Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (300. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boş ver almayın. Gidip 42" Led TV alın. Plazmadan uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar televizyonu digiturk ile kullanıyorum. Örneğin bir belgeselde, araya müzikli bir reklam girince, ses bir anda artıyor. Rahatsız olmamak için kumanda hep elimizde. Müzik başlayınca ses kısıyoruz, program devam edince sesi açıyoruz. Çok rahatsız edici bir durum. Benzer şikayeti olan ve çözüm bilen var mıdır?
  • beetle26 kullanıcısına yanıt
    SLM ARKADAŞLAR LG PLAZMALARDAKİ 127 EKRAN V 152 EKRAN LG 60PB690V İNTEWRNETE GİRERKEN DONMA OLUYOR VE 3D GÖZLÜKLER ÇOK KÖTÜ BERBAT LG 60PB690V GÖZLÜGÜ HEM BAŞ AĞRISI YAPIYOR HEMDE ÇOK TİTREME YAPIYOR İNSANIN GÖZÜNÜ ÇOK YORUYOR BENCE LG MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ TAKİP ETMİYOR ETSEYDİ BU PLAZMALARDAKİ 3D GÖZLÜKLERİNİ TOPLAR VE BİR ÇÖZÜM BULMASI LAZIMDIR BENDE LG NİN KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNASI SESİZ YAZIYOR SESİ 100 MT RE İLERDE DUYULUYOR BENCE LG MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÇOK ÖNEM VERMELİDİR LG 3D GÖZLÜK AKTİF BERBAT GÜNDÜZ ÇOK PARLAMA YAPIYOR GECE İZLEMESİ GÜZEL
    @beetle26
  • 1500.1800 TL arasi bundan daha her anlami ile daha iyi bir Led TV gösterin de millet alsin öyle ezbere konuşmak la olmuyor bu işler...

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Ezbere konuşmuyorum merak etmeyin bu TV yi 1 senedir kullanıyorum.
    Son zamanlarda alıpta bu kadar pişman olduğum bir teknolojik cihaz olmamıştı.
    Benzer özellikte bir Led TV ninde daha pahalı olduğunu da biliyorum.
    Benim dediğim aynı fiyata bulabildiği Led TV alması yönünde. Yoksa kimseye bu özelliklerde bu fiyata Led TV alırsınız demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dementor-1 -- 15 Ekim 2014; 10:19:28 >
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    quote:

60" lik olandan kullanıyorum, aldıktan bir süre sonra ekranın sağ tarafında kımızı-pembemsi bir gölgelenme oluştu ? garanti kapsamında panel değişimi vs birşey yapılır mı bu konuda ?

Aynı gölgelenme benim 60pb690 da da oluştu. Ekranın iki kenarında da tüm kenarı kaplamasa da özellikle beyaz arkaplanda görülebilir hale geliyor.
    Teknik servis randevusu alıcam. Gelişmeleri paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrd35 -- 15 Ekim 2014; 11:59:08 >
  • bu fiyat aralığında alınan led lerin hiç birisi bu tv den daha iyi olamaz ve bu tv de kusursuz değil elektironik işi şansdır aynı cihazı herkes alır memnun kalır birisinde hatalı çıkar sürekli sorun çıkarır onu genele yaymak yanlış olur... bu açıdan bakıldığında bu tv nin diğer led tv lere göre en azından bir adım önde olduğunu söyleyebiliriz yoksa eksiklikleri yok mu var avantajları varmı bana göre eksisinden daha çok var daha önce eksi ve artı yönlerini kendimce yazdım yazıldı vs... şunu açıkca belirtmek lazım; bu fiyata alıncak led tv lerden öndemi bana göre önde teknik-sonuç ve f/p açısından dolayısıyla bunu almayın da led alın derseniz yanlış olur tepkim onun için oldu biraz sert oldu isede kusura bakmayın yoksa bunu almayında bütçeniz varsa şunu alın "2500 tl ve üstü cihazlar" anlayışla karşılardım

saygılar
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Benim cevabımda biraz sert olmuş kusura bskmayın

Ben alırken yaklaşık 1 ay araştırdım her yerde yansıma yapar ama eski plazmalar kadar değil deniyordu. Çok rahat gündüz izlenebilir yorumları vardı. Maalesef şu an gündüz izlemek neredeyse olanaksız tüm kalın perdeleri indirip ayrıca TV nin yönünü biraz değiştirince izlenebilir hale geliyor. Yazın işkence haline geliyor ekstra da klima masrafı da çıkarıyor
    Ayrıca geçen TRT HD de seksenler dizisini hiç kanal değiştirmeden izleyince (20-25 dk reklam girince logonun gittiğini unutmayalım)TRT HD logosu kalıcı olarak ekranda kaldı. Servise sordum Renk yıkama modunda TV yi 2-3 saat çalıştırın dediler. Yaptım ama %20 civarında kaldı. Halbuki hem satarken satıcı hemde forumlardaki yorumcular , çok uzun süre kalıcı görüntüde böyle bir ihtimal olduğunu söylüyorlardı.
    Ben pişmanım, şimdi olsa kesinlikle almam. 200 Hz 42" 3d Led TV alırım.

• yanma yapışma kalıcı iz az kalıcı iz vs vs bu plazmalarda var led tv de yokmu var hatta led tv de bu iş başınıza gelirse yandınız hiç gitmez iğrenç olur en azından zamanla plazmada azalıyor... evet en kalitelisinden giriş seviyesine kadar bu sorun plazmalarda var orbiter bir önlem ama pek işe yaramıyor ve şanş faktörünüde unutmamak lazım birisi saatlarce izler aynı şeyi bir şey olmaz diğeri bir iki saat hatta daha az süre izler iz kalabilir ben ilk aldığımda çok yüklenmiştim panele cartoon netwoork logosu yapıştı kaldı ilk zamanlar çok belirgindi şimdi ben bile farkına varamıyorum renk yıkama vs derken çalışa çalışa zamanla kaybolma derecesine geldi hatta eve gelen misafirlere yerini tarif ediyorum kimse göremiyor sizde zaman tanıyın panelinze ve sıkça renk yıkama yapın ve her zaman orbiterde olsun azalacaktır...

ev güneş alıyorsa evet performans düşüyor batman gibidir bu plazmalar gece farklı gündüz farklı... ben açıkcası biraz toplu hareket ettiğimizi hemen gaza gelen bir tüketim toplumu olduğumuzu düşünüyorum şunu açıkca söyleyim ki forumda bir çok kişi bu tv yi ilk aldıklarında şu sebeblerden dolayı aldılar bence

1: ucuz
    2: ekran büyük
    3:hz yüksek
    4: smart/3d

bu durum bilinç altında olan bir durumdur ve kendini tatmin etme unsurudur "plazma" tv yi araştırmayanlar veya hiç bakmadan alanlar bakıp beğenmeyip saydığım unsurlardan dolayı alanlar genelde pişman olan kişilerdir

ben neden memnunum? kendi adıma ne aldığımı neler ile karşılaşabileceğimi gayet iyi biliyordum...

1: gündüz tv izlenmez bizde gece ve akşam izlediğim için tv bana her zaman süper geliyor ki akşam performansı beğenmiyenlerin bile çok hoşuna gidiyor...
    2: ekran büyük olması çok iyi bir şey imkan ve bütçe dahilinde her zaman büyük ekran alınması taraftarıyım sonuçta tv keyif işidir...
    3: hz önemli bir unsurdur... ama sadece tv olarak kullanıldığından bizde çok bir önem arzetmiyor
    4: smart genelde kullanmam 3d ile işim olmaz...
    5: tam bir f/p ürünüdür daha öncede defalarca söyledim bu fiyat aralığında f/p teknik-sonuç olarak daha iyi bir led tv yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Arkadaşlar televizyonu digiturk ile kullanıyorum. Örneğin bir belgeselde, araya müzikli bir reklam girince, ses bir anda artıyor. Rahatsız olmamak için kumanda hep elimizde. Müzik başlayınca ses kısıyoruz, program devam edince sesi açıyoruz. Çok rahatsız edici bir durum. Benzer şikayeti olan ve çözüm bilen var mıdır?

Bunun sebebi sinema ses modunu seçili bırakmamızmış, standart yaptık düzeldi.
  • bu televizyonu kullandıkça çok seviyorum yayınlar hd bile olmasa çamur görüntü vermiyor cam gibi gösteriyor arkadaşlar.
    soruma gelince laptop yada cep telefonu wifiden bağlanıp görüntü aktarma dosya paylaşma nasıl oluyo yardımcı olur musunuz
  • quote:

quote:

quote:

60" lik olandan kullanıyorum, aldıktan bir süre sonra ekranın sağ tarafında kımızı-pembemsi bir gölgelenme oluştu ? garanti kapsamında panel değişimi vs birşey yapılır mı bu konuda ?

Aynı gölgelenme benim 60pb690 da da oluştu. Ekranın iki kenarında da tüm kenarı kaplamasa da özellikle beyaz arkaplanda görülebilir hale geliyor.

Servis bugün gelip pembeleşme nedeniyle değişim raporu hazırlayıp tv'yi götürdü. Kliksa ürünü olduğundan değişimi onlarla tamamlamamı söylediler. Kliksayı aradığımdaysa sabit metin bilgilerini okuyan müşteri temsilcileri ürünü kendilerine yollamamı falan söylediler. Servisin götürüp bana da değişim formu bıraktıklarını aktardım. Formu ve faturayı kliksaya mail atmamı ilettiler. Gönderdim bakalım. Kliksa' nın değişim sürecini de yaşayarak göreceğiz artık. Gelişmeleri aktarmaya devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrd35 -- 18 Ekim 2014; 14:06:17 >
  • arkadaşlar yaklaşık bir yıldır 50ph670s kullanıyorum yalnız yaşıyorum aksam ortalama 7 de eve gider tv yi açar 12:30-01:00 gibi kaparım ortalama 6 saat yani ve genellikle maç izler sık sık playstation oynarım. sorunum şu ki sitede tek yalnız yaşayan benim fatura geldiğinde üşenmeden bakıyorum dublexler de dahil en fazla fatura ödeyenler 80 ödüyor özellikle benim apartmanda faturalar 40-60 arası bana en az 56 geldi bugüne kadar. diğer evler hep açık çoluk çocuk falan. hatta ilk zamanlar 70-80 gibi geliyordu digital elk. sayacındaki müthiş ışık gösterisini gördükten sonra eve girip tv kapadım tekrar baktım söndü arkası orta enerji moduna aldım düştü sarfiyat.. diyeceğim hepinizde aynımı bu elk sarfiyatı ? artı digitürk yada dsmart takılı oluyor devamlı onunda etkisi olur sanırım not olarak yazayım artı evde yokken sadece buzdolabının fişi takılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamba41

arkadaşlar yaklaşık bir yıldır 50ph670s kullanıyorum yalnız yaşıyorum aksam ortalama 7 de eve gider tv yi açar 12:30-01:00 gibi kaparım ortalama 6 saat yani ve genellikle maç izler sık sık playstation oynarım. sorunum şu ki sitede tek yalnız yaşayan benim fatura geldiğinde üşenmeden bakıyorum dublexler de dahil en fazla fatura ödeyenler 80 ödüyor özellikle benim apartmanda faturalar 40-60 arası bana en az 56 geldi bugüne kadar. diğer evler hep açık çoluk çocuk falan. hatta ilk zamanlar 70-80 gibi geliyordu digital elk. sayacındaki müthiş ışık gösterisini gördükten sonra eve girip tv kapadım tekrar baktım söndü arkası orta enerji moduna aldım düştü sarfiyat.. diyeceğim hepinizde aynımı bu elk sarfiyatı ? artı digitürk yada dsmart takılı oluyor devamlı onunda etkisi olur sanırım not olarak yazayım artı evde yokken sadece buzdolabının fişi takılı

merhabalar
    bende sizin gibi tek başıma yaşıyorum.
    yazın yazlığa gittiğim zamanlar hariç tv dsmart adsl modem hepsi fiştedir. artı elektrikli şofben sürekli açıktır kapamam hiç.
    yazlığa giderken bitek buzdalabı kalır açık sizin gibi oda 2 akşam.
    daha önce le 42le5300 kullanıyordum.
    7-8 aydır 50ph670s kullanıyorum. kullanım sürelerimiz ve şekillerimiz aynı görünüyor tv yi.
    ama eletrik faturasında gözle görülür bir değişim göemedim ben.
    eski tv ilede klima çalıştırmadığım zaman 50-60 arası geliyordu.
    şimdide öyle klima açtıgımda 90-100 arası geliyor. klimayı hem ısıtmada hem soğutma için kullanıyorum.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    bende mantık erdiremedim ilk baştan sadece elektrik sayacının ritmine bakarak sorma gereği duydum size arkadaşlara. neredeyse 5-6 saniyede bir sinyal veren sayaç tv açınca 3 saniyede 1 playstation açınca müthiş hızlanıyor saniyeden hızı gibi oluyor.. neredeyse bütün kanallarım hd filmleride bluray izliyorum ekran kafasına göre enerjiyi ayarlıyor bence. şöyle örnek vereyim tv açık ps3 fifa14 takılı çalışıyor ama görüntü dsmarta ne zaman maç ekranına girip oyuna baslasam yeni bir alet çalışmaya başlamış gibi tepki veriyor sayaç ayrıca aynı şartlarda benimle aynı faturayı ödeyen biri olmasına sevindim yalnız değilim. çok memnun oldum arkadaşım cevabına
  • Onemli degil tvyi hemen hemen ayni amac icin kullaniyoruz sizinle tek farkimiz ben xbox 360 kullaniyorum :)
    Led tv den sonra asiri bi artis olmadigindan sayaci kontrol etmedim hic. Iyi aksamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: mrd35

quote:

quote:

quote:

Servis bugün gelip pembeleşme nedeniyle değişim raporu hazırlayıp tv'yi götürdü. Kliksa ürünü olduğundan değişimi onlarla tamamlamamı söylediler. Kliksayı aradığımdaysa sabit metin bilgilerini okuyan müşteri temsilcileri ürünü kendilerine yollamamı falan söylediler. Servisin götürüp bana da değişim formu bıraktıklarını aktardım. Formu ve faturayı kliksaya mail atmamı ilettiler. Gönderdim bakalım. Kliksa' nın değişim sürecini de yaşayarak göreceğiz artık. Gelişmeleri aktarmaya devam ederim.

Kliksadan aldığınız televizyonunuzu arızasından ötürü teknik servis değişim raporu verip tvyi teslim aldıysa, kliksa' ya raporu mail ile ilettikten sonra mutlaka çağrı merkezini de arayarak servisin cihazı teslim aldığına dair bilgi verin. Ben bu işlemi servis geldikten hemen sonra yapmadığımdan ürün değişim süreci üç gün sonra başladı. Kliksa ürünü sizin kendilerine göndereceğinizi varsayarak değişim işlemini başlatmıyor.
    İlgilenenlerin bilgisine...
  • arkdslar ph670 ım var pc ye bagladım ama lag var..lag en dusuk olacagı ayarları bılen varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

arkdslar ph670 ım var pc ye bagladım ama lag var..lag en dusuk olacagı ayarları bılen varmı..

Oyun modunda lag azalıyor.Monitorlere göre yine biraz var ama diğer modlara oranla gözle görülür şekilde daha az.En azından oyun oynanabiliyor.
  • teşekkrler
  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.