Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.694
Cevap
69
Favori
370.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açılma zamanı 7.5 saniye TV'nin uydu girişinden TV kanalının başlaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 906 -- 10 Kasım 2013; 12:29:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 906 kullanıcısına yanıt
    malesef birde o sorun var benim salonda boydan boya cam tv de tam camın karşısında
  • kumtanesi77 kullanıcısına yanıt
    hocam dediğim gibi mümkünse yüksek boyutlu videolar indirerek usb bellek ile gidin.Bağlantılardan tutupta, tv lere verdikleri yayın,tv nin durdugu yer vs. bile cok fark ediyor.Mutlaka kumanda isteyin ve ayarlar ile biraz oynayın.Genel olarak benm gördüğüm led lere verdikleri gerçek 1080p ışıltılı yayınları plazmalara vermiyorlar.Tabi ki birde karşılaştırdığınız tv nin fiyatını göz önüne alın.Gidipte 7-8 bin tv lik bir panasonic plazma ile karşılaştırırsanız tabiki umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

LG nin fiyatları 2500 lü fiyatlara kadar düştü. 2500 tl ye ancak 42'' giriş-orta seviye panasonic bir plazma alabilirsiniz ve görüntü daha kaliteli bile olsa, 60''
    büyük ekrandan alacağınız film keyfi, 3d keyfi , maç keyfi emin olun cok daha iyi olacaktır.
  • bugün Samsung 60F5500 bakmaya gidecektim 2999 a düşmüştü sabah baktım kampanya bitmiş ikisini kıyaslama açısından fikir edineyim dedim bakalım ne fark var.
    tam karşısında boy cam varsa , blackout bir perde ile sorunu çözebilirsiniz.Aksi taktirde gündüz tv izlemek baya bir sorun,sıkıntılı olacaktır.Ama bugun led lerde cok parlak ekran kullandıkları için led tv ,yada pana neo plazma bile alsanız yansıma sorunu,rahatsızlık verici seviyede olur. Artık led tv ler bile baya yansıma yapıyor.Tabiki plazma kadar değil.

f5500 ile ph670 in en doğru karşılaştırmasını banzar arkadaşımız yapacak diye düşünüyorum.Şuan iki plazmayıda evinde kullanıyor.Yukarıda ilk izlenimlerini yaptı.Ama en önemli karşılaştırma görüntü kalitesi olacak.Onun içinde ph670s in bir an önce rodaj süresini tamamlamasını bekliyoruz:) biraz sabredersen en net yorumu alabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 10 Kasım 2013; 12:39:08 >
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    evet çok acelem yok evde zaten 47 inç led var onda da yansıma olayı var tabi .banzar arkadaşın yorumlarını merakla bekleyeceğim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 906

Açılma zamanı 7.5 saniye TV'nin uydu girişinden TV kanalının başlaması.

O halde söylediğim gibi bir durum var. Uydu kablosunu takıp denerim müsait bir zaman = )
     LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ

benim salonda tvnin bir yanı ve karşısı boydan boya pencere.
    karşıdan fotoğraf çektim. Sadece tül perde yeterli değil. Yansıma rahatsız edici
     LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 906 -- 11 Kasım 2013; 13:48:48 >
  • Uniteye sığmamış TV n üstad

Buarada Samsung un SSG 5100 pilli gözlükler ph670s de çalışıyor = )
    güneşlikleri çekince durum nasıl?
  • Arkadaşlar bu aleti duvara astıran oldu mu hiç? Boyutları itibariyle devasa bir şey. Alırsam koymayı düşündüğüm yer nedeniyle duvara asmak daha güzel olacak ama sonra komşuya tünel açmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: banzar
    Ama lomax senin söylediğin şu özellikti sanırım, filmlere çok değişik bir akicilik katıyor. Tv standart moddaydi ve hobbit i açtım. Etkilenmedim dersem yalan olur. Hem sevdim hem de garipsedim.

Öncelikle izlenimler için teşekkürler.
    Alıntısını yaptığım durum hakkında, aklıma sadece şu geldi; acaba Samsung'da motion sistemini kapalı kullanıyor olma, Lg'deyse otomatik açık olarak geliyor olma ihtimali var mı?
    Şu 5570 paneli canlı bir görebilsem... ak koyun kara koyun meydana çıkacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

quote:

Orijinalden alıntı: banzar
    Ama lomax senin söylediğin şu özellikti sanırım, filmlere çok değişik bir akicilik katıyor. Tv standart moddaydi ve hobbit i açtım. Etkilenmedim dersem yalan olur. Hem sevdim hem de garipsedim.

Öncelikle izlenimler için teşekkürler.
    Alıntısını yaptığım durum hakkında, aklıma sadece şu geldi; acaba Samsung'da motion sistemini kapalı kullanıyor olma, Lg'deyse otomatik açık olarak geliyor olma ihtimali var mı?
    Şu 5570 paneli canlı bir görebilsem... ak koyun kara koyun meydana çıkacak :)

Söylediğin doğru. LG de açık geliyor o mod. Kapattım şuan zaten. Samsungta biraz karıştırdım ama bulamadım öyle bir özellik. Usenmeden kalkıp yataktan tekrar bakacağım şimdi = )

• banzar B kullanıcısına yanıt
    Samsung'da da var diye biliyorum hatta kullanım kılavuzundan bir arkadaş için bakmıştım ama şu an hangi menü altında ben de hatırlamıyorum. :)

Edit : Aradığınız özellik, kullanma klavuzunda " Screen Menu > Picture > Picture Options " menusu altında " Motion Plus " ayarı olarak görünüyor olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 10 Kasım 2013; 23:30:04 >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Hm tamam şimdi hatırladım. Bizde o seçenek film modu olarak geçiyor. O mod biraz etkiliyor filmleri doğru. Ama lg deki sanki daha farklı geldi bana. Bariz hissettiriyor çünkü.

Duzeltme : kalktım ve denedim. Bariz fark hissetmedim yine. O modu birkaç kez denemisligim var. Sonuç alamayinca net olrak , kapalı tuttum. Ama yarin öbür gün hareketli filmlerden seçip hızlı sahnelerde özellikle test edeceğim. Senin için fikir vermiş olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 10 Kasım 2013; 23:48:13 >
  • Motion Plus 1080p mkv filmlerde fark etmiyor. Hızlı sahnelerde akıcılık olmuyor. bluray olmadan akıcılık bence mümkün değil. Ne işe yarar anlamadım (kötü kalite filmlerde denemedim).
    TV sd yayınlar bu televizyonda çok iyi. 2 metreden hiç piksellenme görmedim. Dandik reklam kanalları bile iyi.
    42 inç alanlar üzülebilir, bu televizyon alan olarak 42 inç'in iki katından fazla
    Güneşlikleri çekince yansıma rahatsız etmiyor. Hanım bile iyi dedi. Ama yine de yansıma var. Akşama doğru yansıma kayboluyor ve muhteşem ötesi renk ziyafeti başlıyor. Denildiği gibi siyah ve kırmızı gerçek renginde.
    DTS passthrough var. TV'ye optik bağlı cihazların (xbox, tivibu) ses çıkışlarını z906'ya optik olarak bağladım. Ses salonda dolanıyor resmen. Tek sakıncası sesi açamıyorum 5+1 iyi bir ses sistemi alacaklara z906 tavsiye ederim. Çok fazla optik ve diğer girişleri var. Çoklu giriş konusunda tek. optik girişten verim alamazsın diyenlere dek gelmeyin yeter
    Buzzing sesi günde bir kaç kez oluyor. Sadece 1 saniye kadar. Sesi titreşimde telefona mesaj geldi sanıyorsunuz. Kaç kez telefona baktım ne mesajı diye. Telefon televizyonun yanındaydı
    1080p mkv bazı (hatta çoğu) filmlerde üst alt siyah çıkıyor. Resim boyutunda tam ve orijinal var ama aynı kalıyor. Filmden galiba.
    direkt bluray iso oynatmıyor değil mi?
    Gözlükle 3d full hd gibi gösteriyor. Bana kesinlikle hd veya full hd gibi (3d 1080p mkv ile) geldi. Ancak muhteşem 3d mkv ile zor. Çoğu film gerçek 3d değil sanırım. xbox 3d oyunlar 1-2 metreden bile gözü rahatsız etmeden gösteriyor (oğlan öyle oynuyor )
    ...
    Işık sızması gibi şeyler plazmada söz konusu değil zaten. Ölü piksel çıkan bu forumda okumadım.
    Bir ay olmadan daha canlı göstermeye başladı sanki. rodaj dedikleri şey gerçek midir nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 906 -- 12 Kasım 2013; 13:23:38 >
    Rodaj hakkında bazen aklıma şu geliyor ; Ayarları düşük ve baya kötü kullanıyoruz bir ay kadar. Bu süreden sonra normal seviyelere çektiğimiz için mi acaba görüntü güzelleşti diyoruz = )

Arka plastik iyi değil gerçekten çok yumuşak ve kalitesiz duruyor. Yani, çok önemli değl. Tabi performans açısından bir sorun çıkarmıyorsa.

3D güzel bir özellik. Fakat normal bir 1080p kalitesinde olduğunu düşünmüyorum. Blueray 3d izlemedim ama normal indirdiğimiz HD ler çok kaliteli gelmiyor.

Alt ve üstten siyah çizgileri ben de yok edemedim. Bir yolu yok mu bunun ? O kadar ayar yapmayı çalıştım olmadı. Samsung da yapabiliyorum, bunda olmuyor nedense.
  • banzar B kullanıcısına yanıt
    LG nin gözlükleri haricinde hangi marka ve hangi model 3D gözlükleri çalıştırabiliriz PH670S te bilen var mı?
  • -Bluray iso direkt hdd ile çalışmaz. Ayrıca Egreat gibi mediaplayer lazım. Zaten oynatabilen TV yok.
    - 40 gb bluray 3d film ile yarım sbs mkv arasında dünyalaaar kadar fark var diyorlar.
    - plazma için 3d gözlüklerin tamamı uyumlu olabilir.
    - arka panel sıcak değil. Asarken sorun olmaz. Ben asmadım. Küçük bir çocuğun yerinden oynatması zor, deviremez bence. Camını çerçevesini kırabilir belki. LED kadar camı sağlam değil bence.
    - TV ünitesi özel yapım. İki katlı bulamamıştım. 2 sene önce yaptırdım. 60 inç TV hayalim yoktu. Küçük kaldı. kat ağırlıktan eğiliyor. Ortaya destek gerekecek.
  • Lg'deki adıyla trumotion ayarını kişisel seçtiğinizde, bulanık azaltma / titreme azaltma gibi iki seçenek çıkması gerekir.
    Bu seçenekleri ayrı ayrı ayarlayabiliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.