Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.694
Cevap
69
Favori
370.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoodan

Hocam bu arada internetten yuksek gb li iyi bir film indirdim.truemotionu da kullanici mod a ,daha sonra da temizle moda alarak denedm.gercekten onceki mesajda belirttigin gibi cok keyifli bir akicilik hakim oldu. Bende ilkten garipsedim ama sanki hareketler vs cok daha dogal ve akici oldu.Cok hosuma gitti dogrusu.. Tv bir kere daha gozume girdi :)

Evet o akıcılıktan bahsetmiştim bende . Valla hocam rodaj süresinde olmama rağmen ( % 35 de bütün ayarlar ) akşam olduğunda görüntü çok iyi oluyor ve izlenebiliyor. Şuan memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banzar

Üstad o zaman seni bekleyelim biz. Eğer olumu sonuç verirse iki çift de biz alırız. Uygunsa tabi = )

Ses sistemin için de maşallah diyorum.

Eyvallah salolasın dostum. daha iyisi sizinde olur inşallah

Büyük bir ihtimalde yarın gözlüğün siparişini vereceğim. gözlük geldiği gibi durumu paylaşırım
  • quote:

Gozluk kalitesi 3d goruntude fark ettirirmi acaba ? Phil gozlukler baya kaliteli duruyor.bende s360 gozluk var.acaba 2 tane de uyuyorsa bu phil gozluklerden mi alsam diyorum:)

Birçok marka ve model gözlük denedim. Bence görüntü kalitesi olarak hiç birinin farkı yok.

Ancak LG S360 Samsung 5100 gibi modellerin yanları açık. hafif olsun diye çok ince bir tasarımı var. Yani etrafı kapalı değil. buda beni 3d film izlerken inanılmaz derecede rahatsız ediyor. Yanları kalın, gözü iyice çevreleyen gözlükler bence seyir açısından çok çok daha iyi.
  • Simplex kullanıcısına yanıt
    Hocam peki suan ph670s te hangi gozlugu kullaniyorsunuz ? Hangisini onerirsiniz ?

Gerci su ustteki linkteki phil gozluk calisirsa bende ondan siparis edeyim,hem dedigin gibi kenarli hemde uygun fiyatmis.en iyisi senin cevabi beklemek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 12 Kasım 2013; 23:46:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplex

quote:

Gozluk kalitesi 3d goruntude fark ettirirmi acaba ? Phil gozlukler baya kaliteli duruyor.bende s360 gozluk var.acaba 2 tane de uyuyorsa bu phil gozluklerden mi alsam diyorum:)

Birçok marka ve model gözlük denedim. Bence görüntü kalitesi olarak hiç birinin farkı yok.

Ancak LG S360 Samsung 5100 gibi modellerin yanları açık. hafif olsun diye çok ince bir tasarımı var. Yani etrafı kapalı değil. buda beni 3d film izlerken inanılmaz derecede rahatsız ediyor. Yanları kalın, gözü iyice çevreleyen gözlükler bence seyir açısından çok çok daha iyi.

Haklısın gözlük tam sarması gerek görüş alanını.
    Ve burun üstüne rahat oturması da önemli. Samsung 5100 galiba bizdeki, iyi gözlük ama kullanması çok rahat gelmiyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 13 Kasım 2013; 0:24:29 >
  • ag s360 gold da 2 hf önce 49 tl idi şimdi 69tl beklenmeli mi alınmalı mı?
  • osgemrah O kullanıcısına yanıt
    plazmada pasif gözlük asla çalışmaz. İlanda pasif gözlük yazıyor
    plazmada aktif yani pilli gözlük şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: banzar

quote:

quote:

Haklısın gözlük tam sarması gerek görüş alanını.
    Ve burun üstüne rahat oturması da önemli. Samsung 5100 galiba bizdeki, iyi gözlük ama kullanması çok rahat gelmiyor bana.

Eski televizyonumdan kalan Samsung'un 5100 modelini kullanıyorum. Tasarım ve görüntü kalitesi açısından Lg nin 360 modelinden hiç farkı yok.

Ama dediğim gibi gözlüklerin yanı açık olduğu için rahatsız edici. 3d görüntüye konsantre olamıyorsun. hele hele salonda ışık açıksa yada gündüz 3d film seyretmek istersen vay haline : )

Demin Hepsiburada dan PTA508 gözlük sipariş verdim. şansa hesabıma bugüne özel indirim tanımlamışlar. 49 liradan aldım. Gözlük yarın elime ulaşır.

Çalışırsa sizleri haberdar ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osgemrah

ag s360 gold da 2 hf önce 49 tl idi şimdi 69tl beklenmeli mi alınmalı mı?

1 Gün daha bekle derim.

PTA508 gözlükler çalışırsa ondan alırsın.
  • pta 508 gözlüğün sonucunu merakla bekliyorum bende ,
  • edit: aktif 3d gözlükler hepsi birbiriyle çalışmıyor (Simplex uyumsuz Samsung gözlük bildirdi, teşekkürler) . TV frekansını yakalarsa uyum gösteriyor.
    Çin malı bir gözlüğün uyumluluk listesi link
    kötü haber: bu gözlüklerde henüz büyük indirim beklemeyin. aliexpress alibaba satışı bile 20-30 dolar. link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 906 -- 14 Kasım 2013; 10:35:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 906

iyi haber: aktif 3d gözlükler muhtemel hepsi birbiriyle çalışır. Çin malı bir gözlüğün uyumluluk listesi link
    kötü haber: bu gözlüklerde henüz büyük indirim beklemeyin. aliexpress alibaba satışı bile 20-30 dolar. link

Ama her gözlüğün frekans tarama özelliği yok malesef.

Mesela benim evimdeki Oem çi malı gözlük ile Samsung 5100 gözlük LG televizyona yakından tutunca frekansı buldu ve çalıştı. fakat samsungun bir model önceki yanları kalın olan gözlük çalışmadı.

Her neyse aldığım gözlükler kargoya verilmiş yarın her şey belli olacak : )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 906

iyi haber: aktif 3d gözlükler muhtemel hepsi birbiriyle çalışır. Çin malı bir gözlüğün uyumluluk listesi link

Ama her gözlüğün frekans tarama özelliği yok malesef.

Mesela benim evimdeki Oem çi malı gözlük ile Samsung 5100 gözlük LG televizyona yakından tutunca frekansı buldu ve çalıştı. fakat samsungun bir model önceki yanları kalın olan gözlük çalışmadı.

Her neyse aldığım gözlükler kargoya verilmiş yarın her şey belli olacak : )

Benim HB hesabında da 49 lira yazıyor. Sabırsızlıkla cevabını bekliyoruz üstad = )
  • Merhaba Arkadaslar,

bende bu plazmadan almayi düsünüyorumda tek, azicik kafama takilan, tv harici harddiskde NTFS sistemini kabul ediyormu?? Forumda okudugum kadariyla mkv dosyalari oynatiyor ama mkv formatindaki filimlerde 2Gig altinda olabiliyor, bu konuda bilgi verebilecek arkadaslara simdiden tesekkür ederim.
  • ciko31 kullanıcısına yanıt
    USB ye attığım her mkv filmi gördü ama altyazıların hiç birini bulamadı. Yani srt altyazı dosyaları gözükmüyor. Altyazıyı kendin filme gömmen lazım. Yada başka bir yöntemi var mı bilmiyorum.

Açıkcası hiç bir tv üzerinden harici disk ile film izlenmiyor galiba. Hep bir sorun oluyor yok türkçe karakterler gözükmüyor, kimisinin altyazı boyutu küçük oluyor okunmuyor vs Gidip 60-70 liraya medya oynatıcı almak en mantıklısı.

(dediğim gibi emin değilim ama benim hiç bir altyazı dosyamı görmedi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 14 Kasım 2013; 16:59:57 >
  • Sagolasin bilgin icin... en kötü ihtimal altyazili izlemek istersem benim eski WD HD media oynaticisi var onu takarim...

su teknosa daki (reklam yapmis gibi olmasinda) kampanyayi kacirmamak lazim

http://www.teknosa.com/urunler/119961730/lg-60ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv-lg-nb3530
  • ciko31 kullanıcısına yanıt
    8-20 gb mkv sorunsuz. Altyazı ve çift ses gömülü. Otomatik görüyor.
    -altyazı Türkçe karakter ayarlanıyor. Yazı boyutu rengi ayarlanıyor.
    - hdd 2tb sorunsuz tanıdı
    - cepten Youtube video TV'ye yönleniyor
    - wp telefon içindeki resim ve video wifi ile TV'de oynuyor

çözemediğim:
    -altyazı otomatik açık. Kapatmak gerekiyor. Ayrıca karakter otomatik Türkçe değil. Ayar gerek.
    - alt üst kesik filmler 1080p bile olsa tam ekran olmadı.

• 906 kullanıcısına yanıt
    tam ekranı tv nin görüntü ayarlarından 16:9, tarama vs gibi ayarlardan yapılıyor ancak sizin türkçe altyazı formatınız neydi ? Yani divxplanet'den indirilen .srt uzantılı hiç bir altyazıyı görmedi benim tv. siz nasıl gösterdiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 14 Kasım 2013; 17:26:11 >
  • şu 3 boyutlu gözlük alan arkadaş yorum yapacaktı? baya bekleyen var o gözlükten almak için, sonuç nasıl acaba? yada bu tv de 3d gözlük kullanan varmı? varsa hangi gözlüğü kullandı ve sonuç nasıl? yazabilirse süper olur
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.