Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg 50PM6900 127cm UsbMovie 600Hz PENTOUCH AKILLI 3D SMART TV 18.07.2013 tarihi itibariyle world karta 1.759,00 TL. (9+3=12 taksit +3 ay ertelemeli)http://www.hizlial.com/lg-50pm6900-127cm-usbmovie-600hz-pentouch-akilli-3d-smart-tv/05.011.1165.0270 online satış merkezinden aldım. 55 ekran profilo tüplü tv'den sonra ilk deneyimi 50" bu tv'de bakacağım. Plazma olması yansıma ve elektrik tüketimi açısından kaygılandırıyor. LED tv dururken neden plazma aldım, gerçi plazma tv ile LED tv arasında ne fark var bilmiyorum. Bildiğim bu ölçekte bir LED tv 3.000-4.000 TL arasından.Pentouch ve sihirli kumanda özelliği yok. Ancak dayanıklılık açısından önemli.Tercihimde diğer plazmalardan farkı Pentouch ve sihirli kumanda özelliği. Pentouch kalemiyle ekranda çocuklar açısından ders anlatımı ve eğlenceli çizimler yapabilme. Sihirli kumandasıyla interneti mouse kullanır gibi kolaylıkla gezebilme.3D özelliğiyle 3 boyutlu filmleri izleyebilme. Lg cinema klubünden film izleme, youtube kullanarak özellikle üniversiteye hazırlık veya başka sınavlara hazırlıkta görsel eğitim vb... Playstation tarzı oyunları gerek pentouch kullanarak oynabilme gibi özellikleri nedeniyle tercih ettim. Bu ve buna benzer TV kullanan arkadaşların tecrübeleri, ilk defa kullanan bir kişi olarak bana yardımcı olur inşaallah. TŞK:)
     LG 50 PM 6900 LG 50 PM 6900 LG 50 PM 6900

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Tvnin üzerinde 3.5 mm jak girişi bulamadım.

Ses sistemini bağlayacaktım ama bağlayamadım bu yüzden.

Bir yolunu bilen var mı acaba ?

Ben ses sistemine scart ile bağladım. Ses sisteminde TV-Audio diye bir seçenek var onu seçtiğim zaman ses sisteminden sesi alıyorum.

Optik ses giriş, çıkışı olması lazım arka tarafta. Ses sisteminde optik çıkış varsa oradan bağlayabilirsin. Bir fotoğrafını çekip koyar mısın arka kısmın, bir bakalım belki buluruz bir yöntem.

scart ile nasıl bağladınız. ben müzik setinin rca girişlerine bağlamayı düşündüm ama optik çıkış va. gerçi sette optik giriş vardı galiba...

• quote:

Orijinalden alıntı: zekiz

quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Tvnin üzerinde 3.5 mm jak girişi bulamadım.

Ses sistemini bağlayacaktım ama bağlayamadım bu yüzden.

Bir yolunu bilen var mı acaba ?

Ben ses sistemine scart ile bağladım. Ses sisteminde TV-Audio diye bir seçenek var onu seçtiğim zaman ses sisteminden sesi alıyorum.

Optik ses giriş, çıkışı olması lazım arka tarafta. Ses sisteminde optik çıkış varsa oradan bağlayabilirsin. Bir fotoğrafını çekip koyar mısın arka kısmın, bir bakalım belki buluruz bir yöntem.

scart ile nasıl bağladınız. ben müzik setinin rca girişlerine bağlamayı düşündüm ama optik çıkış va. gerçi sette optik giriş vardı galiba...

Hocam ses sistemimde aux, usb, optik, scart vs gibi giriş ve çıkışlar var. Televizyonun arkasındaki scartlarından birine ve ses sisteminin arkasındaki scart girişine scart kablosunu taktım. Ses sisteminde TV-Audio diye bir seçenek var, onu seçtiğimde tvnin sesi, ses sistemimden çıkıyor.

• İçine tükürdüğün tv de bakıyorum hiç bir yerde uygun fiyata yok, her yer satıştan kaldırmış yenisimi gelecek yoksa kur yüzünden mi bitti anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

İçine tükürdüğün tv de bakıyorum hiç bir yerde uygun fiyata yok, her yer satıştan kaldırmış yenisimi gelecek yoksa kur yüzünden mi bitti anlamadım.

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p50st50e-tx-p50st50e-50-127-cm-3d-full-hd--neoplazma-tv,2000-hz,3xhdmi,2xusb/productdetails.aspx?I_ID=63423

ŞU AN BU DAHA CAZİP GİBİ HOCAM SONUÇTA PANASONİC PLAZMADA DAHA İYİ

• quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

İçine tükürdüğün tv de bakıyorum hiç bir yerde uygun fiyata yok, her yer satıştan kaldırmış yenisimi gelecek yoksa kur yüzünden mi bitti anlamadım.

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p50st50e-tx-p50st50e-50-127-cm-3d-full-hd--neoplazma-tv,2000-hz,3xhdmi,2xusb/productdetails.aspx?I_ID=63423

ŞU AN BU DAHA CAZİP GİBİ HOCAM SONUÇTA PANASONİC PLAZMADA DAHA İYİ

kanka gözlük lazım yanında anasının nikahı kadar para istiyorlar gözlüğe birde bu lg deki akıllı kumanda ve pen touch olayı çok iyi harbiden.
    şöyle 2 gözlük pentouch akıllı kumanda 1700-1800 e bulsam alıcam birde bu lg nin 2 d den 3 d ye converterini çok övüyorlar ben sırf 3d için alıcam

• BENDE LEDİ VAR AMA 2D DEN 3D YE ÇOKTA PERFORMANSLI DEĞİL
    4LM640S
    BİRDE BU PLAZMANIN VATANDA 2013 MODELİ VARDI FİYATIDA UYGUNDU AMA ONUDA KALDIRMIŞLAR SİTEDE GÖRÜNMÜYOR
    SAMSUNGUDA ÇOK ÖVÜYORLAR 51 " ONDA GÖZLÜKTE VARDI 2000 SATIYORLARDI AMA ŞU SIRALAR ODA BULUNAMIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedevi1903 -- 6 Eylül 2013; 12:04:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

BENDE LEDİ VAR AMA 2D DEN 3D YE ÇOKTA PERFORMANSLI DEĞİL
    4LM640S
    BİRDE BU PLAZMANIN VATANDA 2013 MODELİ VARDI FİYATIDA UYGUNDU AMA ONUDA KALDIRMIŞLAR SİTEDE GÖRÜNMÜYOR
    SAMSUNGUDA ÇOK ÖVÜYORLAR 51 " ONDA GÖZLÜKTE VARDI 2000 SATIYORLARDI AMA ŞU SIRALAR ODA BULUNAMIYOR

3D işin içine girince plazma kazanan taraf olur genellikle. LEDlerde kullanılan pasif gözlüklerle yaşanan çözünürlük kaybı, aktif gözlük kullanan plazmalarda olmadığı için 3D görüntüler çok daha net ve canlı olur plazma tvlerde. Film izleme ve 3D performansı için plazma tv tercih etmek daha doğru bir karar bence.

HD yayında 2D-3D convert başarılı sayılır ama düşük çözünürlükte işe yaramayan bir görüntü ortaya çıkıyor.

• Beyler televizyonu kullanan arkadaşlar, bu televizyondan var bende ama pentouch uygulaması çalışırken şimdi uygulama tv de yok diyor? Böyle birşey yaşayan oldu mu? Kalemleri yakınlaştırsak bile okuyamıyor. USB APPS bölümüne flash disk takınca olmuş olabilir diye düşünüyorum. Usb den pentouch uygulamasını yeniden yükleme fırsatım yok mu?
  • bende 6800 var hdmi kablo ile laptopa baglıyorum ama mause hareketini 1-2 saniye civarı geç algılıyo. Yani göruntuyu aslında geç algılıyor. Sizce bu normal midir?
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    televizyonun settingslerinden oyun modunu seç geçikme farkedilemeyecek kadar düşüyor.
  • Pentouch uygulamasını usb den yüklemek için gerekli belgeleri nerden bulabilirim. bilenler cevaplayabilir mi?
  • kalem ve akıllı kumanda standart kutu iceriği...özel olarak çıkartılmadıysa mevcuttur bence
  • Arkadaşlar, benim PM6900 video oynatırken takılıyor. 2 saniyede bir kasılıyor video. Bazen ses de kayıyor ama bir süre sonra ses senkronu düzeliyor. Önce Plex'den zannettim ama Network'den veya USB'den farketmiyor, yine takılıyor. Bir de menü geçişleri de çok yavaşladı. Mesela Input değiştirme menüsü bazen 1 dakikayı buluyor. Plex'e geçmesi de uzun sürüyor. Yeni bir güncelleme gelmişti, onu yükledim ama değişen birşey olmadı. Fabrika ayarlarına döndüm yine aynı.

Benzer sorun yaşayan var mı? Ne yapmalıyım?
  • Televizyonu yaklaşık 1 yıl önce aldım 1600 TL ye full herşey geldi.

42 " led e 1800 2000 vermektense bunu tercih ettim ve pişman olmadığımı gördüm.
    3D uygulamalrı aktif gözlük ile mükemmel.
    Kablosuz dan sürekli film izliyorum akıllı kumandasını hareket ettirince donuyor kısa bir süre kumanda ya el sürmezsen donma falan yok.
    Net hızı yavaşladığı anda adil kota meselesi bazen ses görüntü senkronizasyon sorunu ortaya çıkıyor.
    Filmler de bellek hatası alan arkadaşlar cihazı fabrika ayarlarına alıp firemware güncellemelerini yapsınlar.
    Bir sürü uygulama var ne kadar çok yüklersen bellek sonuç olarak dolar. Bellek hatası onun için.
    Oyun oynamayı denemedim ama kafaya koydum WOT(World of Tanks) ı oynayacağım.
    Yansıma benim için sorun değil akşamları kullanıyorum zaten. Pazar günleri de gündüz beni rahatsız edecek kadar yansıma yok.
    Hala Görüntü ve Menülerin ekranda kalma sorunu ile karşılaşmadım.
    Ses sistemi bağlamadım bile çünki kendi ses sistemi gayet güzel. Film izlerden yarıdan fazla bile açamıyorum süper sesi var.
    Şu an piyasada yok. Olsa alacak 5 10 müşterim hazırda bekliyor.

• fabrika ayarlarına al sürekli yapıyor ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: cstone

Pentouch uygulamasını usb den yüklemek için gerekli belgeleri nerden bulabilirim. bilenler cevaplayabilir mi?

Fabrika ayarlarına al
  • Ürünü dokunmatik PC ekranı olarak kullanabiliyor muyuz? Yani bağlı PC'mizi bunun kalemi ile kontrol edebiliyor muyuz? Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

Ürünü dokunmatik PC ekranı olarak kullanabiliyor muyuz? Yani bağlı PC'mizi bunun kalemi ile kontrol edebiliyor muyuz? Teşekkürler :)

Bence Öyle birşey olmaz çünkü kalem kendi uygulamasında çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-50PM6900 sayfasına en son günellemenin 2015 sonuna doğru eklendiği görünüyor!

bu TV internet üzerinen kendi kendine güncelleme yapabiliyor mu !?

yoksa USB ye yükleyip, Usb den mi yazılım versiyonu güncelleniyor !?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.