Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (298. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar manual aramaya giriyorum frekans bilgisini girecem kumandayla tıklıyorum tv kapanıyor. Şimdi lg servise sordum adam öyle bir sorun olmaz dedi tv yı fabrika ayarlarına döndür dedi bilgisi olan varmı bu işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

önce tüm kanal frekanslarını silip yada kanalları silip sonra manuel aramadan 11844 v 2222 frekansı girerek arama yapmamız lazım sonrada tek tek sıraya sok işin yoksa normal de çok uzun bir işlem değilde bu dahali alıcılar hantal oluyor malum...

Bu şekilde deneyip basarili olan var mi ?

• fensinn kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde olmuyor.

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CCwQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.lg.com%2Ftr%2Fsupport%2Fproduct-help%2Ffile-BD-1405339519893&ei=OZ8aVJ3IGvPN7Abnj4HgCA&usg=AFQjCNHvucAMvncl4IusEVcA5Q5NbQ_b-w&bvm=bv.75097201,d.ZWU
    Bunu dene. Resimli anlatımı içinde mevcut, çok basit ben yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesceyms -- 18 Eylül 2014; 12:03:16 >
  • Bu işlem sayesinde Yeni hd kanallar çıktı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Bu işlem sayesinde Yeni hd kanallar çıktı mı ?

Sabah işe gelmeden önce halletmiştim, çoğu hd kanal vardı bilhassa yeniler. Fakat hepsini kontrol etme fırsatım olmadı.
  • fensinn kullanıcısına yanıt
    ben tek seferde hallettim önce tüm frekansları sildim sonra 11844 v 2222 ekledim sonra otamatik arama yaptım on numara oldu şimdi listede sadece en güncel frekanslar var sıralama işide bitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

ben tek seferde hallettim önce tüm frekansları sildim sonra 11844 v 2222 ekledim sonra otamatik arama yaptım on numara oldu şimdi listede sadece en güncel frekanslar var sıralama işide bitti...

hocam tüm frekansları tek tek mi sildiniz ? ben toplu silme göremedim de .
    birde o frekansı ben girdiğimde kabul etmiyor. 11700 küsürden sonra tekrar başa dönüyor sayılar.

kısa bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim .

• LG 50ph670s (2013 serisi oluyor) plazma tv sahibiyim.

Bu mesajda görüldü?ü gibi yapabilirsiniz kanal güncellemesini;
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=74444323

Ancak kanal listesi berbat ötesi.. 118'de CnnTurk HD gördüm sadece. Daha bakmadym bile.. Tv izlemem zaten ama di?erleri istiyor.
    Düzenlenmi? Tv'me uygun kanal listesi verebilecek olan var my?
    Kanal listesini flash diske kaydedip daha sonra ChanSort isimli programla Pc'de kolayca düzenlenebiliyormu? sanyrym. Düzenlediken sonra da Tv'ye atyyoruz düzenledi?imiz dosyayy. Birileri yaptyysa LG 50ph670s plazma (2013 serisi) uyumlu adam akylly bir kanal listesi dosyasy payla?abilirse sevinirim. Daha sonra ufak düzenlemeler gerekirse kendimize göre yaparyz. Te?ekkürler.

*Kanal listesini flash diske aktarma ve flash diskten Tv'ye aktarma ?u ?ekildeymi?:
    Bunun için akylly kumanda de?il normal kumanda gerekiyor.
    Kumandadan Settings'e basyly tutuyoruz bu sayede; önce menü açylyyor ardyndan kapanyp yukaryda Program Bilgisi kysmy çykacak; bu çykynca basyly tuttu?umuz Settings'i byrakyyoruz ve hyzlyca syrayla 1, 1, 0, 5, OK tu?laryna basyyoruz.
    Çykan menüde USB Cloning'i seçiyoruz. Çykan seçeneklerden i?imizi hallediyoruz:
    -Receive from USB (Usb'den Tv'ye kanal listesi aktarma)
    -Send to USB (Usb'ye kanal listesi aktarma) ---> Burdan kanal listemizin düzenlenmemi? halini de yedek alalym her ihtimale kar?y.. Düzenledikten sonra da yede?ini alalym. Bunu ba?ka ki?ilerle de payla?abilirsiniz iyi bir kanal listesi herkesin i?ine yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesceyms

Bu şekilde olmuyor.

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CCwQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.lg.com%2Ftr%2Fsupport%2Fproduct-help%2Ffile-BD-1405339519893&ei=OZ8aVJ3IGvPN7Abnj4HgCA&usg=AFQjCNHvucAMvncl4IusEVcA5Q5NbQ_b-w&bvm=bv.75097201,d.ZWU
    Bunu dene. Resimli anlatımı içinde mevcut, çok basit ben yaptım.

teşekkürler linkteki anlatım ile yaptım.Kaldı kanalları düzenlemek
  • ilker369 kullanıcısına yanıt
    evet üşenmedim tüm tp leri sildim sonra tip ekledim 11844 v 2222 kaydettim otamatik aradım en güncel sıfır frekansarı buldu ve sıraladım...
  • Bizim plazmada, kanal arama kısmını seçince parola var. Bir türlü doğru parolayı bulamadım. Standart bir şey mi acaba bu, bilen var mı?
  • Benim tv manual aramada frekans girmek istediğimde kendi kendine kapanıyordu servise sordum fabrika ayarları na dön dedi bende döndüm bütün kanallar geldi fakat kanal a hd nin sesi yok ve görüntü pek iyi değil. Birde evimde internet olmadığından telefonun internetetini kullanıyordum tv de ama artık tv telefonun internetine baglanmıyor. Benzer bir sorunla karşılaşan varmı

• Benim tv'yi servis kurdu usb den yüklediler kanalları acaba virus mü bulastırdılar

• YalnızOsmanlı Y kullanıcısına yanıt
    4 tane sıfır denedinizmi benim 4 sıfır dı yanlış hatırlamıyorsam

• Birde fabrika ayarlarına dönmeden önce ekranın sol üst köşesinde akıllı kumandayla tıklayınca bilgi kutusu çıkıyordu ama şimdi çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serkantufan

Benim tv manual aramada frekans girmek istediğimde kendi kendine kapanıyordu servise sordum fabrika ayarları na dön dedi bende döndüm bütün kanallar geldi fakat kanal a hd nin sesi yok ve görüntü pek iyi değil. Birde evimde internet olmadığından telefonun internetetini kullanıyordum tv de ama artık tv telefonun internetine baglanmıyor. Benzer bir sorunla karşılaşan varmı

Bende de aynı olay oldu. Kanalları falan taratıp buldum sıraladım, herşey çok iyi fakat. ayarlardan TP satırına tıklayınca tv açılıp kapanıyor.kaç kere denediysem hep aynı. Şu anda herşey düzgün olduğu için vazgeçtim. Herhangi bir şey yapmasam ilerde düzelirmi acaba?
  • cesceyms C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bendede aynısı oldu ama şimdi düzeldi tp falan siliniyor artık. Servis tv yı kurarken usb den yüklediği için oluyor galiba fabrika ayarlarına dönersen düzelir. Yalnız bende semerkand tv.çıkmıyor nedense sinyal yok diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

LG 50ph670s (2013 serisi oluyor) plazma tv sahibiyim.

Bu mesajda görüldü?ü gibi yapabilirsiniz kanal güncellemesini;
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=74444323

Ancak kanal listesi berbat ötesi.. 118'de CnnTurk HD gördüm sadece. Daha bakmadym bile.. Tv izlemem zaten ama di?erleri istiyor.
    Düzenlenmi? Tv'me uygun kanal listesi verebilecek olan var my?
    Kanal listesini flash diske kaydedip daha sonra ChanSort isimli programla Pc'de kolayca düzenlenebiliyormu? sanyrym. Düzenlediken sonra da Tv'ye atyyoruz düzenledi?imiz dosyayy. Birileri yaptyysa LG 50ph670s plazma (2013 serisi) uyumlu adam akylly bir kanal listesi dosyasy payla?abilirse sevinirim. Daha sonra ufak düzenlemeler gerekirse kendimize göre yaparyz. Te?ekkürler.

*Kanal listesini flash diske aktarma ve flash diskten Tv'ye aktarma ?u ?ekildeymi?:
    Bunun için akylly kumanda de?il normal kumanda gerekiyor.
    Kumandadan Settings'e basyly tutuyoruz bu sayede; önce menü açylyyor ardyndan kapanyp yukaryda Program Bilgisi kysmy çykacak; bu çykynca basyly tuttu?umuz Settings'i byrakyyoruz ve hyzlyca syrayla 1, 1, 0, 5, OK tu?laryna basyyoruz.
    Çykan menüde USB Cloning'i seçiyoruz. Çykan seçeneklerden i?imizi hallediyoruz:
    -Receive from USB (Usb'den Tv'ye kanal listesi aktarma)
    -Send to USB (Usb'ye kanal listesi aktarma) ---> Burdan kanal listemizin düzenlenmemi? halini de yedek alalym her ihtimale kar?y.. Düzenledikten sonra da yede?ini alalym. Bunu ba?ka ki?ilerle de payla?abilirsiniz iyi bir kanal listesi herkesin i?ine yarar.

tvyi fabrika ayarlarına döndürüp tekrar arattim 1000 e yakın kanal buldu ama hd kanallar yok ve hiç çalışmayan kanallarda çıktı neyın nerede oldugu bellı degıl düzenli bir kanal listesi bulabildiniz mi acaba usb den yükleyebileceğimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkantufan

4 tane sıfır denedinizmi benim 4 sıfır dı yanlış hatırlamıyorsam

Olmuyor hocam. Bu şifreyi servis mi koyuyor acaba, ben şifre koyduğumu hatırlamıyorum çünkü.
  • LG yi ararsanız yardımcı olurlar belki

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.