Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _MALCOLMX_

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

merhaba arkadaslar

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-50PM6700

50 pm 6700 modelı ıle uyumlu wıreless klavye ve mouse onerısı yapabılırmısınız ?

Logitech k400

sagol hocam
  • Beyler bu tv'de logo - ekran temizleme fonksiyonu yok mu?
    Tüm ayarlara girdim çıktım bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

Beyler bu tv'de logo - ekran temizleme fonksiyonu yok mu?

opsiyon>ism metodu kisminda renk yikama secenegi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: befo

quote:

ekranda pes 2013 logosu kaldı renkli. çıkar mı sizce?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: befo

quote:

ekranda pes 2013 logosu kaldı renkli. çıkar mı sizce?

ne kadar süre kaldığını bilemiyorum...kalıcı bir yanma olmadıysa çıkacaktır...yıkama işlemini deneyin...
  • Merhaba
    Ben de bu tv den almayi dusunuyorum ama bastan beri tum sayfalari okudum cihazda flash destegi var mi yok mu kimse yazmamis. Normal bir dizi sitesinde izleme yapabiliyor muyuz.
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_silhouette

Merhaba
    Ben de bu tv den almayi dusunuyorum ama bastan beri tum sayfalari okudum cihazda flash destegi var mi yok mu kimse yazmamis. Normal bir dizi sitesinde izleme yapabiliyor muyuz.
    Tesekkurler.

az önce bu tv yi almış bulunmaktayım gold dan aldım 1850 tl +2 gözlük hediyesi var ve paraf kart ile aldığımdan 150 tl indirimle 1700 tl ye geldi..forumlarda yazdığı gibi paralel ithalat değil,LG Türkiye garantili bizzat müşteri hizmetlerine teyyit ettirdim..

Değerli Müşterimiz,

Ürün Lg Türkiye garantisinde olup,yanında gönderilecek gözlükler LG AG-S350 AL 3D'dir diye cevap verdiler.
    ayrıca forumlarda okuduğum kadarıyla dizi-film sitelerinde izleme yapabiliyoruz..fakat bazı arkadaşlar yetersiz bellek hatası aldıklarından şikayet etmişler..

• TV KONUSUNDA GOLD BİLGİSAYARDAN UZAK DURUN !!

Müşteri hizmetleri temsilcisi tv nin LG Türkiye garantisinde olduğunu söylemişti fakat bugün anladım ki yalan söylemiş..paralel ithalat olduğu için uzak durun demiyorum.Servis rezalet olduğu için uzak durun diyorum.inanın montaj için gold tarafından verilen servis numarasını aradığımda kimseye ulaşamadım 2 saat boyunca tlfonda müzik dinledim hatta Electronic Service Solutions Elektronik A.Ş ye aiat internette bulduğum bütün numaraları aradım hiçbir şekilde bir muhattap bulamadım.telefonlara cevap vermiyorlar.bırakın garanti arıza teknik servis olaylarını kurulum dahi yaptıramadım .Allah kimseyi bu servise ve gold bilgisayara muhtaç etmesin.TV yi aynı gün iade için geri yolladım ve Electro world den yeni bir tane sipariş verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar0770

TV KONUSUNDA GOLD BİLGİSAYARDAN UZAK DURUN !!

Müşteri hizmetleri temsilcisi tv nin LG Türkiye garantisinde olduğunu söylemişti fakat bugün anladım ki yalan söylemiş..paralel ithalat olduğu için uzak durun demiyorum.Servis rezalet olduğu için uzak durun diyorum.inanın montaj için gold tarafından verilen servis numarasını aradığımda kimseye ulaşamadım 2 saat boyunca tlfonda müzik dinledim hatta Electronic Service Solutions Elektronik A.Ş ye aiat internette bulduğum bütün numaraları aradım hiçbir şekilde bir muhattap bulamadım.telefonlara cevap vermiyorlar.bırakın garanti arıza teknik servis olaylarını kurulum dahi yaptıramadım .Allah kimseyi bu servise ve gold bilgisayara muhtaç etmesin.TV yi aynı gün iade için geri yolladım ve Electro world den yeni bir tane sipariş verdim.

Hocam kurulumu hangi ilde yaptırtacaktınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

Kurulumu Antalyada yaptıracaktım.gold müşteri hizmetlerinin kurulum için verdiği numara 0216 645 92 50 ve nette bulduğum Electronic Service Solutions Tüketici Danışma Merkezi numarası 0 (216) 645 9299. her iki numarayıda ısrarla aramama rağmen bir türlü cevap veren olmadı hatta sinirimden tv yi iade ettikten sonra bile aramaya devam ettim sonuç aynı numaraları yazdım inanmayanlar buyursunlar ulaşmayı denesinler

• quote:

quote:

quote:

Kurulumu Antalyada yaptıracaktım.gold müşteri hizmetlerinin kurulum için verdiği numara 0216 645 92 50 ve nette bulduğum Electronic Service Solutions Tüketici Danışma Merkezi numarası 0 (216) 645 9299. her iki numarayıda ısrarla aramama rağmen bir türlü cevap veren olmadı hatta sinirimden tv yi iade ettikten sonra bile aramaya devam ettim sonuç aynı numaraları yazdım inanmayanlar buyursunlar ulaşmayı denesinler

Geçmiş olsun, inşaallah yeni gelecek olanda sorunlar yaşamazsınız...

• quote:

quote:

quote:

PM ile servis irtibat numaralarını gönderdim. Kurulum talebinizi iletin, mutlaka yardımcı olacaklardır.

Ben üçüncü LG marka televizyonumu 2-3 ay önce aldım. Sabah saatlerinde aradığım için aynı gün içinde kurulumlarım gerçekleşti hep. Bir gün önceden randevu alırsanız ertesi gün kurulumunuz mutlaka gerçekleşir.

Sadece bu numaradan 444 6 543 (LG Türkiye) servis kurulumu talepleriniz aynı gün içerisinde değerlendirilir. Size PM ile gönderdiğim numaralardan direkt olarak servis çalışanlarına ulaşabilirsiniz.

İyi günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun, inşaallah yeni gelecek olanda sorunlar yaşamazsınız...

teşekkür ederim hocam çok şükür yeni gelende bir sorun yaşamadım.

• ZSARA kullanıcısına yanıt
    ilginize teşekkür ederim hocam.electro world den aldığım LG Türkiye garantili olduğundan sorun yaşamadım.belirttiğiniz 444 6 543 numaralı telefondan randevu aldım bugün tv yi kurdular.teknik servis dediğin böyle olmalı hızlı ve sorunsuz ayrıca gold bilgisayardan aradılar tv ellerine ulaşmış,ellerinde LG Türkiye garantili 50pm6900 olduğunu istersem hemen gönderebileceklerini belirttiler.yenisini aldığımı ve para iadesi istediğimi ifade ettim.
    LG 50pm 6900 hakkındaki yorumuma gelince 1080p bluray performansı mükemmel,avatarı 3D 1080p indirdim fakat gözlüğüm olmadığından henüz izleyemedim.nette takılırken sorun yaşamadım browserı sorunsuz, sayfaları oldukça hızlı açıyor gerçi bağlantı hızımın 50 megabit olmasında da kaynaklanıyor olabilir gece gündüz deli gibi TV araştırıp abartı paralar vermeye gerek yok bence.ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacak bir tv. son derece memnunum fakat herkesin belirttiği gibi gündüz yansıma olayı var oda benim açımdan büyütülecek bir sorun değil. zaten çalışan bir insanın gündüz tv izlemeye pek vakti olacağını sanmıyorum

• quote:

ilginize teşekkür ederim hocam.electro world den aldığım LG Türkiye garantili olduğundan sorun yaşamadım.belirttiğiniz 444 6 543 numaralı telefondan randevu aldım bugün tv yi kurdular.teknik servis dediğin böyle olmalı hızlı ve sorunsuz ayrıca gold bilgisayardan aradılar tv ellerine ulaşmış,ellerinde LG Türkiye garantili 50pm6900 olduğunu istersem hemen gönderebileceklerini belirttiler.yenisini aldığımı ve para iadesi istediğimi ifade ettim.
    LG 50pm 6900 hakkındaki yorumuma gelince 1080p bluray performansı mükemmel,avatarı 3D 1080p indirdim fakat gözlüğüm olmadığından henüz izleyemedim.nette takılırken sorun yaşamadım browserı sorunsuz, sayfaları oldukça hızlı açıyor gerçi bağlantı hızımın 50 megabit olmasında da kaynaklanıyor olabilir gece gündüz deli gibi TV araştırıp abartı paralar vermeye gerek yok bence.ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacak bir tv. son derece memnunum fakat herkesin belirttiği gibi gündüz yansıma olayı var oda benim açımdan büyütülecek bir sorun değil. zaten çalışan bir insanın gündüz tv izlemeye pek vakti olacağını sanmıyorum

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. Sorununuzun çözülmesine sevindim.

Tam bir fiyat performans canavarı bu tv. Bende oldukça memnunum tvmden. Bluray 3D filmlerde inanılmaz bir netlik sunuyor kesinlikle. Aynı şekilde gündüz televizyon izlemediğim için yansıma benim için de problem olmuyor ama gündüz kullanılacaksa kesinlikle LED öneriyorum şahsen.

Gözlüklerle, 3D film izlediğinizde tvye bir kez daha hayran kalacaksınız. İşte plazmanın farkı da bu hem tepki süresi hem kontrast hem de yüksek çözünürlük. Asla pasif bir gözlükle bu kadar detaylı ve net 3D görüntüsü alınmıyor.

• bu televizyonu alacağım inşallah düğüne 2-3 ay kadar var. 2 aydır da takipteyim fiyatlar su paraf kampanyası ile epey düşük geldi gözüme! gold dan alacak gibiyim ama daha uyguna aksesuarlarıyla birlikte satıcı biliyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cstone

bu televizyonu alacağım inşallah düğüne 2-3 ay kadar var. 2 aydır da takipteyim fiyatlar su paraf kampanyası ile epey düşük geldi gözüme! gold dan alacak gibiyim ama daha uyguna aksesuarlarıyla birlikte satıcı biliyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum.

şuan fiyat en uygun gold da 1800tl,paraf kampanyasıyla 1650 tl ye düşüyor.iki gözlük 2x70=140 tl 1510 tl ye düşüyor.18 tl de paraf parapuan geliyor 1492 tl ye düşüyor ama yukarıda yazdıklarımı okuduysanız ESS garantili olanından alırsanız kanser olma ihtimaliniz var.gold dan alacaksanız ısrarala LG Türkiye garantili olanından almak istediğinizi belirtin. Ben elektro world den aldım 1700tl+20tl kargo+ iki gözlük 140tl=1860tl ye geldi.daha fazla para verdim ama en azından kafam rahat..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cstone

bu televizyonu alacağım inşallah düğüne 2-3 ay kadar var. 2 aydır da takipteyim fiyatlar su paraf kampanyası ile epey düşük geldi gözüme! gold dan alacak gibiyim ama daha uyguna aksesuarlarıyla birlikte satıcı biliyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum.

şuan fiyat en uygun gold da 1800tl,paraf kampanyasıyla 1650 tl ye düşüyor.iki gözlük 2x70=140 tl 1510 tl ye düşüyor.18 tl de paraf parapuan geliyor 1492 tl ye düşüyor ama yukarıda yazdıklarımı okuduysanız ESS garantili olanından alırsanız kanser olma ihtimaliniz var.gold dan alacaksanız ısrarala LG Türkiye garantili olanından almak istediğinizi belirtin. Ben elektro world den aldım 1700tl+20tl kargo+ iki gözlük 140tl=1860tl ye geldi.daha fazla para verdim ama en azından kafam rahat..

dün mersin golda gittim ess olandan değildi kutudaki ürün alırsam mağazadan alacağım fiyat internet ile aynı. sadece paraf kart bulmam lazım işte

• Ürünü Gold Bilgisayar'dan müşteri hizmetleri yetkilisi ile görüşüp, LG Türkiye garantili olduğunu öğrendikten sonra sipariş ettim. Ürün kısa sürede eksiksiz olarak tarafıma gönderildi. Ne varki LG Türkiye Gold Bilgisayar tarafından satılan ürünlere destek vermediklerini, konuyla ilgili Gold Bilgisayar ile görüşmem gerektiğini söylediler.
    Gold Bilgisayar ise LG Türkiye ile anlaşmamız vardı, süresi bitmiş demek ki diyerek geçiştirmeye çalıştı. Kutuyu açmadığım için akabinde Kargo firmasını arayarak ürünü iade ettim. Gold Bilgisayar'dan ürünü sipariş verecek arkadaşların bu hususu göz önünde bulundurmaları gerek.
    Ne zor işmiş TV almak...
  • bende bu modeli almayı dusunuyorum. Baska önereceginiz model ya da kampanya var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.