Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (292. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.682
Cevap
70
Favori
370.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ürün geldiğinde deneyip yorumlarınızı paylaşırsanız seviniriz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar rodaj sonrası kullanılan ekran ayarlarınızı yazabilirmisiniz. geçmiş sayfalarda yayınlandı ama bulamıyorum yada bilen vrsa sayfa no sunu da yazarsanız iyi olur. Teşekkürler
  • siparisi verdim ama bir hafta kargolama süresi verdi hepsiburada elime ulasınca yorumumu yazarım
  • Arkadaslar benim bir problemim var .32gb usb bellek i yandaki hdd bölümüne takıyorum ancak tv den kayıt yapamıyorum.kayıt talimatı veriyorum. Ancak kayıt yapmıyor.
    Time machine ve zaman kaydırmada calışmıyor, time machine ide kuramıyorum, kullanma klavuzu nu okudum ama dediklerimi yapamıyorum,lütfen yardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerbaris

Tv nin 4 tarafındada logo izleri kaldı
    Servis geldi. Normal plazma bu dedi gitti.
    Olay bundan ibaret.

Sayın @sezerbaris ürününüzün garantisi devam ediyor mu?

Eğer garanti devam ediyorsa servisten o yanıkların normal olduğuna dair bir yazı vermelerini rica edin bakalım verecekler mi !!!

LED tv alacaktım SONY W815B yi düşünüyordum 42"= 2200 TL ancak

bimeks 60 inc olan modeln2099 tl,50 inch olan model 1498 tl yapmış arama yaparken konuya denk geldim açıklamalara göre Plazma alabilirim.

http://www.bimeks.com.tr/urun/129209/lg-60ph670s-152-ekran-3d-plazma-tv.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/129207/lg-50ph670s-127-ekran-3d-plazma-tv.aspx
  • SeWD@Li kullanıcısına yanıt
    Verdiler hocam. Plazmalarda doğal olduğunu yazan bir servis yazısı var elimde. Adamlar son derece rahat.

• beyler kanal ayarları nasıl yapcam acil yardım edin hiç bi kanal yok şuan
  • otomatik kanal arıyor bulamıyor acil yardım şuan hiç bir kanal yok tv de
  • Merhaba, televizyonu kasım ayından beri kullanıyorum. Bu zamana kadar dayansam da sihirli kumandanın zapping yaparken zorluk yarattığını iyice fark ettim. Program listesini açmak için menüye girmek gerekiyor falan... Bu televizyona uygun standart kumanda var mıdır, varsa nereden temin edebilirim?
  • ya bu logo yanıgı bir kez oldu mu hiç geçmeyen bir sorun mu ? tam almaya karar veriyorum pb690v yi yine soguyorum televizyondan
  • nitrosat N kullanıcısına yanıt
    Linkteki kumanda uyumlu.
    http://www.sanalpazar.com/urunalin__fcrtr=RM-L930][1opr=O__ofbprc__otASC__s0
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır lg60ph670s kullanıcısıyım.Bu forumdaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım ve çok memnunum.
    Sorum şu arkadaşlar: PS3 3d görüntüsü bizim televizyonda izlenebiliyormu?Gerçekten bu konu hakkında hiç fikrim yok
    PS3 ü bu televizyonla birlikte kullanan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz sevnirim
  • mustydn kullanıcısına yanıt
    aynı tv de ps3 kullanıyorum (slim olan) gayet iyi, 3d bluray seyrediyorum ki zaten benim için en önemli özelliği bu, oyunlarda da memnunum
  • Mrb pentouch nerden bulabılırız acaba? Pb 690 için sadece kalem yeterlimi yoksa dongle da gerekırmı?

• merhaba ben bu tv kulanıyorum bu tv ,de uyduneti modül kulanarak izleyebilirmiyim yan tarfta bir giriş var ama nasıl kulanılır bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    Bu kumandadan aldım, teşekkür ederim...
  • Arkadaşlar bir sorum olacak;

LG 50PH670S ve LG 50PB690V modellerinden hangisi daha sonra çıkmıştır ?

Ve bu iki modellerden hangisi diğerinden üstündür ve üstünlüğü nedir ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • mavisever M kullanıcısına yanıt
    2. Yazdığınız yeni çıkan

• Arkadaşlar, sanki güncellemeleri yaptıkça 50ph smartta ve videolarda donma sorunu yaşamaya başladı..

bu güncellemeleri kaldırmanın kolay bir yolu var mı acaba?

ben pek bir işe yaramaktan ziyade ürünü eskitme yolu mu diye düşünmeye başladım..
  • mavisever M kullanıcısına yanıt
    PB690V yeni seridir ama ciddi bir üstünlüğü yoktur, bir iki ilave dışında örneğin "spor modu" gibi neredeyse birebir aynıdır.
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.