Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar an itibariyle vatandan 1699 tl ye almis bulunmaktayim. vatan 3d gozluj vermiyor. birde bana parlakligi biraz az gibi geldi. gerci etrafta bi dunya tv oldugundan goz kusur ariyor o ortamda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mally

evet arkadaslar an itibariyle vatandan 1699 tl ye almis bulunmaktayim. vatan 3d gozluj vermiyor. birde bana parlakligi biraz az gibi geldi. gerci etrafta bi dunya tv oldugundan goz kusur ariyor o ortamda.

Hayırlı olsun arkadaşım fiyat performans açısından güzel bir ürün aldın.

Güle güle kullan.
  • Dartyde bitmiş stok... =((
  • ben dartyde pa serisi yine lg bir tv ile 6800 modelini kiyasladim goruntu oldukca iyiydi...hemen yaninda da bir panasonic vardi...panasonigin goruntusu duzeltilmis sanki blur effect yapilmis gibi hissettim...renkleri daha parlakti 6800 a gore...fakat 6800 deki gorintuleri daha gercekci buldum...bir de beyazlar beyaz olarak goruluyor...panada beyazlarin bazi bolumleri parlaklik olarak gorunuyor gibiydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: zero43

Dartyde bitmiş stok... =((

stok var gorunuyor suan

• Ben alırken vatanda stok 83 addetti. Stok sorunu bence 1-2. Hafta yaşanmaz. Ayrıca vatan Topkapı'da ürün teşhirde mevcut. Değerleriyle kıyaslandığımda bana biraz daha az parlak geldi ekran. Fakat o kadar televizyonun arasında insan gözünün kusur aradığınızda belirtmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mally -- 21 Kasım 2012; 23:47:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben alırken vatanda stok 83 addetti. Stok sorunu bence 1-2. Hafta yaşanmaz. Ayrıca vatan Topkapı'da ürün teşhirde mevcut. Değerleriyle kıyaslandığımda bana biraz daha az parlak geldi ekran. Fakat o kadar televizyonun arasında insan gözünün kusur aradığınızda belirtmek lazım.

parlakligin az oldugunu ben de farkettim fakat bu hem daha gercekci renkler hem de parlamayan beyazlar konusunda iyi sonuclara sebep oluyor gibi...

• Biraz evvel 2 tane 3d Gözlük ve Kablosuz klasvye aldım Hızlıal'dan.

Ve bir TV serüvenini tamamlamış oldum.

Umarım pişman olmayız. TV Bugün gelecek , yarında servisi gelip kurar herhalde.

Eline geçenler yorumlarsa hem almış olanlara hemde alacak olanlara referans olur.
  • quote:

Biraz evvel 2 tane 3d Gözlük ve Kablosuz klasvye aldım Hızlıal'dan.

Eline geçenler yorumlarsa hem almış olanlara hemde alacak olanlara referans olur.

siz vatandan almıştınız sanırım...neden darty tercih etmediniz? gözlükleri de ücretsiz veriyordu sanırım...özel bir nedeni var mı?
  • Birinci tercih sebebim Bonus Card'ımın oluşu.

Ama her halukarda Vatanı'da seçebilirdim. Darty bende Vatan'ın bıraktığı etkiyi bırakmıyor nedense.
  • quote:

Birinci tercih sebebim Bonus Card'ımın oluşu.

Ama her halukarda Vatanı'da seçebilirdim. Darty bende Vatan'ın bıraktığı etkiyi bırakmıyor nedense.

öyledir fakat ücretsiz gözlük vermesi cazip sanki...
  • Satın alan arkadaşlara hayırlı olsun.en kısa zamanda testleri bekliyoruz,sırada bekleyen birsürü adam var
  • quote:

Biraz evvel 2 tane 3d Gözlük ve Kablosuz klasvye aldım Hızlıal'dan.

Hayırlısı olsun, güle güle kullanın. Hangi klavyeyi aldınız acaba? Logitech veya Microsoft klavye+mouse da çalışıyormuş galiba.

Darty'de teslimatla ilgili hareket yok. Sipariş hazırlanıyor diyor. Arayıp teslimat günü soracaklardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat68 -- 22 Kasım 2012; 13:07:35 >
  • plazma kullanımı ile ilgili ipuçları verebilecek arkadaşlar var mı? ürünleri beklerken bilgi edinelim...
  • Aldığım Klavye Microsoft Wireless Desktop 2000
    Hediye olarak verilen 3d Gözlüklerden aldım 2 tane, Vatan dün vermiyordu.

Ayrıca fiyat Vatanda 2099 olmuş + 2gözlük eklemişler.
  • Benim tv teslim edilmiş :) randevumuzu da aldık bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: befo

Benim tv teslim edilmiş :) randevumuzu da aldık bakalım...

Biz bekliyoruz hala.
    Adamların web satış İstanbul deposuna 5km mesafedeyiz
  • gidip magazadan almama ragmen bende beklemedeyim. hala teslim edilmemis. bende vatan topkapiya 5 km dende yakinim :)

• quote:

plazma kullanımı ile ilgili ipuçları verebilecek arkadaşlar var mı? ürünleri beklerken bilgi edinelim...

Şu an kullandığım Panasonic plasma TV'yi aldığım gün prize taktım 2 senedir kullanıyorum (servis bile çağırmadım). Kurulum falan yapmadım. Tek dikkat ettiğim sabit görüntünün uzun süre kalmaması. Burn-in denen durum olmasın diye. Gerçi kalıcı burn-in için çok uzun zaman gerekiyor (8-10 saat aynı görüntü kalırsa) Bazen çocuklar görüntüyü pause yapıp unutuyorlar ve sonrasında biraz geçici burn-in oluyor ama bir süre normal hareketli görüntü izlediğinizde burn-in kalmıyor. Yani kafaya takılacak bir durum değil. Bazı sitelerde ve forumda plasma için rodaj'dan bahsediyorlar ama nasıl yeni arabalarda rodaj olayı kalmadıysa yeni nesil plazmalarda da gerek yok gibime geliyor. 2 senedir plasma panelimden son derece memnunum. Bilerek HD Ready almıştım, çoğu kanal hala ve daha uzun bir süre SD yayın yaptığı için. SD yayınlarda çok başarılı. Bakalım bu LG FullHD SD yayınlarda ne yapacak? Forumda Plasma panellerle ilgili bayağı bilgi var aslında, vaktin varsa karıştır biraz ama bence tak fişe keyfine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat68 -- 22 Kasım 2012; 18:53:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

quote:

plazma kullanımı ile ilgili ipuçları verebilecek arkadaşlar var mı? ürünleri beklerken bilgi edinelim...

Şu an kullandığım Panasonic plasma TV'yi aldığım gün prize taktım 2 senedir kullanıyorum (servis bile çağırmadım). Kurulum falan yapmadım. Tek dikkat ettiğim sabit görüntünün uzun süre kalmaması. Burn-in denen durum olmasın diye. Gerçi kalıcı burn-in için çok uzun zaman gerekiyor (8-10 saat aynı görüntü kalırsa) Bazen çocuklar görüntüyü pause yapıp unutuyorlar ve sonrasında biraz geçici burn-in oluyor ama bir süre normal hareketli görüntü izlediğinizde burn-in kalmıyor. Yani kafaya takılacak bir durum değil. Bazı sitelerde ve forumda plasma için rodaj'dan bahsediyorlar ama nasıl yeni arabalarda rodaj olayı kalmadıysa yeni nesil plazmalarda da gerek yok gibime geliyor. 2 senedir plasma panelimden son derece memnunum. Bilerek HD Ready almıştım, çoğu kanal hala ve daha uzun bir süre SD yayın yaptığı için. SD yayınlarda çok başarılı. Bakalım bu LG FullHD SD yayınlarda ne yapacak? Forumda Plasma panellerle ilgili bayağı bilgi var aslında, vaktin varsa karıştır biraz ama bence tak fişe keyfine bak.

cok cok tesekkurler degerli tecrubeleriniz icin...aslinda en dogrusu yuzeysel bir kac bilgiyle tak ve kullan...son olarak servise birkac soru sorarim tamamdir...servise sorulmasini tavsiye ettiginiz sorular veya dikkat edilecek hususlar var mi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.