alıntı: necroph

Illa ikisinden birini almak istiyosan lg al donanimi falan daha iyi yanliz kilit tusu yalama oluyor bir sure sonra ve pili az gidiyor.s4 mini alirsan da touchwiz le ugrasmak zorunda kalirsin.bana kalsa ikisini de alma ama dedigim gibi illa ikisinden birisiyse lg 4x

s4 mini pili ne kadar gidiyor?

Bilmiyorum ama samsung genelde pil konusunda gunu cikarabilir piller veriyor telefonlarina.

• 4x en son hangi android surumunu aldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

4x en son hangi android surumunu aldi?

4.1.2 de kaldı , güncelleme gelmiyecekmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.