Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (296. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Plazma olarak tek seçeneğiniz 60PB690V.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Plazma olarak tek seçeneğiniz 60PB690V.

Hocam peki 60la620s led tv ile 60pb690v plazmanin 3d kalitesini kiyaslarsak hangisi daha başarılıdır?
    60ph670s modeli satilmiyormu artik 690v yi tek secenek olarak söylediniz? Tesekkur ederim simdiden cevap verdiginiz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koreaatom kullanıcısına yanıt
    3D kalitesi TV'den ziyade videodan fark ediyor. Bazı filmlerdeki kalite olağanüstü olurken bazılarında ise yok denilecek kadar kötü oluyor.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    elbette videonun kalitesiyle değişmektedir. Bunun kıyaslamasını aynı 3d filmle iki tv yi kıyaslayarak daha net sonuç alınabilir tabiki.

Lg nin kendi sitesine baktığımızda PM6900,6700 gibi modellerde mevcut hangisini secmek lazım acaba ?
  • Koreaatom kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de sadece PB690V serisi var ve ilginç olanı alışılmışın aksine bu sefer Türkiye'deki fiyatlar yurt dışından daha uygun. 620S 3D'si nasıl bilemiyorum ama PB690V'nın benim için fazlası ile yeterli, bir deniz belgeselinde balık bir müddet tümü ile ekranın dışında yüzüyordu.
  • hmm teşekkürler bugün dolaşıcam bakalım lg store, teknosa,bimeks,mediamark bakalım hangi modeller mevcutmuş
  • banzar B kullanıcısına yanıt
    Ligler başlıyor diye şu an tüm TV'lerde kampanya var, aynı fiyatı diğer satış sitelerinde görürsünüz teşhir değildir.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    N11".com da daha uygunları da varmış.
  • arkadaşlar ilk sayfayı okudum, son sayfayı okudujm, ama aradaki 97 sayfayı okumaya cesaret edemedim... bu TVlerin (670 veya 690) Pentouch TV özelliğini kullananlar bir değerlendirme yapabilirler mi? teşekkür ederim şimdiden.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bizim tvlerle uyumlu uygun fiyata 3D Gözlük tavsiyesi olan nerden bulabileceğim hakkında fikir verebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24saatonline

Merhaba Arkadaşlar,

Bizim tvlerle uyumlu uygun fiyata 3D Gözlük tavsiyesi olan nerden bulabileceğim hakkında fikir verebilecek olan var mı?

60inç plazma larda indirim olmuş,2100tl,güzel fiyat, kardeşime tv alacaktır, iyi oldu bu kampanya... bir adetde olsa gözlük çıkmıyordu kutudan?

Arkadaşımızın sorduğu gibi uygun fiyata nereden alırız gözlükleri, en az 5 tane lazım olacak,, kolay gelsin..
  • kliksada 49 tl gözlük sanırım, mediamark da 69 tl şuan. bende tv yi evleneceğim için yeni eve alıcam ama servisle konustum, şimdi televizyonu alsam 6 ay içinde kurdurmam gerekıyormus oda suan ıcın mumkun degıl en az 10 aylık gıbı bır sure sonra kurulum yaptırabılırım dedım. o yüzden herşeye karar kıldım ama zamana takılı kaldık bizde bekliyorum :)
  • arkadaşlar plazmayla birlikte aldığım ve toplamda maalesef 15 dakika kullandığım 2 adet gözlüğü satıyorum, ilgilenen pm atabilir

lg'nin orijinal gözlüğü
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

arkadaşlar plazmayla birlikte aldığım ve toplamda maalesef 15 dakika kullandığım 2 adet gözlüğü satıyorum, ilgilenen pm atabilir

lg'nin orijinal gözlüğü

Gözlüklerin modeli nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: banzar

quote:

Orijinalden alıntı: 1984

arkadaşlar plazmayla birlikte aldığım ve toplamda maalesef 15 dakika kullandığım 2 adet gözlüğü satıyorum, ilgilenen pm atabilir

lg'nin orijinal gözlüğü

Gözlüklerin modeli nedir ?

ag-s350, kendisinden bataryalı olan model
  • 60 inç kullanan arkadaşlar ne kadar mesafeden seyrediyorsunuz ona göre alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbaros_42

60 inç kullanan arkadaşlar ne kadar mesafeden seyrediyorsunuz ona göre alacağım.

Slm.

koltukların durumuna göre 2,5 ile 3,7 metre arasında değişen uzaklıklarda izliyorum.
    Devamlı full hd görüntü izleyecekseniz 1,5 metreden de izlersiniz. Ama ülkemizin tv yayınları kötü olduğu için düşük yayın yapan kanallarda yakından izlemek olduğundan daha kötü gösteriyor.
  • selam arkadaşlar;

ilgilenen olabilir diye yazıyorum. 50" olan modeli şu an teknosalarda 1449 TL.ye satılıyor. Düşünen arkadaşlar varsa kaçırmasın derim. Ben 50 ph 670 kullanıcısı olarak diğer oda için bile ciddi ciddi düşünmeye başladım.
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.