Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fensinn

arkadaşlar akıllı kumanda ara ara çalışmıyor sizde de aynı sorunu yaşayan var mı ? mesala basıyorum tuşlara hhiç bir tepki vermiyor ve kırmızı ışık yanmıyor biraz bekledikten sonra çalışıyor.Zaten tv yi kapatırken kapatma tuşuna en az 5 kere basıyorum sonra kapanıyor.Acaba alıcında mı problem var ? kumanda garanti kapsamına girer mi ?

Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar akıllı kumanda ara ara çalışmıyor sizde de aynı sorunu yaşayan var mı ? mesala basıyorum tuşlara hhiç bir tepki vermiyor ve kırmızı ışık yanmıyor biraz bekledikten sonra çalışıyor.Zaten tv yi kapatırken kapatma tuşuna en az 5 kere basıyorum sonra kapanıyor.Acaba alıcında mı problem var ? kumanda garanti kapsamına girer mi ?

Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor

sorunu çözdüm arkadaşlar pil zayıflamış daha takalı 2 hafta olmuştu bu kumandaya pil dayanmıyor ya şarjlı pillerden almalı ya da klasik kumandaya dönmeli.Önerebileceğiniz klasik kumanda var mı ?
  • fensinn kullanıcısına yanıt
    Alkalin pil kullan, ben hala ilk gelen pilleri kullaniyorum, olmadi sarjli al

24 tanesi 10 liraya satilan piller basta cazip geliyor ama bi halta yaramiyorlar, cevreyi kirlettigimizle kaliyoruz

• captanico kullanıcısına yanıt
    Teshir urununu plazmada tavsiye etmem

• quote:

Önerebileceğiniz klasik kumanda var mı ?

Linkteki kumandayı alabilirsiniz.

http://www.sanalpazar.com/urunalin__fcrtr=RM-L930][1opr=O__ofbprc__otASC__s0
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

Alkalin pil kullan, ben hala ilk gelen pilleri kullaniyorum, olmadi sarjli al

24 tanesi 10 liraya satilan piller basta cazip geliyor ama bi halta yaramiyorlar, cevreyi kirlettigimizle kaliyoruz

vartanın alkali pilini almıştım hocam en kalitelisinden.TV ile fazla zaman geçiriyorum.Galiba en güzeli şarjlı pil ve şarj cihazı almak çünkü seviyorum bu kumandayı.Böyle teknolojik kumandayı bırakıp eski tip çin malı kumanda almak mantıklı gelmiyor bana :)
  • arkadaşlar kanal araması yaptırdım liste berbat oldu.digitürkün kanal listesini yükleyebileceğim dosya var mı?
  • ara ara kumandanın takılması veya geç algılaması oluyor bende de
  • kumandanın özelliğden dolayı geç tepkime olması çok normal, önce ekrana imleç gelene kadar 1-2 defa kumandayı sağa-sol hareket ettirin ondan sonra tuşa basın tepkime gecikmesi yaşamayacaksınız...
  • bu tv den bende de var digiturk olduğğu için kendi dahili uydu alıcısını kullanmamıştım.

ustalara bir sorum var. acaba bu tv nin kendi dahili uydu alıcısını kullanırken arkasına bir HDD taşınabilir bellek taksak ( 40 gb ve üzeri) bir kanalda kayıt yaparken başka

kanal izleyebilirmiyiz.
    not:apartmanda dahili uydu sistem var. tek kablo geliyor tek kabloyu digturk e bağlarsanız digiturk. turksata bağlarsanız turksat. dsamarta bağlarsanız d samart

izliyorsunz.

şayet bu özellik yoksa bu özelleiği olan hangi uydu alıcıyı tavsiye edersiniz. bir de bu uydu alıcı bu merkezi uydu sisteminde çalışırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.
    Bu arada, 3d filmleri sinema modunda ve kullanıcı ayarlı ya da kapalı trumotion ile izliyorsanız 5.01.04 versiyonunu yüklemeyin.
    Hayatımda böyle bir salaklık görmedim ama artık sinema modunda otomatik pürüzsüz seçiyor, etki edemiyor, değiştiremiyor ya da kapatamıyorsunuz.
    Şu Lg'nin herhangi bir ürününe verdiği bir güncelleme de problemsiz olsun ya, yeni bir şeyler getirmesini geçtim, var olanı bozmasın yeter diyorum ama nerde...

Yeni güncellemeyi (5.01.18) yükleyen bir arkadaşımız, şu yukarıda bahsettiğim durumu bir kontrol edebilir mi acaba?
    Düzeltilmiş mi yoksa aynen devam mı ediyor?
  • bende tanıtmayla ılgılı sıkıntı yaşıyorum yazılan hrseyı yapmam ragmen bır turlu aktıf hale getıremedım yapılcak başka bısey varmıdır ? yada sorun mu var acaba?yardım edebılırmısınız @angara33
  • Adı üstünde sinema modu gayet mantıklı. Diğer iki kullanıcı tanımlı ayar modunu istediğiniz gibi özelleştirip kullanın ille de sinema modunu kullanmak zorunda değilsiniz. Mantıken bu modlar ayar ile uğraşmak istemeyen yada o kadar becerisi teknik olarak olmayan insanlar için kolaylık sağlamak amaçlıdır.

Kumandanın orta tuşuna basıp kumandayı uyandırın imleç çıkmazsa sağa sola sallayın orta tuşa bastktan sonra. Normalde bu kumanda hem kızılötesi hem de rf ile iletişim kuruyor.

Tek kablo ile aynı anda kayıt+seyretme olmaz. Olan uydu alıcılarında çift tuner olur. Çift tunerli alıcılarda da tek uydu anteni ile her iki tuner ya vertikal yada horizontal yayın yapan kanalları gösterip kayıt edebilir.

TVlerin kendi üreticisi dışında üretilmiş aksesuarla çalışma garantisi olmaz. PC de sürücü yüklenir yada netten yenisini yükler ama tvde firmware uyumlu sürücü yoksa düzgün çalışmayabilir. Ayrıca her klavye farklı zamanlarda revizyon geçirdiği halde model no aynı kalır. Bu nedenle X kişisinde çalışan Y klavyesi Z kişisinin aldığı aynı Y klavyesinde verim alamayabilir. Logitech te dikkat edin ayrı model no ile tanımlanır bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozuak
    Adı üstünde sinema modu gayet mantıklı. Diğer iki kullanıcı tanımlı ayar modunu istediğiniz gibi özelleştirip kullanın ille de sinema modunu kullanmak zorunda değilsiniz. Mantıken bu modlar ayar ile uğraşmak istemeyen yada o kadar becerisi teknik olarak olmayan insanlar için kolaylık sağlamak amaçlıdır.

Cevap vermemişsiniz ama sanırım benim mesajıma istinaden yazmışsınız;
    Öncelikle bahsettiğim durum (mesajımı tekrar okursanız), 5.01.04 versiyonu ile gelen, sadece 3D seçildiğinde ortaya çıkan bir kısıtlama yani aynı resim modu 2D ayarlarında böyle bir zorlama yok.
    Yürüttüğünüz mantıkla, iki kullanıcı tanımlı resim modu dışında hiçbir modda hiçbir ayara etki edemiyor olmamız gerekirdi.
    Ayrıca bahsettiğimiz resim modları, sadece kolaylık açısından ön tanımlı ayarları barındırmaktan öte seçilen moda göre resim işleme algoritmalarını devreye sokar ya da devre dışı bırakırlar.
    Dolayısıyla zorunluluk olmasa bile film içeriklerinde sinema modu, en azından benim için kesin tercih sebebidir.
    Eğer yüklediyseniz, müsait bir zamanınızda soruma da cevap verebilirseniz memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 22 Ağustos 2014; 14:53:51 >
  • güncelleme otomatikte ama hiç kontrol etmedim. Versiyona bakar aynısı oluyormu denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Önerebileceğiniz klasik kumanda var mı ?

Linkteki kumandayı alabilirsiniz.

http://www.sanalpazar.com/urunalin__fcrtr=RM-L930][1opr=O__ofbprc__otASC__s0

Bu linkteki kumanda da smart menuyü açabildiğimiz bir tuş var mı acaba ?
  • banzar B kullanıcısına yanıt
    Smart menü açmıyor bildiğim kadar ile.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    Ben de beceremedim. Muhtemelen açmıyor.

• 60 " pb 690 v plasma kliksa da 2300 tl ve 150 tl kart puanı veriyormus. İlgilenenler bir incelesinler.

• Sevgili dostlar 60" ve üzeri model bakıyorum 3000 TL civarı alabileceğim en iyi model hangisidir ?
    miracast, 3d performansı, pentouch özelliğide olabilir hangisini önerirsiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.