Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (291. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.682
Cevap
70
Favori
370.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spor modu çok canliya aliyor onun dişinda bir farkini bulamadim ilk zamanlar gozumu aliyordu şimdilerde ise her maçi spor modunda izliyorum gayet güzel oluyor zaten plazmada maç izlemek gibisi yok yaniktan başi dertte olan arkadaslar dikkat ettimde genelde hep harici cihaz bağliyanlar da olmuş üzücü bir durum tabi... Ben yuksek ayarlarda izliyorum ve sürekli açik TV dünya kupasi ve spor modunda izliyorum şu ana kadar bir yanik vs sorun yok umarim böylede devam eder... Önceki mesajlarimda ph kadar güzel görüntü vermiyor demiştim şimdilerde ph i yakalidi TV nin görüntüsü oturdu demek ki... Daha günllemesi gelmedi onunda yarari olacaktir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Hocam 45 dk boyunca spor modunda onu izleyince nasıl yanık olmuyor ? Ara da kanal değiştirip spor modunu kapatıyor musunuz

• Merhaba arkadaşlar dünya kupasından dolayı LG 60ph670s tv izleme süre mi arttırdım doğal olarakta faturada arttı extra 5 tl gibi bir fark oluştu :) panel aşırı ısınıyor onuda ekleyim.
    Keyifli seyirler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebeto -- 24 Haziran 2014; 17:06:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas87
    Bu logo yanigi denen sey galiba karanlık ortamda ve siyah sahnelerde çok belli oluyor. Altyazilar hareketli olmasına rağmen 50 dakikalık bir dizide soluk bir şerit şekilde iz yapabilir mi ? Yada benim gözlerim çok mu dikkatli görüyor:)

Sizde bir problem yok :) o gördüğünüz flu izler altyazının 2 bant halinde hep aynı bölgede gösterilmesinden kaynaklanıyor.
    Sanırım bir sonraki gün siyah ekranda baktığınızda o soluk şeridi göremiyorsunuz değil mi?

Arkadaşlar genel olarak yanlış bir kanı var; image retention (geçici iz kalması) ve screen burn (ekran yanığı/logo yanığı) farklı şeyler.
    Geçici iz kalması pek farketmesekte hepimizde olan (örneğin sinyal yokken televizyonu açın, çıkan uyarı penceresini 10 sn bekleyip kapatın, siyah fonda o pencerenin silüetini görmeye devam edersiniz.)bir durum.
    O bölge piksellerinin farklı bir renk üretmeye başlamasıyla, yıkama ya da görüntünün değişmesi gibi, düzelir ki birçok arkadaşın bende de yanık oluştu, yıkama ile geçti dediği bu.
    Ancak aksine ekran yanması ne yazık ki oluştuktan sonra yıkama vb işlemlerle kurtulanabilecek bir durum değil, kalıcı, evladiyelik.
    Ve direk olarak bağlı olduğu bir kriter yok yani aynı şartlar altında sizde oluşup bir başkasında oluşmaması muhtemel, tümüyle şans...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 24 Haziran 2014; 17:27:58 >
  • 60PB690V modeli var bende buna skype yükleme yapabilir miyim bir kamera takarak ?

• Bu arada, 3d filmleri sinema modunda ve kullanıcı ayarlı ya da kapalı trumotion ile izliyorsanız 5.01.04 versiyonunu yüklemeyin.
    Hayatımda böyle bir salaklık görmedim ama artık sinema modunda otomatik pürüzsüz seçiyor, etki edemiyor, değiştiremiyor ya da kapatamıyorsunuz.
    Şu Lg'nin herhangi bir ürününe verdiği bir güncelleme de problemsiz olsun ya, yeni bir şeyler getirmesini geçtim, var olanı bozmasın yeter diyorum ama nerde...
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum cevabınız icin ama ya kalıcı olursa diye insan genede düşünmeden edemiyor.

• ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Normal TV izlerken spor modunu kapatiyorum sporda maç izlerken sürekli açik ama bezen ayni kanalda 2-3 saat değiştirmedigim oluyor spor modunda kaliyor bir sorun yasamadim... kendi receiveri ile kullaniyorum... Yanik olmaması için bir etken olabilir...

• ARKADAŞLAR DİYANET TV EKLEMEK İSTİYORUM FREKANS GIRIYORUM GUNCELLE DIYORUM 9 DTV BULUNDU DIYOR AMA TRT MUZIK CIKIYOR DIYANET TV KANAL LISTESINDE YOK BU GIBI DURUMLARDA NE YAPIYORUZ KANAL NASIL EKLENIYOR TEŞEKKURLER SIMDIDEN YARDIMCI OLAN BILEN VARSA ACILL.
  • Arkadaşlar digiturke uyevolmak istiyorum hd kanallar için sırf peki digiturk kullansam logo yanığı olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: vasel

Arkadaşlar digiturke uyevolmak istiyorum hd kanallar için sırf peki digiturk kullansam logo yanığı olur mu

yaklaşık bir aydır digiturk kullanıyorum, humax uydu alıcı ile, herhangi bir sorun yaşamadım...
    uydu alıcı kapalı olduğunda dahi tam ekran pembe bir görüntü geliyor tv'ye, bu önemli çünkü kablo ile bağlı olduğu sürece hangi marka olursa olsun receiver'dan tv'ye sinyal gelmeye devam edecektir, bu en azından düzenli bir sinyal gönderiyor...

ayrıca anladığım kadarı ile 60 inch ekranlarda logo sorunu 50'ye göre daha yaygın gibi.. ama bunu sebebi 60'ın daha fazla satılmış olması da olabilir, emin değilim !?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

quote:

Arkadaşlar digiturke uyevolmak istiyorum hd kanallar için sırf peki digiturk kullansam logo yanığı olur mu

yaklaşık bir aydır digiturk kullanıyorum, humax uydu alıcı ile, herhangi bir sorun yaşamadım...
    uydu alıcı kapalı olduğunda dahi tam ekran pembe bir görüntü geliyor tv'ye, bu önemli çünkü kablo ile bağlı olduğu sürece hangi marka olursa olsun receiver'dan tv'ye sinyal gelmeye devam edecektir, bu en azından düzenli bir sinyal gönderiyor...

ayrıca anladığım kadarı ile 60 inch ekranlarda logo sorunu 50'ye göre daha yaygın gibi.. ama bunu sebebi 60'ın daha fazla satılmış olması da olabilir, emin değilim !?!

humaxda sd ve hd yayınlar nasıl yorum yapabilir misniz
  • Televizyonda kulaklık çıkışı var mı arkadaşlar ?

edit: yokmuş.peki kulaklık takmanın bir yolu var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARYEKE -- 28 Haziran 2014; 12:16:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

quote:

humaxda sd ve hd yayınlar nasıl yorum yapabilir misniz

hd yayınlar aşağı yukarı bütün kutularda aynı gibi bence...
    SD yayınlar ise ilk getirdikleri vestel kutuya oranla bence daha iyi ama teledünya kullanırken özellikle sd daha iyiydi sanki...

eğer digi alacaksanız vestel almayın, ne yapın edin humax getirtin...
  • lg 50ph670s ve 60ph670s 05.01.18 güncellemesini alanlar bir fark görebildi mi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

60PB690V modeli var bende buna skype yükleme yapabilir miyim bir kamera takarak ?

?????
  • Kliksa LG 50PB690V plazma tv+LG NB2540A SOUND BAR 1899 tl+110 tl cardfinans tl para

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=93844773
  • Ben de indirimden 60ph760s alarak aranıza katıldım.3d gözlük tavsiyesi alabilirmiyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhangv kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi sizin mesajınızı gördükten sonra indirdim fakat ben bir değişiklik göremedim. Çok detaylı incelemedim. Yeni sürümde ne gibi iyileştirmeler/eklentiler var biri açıklayabilirse cok iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklasık 4 ay önce ben de 50ph670s aldım tv den gayet memnunum 3d gözlük bulmakta sıkıntı cekiyodum bugün hepsiburadada lg ag s360 gözlükleri 35 tl den görünce siparisi verdim 2 tane almayı düsünenler icin http://www.hepsiburada.com/liste/lg-ag-s360-3d-plazma-gozluk/productDetails.aspx?productId=evlgagf360&categoryId=60004528&SKU=EVLGAGF360
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.