Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (297. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.682
Cevap
70
Favori
370.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG 60PB690V bu tv aldık kardeşime.dün evinde tv kurcaladım,fiyatına göre güzel bir ürün,,
    yalnız çatıdan gelen binanın ortak kullandığı uydu kablosunu takmışlar tv ye,,bütün kanallar var ama hd kanal 1,2 tane gösteriyor,,trt hd var mesela star,atv,kanald gibi düğer hd kanallar çıkmıyor,ve sanki paralı kanal gibi üzerinde işaret var kanalların..bunun sebebi nedir,nasıl izlenir bu hd kanallar.ben evimde dıgıtürk izlediğimden bilgim yok, aydınlatırsanız beni sevinirim,kolay gelsin.
  • cevabı kendiniz vermişsiniz zaten bedava olmayan hd kanallar ancak ve ancak digi d-smart gibi platformlardan izlenir yada ip tv ccam vs orasını karıştırmayalım şimdilik kısaca onlarıda izlemek istiyorsanız evinize ikinci bi digi falan taktırmanız lazım gerçi üçkağıtçı türksat sözüm ona beleşe getirecekti ulusal kanalların hd lerini acak sözünde durmadı milleti kandırdı aklıma geldikçe ne kızıyorum şunlara varya
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler,, peki Digitürk üyeliğinde cihaz almadan tv nin, alıcısı ile kulanabilirmiyiz ,burda amaç ikinci bir kumanda kullanmamak,,,
  • malasef yok adamların amacı zaten her türlü geçirmek anlatabiliyorumuyum ne koparsak kar hesabındalar
  • dsmart isinizi gorurse modullu uyelik veriyor. tv ye takip 2. kumanda olmadan kullanabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme için çok teşekkür ederim...
  • Arkadaşlar selamlar

bende 60" plazma tv almak istiyorum.Aklımdaki modeller lg60ph670s ve lg60pb690v

Fiyat olarak baktığımızda 60ph670s 500 600 tl civarında daha pahalı.3D çok izlemem digiturk bağlarım dizi film takılırım arada da ps3

Şimdi baktığımızda bu 500 tl lik fark değer mi yoksa hiç düşünme 60pb690v mi al dersiniz.Her iki tv nin karşılaştırmasını yapanlar var mı ? Görüntü kalitesinde aralarında ciddi fark var mı

Fikirleriniz çok önemli benim için yardımcı olursanız sevinirim
  • meneurcheff M kullanıcısına yanıt
    670s 2013 model, 690v ise 2014 model fazlası var eksiği yok. İlk çıktığında 690v 200 TL daha pahalıydı zamanla fiyatı düştükçe iş tersine döndü. Gönül rahatlığı ile 690v alabilirsiniz.
  • arkadaşlar hdmi üzerinden arc desteği stereo mu yoksa 5.1 mi?
  • Bu kumandanın orijinal lg olanını annem servisinden almıştı. Üzerinde home yazan tuş smart menüyü açıyor. Bu yan sanayi olanın da açabileceğini sanıyorum birebir aynısı çünkü.
  • banzar B kullanıcısına yanıt
    Mesaj tekrarı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 13 Eylül 2014; 18:41:05 >
  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım kumandada Home değil de Portal yazıyor. Daha önce denemistim az önce de denedim ama maalesef olmadı.

• Yani orijinal olandan yana tercih etmek gerekli. İlginç sonuçta birebir kopya yan sanayi malın bir tuşunun çalışmaması mantıksız. Tuşta arıza olabilir mi, bir kameraya tutup ışığının yanıp yanmadığına bakabilirmisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

670s 2013 model, 690v ise 2014 model fazlası var eksiği yok. İlk çıktığında 690v 200 TL daha pahalıydı zamanla fiyatı düştükçe iş tersine döndü. Gönül rahatlığı ile 690v alabilirsiniz.

iki tv'nin de input lag'ı aynımı? ps4 bağlayacağım da
  • Buzmavili kullanıcısına yanıt
    Her iki panelin temel özellikleri aynı olduğundan muhtemelen input lag'ta aynıdır.
  • 4A uydusundaki kanallar için, LG 50PH670S tv de, nasıl ayar yapmamız lazım. Bilen biri varmı?
  • cesceyms C kullanıcısına yanıt
    önce tüm kanal frekanslarını silip yada kanalları silip sonra manuel aramadan 11844 v 2222 frekansı girerek arama yapmamız lazım sonrada tek tek sıraya sok işin yoksa normal de çok uzun bir işlem değilde bu dahali alıcılar hantal oluyor malum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

önce tüm kanal frekanslarını silip yada kanalları silip sonra manuel aramadan 11844 v 2222 frekansı girerek arama yapmamız lazım sonrada tek tek sıraya sok işin yoksa normal de çok uzun bir işlem değilde bu dahali alıcılar hantal oluyor malum...

Tşk.
  • hocam 11844 60ph modeli olan tv me giremiyorum.
    deneyip işlem yapabilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Hocam bu işten hiç anlamayan biri olarak bunu daha detaylı anlatır mısınız? Tüm kanal frekanslarını silmek nasıl yapılır mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tropik17 -- 18 Eylül 2014; 9:32:55 >
  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.