Şimdi Ara

LG 50PM6800 Plazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir Plazma TV araştırıyorum. Hali ile sürekli Panasonic araştırmaktayım. Tüm serileri, teknik verileri ve bu forumda yazılanları mümkün olduğunca okudum. Kendim de gidip bakıyorum.

Şöyle bir sorum var,

Piyasada en son kalan ve en ucuz 3000 TL olarak bulabildiğim Panasonic 50GT50E ile LG 50PM6800 ( 1600/1700 TL ) arasında yaklaşık 2 kat fiyat farkına değecek bir fark var mı? GT serisinin farkındayım. ST ve VT ile olan farklarına ve Panasonic tecrübesini de kabul ediyorum fakat çok ciddi bir fark söz konusu ve LG alan arkadaşlarım memnunlar. Cihazda Wifi ve THX de mevcut bu arada. 3000 TL de GT50 için her yerde bulunabilecek bir fiyat değil. Genelde 3600 TL gibi fiyatlar görüyorum.Fark çok fazla.

Teşekkürler.

• pm 6800 kullanıyorum memnunum fuul hd film izliyorum pana lardan bir farkı yok para dışında,1600 lira 50 inç daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparrowhawk

Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir Plazma TV araştırıyorum. Hali ile sürekli Panasonic araştırmaktayım. Tüm serileri, teknik verileri ve bu forumda yazılanları mümkün olduğunca okudum. Kendim de gidip bakıyorum.

Şöyle bir sorum var,

Piyasada en son kalan ve en ucuz 3000 TL olarak bulabildiğim Panasonic 50GT50E ile LG 50PM6800 ( 1600/1700 TL ) arasında yaklaşık 2 kat fiyat farkına değecek bir fark var mı? GT serisinin farkındayım. ST ve VT ile olan farklarına ve Panasonic tecrübesini de kabul ediyorum fakat çok ciddi bir fark söz konusu ve LG alan arkadaşlarım memnunlar. Cihazda Wifi ve THX de mevcut bu arada. 3000 TL de GT50 için her yerde bulunabilecek bir fiyat değil. Genelde 3600 TL gibi fiyatlar görüyorum.Fark çok fazla.

Teşekkürler.

Bende senin gibi düşünüyorum bu kadar paraya değecek bir fark değil. Sormuşsun sen ama kendin cevaplamışsın ayrıca :)

• yani bu kadar fark olmasının rekabet veya LG'nin düşük fiyat politikası olması bir türlü inandırıcı gelmediği için , kaçırdığım bir şey mi var diye merak ediyorum:)

Tamam neo plazma çok sadece gerçek siyah verir ve LG bu kadar iyi değildir belki ama x2'den bahsediyoruz.
  • ne yaptın arkadaşım ne aldım pm6800 aldıysan memnunmusun.
  • PM 6800 kullanıyorum 1450 tl ye almıştım eskidji bit pazarından ve kesinlikle en az 2300-2400 lira edecek bi tv. Al pişman olmazsın ayrıca dayanıklılık olarak da çerçeve ve malzeme olarak da cok iyi. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 50ST50E ile 50PM6900 'ü yan yana izleme şansım oldu. Bırakın 50GT'Yi ST bile 6900 den daha iyi göründü gözüme. Siyahlarda belirgin bir fark var.

Ama alıp eve getirdiğimizde tek başına olacağı için tabi çok fark etmez sanki:) Fazla para vermemek için kendimi kandırmaya çalışıyorum bugünlerde.
  • Belki bir çok kişi için çok bir anlam ifade etmiyor ama 1600 ₺ çoğu insanın iki ay çalışıyor. Bence 50PM6800 sizi memnun eder. 1600₺ cebinize kalır sıkılırsanız bir iki yıl kullanır Oled Tv lere geçersiniz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetferhat

Belki bir çok kişi için çok bir anlam ifade etmiyor ama 1600 ₺ çoğu insanın iki ay çalışıyor. Bence 50PM6800 sizi memnun eder. 1600₺ cebinize kalır sıkılırsanız bir iki yıl kullanır Oled Tv lere geçersiniz. :)

Bende 3000 bayılacakken silkindim de kendime geldim ve 1600 e pm6800 aldım daha montaj yapılmadı çok kötü bir ürünle karşılaşmayacağımı düşünüyorum
  • Merhaba,

Benim alım yapmam için daha sürem var. 10 haziran gibi istanbulda olucam ve sanıyorum bir karar verip mevcut fiyatlara tekrar bakıp bu süreci sonuçlandırırım. Zaten piyasada eski seri panalar da artık kalmmış olabilir. Sizde montaj sonrası 6800 için yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum

Bu arada serbest piyasalarında gözünü seveyim. Bugün migrosta Lg6500 2400 tl fiyat ile satılıyordu:)

Şimdien teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtlf

quote:

Belki bir çok kişi için çok bir anlam ifade etmiyor ama 1600 ₺ çoğu insanın iki ay çalışıyor. Bence 50PM6800 sizi memnun eder. 1600₺ cebinize kalır sıkılırsanız bir iki yıl kullanır Oled Tv lere geçersiniz. :)

Bende 3000 bayılacakken silkindim de kendime geldim ve 1600 e pm6800 aldım daha montaj yapılmadı çok kötü bir ürünle karşılaşmayacağımı düşünüyorum

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :)
  • quote:

quote:

Merhaba,

pm6800 deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz. ? Geçen süre içerisinde montaj yaptırma şansınız oldu mu?

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparrowhawk

quote:

quote:

Merhaba,

pm6800 deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz. ? Geçen süre içerisinde montaj yaptırma şansınız oldu mu?

Teşekkürler,

montaj yapıldı içinden 3d gözlük çıkmadı GOLD a servis raporuyla gittim adrese göndereceklerini söylediler. 10 gün geçmiş olmasına rağmen ellerine geçmemiş olduğunu belirttiler. genel olarak ince bir kasası var özellikle önceki 106 sony lcd ye göre
    görüntü daha mat ama doğal babam pek memnun değil ama öncekini arıyor

• Arkadaslaryardiminiza ihtiyacim var LG 50pm 6800 plazma tv uzaktan kumanda ile kapatıyorum düğmeli priz var oradanda kapatıyorum eğr ne zaman açacaksam prizdeki düğmeye basınca elektrik tv ye gidince kendisi açılıyor kumandaya bamadan bir bilen varmı
  • arkadaşlar bu tv yi kullanan bir yazı yazsın ya benim tv fişi takınca hemen çalışıp görüntü geliyor sorun ne olabilir uzaktan kumandaya basmadan yani fişi takıyorum çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidelimemo -- 3 Ekim 2013; 17:25:21 >
  • güncel konu bir cevap veren yokmu
  • Kardeş, benimki de öyle. Sorun nedir ki bunda? Çoklu prizin düğmesinden kapatıyorum ve açıyorum, açınca da tv açılıyor. Ben de açılsın istiyorum zaten. Galiba sen tv'yi açmadan prize bağlı başka aletleri çalıştırmak istiyorsun. Bunun için bir ayar var mıdır bilmiyorum ama benimkinin de öyle olduğunu söyleyeyim dedim...
  • Varmı benim gibi, sorun yaşayan arkadaşlar birde alt yazılı film izlerken harf hatalarına karşı türkçeyi seçiyoruz ama her seferinde seçmek zorunda kalıyoruz bilen varmıdır acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.