Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.694
Cevap
69
Favori
370.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HDD doldurttum ben sadece TV bağladım indirme ile uğraşamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 906 kullanıcısına yanıt
    Hdd icinde ki altyazi dosyalari hangi formatta bakabilir misiniz. Benim srt ve sub altyazi dosyalarini gormuyor. Sizin filmler altyazi gömülü olmasin ? Yani mkv film ayri altyazi dosyasi ayri olunca tv gormuyor. Ben gosteremedim yani..

• HDD adaptörü kötü yerde. Çıkartıp pc ile bakamıyorum. Özür. TV klasör içinde video ve afiş resmi görüyor. Altyazı dosyası görmüyor.

şunu dene
    Altyazının formatı .sub veya .srt olsun. Film ile aynı isimde olsun tek farkı dosya uzantısı olsun. Bir de klasörlere çok uzun isimler vermeyin.

Yine açılmıyorsa bir de ingilize altyazı ile deneyin TR altyazıda karakterlerde sorun oluyor olabilir.

• Arkadaşlar Philips PTA508 Gözlük Lg Plazmada Tv de tam randumanlı malesef çalışmıyor.

Yakın mesafeden geçte algılasa çalışıyor fakat tv den 1 metre uzaklaşınca gözlük sinyali alamıyor ve kendini kapatıyor.

Alamayı düşünen arkadaşlara duyurulur. Bende aynen aldığım yere geri gönderiyorum...

Samsungun 5100 gözlükleri sorunsuz çalışıyor fiyatı 50 lira civarında.

Fakat gerek görüntü açısı gerek rahatlık olarak ezcool gözlüklerden ben tam randuman aldım.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/ezcool-sam2-bt-3d-gozluk-samsung-d-serisi-icin-96757625

Fakat 1-2 ay önce ben 45 liraya almıştım. Bu linkteki çok pahalı. Daha ucuza bulabilirseniz LG nin ve Samsungun gözlüklerinden daha fazla tavsiye ederim.
  • Simplex kullanıcısına yanıt
    Dostum bu haber kötü geldi. O zaman LG ya da Samsung un gözlüklerine talim = )
  • Simplex kullanıcısına yanıt
    Valla heveslenmistik hocam 4 gozle seni bekliyorduk :/ Neyse saglik olsun napalim.evdeki S360 ile devam etcez artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 14 Kasım 2013; 19:36:01 >
  • Hocam önerdiğiniz gözlük aşağıdaki linkteki gözlük değil mi ?

https://www.incehesap.com/Search.aspx?sText=Ezcool+SAM2-BT+3D+%C5%9Earjl%C4%B1+G%C3%B6zl%C3%BCk

Arkadaşlar fiyat acaip uygun , saldırın :) Ben aldım 4 adet kargo dahil 141 tl ödedim :) kargo dahil adet fiyati 35 tl ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 14 Kasım 2013; 20:28:24 >
  • bu gozlukler (https://www.incehesap.c...%C4%B1+G%C3%B6zl%C3%BCk ) lg 50ph670s ile uyumlumudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1981pls -- 14 Kasım 2013; 21:56:00 >
  • Ezcool sadece samsung ile uyumlu sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Ezcool sadece samsung ile uyumlu sanirim

emınmısın kardes
  • Urun aciklamalarinda hep bu sekilde yaziyor hep samsung demis. Lg icin alan varsa uyumlu ise bizde alalim

• quote:

Urun aciklamalarinda hep bu sekilde yaziyor hep samsung demis. Lg icin alan varsa uyumlu ise bizde alalim

galiba sızde 60ph670s var kardes bnde 50 olanını alsam mı dıe dusunuom..ondan sordum bu gozluklerı
  • quote:

USB ye attığım her mkv filmi gördü ama altyazıların hiç birini bulamadı. Yani srt altyazı dosyaları gözükmüyor. Altyazıyı kendin filme gömmen lazım. Yada başka bir yöntemi var mı bilmiyorum.

Açıkcası hiç bir tv üzerinden harici disk ile film izlenmiyor galiba. Hep bir sorun oluyor yok türkçe karakterler gözükmüyor, kimisinin altyazı boyutu küçük oluyor okunmuyor vs Gidip 60-70 liraya medya oynatıcı almak en mantıklısı.

(dediğim gibi emin değilim ama benim hiç bir altyazı dosyamı görmedi)

biri iki gündür bende de böyle bir sorun oldu neden oldu anlamadım. bugüne kadar hep hdd den açıp izliyodum altyazıları da divxplanetten indiriyordum. filmin ve altyazının adını aynı olduğu halde bir kaç gündür altyazıları görmedi her seferinde. Ben de çözümü filmin adını ve altyazının adını''a'' yada ''1'' olarak değiştirince direk ikisini beraber çalıştırdı. Dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 14 Kasım 2013; 22:17:55 >
  • doobeyy kullanıcısına yanıt
    Evet 1-2 saat once bende cozdum onu, filmin adi kisa olmali cok ilginc.

@Murat
    Bende 60 olan var evet, eger butceniz yetiosa 60 alin 2.2 metreden izliorum mukkemmel. 10 gun oldu simdiden kucuk gelmeye basladi gozume :) keske 65i olsaydi.. Eve gelen herkes masallah evin bir bireyi olmus tv diyorlar. Tv nin buyugu makbuldur alabildiginizin en buyugunu alin butce dahilinde tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 14 Kasım 2013; 22:21:17 >
  • quote:

Evet 1-2 saat once bende cozdum onu, filmin adi kisa olmali cok ilginc.

@Murat
    Bende 60 olan var evet, eger butceniz yetiosa 60 alin 2.2 metreden izliorum mukkemmel. 10 gun oldu simdiden kucuk gelmeye basladi gozume :) keske 65i olsaydi.. Eve gelen herkes masallah evin bir bireyi olmus tv diyorlar. Tv nin buyugu makbuldur alabildiginizin en buyugunu alin butce dahilinde tabi.

kardes nasıl memnunmusun 60 ına gucum yetmez hem odamız kucuk..bunu alsammı fılm ve pc ye baglamak ıcın..
  • Valla bende ilk aldigimda dev geliyordu gozume. Sonralari pek buyuk degilmis dedim.simdi ise keske 70-80" filan olsa diyorum :)

• memnunmusunuz arkaslar 50 sını alsammı..
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Hic dusunme bile, 50" olan teknosa cek mek avantajix world puan vs derken 1400e falan gelio tv galiba. Bu fiyata alabilecegin en iyi goruntu bu tv de. Ben hep 55st60 kovaladim ama fiyati bunun iki katiydi. Sukrediyorum allahtan 2000tl daha fazla verip st almadim diye. Ha panny cok cok iyi ok ama f/p den bakmak lazim. Ustelik ben herseyden nimlenen killanan bi tipim, keske o su bu olsaydi diye. Daha bu tv de "keske" demedim.
    Yansima falanda hikaye tv yi gidip bodozlama camin onune koymadica sorun yok. Olu pixel falanda cikmadi, teknolojik aletde ilk defa icim bu kdr rahat. Bn tv yi sadece 1 magazada gordum ordaki goruntu berbattti karanlik vs..
    Sonra burdakiler gaza getirdi :) dedim 60" tv aliosun ne kdr kotu olursa olsun nerdeyse bedava dedim aldim. Magazadaki goruntu ile uzaktan yakindan alakasi yok. Karanligi gectim aksine cok aydinlik bile geldi panel isigini kisiyorum. Sende hic dusunme bas tikla al merak etme beyenceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 14 Kasım 2013; 22:35:51 >
  • quote:

Hic dusunme bile, 50" olan teknosa cek mek avantajix world puan vs derken 1400e falan gelio tv galiba. Bu fiyata alabilecegin en iyi goruntu bu tv de. Ben hep 55st60 kovaladim ama fiyati bunun iki katiydi. Sukrediyorum allahtan 2000tl daha fazla verip st almadim diye. Ha panny cok cok iyi ok ama f/p den bakmak lazim. Ustelik ben herseyden nimlenen killanan bi tipim, keske o su bu olsaydi diye. Daha bu tv de "keske" demedim.
    Yansima falanda hikaye tv yi gidip bodozlama camin onune koymadica sorun yok. Olu pixel falanda cikmadi, teknolojik aletde ilk defa icim bu kdr rahat

pekı paramıgerıver le olmazmı..alayım ya sunuda kurtulayım
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Ben cok memnunum. Son 2 ay icerisinde 3 tv degistirdim. Dortuncu tv m. En cok memnun kaldigim tv bu oldu.keyifle izliyorum. Kesinlikle oneririm. Tek negatif yonu gunduz , tv yi koyacagin yer cok aydinlik,direk gunes vuruyorsa ve daha cok gunduz tv izliyorsan yansima sorunu oluyor. Onu da blackout perde ile cozebilirsin fakat o zamanda ev karanlik oluyor tabi :) gerci artik led lerde bile yansima sorunu var.

Onun disinda fiyatina gore super tv bence. Bunun disinda 1500 lu fiyata ancak cok daha kucuk 42" giris seviyesi bir led tv alabilirsin.ondada emin ol isik sizmasi,dalgalanma,titreme,bulutlanma,golgelenme sorunlari ile bogusursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 14 Kasım 2013; 22:37:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.