Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nusabem

LG 50PM6900'ün kutu içeriğinden gözlük hediyesi çıkmıyor.

peki darty verecek mi bu gozlukleri bize?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: befo

quote:

+2 gözlük dediyse vermek zorunda, ancak kutu içerinden gözlük çıkmaz.

Yanında ayrıyeten verir.
  • quote:

quote:

quote:

+2 gözlük dediyse vermek zorunda, ancak kutu içerinden gözlük çıkmaz.

Yanında ayrıyeten verir.

telefonda sordum var dedi ama mail de attim yine de...bu fiyata nasil bu televizyon? fikir verir misiniz? dun neredese 1999 liraya siparis verecektim bu urunu...

• Açıkcası büyüklüğü ve özelliği açısından güzel bir ürün.

Tek sorunu yansıma olayı. Açıkcası çoğu alan müşteri memnun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mally

Bugün tüm sitelerde fiyat düşmüş sanırım. Merak ettiğim gözlüklerin harici olarak kutuya ekleneceğinden eminim ancak Kumanda ve Kalemi kutusundan çıkacak mı?

Darty --> 1699 LG 50PM6900 3D

Vatan -->1799TL LG 50PM6900 3D FULL HD SMART PENTOUCH PLASMA TV,600 HZ,4XHDMI,Wİ-Fİ

Hizlial --> 1999TL Lg 50PM6900 127cm UsbMovie 600Hz PENTOUCH AKILLI 3D SMART TV + 2 Gözlük + Sihirli Kumanda + Kalem Hediyeli

Hepsiburada --> 1999TL Lg 50" Full Hd 3D Smart Plazma Televizyon 50PM6900

Darty web sitesinden;
    indirim koduyla %5 + %3 Avantajix para iadesi ile 1.565-TL'ye alabilirsin.

Gözlükleri 100-TL'ye (2adet 200-TL)
    Akıllı Kumanda 170-TL'ye
    Kalem yaklaşık 100-TL'ye ayrıca alırız desek

En ucuz alabileceğimiz Darty'den alınması durumunda 1.565 + 200+ 170 + 100 =2.035-TL'ye mal olmaktadır.

Tüm herşeyi alırım diyorsanız Hızlıal'dan almak en mantıklısı gözüküyor.

Gözlüklerle beraber 6800 veya 6900'ü 1.500-TL'ye mak edebilirsek alacağım.

Ya da az biraz kasıp panasonic 50ST50 almayı düşünüyorum.
    Her ne kadar VT serisi 1 numara olsa da ortalama kullanıcı için en iyi plazma ST50 serisi şu anda.
    2.400-TL ye alınabiliyor fakat gözlüklerin tanesi 150-TL olur mu be yaaa

• 3 mt izleme mesafesi icin cok mu buyuk olur ki?

• quote:

3 mt izleme mesafesi icin cok mu buyuk olur ki?

Darty'den ürün alırken muhakkak şu soruyu sorun yetkili servis garantili mi? Paralel ithalat mı?
  • Şimdi Darty ya da Vatan'dan alsak kutu içerisinden kalem ve sihirli kumanda çıkacak mı? Bununla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı?
  • quote:

quote:

Darty'den ürün alırken muhakkak şu soruyu sorun yetkili servis garantili mi? Paralel ithalat mı?

siparis verdim bakalim lg turkiye degilse iade ederim artik...ama su izleme mesafesi kafami karistiriyor...3 mt.den cok mu buyuk olur ki?

• quote:

quote:

quote:

siparis verdim bakalim lg turkiye degilse iade ederim artik...ama su izleme mesafesi kafami karistiriyor...3 mt.den cok mu buyuk olur ki?

3 metre mesafeden ben 32inç tv kullanıyorum, ancak ideali 42inç'dir.

İlk başlar gözünüzü ağrıtabilir ama zamanla alışırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mally

Şimdi Darty ya da Vatan'dan alsak kutu içerisinden kalem ve sihirli kumanda çıkacak mı? Bununla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı?

Çıkıyor arkadaşım.
  • lg müşteri hizmetleri aradım. bayağı bekledim, kız geri döndü kötü haber kutu içeriği : televizyon + normal kumanda + ayak (sehpa için). Diğer tüm aksesuarlar ayrıyetten alınmak zorunda imiş. Durum böyle olunca hızlıal daha mantıklı duruyor? ne dersiniz. Ayrıca televizyon ew de de 1999 gidip bakıp ek neler veriyorlar yazabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

lg müşteri hizmetleri aradım. bayağı bekledim, kız geri döndü kötü haber kutu içeriği : televizyon + normal kumanda + ayak (sehpa için). Diğer tüm aksesuarlar ayrıyetten alınmak zorunda imiş. Durum böyle olunca hızlıal daha mantıklı duruyor? ne dersiniz. Ayrıca televizyon ew de de 1999 gidip bakıp ek neler veriyorlar yazabilecek var mı?

darty musteri hizmetlerine tlefonla ve maille konuyu sordum...cevap su : Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.Ekte belirtmiş olduğunuz LG marka 50PM6900 ürün içeriğinde 2 Adet AGS-350 bundle olarak yer almakta olup ürün LG Türkiye garanti kapsamındadır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 metre mesafeden ben 32inç tv kullanıyorum, ancak ideali 42inç'dir.

İlk başlar gözünüzü ağrıtabilir ama zamanla alışırsınız.

aslinda led olarak alsam zaten 46 ustu dusunmuyordum ama plazma olunca biraz daha cesur davrandim...sizce cok ciddi sorun olur mu bu mesafeden izlemek?

• quote:

quote:

lg müşteri hizmetleri aradım. bayağı bekledim, kız geri döndü kötü haber kutu içeriği : televizyon + normal kumanda + ayak (sehpa için). Diğer tüm aksesuarlar ayrıyetten alınmak zorunda imiş. Durum böyle olunca hızlıal daha mantıklı duruyor? ne dersiniz. Ayrıca televizyon ew de de 1999 gidip bakıp ek neler veriyorlar yazabilecek var mı?

darty musteri hizmetlerine tlefonla ve maille konuyu sordum...cevap su : Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.Ekte belirtmiş olduğunuz LG marka 50PM6900 ürün içeriğinde 2 Adet AGS-350 bundle olarak yer almakta olup ürün LG Türkiye garanti kapsamındadır.

YANİ BUNDLE DERKEN GÖZLÜKLER DARTY 'DE 1699 TL BU FİYATA DAHİLMİ ?

• quote:

Orijinalden alıntı: redof

quote:

quote:

YANİ BUNDLE DERKEN GÖZLÜKLER DARTY 'DE 1699 TL BU FİYATA DAHİLMİ ?

telefonda da gozlukler fiyata dahil mi diye sordum ve "evet bu fiyata 2 adet gozluk dahil" cevabi aldim...siparisimi verdim bakalim...isterseniz siz de tekrar sorup teyit edin gozluk konusunu ve burada da paylasin...

• arkadaşlar bende ciddi ciddi düşünüyorum evlilik hazırlıkları ve suan gözlük ve akıllı kumada işi kafamı karıstırdı yansıma benim için pek önemli değil işin acıkcası suan ailemin evinde de 43 inch samsung plazma kullanıyoruz gayette güzel cok fazla yansımayı hissetmiyorum akıllı kumanda ve 2 adet gözlük yoksa fiyat cok iyi değil diye düşünüyorum bu konu netleşirse indirim kodumda var bana 1600 tl ye gelecek
  • 1 adet kalem 2 adet gözlük geliyormus akıllı kumanda yokmus televizyonun içinde arkdaslar
  • Az önce bende telefonla sordum. 2 adet gözlük veriliyor. Akıllı kumanda ve kalem kutu içeriğinde yok. Kalem olmasada olur yalnız akıllı kumanda olsa iyi olurdu. İndirimlerle 1550 küsüre geliyor akıllı kumandayı dışarıdan alsak 1700 civarı tutacak. Yinede piyasada en ucuzu şu an. Kararsızım, yaklaşık 2 metre mesafeden seyretmek zorundayım bu mesafe sağlık açısından sakıncalı olurmu buda ayrı bir soru işareti. Kararszılık yüzünden yine kaçıracağız bu fırsatıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Az önce bende telefonla sordum. 2 adet gözlük veriliyor. Akıllı kumanda ve kalem kutu içeriğinde yok. Kalem olmasada olur yalnız akıllı kumanda olsa iyi olurdu. İndirimlerle 1550 küsüre geliyor akıllı kumandayı dışarıdan alsak 1700 civarı tutacak. Yinede piyasada en ucuzu şu an. Kararsızım, yaklaşık 2 metre mesafeden seyretmek zorundayım bu mesafe sağlık açısından sakıncalı olurmu buda ayrı bir soru işareti. Kararszılık yüzünden yine kaçıracağız bu fırsatıda.

AYNEN BENDE ÇOK KARARSIZIM YAAAA

ALSAKMI? AKLIMI KURCALAYAN AKILLI KUMANDA VE KALEM YOK DİYORLAR.. BİRDE KONTRAST YETERLİMİ ? :(( OFF YAAA FIRSAT BENCE İYİ 1565 TL 'YE GELİYOR... AVANTAJİX İLE %5 İNDİRİM + %3 'DE PARA İADESİ = TOPLAM %8 İNDİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redof -- 21 Kasım 2012; 13:21:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.