Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sissente

quote:

Orijinalden alıntı: epicinfrared

Ben aldım gayet güzel evet yansıma yapıyor ama yansıma olayına takılırsanız devamlı yansıma görürsünüz.

Multimedia özelliği nasıl? Deneme şansınız oldumu?

mkv ve halfsbs 3d filmleri oynatıyor smart özelikleri diğer lg tv lerle aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epicinfrared -- 15 Kasım 2012; 16:02:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

1250 tl ye lg 50 inch pa6500 aldım.
    yarın kurulum yapılacak bakalım nasıl cıkacak.

1250 ye nerden aldınız hocam gerçekten iyi fiyat.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: raptor32

quote:

ben yine pahali aldim millet yuzde 6 indirim kuponla 1222 ye almis

darty bir haftadir 1299 a satiyor
    yuzde 5 indirim kuponu girince de dusuyor fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 20 Kasım 2012; 0:30:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Panel özellik olarak fiyatına göre gayet alınabilir gözüküyor.şu an en çok şikayet yansıma konusunda.6800 de ki sorun devam ediyor demek ki.
  • yani açıkçası yansımanın nasıl bir handikap olacağını tahmin edemiyorum. Gerçekten çok büyük bir sorunmu?

Bu cihazın beni cezbeden tarafı dokunmatik kaleminin oluşu. Yeri geldiğinde beyaz tahta yeri geldiğinde bilgisayar faresi olarak kullanmak oldukça cazip görünüyor bana.

Bu fiyata , parlaklığı gözardı edilip alınır mı sizce.

• EVET BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE YANSIMA SORUNU NE DERECE SIKINTI ???

AKILLI MAGİC KUMANDA ÇOK İYİ DİYORLAR??

AYRICA KONTRAST 3.000.000 gözüküyor ? bu ne derece yeterli ? doğal renk var deniyor ama? zannediyorum panasonic 'e göre ekran biraz daha mat ve sönük kalıyor ?
    bu konuda yorum yapacak olan kullanan arkadaşlar varmı?

aydınlatırlarsa sevinirim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redof -- 20 Kasım 2012; 11:37:31 >
  • LG 50PM6800-6900 o rakamlara alınabilecek güzel ürünler.

Bir cihaz alıyorsanız mağazalarda detaylı olarak incelemeden kesinlikle almayın.

Sihirli kumanda olayı gerçekten çok rahat kablosuz mouseyi aratmıyor, tv de internete girmenin keyfini rahatlıkla yaşayabilirsiniz.

Görüntü kalitesi gayet güzel fiyat performans açısından bu rakamlara alınabilecek en iyi cihazlardan biri.

Aktif gözlük kullanması ve ggözlükde oluşan titreşim beni ne kadar rahatsız etse de görüntüsü gayet iyi.

Cihaz ortalama 130watt elektrik yakıyor, Plazmalara göre gayet iyi. Günde 12 saat kullansanız 20 seneden fazla dayanır, 10 senede atarsınız zaten.

Şuan gözlük hediyeleri ile alınabilecek bir ürün.
  • Dün LG bayisine gittim 50PM 6800 +2 gözlük 1.800 tl dedi. Bilginize / bayi kys merkez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Dün LG bayisine gittim 50PM 6800 +2 gözlük 1.800 tl dedi. Bilginize / bayi kys merkez.

Şuan çoğu mağazada aynı rakam, bayi aramanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mally

Arkadaşlar kalem + kumanda + 2 gözlükle hizlialda 1999 lira. Sizce alınırmı?

Yani olumsuz bişey diyen olmazsa almayı planlıyorum.

http://www.hizlial.com/u05.011.1165.0270/lg-50pm6900-127cm-usbmovie-600hz-pentouch-akilli-3d-smart-tv-2-gozluk-sihirli-kumanda-kalem-hediyeli?utm_source=Daily_Mailing&utm_medium=tv&utm_term=20121119&utm_content=tv_lg-50pm6900-127cm-usbmovie-600hz_top&utm_campaign=ev-elektronigi_20121119&adw=1

EVET BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE YANSIMA SORUNU NE DERECE SIKINTI ???

AKILLI MAGİC KUMANDA ÇOK İYİ DİYORLAR??

AYRICA KONTRAST 3.000.000 gözüküyor ? bu ne derece yeterli ? doğal renk var deniyor ama? zannediyorum panasonic 'e göre ekran biraz daha mat ve sönük kalıyor ?
    bu konuda yorum yapacak olan kullanan arkadaşlar varmı?

aydınlatırlarsa sevinirim.....

• valla arkadaslar bende tv ariyorum en gec persembe gunu alacagim Panasonic 50UT50 alicaktim .bu gun 6800 le yan yana gordum ikisini.kesinlikle lg daha iyi renk ve goruntu kalitesine sahipti.artik arkadan baglantiyla oynayip sinyali filan azaltmadilarsa lg panasonicten baya bi iyidi bende simdi lg6800-6900 vede samsung ue51E6500 arasinda kaldim
  • Televizyon gayet güzel kalem bence çocuklar için ekran çok büyük olduğu için pek kullanışlı değil ama akıllı kumanda gerçekten kullanışlı lg nin yeni aktif gözlükleri çok hafif ve yarım saat şarjla 40 saat çalıştığı yazıyor klavuzunda 3d madagascar izledim gayet iyiydi, evet yansıma yapıyor pencere karşısına koyacaksanız iki kere düşünmekte fayda var yansımaya takılırsanız aklınızda sadece yansıma olur yıllarca tüplü tv kullanıp çok yansıma yapıyor diye düşünmedim bundada pek düşünmüyorum yeni nesil lcd leri de parlak ekran yapmışlar onlarda yansıma yapıyor. Yalnız görüntüsünden çok memnun kaldım sd yayınlar gayet iyi lcd lerdeki gibi çamurlaşma yok hd yayınlara zaten söylenecek bişey yok internet browser flash 11 desteklemiyor diğer lg tvlerdeki gibi smart uygulamalarının hepsi aynı, wireless sorunsuz bağlandı plazmaların çok ısındığından bahsediyorlar biraz ılık oluyor o kadar, elektrik tüketimiyle aakalı sanırım 130w elektrik tükettiği yazıyor

• Arkadaşlar Parlaklık dışında olumsuz bir yönü yok gibi duruyor.

Onuda bu akşam Vatan'a gidip göreceğim. İnşallah teşhirde vardır.

Fiyat olarakta normal gibi görünüyor.

Kısmetse bu akşama alırım artık.

Teşekkürler.
  • Bugün tüm sitelerde fiyat düşmüş sanırım. Merak ettiğim gözlüklerin harici olarak kutuya ekleneceğinden eminim ancak Kumanda ve Kalemi kutusundan çıkacak mı?

Darty --> 1699 LG 50PM6900 3D

Vatan -->1799TL LG 50PM6900 3D FULL HD SMART PENTOUCH PLASMA TV,600 HZ,4XHDMI,Wİ-Fİ

Hizlial --> 1999TL Lg 50PM6900 127cm UsbMovie 600Hz PENTOUCH AKILLI 3D SMART TV + 2 Gözlük + Sihirli Kumanda + Kalem Hediyeli

Hepsiburada --> 1999TL Lg 50" Full Hd 3D Smart Plazma Televizyon 50PM6900
  • Ben siparis gecmeyi dusunuyorum...Gozluk oldugunu teyid edebilecek arkadas var mi?

• Kutudan gözlük çıkmıyor gözlükler ayrı olarak geliyor
  • darty musteri hizmetleri gozlukler kutuda diyor...?dartyden indirim kodu vs kullanabiliyor muyuz?

• LG 50PM6900'ün kutu içeriğinden gözlük hediyesi çıkmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.