Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (293. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.682
Cevap
70
Favori
370.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4A uydusundaki kanallar için, LG 50PH670S tv'de bi ayar yapmaya gerek varmı? Kanalları USB'den servis yüklemişti. Kanallar silinirse sadece servisin gelip yükleyebileceğini belirtmişlerdi. bu iş içinse ayrıca servis ücreti olduğunu söylemişlerdi. O yüzden de frekans ayarlarını hiç karıştırmamıştım. Şimdi herhangi bir şey yapmamıza gerek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

PB690V yeni seridir ama ciddi bir üstünlüğü yoktur, bir iki ilave dışında örneğin "spor modu" gibi neredeyse birebir aynıdır.

Teşekkürler hocam peki 50 inc plazma için LG olarak ne önerirsin ? Lg dışında önerebileceğin başka bir markanın modeli var mı ?

Tabi 3d ve smart olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisever

quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

PB690V yeni seridir ama ciddi bir üstünlüğü yoktur, bir iki ilave dışında örneğin "spor modu" gibi neredeyse birebir aynıdır.

Teşekkürler hocam peki 50 inc plazma için LG olarak ne önerirsin ? Lg dışında önerebileceğin başka bir markanın modeli var mı ?

Tabi 3d ve smart olacak..

Piyasada LG'nin dışında şu an plazma yok. Panasonic belki bulabilirsiniz ama kapalı kutu imkansız gibi. 50 inç kampanyalar ile 1.500 TL'ye kadar düşmekte o fiyata bulur bulmaz bir tane almanızı tavsiye ederim. 3-4 yıl sonrada 4K. Ultra HD v.b. TV'ler şu anki LED'lerini yerini alınca ve tabi ki onlara uygun yayın yaygınlaşınca farklı bir TV düşünebilirsiniz, şu an bana göre piyasanın tek F/P ürünü LG plazmadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesceyms

4A uydusundaki kanallar için, LG 50PH670S tv'de bi ayar yapmaya gerek varmı? Kanalları USB'den servis yüklemişti. Kanallar silinirse sadece servisin gelip yükleyebileceğini belirtmişlerdi. bu iş içinse ayrıca servis ücreti olduğunu söylemişlerdi. O yüzden de frekans ayarlarını hiç karıştırmamıştım. Şimdi herhangi bir şey yapmamıza gerek varmı?

bu televizyona usb den kanal listesini nasıl yükleyebiliriz.
  • blackeyes B kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla servis kumandası gerekiyor.
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için

Bir sorum daha olacak;

BU dahiliuydu alıcılar da biss key olmadığı için trt ve ntv spor da maç izlenemiyor.

Bu sorunu nasıl aşıyorsunuz en kolay ve performanslı yöntem hangisi ? Harici uydu alıcı almak ise hangi uydu alıcı ?

Farklı bir yöntem va rmı ?
  • blackeyes B kullanıcısına yanıt
    standart kumanda ile bir yolu vardı forumda bulmuştum ama şimdi aklımda değil..
  • arkadaşlar 60pb690v tvyi hepsiburadadan 1999 tlye spariş verdim umarım doğru karar vermişimdir. ihtiyacı olanlara duyurulur.
  • 3D gözlük olarak samsung ssg-51002/xc aldım, 2 tanesi 99 TL, için cr2032 pil var, 150 saat kullanım süresi diyor, göreceğiz. Televizyonla uyumlu sıkıntı olmadı, rahat bir gözlük, fakat cam kısmını biraz dar yapmışlar, etraftan çok ışık yada görüntü alıyor, gece kullanmak daha uygun olur gibi.

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ssg-51002-xc-2li-paket-3d-aktif-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsamssg51002&categoryId=60004528

Bu arada televizyon bazen 1 sn ile bekleme moduna girer gibi oluyor sonra geri geliyor, film seyrederken bunu 3-4 defa üst üste yapıyor, herhalde voltajda sorun oluyor o da kendini korumak için kısa süreli kapatıyor.
  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    Bekleme moduna alıyor dediğiniz
    Filmlerde bir sahneden başka sahneye geçerken aradaki 2 3 sn lik siyah kısımda tv kapanıyor gibi mi oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oluyor, 1 sn fln görüntü gidiyor sonra geliyor, kapanıp açılmış gibi.
  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    60PB690V var bende aynısı bendede oluyor ama nedenini bilmiyorum

• Tvde yeni birşeyler keşfeden oldu mu ?Yeni bir özellik , bir bug , ekstra bir detay...

Yeni gelen updatei de şimdi gördüm.Getirdiği bir değişiklik var mı ?
  • arkadaşlar bu tvnin kendi video oynatıcısından 3 boyutlu tv izlerken orjinal dilinde film izleyebiliyorum türkçe olarak nasıl izleyebilirim bilgisayarda türkçe de izleyebiliyorum. Tvde dil seçeneği bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes

quote:

Orijinalden alıntı: cesceyms

4A uydusundaki kanallar için, LG 50PH670S tv'de bi ayar yapmaya gerek varmı? Kanalları USB'den servis yüklemişti. Kanallar silinirse sadece servisin gelip yükleyebileceğini belirtmişlerdi. bu iş içinse ayrıca servis ücreti olduğunu söylemişlerdi. O yüzden de frekans ayarlarını hiç karıştırmamıştım. Şimdi herhangi bir şey yapmamıza gerek varmı?

bu televizyona usb den kanal listesini nasıl yükleyebiliriz.

Benim de böyle bir sorunum var bu kanal listesini nasıl buluruz, nasıl yükleriz?
  • Ya arkadaşlar, benim yahoo mail hesabımda, gelen kutusu içinde mail arattırmak için AMP yada AMP YAZILIM yazıp arattırınca ilginç bir mail çıkıyor.Sanki reklam gibi. Silinmiyorda , sanki illaki açmak zorundasınız. Yahoo mail hesabı olanlar bunu bir deneyebilirmi acaba. AMP yada AMP YAZILIM yazarak mailler içersinide bir arattırın.Hatta ikisini ayrı ayrı arattırın her birinde başka bir mail çıkıyor ve silinmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

Ya arkadaşlar, benim yahoo mail hesabımda, gelen kutusu içinde mail arattırmak için AMP yada AMP YAZILIM yazıp arattırınca ilginç bir mail çıkıyor.Sanki reklam gibi. Silinmiyorda , sanki illaki açmak zorundasınız. Yahoo mail hesabı olanlar bunu bir deneyebilirmi acaba. AMP yada AMP YAZILIM yazarak mailler içersinide bir arattırın.Hatta ikisini ayrı ayrı arattırın her birinde başka bir mail çıkıyor ve silinmiyor.

Sag ustte sponsorlu diyor arama terimine gore reklam gösteriyor, mail falan değil yani

• Teşekkürler.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Altyazıyı her seferinde türkçe karaktere almanız gerekiyordu.Yeni update ile bir sefer ayarlıyorsunuz,sonrasında tv yi kapatıp acsanızda o kayıtlı kalıyor...
  • 10URAY 1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.