Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.694
Cevap
69
Favori
370.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osgemrah

valla bende bu tvden kullanıyorum ızlemem mesafem yakın dedım dedım ama ıyıkı 60 almısım diorum kesinlikle arkadaslara katılıyorum yakından buyuk ızlenmez sehır efsane bence sımdıden gozume kucuk gorunuyor valla ayarları kıstım zaten faal olarak tv yı henuz kullandım dıyemem menu gecıslerı fena deıl akıllı kumanda ıyı ses sıstemı hedıyesıyle aldım optıkten bagladım gayet basarılı oldu. tv nın seklı guzel altyazı sorunu adını aynı yapınca duzeldı ama turkce karaekterlerı ayarlamadım dedıgım gıbı su anlı sadece bos resımler var aksamalrı 2-3 saat acık resımler sırayla donuyor haftaya haftasonu lıg tv yı tasıyacam fiyata göre bence basarılı bır tv kısık ayarda aksamları ızlıyorum ve bence renklerde gayet basarılı
    sımdı sadece 3d gozluk ısını halledecem arkadasın verdıgı lınktekıler hakkında yorumu olan varmı acaba

https://www.incehesap.com/Search.aspx?sText=Ezcool+SAM2-BT+3D+%C5%9Earjl%C4%B1+G%C3%B6zl%C3%BCk

almalımıyım...

Ses sistemi ile birlikte kampanya ne şekilde ve hangi linke paylaşabilir misiniz?
  • Paramigeriver nasil oluyor arkadslar parami nasil gericek ki anlamadm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplex

Arkadaşlar Philips PTA508 Gözlük Lg Plazmada Tv de tam randumanlı malesef çalışmıyor.

Yakın mesafeden geçte algılasa çalışıyor fakat tv den 1 metre uzaklaşınca gözlük sinyali alamıyor ve kendini kapatıyor.

Alamayı düşünen arkadaşlara duyurulur. Bende aynen aldığım yere geri gönderiyorum...

Samsungun 5100 gözlükleri sorunsuz çalışıyor fiyatı 50 lira civarında.

Fakat gerek görüntü açısı gerek rahatlık olarak ezcool gözlüklerden ben tam randuman aldım.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/ezcool-sam2-bt-3d-gozluk-samsung-d-serisi-icin-96757625

Fakat 1-2 ay önce ben 45 liraya almıştım. Bu linkteki çok pahalı. Daha ucuza bulabilirseniz LG nin ve Samsungun gözlüklerinden daha fazla tavsiye ederim.

Ezcool bu tvde kesin çalışıyor değilmi. Siz denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezerbaris kullanıcısına yanıt
    çifti 150 LG AG-S360 New Design Plazma Tv 3D Gözlük Siyah 2 ADET linkteki gözlük kullanıyorum. Gayet iyi çalışıyor. Dediğin gözlük çok daha pahalı değil mi?
  • merhaba arkadaşlar teknosa da baktığımda tv nin arkası eli yakacak derecede ısınıyordu bu sorun oluyormu sizde ?
  • AVSforum'da bir konuda yapılan bir inceleme:

"LGs 60PM6700 plasma is a beautifully designed, 3D capable, ISF and THX certified mid-line television. The thin, attractive bezel design, along with the mirror like glass screen surface, help it to look stylish in nearly any setting. Cleveland Plasma owner Chris Majoros called to let me know he had LGs latest beauty along with a new model Panasonic on the way, ready for a full calibration and evaluation.

I have had mixed feelings about the last few model lines of LGs plasmas. The PK550 from a couple years ago was a standout value, providing very solid, though not ground breaking, performance at a bargain price. Ironically LGs higher end models and subsequent models tended to not improve real, verifiable performance over the PK550; rather, they added features like 3D or features that supposedly increased performance in one way or another but were found lacking. Surprisingly, measured performance actually diminished in many areas.

Unfortunately, that mirror like screen surface tended to attract my attention in ways that were not always good. In anything but a totally dark room, sharp, distinct reflections distracted me from the 6700s image. Yes, its clean, clear, and 3 dimensional in bright rooms. But thats before the 6700 is turned on. While watching TV, it would be better to have all that crystal clear depth coming from the image, not from reflections. The 6700 is best suited to rooms with good light control.

Before calibration:

After loading familiar program material into the Blu Ray player, the 6700s out of the box picture quality was evaluated before making any changes except changing from one picture mode to another.

The 6700 is shipped in a picture mode called APS, which is an energy conscious mode that restricts power usage by limiting light output. While actually not as dark as similar eco modes on some other brands, the image was nonetheless far too dark. Colors seemed naturally toned, though too rich. In other words, red looked a little too red. Dark objects in the image, such as black hair and dark clothing, sunk down into black blobs. Pans and movement had the infamous Soap Opera Effect: they were smoothed to the point of looking fake. The image was bland overall, though there was a decent sense of depth to the image.

Switching to Standard mode, brightness improved tremendously. Pans and motion were also less annoying, and detail in dark shadows was better though it still had a long way to go. However, the picture lacked richness, and flesh tones were pale. Detail looked etched rather than natural, though overall there was decent pop and depth to the image.

THX mode was a disappointment. The image looked washed out, flat, and bland in THX mode. There were signs of good color tone, but flesh tones were somewhat pale. Worst of all, there was a pasty, caked on makeup look in brightly lit lighter skinned faces that I found distracting.

ISF Expert 1 and 2 are capable of being finely tuned by patient and well equipped calibrators, when they can be renamed and locked into ISF Day and Night modes. Even before that calibration, the ISF Expert mode looked less washed out than THX mode, and the colors, while still lacking richness, acquired more depth. The image was fairly natural overall, with a moderate amount of pop and contrast, though some pumping and instability could be seen.

Calibration:

The 6700 displays 1080P/24 at 96 Hz, as verified by the sync reading on my Jeti spectroradiometer. It displays other scan rates at 60 Hz, as expected. I was puzzled to find that, in the advanced menu for the ISF Expert mode, the so called 2 point adjustment was actually just 1 point! Thankfully, this bug is not too serious a flaw since there is also a 20 point adjustment, but it still should be addressed. Speaking of 20 point adjustments, I feel that a 20 point is too much of a good thing; 10 points is perfectly adequate and would leave less likelihood of banding and other problems caused by all but the most patient and determined calibrators. LG should eliminate the 20 point adjustments internal test pattern option from their plasmas, since the internal patterns are full screen and are therefore of absolutely no use in adjusting this control.

I was disappointed to find the white balance in 1080P/24 measured significantly different than any other scan rate. The difference was enough to cause a noticeable yellowing to 1080P/24 material when the set was calibrated for 1080i, and conversely there would be visible problems with 1080i (and most others) if the set were calibrated with 1080P/24 input. That can be worked around by calibrating Night mode for 1080P/24 and Day mode for everything else, but who is going to want to give up their separate Day and Night modes to compensate for a design flaw? Are they going to be happy to spend the extra calibration time adjusting the 20 point adjustment twice? Im sure no one will mind switching back and forth between Day and Night modes depending on the scan rate they are watching.

With 1080P/24 input, black level measured .0228 fL. The 3x3 checkerboard measured .0274 fL black and 17.66 fL white, for a modified ANSI contrast ratio of 645:1.
    With 1080i (or any scan rate other than 1080P/24), the black level measured .014 fL and the ANSI checked in at 1067:1, with a black measurement of .018 fL and white at 19.2 fL.

One technique some LG plasma owners have discovered is a hot-rodding procedure to lower the black levels and increase contrast. This procedure is documented on the forums, but its not authorized by LG and will probably void the warranty. Side effects and consequences of taking a new TV apart and adjusting service-only trim pots are a bit of an unknown and should be seriously considered before attempting. Needless to say, this procedure was not attempted on this review sample.

The 6700 showed high susceptibility to image retention with my test patterns, though the set was brand new and break in could alleviate that somewhat.

The screen blanked to a very, very dark black when no picture content was displayed. However, as soon as any content at all was displayed, the entire screens black level rose immediately. I had to trick the 6700 to get the pre-blanked black level measurement.

After calibration:

With familiar Blu Ray program material, the 6700 showed excellent shadow detail. Dark objects in the picture had visible texture and looked very well balanced. The image had an excellent sense of depth and dimensionality; the flat, bland images I saw before calibration were totally gone and replaced with a lifelike envelopment. Skin tones looked natural despite a lingering politeness to the color. Dark scenes in movies are not this TVs strong point, but bright scenes had good pop thanks to the healthy light output.

The 6700 offers a good value, with impressive features and size for the money and very extensive calibration adjustments. The image is quite good overall, especially with sports or bright programming.

Soft drink manufacturers have the right idea when it comes to bringing back old classics; I like the throwback Pepsi that has real sugar like they used to use. The 6700 impressed me as a throwback in its own right: to a solid performer of 2 years ago, LGs own PK550. However, the question must be asked: should two years of technology bring more than 3D and smart features?"
  • Seytan dio cevir sunu..

• LGS 60PM6700 plazma bir güzel tasarlanmış , 3D özellikli , ISF ve THX sertifikalı orta hat televizyondur. Ince , çekici çerçeve tasarımı , cam ekran yüzeyi gibiayna ile birlikte , neredeyse her ortamda şık bir görünüm için yardımcı olur. Cleveland Plazma sahibi Chris Majoros bana o tam bir kalibrasyon ve değerlendirme için hazır yolda yeni bir model Panasonic ile birlikte LGS son güzellik vardı bildirmek için çağırdı.

Ben LGS plazmalar son birkaç modeli hatları hakkında karışık duygular vardı . Birkaç yıl öncePK550 bir pazarlık fiyata çok sağlam , ama zemin değil kırma, performans sağlayan , bir çarpıcı değer oldu. İronik LGS yüksek son model ve sonraki modelleriPK550 üzerinden gerçek , doğrulanabilir performansını artırmak değil eğilimi , onun yerine, 3D gibi özellikler ya da sözde bir şekilde performans artan özellikleri eklendi ama eksik bulundu . Şaşırtıcı bir şekilde, ölçülen performans aslında birçok alanda azaldı .

Ne yazık ki , ekran yüzeyi gibi bu ayna her zaman iyi değildi şekilde dikkatimi çekmek eğiliminde . Bir şey ama tamamen karanlık bir odada , keskin , farklı yansımaları6700 görüntü beni rahatsız . Evet , aydınlık odalarda , temiz , berrak , ve 3 boyutlu . Ama 6700 önce şu açıktır. TV izlerken , tüm bu berrak derinlik değil yansımaları , görüntü gelen olması daha iyi olurdu . 6700 iyi iyi ışık kontrolü odalar için uygundur .

Kalibrasyon yapmadan önce :

Blu Ray oynatıcı içine tanıdık programı malzeme yükledikten sonra , kutunun görüntü kalitesi6700 dışında bir resim moddan diğerine değişen dışında herhangi bir değişiklik yapmadan önce değerlendirildi .

6700 ışık çıkışı sınırlayarak güç kullanımını kısıtlayan bir enerji bilinçli modu APS , adlı bir resim modunda sevk edilir . Bazı diğer markalar benzer eko modları gibi aslında kadar karanlık olmasa da , görüntü yine de çok karanlıktı . Çok zengin olsa da renkler , doğal tonda görünüyordu . Diğer bir deyişle , kırmızı biraz fazla kırmızı görünüyordu . Bu siyah lekeler içine battı siyah saçlı ve koyu giyim , gibi görüntüdeki karanlık nesneler . Tava ve hareket rezil Soap Opera etkisi vardı : sahte bakma noktasına düzeltti edildi . Görüntüye derinlik iyi bir duygusu olmasına rağmengörüntü , genel mülayim .

Standart moduna geçiş , parlaklık müthiş gelişmiş . Tava ve hareket de daha az rahatsız edici olduğunu , ve hala gitmek için uzun bir yol vardı ama karanlık gölgede ayrıntı daha iyi oldu . Ancak, resim zenginliği yoksun ve yumuşak tonlar soluk vardı . Detay görüntüye iyi pop ve derinlik vardı genel rağmen , kazınmış yerine doğal görünüyordu .

THX modu bir hayal kırıklığı oldu . Görüntü , yıkanmış düz ve THX modunda mülayim görünüyordu . Orada iyi renk tonu belirtileri vardı , ama yumuşak tonlar biraz soluk vardı . Hepsinden kötüsü , orada , bir mantı oldu parlak ben rahatsız edici bulduğum hafif tenli yüzleri yaktı makyaj bakmak fırıncı .

ISF Uzman 1 ve 2 ince onlar ISF Gündüz ve Gece modları olarak değiştirildi ve kilitlenebilir hasta ve iyi donanımlı kalibratörler , tarafından ayarlanmış olma yeteneğine sahiptir . Hatta bu kalibrasyon önce ,ISF Uzman modu hala zenginlik eksik ise , daha az THX modu ve renkleri daha soluk görünüyordu daha derinlemesine satın aldı. Bazı pompalama ve istikrarsızlık görülebilir amagörüntü , pop ve kontrast ılımlı bir miktar ile , genel oldukça doğaldı.

kalibrasyon :

Olarak benim Jeti spektroradyometre üzerinde senkronize okuma tarafından doğrulanmadı6700 görüntüler 96 Hz 1080p/24 , . Beklendiği gibi , 60 Hz diğer tarama hızları gösterir . Ben ISF Uzman modu için gelişmiş menüsünde , sözde 2 nokta ayarı aslında sadece 1 puan olduğunu , bulmak için şaşırmıştı ! 20 nokta ayarı da var çünkü Neyse ki , bu hata bir kusur çok ciddi değil , ama yine de ele alınmalıdır . 20 noktası ayarlamaları konuşan , ben bir 20 nokta iyi bir şey çok fazla olduğunu hissediyorum ; 10 puan mükemmel yeterli ve bantlama ve tüm ama en sabırlı ve kararlı kalibratörler neden olduğu diğer sorunlar daha az olasılığı bırakacaktı. Iç desen tam ekran ve bu kontrol ayarlama kesinlikle hiçbir faydası bu nedenle bu yana LG , kendi plazmalar gelen 20 nokta ayarlamaları dahili test desen seçeneği ortadan kaldırmak gerekir .

Ben 1080p/24 içindebeyaz dengesi başka bir tarama hızı önemli ölçüde farklı ölçülen bulmak hayal kırıklığına uğradım . Fark farkedilir bir set 1080i için kalibre zaman 1080p/24 malzeme sararma ve set 1080p/24 girişi ile kalibre olsaydı tersine 1080i ile görünür sorunları ( ve en diğerleri ) olacağını neden olacak kadar oldu . Bu 1080p/24 ve her şey için gündüz modu için Gece modu kalibre , ancak bir tasarım kusur telafi etmek için onların ayrı Gündüz ve Gece modları vazgeçmek istediğiniz olacak kim tarafından etrafında çalışmış olabilir ? Onlar iki kez 20 nokta ayarı ayarlama ekstra kalibrasyon vakit geçirmek için mutlu olacak mı ? Im emin kimse Günü ve izlediğiniz tarama hızına bağlı olarak Gece modları arasında ileri ve geri geçiş akla olacaktır .

1080p/24 girişi ile , siyah seviyesi 0,0228 fl ölçülmüştür . 3x3 dama tahtası 645:1 değiştirilmiş bir ANSI kontrast oranı için , 0,0274 fL siyah ve 17.66 fL beyaz ölçülmüştür .
    1080i ( veya 1080p/24 dışında herhangi bir tarama hızı ) ile ,siyah seviyesi .014 fl ölçülür veANSI 19.2 fL de .018 fl ve beyaz bir siyah ölçümü ile , 1067:1 de teslim .

Bazı LG plazma sahipleri keşfettim bir tekniksiyah seviyeleri düşük ve kontrastı artırmak için sıcak - rodding işlemdir . Bu işlem forumlarında belgelenmiş , ancak LG tarafından yetkilendirilmiş ve muhtemelen garantisini geçersiz kılar değildir . Yan etkiler ve hizmet - sadece düzeltin kap dışında yeni bir TV alma ve ayarlama sonuçları bilinmeyen bir parça ve başlamadan önce ciddi düşünülmelidir . Söylemeye gerek yok , bu işlem bu yorumu örnek denendi değildi .

Set yepyeni ve mola bu biraz hafifletmek olabilir olmasına rağmen6700 , benim test desenleri ile görüntü tutma daha duyarlı gösterdi .

Resim içeriği görüntülenen zaman ekran çok , çok koyu siyah blanked . Ancak, en kısa sürede tüm görüntülenen herhangi bir içerik olarak , tüm ekranlar siyah seviyesi hemen yükseldi. Ben ön -körleştirilmiş siyah seviye ölçümü almak için 6700 kandırmak zorunda kaldı .

Kalibrasyon sonra:

Tanıdık Blu Ray programı malzeme ile ,6700 mükemmel bir gölge detay gösterdi . Resimde karanlık nesneleri görünür doku vardı ve çok iyi dengelenmiş görünüyordu . Görüntü derinliği ve boyut mükemmel bir duygusu vardı , ben kalibrasyon önce gördümdüz , yumuşak görüntü tamamen gitti ve bir canlı zarflama ile değiştirilmiştir . Cilt tonları rengini kalıcı bir nezaket rağmen doğal görünüyordu . Filmlerde karanlık sahnelerde bu TV'ler güçlü noktası değildir , ama parlak sahnelersağlıklı ışık çıkışı iyi pop sayesinde vardı .

6700 etkileyici özellikleri ve boyutuiçin para ve çok geniş kalibrasyon ayarları ile , iyi bir değer sunuyor . Görüntü özellikle spor veya parlak programlama ile , genel olarak oldukça iyidir.

Meşrubat üreticileri eski klasikleri geri getiren söz konusu hakkına fikrim yok , ben kullandıkları eskisi gibi gerçek şeker vardırgerileme Pepsi gibi. 6700 kendi başına bir gerileme olarak beni etkiledi : 2 yıl önce , LGS kendi PK550 sağlam bir performans için . Ancak, soru sorulmalıdır : teknoloji iki yıl 3D ve akıllı özellikler daha getirmelidir " ?
  • plazmalarda kalibrasyon yapılmazsa normal ayarlarda izlenirse uzun vadede kendi kendine kalibrasyon yapılmış olurmu ? yoksa plazmayı mahfetmişmi oluruz.
  • Dün gece ezcool gözlük siparişi verdim 3 adet inşallah yanlış anlamamışımdırda gözlükler çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerbaris

Dün gece ezcool gözlük siparişi verdim 3 adet inşallah yanlış anlamamışımdırda gözlükler çalışır.

Bnde 50ph670s aldim arkadslar almayin olmaz dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

quote:

Dün gece ezcool gözlük siparişi verdim 3 adet inşallah yanlış anlamamışımdırda gözlükler çalışır.

Size kim olmaz dedi. Yukarıdaki bir arkadaş tavsiye etmiş o yüzden aldım. Acaba denemişler mi çalışmıyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Size kim olmaz dedi. Yukarıdaki bir arkadaş tavsiye etmiş o yüzden aldım. Acaba denemişler mi çalışmıyor mu?

Su konudaa gecmisti sanirim bir oku istersen bende o yuzden vazgectim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi konuda geçti anlamadım
  • quote:

Hangi konuda geçti anlamadım

Sezer kardes su yazdiniz konuda gecti ben tabletle baktim bir arkads listede lg yok uyumsuz olabilir yazmis bendeiki tane alcam ama ya uyumszsa...

• quote:

quote:

Hangi konuda geçti anlamadım

Sezer kardes su yazdiniz konuda gecti ben tabletle baktim bir arkads listede lg yok uyumsuz olabilir yazmis bendeiki tane alcam ama ya uyumszsa...

O arkadaş tahminde bulunmuş. O yazının üzerindede bir arkadaş bu gözlüklei tavsiye etmiş acaba benmi yanlış anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplex

Arkadaşlar Philips PTA508 Gözlük Lg Plazmada Tv de tam randumanlı malesef çalışmıyor.

Yakın mesafeden geçte algılasa çalışıyor fakat tv den 1 metre uzaklaşınca gözlük sinyali alamıyor ve kendini kapatıyor.

Alamayı düşünen arkadaşlara duyurulur. Bende aynen aldığım yere geri gönderiyorum...

Samsungun 5100 gözlükleri sorunsuz çalışıyor fiyatı 50 lira civarında.

Fakat gerek görüntü açısı gerek rahatlık olarak ezcool gözlüklerden ben tam randuman aldım.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/ezcool-sam2-bt-3d-gozluk-samsung-d-serisi-icin-96757625

Fakat 1-2 ay önce ben 45 liraya almıştım. Bu linkteki çok pahalı. Daha ucuza bulabilirseniz LG nin ve Samsungun gözlüklerinden daha fazla tavsiye ederim.

Burada arkadaş tavsiye etmiş eğer yanlış anlamıyorsam
  • Banada lazim sezer krdes kesin bilgiye ulasmzk lazim uyumlu ise bnde ikitne alirim

• Lanet vodafone tab cok agir pc ile baglannca bakicam uyumlu ise alirim

• kabaca 30000saat diyorlardı... ancak 10 yıla kadar dayananabilir... CRT ile aynı gidiyor...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.