Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (299. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.yaklaşık olarak 10 ay önce 60 inç LG plazma tv aldım.son bır kaç gündür maç esnasında ve film bakarken Ekranın ortalarında üç-beş tane siyah nokta çıkıyor.kanal değiştirdiğim zaman o kanal uzerınde yaklaşık olark beş dakıka durup tekrar kanal uzerıne geldiğimde noktalar kayboluyor.aradan boraz daha zaman geçince tekrar noktalar çıkmaya başlıyor.ne oldugu hakkında bılgısı olan varmıdır.teşekkurler şimdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YalnızOsmanlı Y kullanıcısına yanıt
    0000 olabilir hocam.

• lg dahil bu tüm dahili uydusu olan tv lerin uydu performansları adamı sinir eder çok basit bir işlem için çok uğşaşırsınız üstelik biss de eklenemez taratması derttir bulması ayrı bir sorundur sıralaması falan derken sinir olur tv den soğutur adamı ben ilk değişimde yaptım işimi ama değişimden sonra gözüme takıldı salak tv kanal sıralamasında aynı nuralamandırma yapıyor iki farklı kanalı 6-6 olarak veriyor tp si var kanalın kendisi listede yok falan şimdi fabrika ayarlarına çektim manuel tp ekledim taratıyorum bakalım mıçı kırık tabletin yaptığı işi smart diye tanıtıp göz yoran 3d yi öne çıkartıp lanse edeceklerine adam akıllı bir uydu koysalar şunların içine çok daha iyi olur...
  • Arkadaşlar merhaba, Tv'nin 50" olanını kullanıyorum. Bu gün sigorta attı (TV ile ilgisi olmayan bir sebepten) sigortayı açtıktan sonra TV de tüm kanallar yok oldu. Fabrika ayarlarına döndüm defalarca otomatik arattım ama maalesef hiç kanal bulamadı. Bu konuda fikri olan varmı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plazma tv de 3d gözlük ayarı...
    Bilmeyenler için detaylı anlatayım..bugün ben kurmaya çalıştığımda detaylı bilgi bulamadım, birilerine faydası dokunur ise ne mutlu bize..

Lg 60pb690v plazma ..
    Gözlük pillerin takın, gözlüklerin tuşuna basıp ışıkları yeşil kırmızı yanar duruma getirin,,tv nin, sol alt kenarında bulunan alıcıya yaklaştırın,5 saniye kadar bekleyin,
    hemen tanıyacak gözlüğü.
    Zaten gözlüğün camları kararıyor,, ışıkta tek renge dönüyor,,
    Burada kafa karıştıran ve benim zorlandığı durumu anlatayım. Anlatımlarda sol alt köşeye yakınlaştırın gözlüğü deniyor, ve herkes bunu tv nin, ön yüzünden ekran kısmından yapmaya çalışıyor.
    Sol alt köşe derken arka tarafında bulunan alıcıya tv nin arka tarafından yaklaştırmamız gerekiyor, zaten alıcının cıkıntısını göreceksiniz.
    bir defa tanıtınızmı,tv devamlı tanıyor artık gözlüğü..bu kadar basit aslında,,
    Benim gibi tecrübesiz arkadaşların anlaya bilmesi açısından detaylı anlatmaya çalıştım..iyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 26 Eylül 2014; 2:35:18 >
  • 60" lik olandan kullanıyorum, aldıktan bir süre sonra ekranın sağ tarafında kımızı-pembemsi bir gölgelenme oluştu ? garanti kapsamında panel değişimi vs birşey yapılır mı bu konuda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omardaing

Arkadaşlar merhaba, Tv'nin 50" olanını kullanıyorum. Bu gün sigorta attı (TV ile ilgisi olmayan bir sebepten) sigortayı açtıktan sonra TV de tüm kanallar yok oldu. Fabrika ayarlarına döndüm defalarca otomatik arattım ama maalesef hiç kanal bulamadı. Bu konuda fikri olan varmı acaba.

lnb mi yandı ne oldu aceba?
    usb den bi iki görüntü çalıştır bakalım olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

hocam 11844 60ph modeli olan tv me giremiyorum.
    deneyip işlem yapabilen var mı

transporder listesi adı altında menü olmalı tv de
    11844 - 2222 yazıp ekle demen lazim
    ama sanırım 11844 - 2222 frekansı değişti yenisini girmen lzm
    sonra uydu ayarlarından otomatik ayarlamaya geliceksin
    sadece uydu ya tık atıp kör tarama yapmalısın
    2014 led model bir tv ye birkaç gün önce o şekilde bir ayarlama yaptım 580adet kanal buldu
    muhtemelen plazmanın menüsüde öyle olmalı

not: yine kanal ayarlarında biryerde dvbs ve dvbs2 modları var mutlaka s2 olanını işaretlemen lzm yoksa hd kanalları panel taratıp bulmaz
    birde dediğim gibi Trasporder menüsünde şebeke frekansını eklemen lzm
    ağ-şebeke vs. gibi modlar AÇIK olmasına dikkat et

üstteki bir mesajda pdf formatında resimli anlatım var
    yalnız transordere şebeke frekansını girmeyi göstermemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 27 Eylül 2014; 13:02:49 >
  • wilkommen kullanıcısına yanıt
    dvbs formatında tarama yapmışsındır
    dvs2 formatına al paneli sonra birdaha tarat hd lerde gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: omardaing

Arkadaşlar merhaba, Tv'nin 50" olanını kullanıyorum. Bu gün sigorta attı (TV ile ilgisi olmayan bir sebepten) sigortayı açtıktan sonra TV de tüm kanallar yok oldu. Fabrika ayarlarına döndüm defalarca otomatik arattım ama maalesef hiç kanal bulamadı. Bu konuda fikri olan varmı acaba.

lnb mi yandı ne oldu aceba?
    usb den bi iki görüntü çalıştır bakalım olacak mı?

Teşekkürler, USB den film izliyorum, Dsmart kutusu vardı diğer TV de onu da denedim. Sıkıntı yok çalışıyor ama kendi dahili uydu alıcısı hiç kanal bulamıyor. Servis çağırdım p.tesi gelecekler.
  • lg 60pb690v tv de alt yazı geçerken yazılarda gölgelenme oluyor.ayarlardan hz ayarını bulamadım,bulduklarımda bu ayarı düzeltmedi..
    motion ayarları sanırım bu sorunu düzeltecek ama ben bulamadım..bilgisi olan varmı.
  • Arkadaşlar merhaba.yaklaşık olarak 10 ay önce 60 inç LG plazma tv aldım.son bır kaç gündür maç esnasında ve film bakarken Ekranın ortalarında üç-beş tane siyah nokta çıkıyor.kanal değiştirdiğim zaman o kanal uzerınde yaklaşık olark beş dakıka durup tekrar kanal uzerıne geldiğimde noktalar kayboluyor.aradan boraz daha zaman geçince tekrar noktalar çıkmaya başlıyor.ne oldugu hakkında bılgısı olan varmıdır.teşekkurler şimdiden

• Kablo kalabaligi, kumanda bollugu vs. Sebeplerden dolayi (12 ay beles dsmart ve 3 ay beles digiturk olmasina ragmen) receiver kullanmiyorum... Turksat 4a sayesinde HD kanal sayisi artti ama sanirim bugun itibariyle asagidaki (acgozlu) kanallar sifreli yayina gecmis ve biss key girme ile izlenebiliyormus.

60PH670s kullaniyorum 6 aydir, cok sukur bi sikinti yasamadim, mkvod vs kurulu (cok kullanmasamda)... simdiye kadar cozemedigim sadece su biss key girme olayi, yokmu bunun bi oluru, cozumu?

Ayrica dahili uydu alicisi cok iyi benim icin, kanal gecis hizlarida yeterli geliyor (eski tv de dreambox kullanmama ragmen) kumandanin tekerlegi ile kanal degisitirmek ve tum herseyi tek kumandadan yapmak cok rahat ve keyifli (LG sounbar 4530 bagli)

ŞİFRELİ HD YAYINA GEÇİŞ YAPAN KANALLAR
    + STAR TV HD
    + KANAL D HD
    + SAMANYOLU HD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mayıs 2015 tarihinden itibaren kullanmak üzere; 1800 TL'ye bu televizyon alınır mı? (60PH670S) Yoksa Ocak ayını mı bekleyeyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 3 Ekim 2014; 0:08:25 >
  • ph pb son plazmalar artık lg ile dünyada plazma işi bitiyor kaldıki ph serisi eski ve söylediğiniz fiyat sanırım teşhir ürünü fiyatı ben önermem açıkcası alıyorsanız
    60pb690 nı alın yada bütçeniz yosa 50pb690 alın derim
  • daha önce nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum ama google chrome üzerinden televizyonunuzu kontrol edebileceğiniz bir kumanda varmış, bugün keşfettim

google chrome storea girip, lg tv remote controller yazıp indirin, sağ üstte lg simgesi gelecek, ona tıklayıp ip adresi denen yere televizyonda ayarlar/network (dünya simgesi) bağlantı durumunda gözüken ip adresini yazıp get key tıklayıp tvde çıkan eşleştirme kodunu girip entera basarsanız full çalışan kumandaya sahip oluyorsunuz, HARİKA!:)

bazen tvnin sesini açma kapatma için eriniyordum bilgisayardan kalkmaya,süper oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

60" lik olandan kullanıyorum, aldıktan bir süre sonra ekranın sağ tarafında kımızı-pembemsi bir gölgelenme oluştu ? garanti kapsamında panel değişimi vs birşey yapılır mı bu konuda ?

kendi mesajımı alıntılıyorum ama cevap yok...

bahsi geçen lekeleri garanti kapsamında hallediyor mu LG, daha önce servis ile bu konuda muhatap olan var mı ?
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Valla normalde hemen garanti kapsamında tamir edilmesi lazım anca burası Türkiye, kullanıcı hatası, normal durum, plazmadır yapar ıvır zıvır gibi sebeplerden dolayı tamir etmek istemeyebilirler yada tüm masrafları size yıkmaya çalışabilirler.
    Ben garantisi bitmiş LG TV yi sürekli açılıp kapandığı için tamire 1 hafta önce gönderdim üstüne basa basa da 3 defa kablo değiştirdiğimi ve har değişimde 2-3 hafta sorunsuz çalışıp tekrar aynı arızayı vediğini söylemem rağmen bu gün beni arayıp,"TV niz sağlam hiç bir sorunu yok 50TL de ücret ödeyeceksiniz dediler.
  • en uygun fiyat nerede arkadaşlar 50 inç almayı düşünüyorum da yardımcı olursanız sevinirim.
  • Magic kumandayı, üniversal kumanda olarak ayarlayabilen var mı?
    Tv içindeki kullanma klavuzunu takip etmeye çalıştım ama başaramadım.
    Giriş aygıtları menüsünde akıllı kumanda seçeneğinden de ayarlanabilir diyor ama bende böyle bi seçenek yok.
    Ayarlar menüsü - opsiyon altında bir " kontrol aygıtı cihazları " seçeneği var ama inaktif durumda, bununla bir ilgisi olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 13 Ekim 2014; 21:45:05 >
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.